doktordan geldimm bebeğimin kesesini gördüm gayet saglıklıdedi dr 2 hafta sonra kalp atışını duyarz dedi
MaşaAllah canımDarısı bana inşaAllah:)
doktordan geldimm bebeğimin kesesini gördüm gayet saglıklıdedi dr 2 hafta sonra kalp atışını duyarz dedi
hayırlısı olsun inşallah nekadarlık bebişin
neyse en iyisi yine sağlık ocağı. kalanı yaptırırım dediğiniz gibi.
özel olunca da yolacak yer arıyolar işte.
tatlım yazmayı unutmuşum o iki test için de 12 tl ödedik, o da çok gelmedi hiç. Yani testlerin hepsini 12 tl ye yaptırmış olduk tabi cts eksik testleriniz var demezlerse.
Bir de sağlık ocağındaki hemşireler özel doktordan daha çok ilgilendiler, her soruma, beslenme şeklime varana dek güler yüzlü tatlı dilli davrandılar
Canım süpersinnnn her zaman yanındayız ve allah ın izni ile sendeki bu inanç olduğu sürece sonuna kadar birikte gideceğiz inşallah
merhaba, benim bebekte sağda:)
bendede cıktı ama doktorum hamileleik kisti
korkulcak bişey degil kese büyüdükce
oda kaybolacak dedi sana progestanı oyuzdenmi verdi
canım evet aynen o kistler için kullanıyorum, doktorum gebeliği destekleyen kist de olabilir, düşüğe neden olaibliecek kist de olaiblir (Allah korusun)bizde dogu görevindeyizz daha 2 senemiz var
umarım bir aksilik çıkmaz, doktorum ne olur ne olmaz içeceksin dedi
hatta ayılsan da bayılsan da içeceksin dedi
Çooooookkkk pissss gaza geldimmmmm ben bunun peşine düşerim bak arayıp şikayet edeceğim. Gerekirse başhekim ile konuşacağım. ya işin enteresan yanı bana tahliller için fatura kesilmiyor. Ben bakamatik kartımdan ödeme çektirmiştim. en azından elimde bi dekontum olacak. Araştıracağım kek değiliz sonuçta doktorumla sorunum yok ama hastaneninde peşine düşerim yanii...
fatura yoksa vergi de yok ne güzel :))
şikayet edince de tamam hanfendi sizden almıcaz derler :))
ama bırakmayalım peşini bence de.
İnan gözlerim doldu.Ne kadar iyi bir arkadaşlık var burada.İnanın sizden kopmak istemiyorum.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşaAllah.
Ay ne güldüm ya:)Benimkinin gözü bile çıkmış ama daha keseyi bile göremedik Amin canım:)
fatura yoksa vergi de yok ne güzel :))
şikayet edince de tamam hanfendi sizden almıcaz derler :))
ama bırakmayalım peşini bence de.
Yok çok pis taktım ben bu olaya haikaten. Doktoruma zarar gelmesin ama şikayet edicem kararlıyım müsait olduğumda arayıp detaylı bilgi alıcam 184 ten.
hayırlısı olsun inşallah nekadarlık bebişin
7+2 oldu bugün bebişim canım
Canım benimde kasığımın sağ tarafında hafif ağrı oluyor.Acaba benimkide mi sağda:)
sağ kasığım batıyo dediğimde sağdan yumurtlamışsındır dedi doktor sanırım ekim bebişleri sağdan geliyo :))
sağ kasığım batıyo dediğimde sağdan yumurtlamışsındır dedi doktor sanırım ekim bebişleri sağdan geliyo :))
Aramızda olacaksın canım sende hep birlikte gelişmleri konuşacağız allah ın izni ile perşembeyi sanki ben gidecekmişim gibi bekliyorum. İnna hastaneye gittiğinde bile çok merak ettim. Bu arad kanama azaldı demiştin durum nasıl?
merhaba kizlar
benim de ayin 8 adet olmam gerekiyordu daha olmadim. Test yaptim positiv cikti. Doktordan randevu yaptim bana persembeye randevu verdi. Ama icimde hamile deyilim de sanki baska bi sorun cikacakmis gibi bir his var. bi de dün geceden beri sag karin altimda batmalar oluyor. Bu yüzden de biraz endisleniyorum..ne yapacagim bilmiyorum
terazilerin mi yüzde 85 i solak oluyormuş. benim eşim de solak:)
bebeğimi hep sağ tarafta hissediyorum nedense zaten doktorda ultrasonnda bakarken elindeki aleti sağ tarafıma getirince görüyor .benim bebeğim orda hissediyorum inşallah büyümüştür teyzeleri elleri falan belli oluyordu son gördüğümde
Bu takvime göre kalp atışlarını bile duymuşum,nerdeyse cinsiyeti belli olacak
Ne kadar geç döllenme yaşamışım ben ya
canım geçmiş olsun öncelikle
ben de levotiron kullanıyorum
gebelik planlarken TSH 5,12 çıkmıştı, ayak bağı olmasın diye görüştüm endokrincimle verdi hemen ilacı
ilacı kullandığın sürece sorun yaşamazsın hiç canım
ama her ay TSH ı bizim takip ettirmemiz lazım galiba
takibi elden bırakmadığımız sürece sorun çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?