2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım süpersinnnn her zaman yanındayız ve allah ın izni ile sendeki bu inanç olduğu sürece sonuna kadar birikte gideceğiz inşallah

İnan gözlerim doldu.Ne kadar iyi bir arkadaşlık var burada.İnanın sizden kopmak istemiyorum.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşaAllah.

İnan gözlerim doldu.Ne kadar iyi bir arkadaşlık var burada.İnanın sizden kopmak istemiyorum.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşaAllah.

Aramızda olacaksın canım sende hep birlikte gelişmleri konuşacağız allah ın izni ile perşembeyi sanki ben gidecekmişim gibi bekliyorum. İnna hastaneye gittiğinde bile çok merak ettim. Bu arad kanama azaldı demiştin durum nasıl?

kızlar bugün nurcan odtunun randevusu vardı çok merak ediyorum gelmedi dimi bugün hiç :26:
inşallah hayırlı haberlerle gelir

Ay ne güldüm ya:)Benimkinin gözü bile çıkmış ama daha keseyi bile göremedikAmin canım:)

ayyy allah iyliğini versin inşallah gülme krizine girdim gözü bile çıkmış deyince kesenin gözü görünseydi bi )))))))))).. hey allahım yaa halimize bak yaaaa

Canım çok şükür azaldı,birde normal kan gelirken şimdi açık pembe renkte geliyor.Buda içimi rahatlatıyor.Çünkü kan daha tehlikeli diye biliyorum.Ağrım sızım yok çok şükür Allahıma.Biraz kasığımın sağ tarafında hafif sancı oluyor.

iyi düşün iyi olsun

terazilerin mi yüzde 85 i solak oluyormuş. benim eşim de solak:)

Babam ve ablam terazi sanatçı ruhlular yaratıcılar ama sanırım biraz benciller :)) Bi arkadaşım vardı onunla hep terazi diyerek dalga geçerdim. :) başıma geldi sanırım :))

Bende solda hissediyorum

Bu takvime göre kalp atışlarını bile duymuşum,nerdeyse cinsiyeti belli olacak
Ne kadar geç döllenme yaşamışım ben ya

Hiç birimizinki uymuyor canım o takvime

Ah canım çok tşk ederim ben de tam soracaktım kullanıp doğum yapan var mı diye.

sağ kasığım batıyo dediğimde sağdan yumurtlamışsındır dedi doktor sanırım ekim bebişleri sağdan geliyo :))

Bir arkadaşımız sağda olursa erkek solda olursa kız gibi bi yorum yapmıştı sanki doğru mudur????

Siz neyiniz olacağını hissediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…