2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım kanıt istenirse de sende slip vardır zaten.
başka hastaneler ücret almıyorken neden veriyorum diye sorgulamak lazım aslında.
bi de doktor kaşesini basıyo ne farkeder ki bana ordaki hasta gibi değil dışarıdan biri gibi muamele ediliyo.

ihmale gelmeyen bir durummuş tiroid.düşük yada bebekte zeka geriliğıne neden olabiliyormuş.sonra pişmanlık duymamak için bir dahiliye uzmanıyla görüş.gebelerde tsh 2.5 in üzerinde olmamalıymış bir arkadaş 4 küsürlerden bahsediyor o hamilelik harici durumlardaki değer.bendeki haşimato tiroidiymiş büyük ihtimalle.dr tekrar tahlil istedi bügün yaptırdm yarın drumla görüşecem ilaç tedavisine başlayacak

Haklısın canım. Ben bu pazartesi gittiğimde yönetim ile konuşacağım kontolden sonra bana faturada vermediler çünkü. neden hakkımı aramayayım ki?

canım benim ağrılar sağlı sollu ama daha çok sağ tarafım ağrıyor
ve de sağdan yumurtladım biliyorum, folikül takibimden dolayı
sağ yumurtalıktan erkek olur derler ama ne kadar doğrudur bilmem

Son düzenleme:
kızlar 1,5da olan randevuma 3 de anca girebildim ve fıstığımı gördüm pıt pıt larınıda duydum:)) aslında çıkan şey vudu vudu vudu diye bi sesdi eşimde yanımdaydı bizimdi vudu bebek olucak galiba dedim koptu:))normalde 6+5im bugün 2 ultrason resminde birinde 6+3 diğerinde6+4 gözüküyodu.. sıkıntı sorun yok bu aralar çok dikkat ediceksin dedi herhangibir ilaç kullanmayacaksın dedi folik asit ve progestan dışında... 1 haftadır iyyidim bugün resmen istifra ede ede gezdim diyebilirm ama kalp atışını duydumya geçti bitttiii:)))

KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ilk hissettiğim andan beri :)) ve benim de hep sağ kasığım hareketleniyo.

Son düzenleme:

maşallaahh hayırlı uğurlu olur inşallaahhh vudu bebek ne güzel en azından biraz olsun rahatladın darısı pıtpıtları duymayanlara inşalaaahhhhh

Haklısın canım. Ben bu pazartesi gittiğimde yönetim ile konuşacağım kontolden sonra bana faturada vermediler çünkü. neden hakkımı aramayayım ki?

canım kontrollerde fatura olmuyo zaten ama tahlillerin için fatura vermedilerse ya da o faturada yapılan tahliller değil de başka bişey uyduruluyorsa o yazıdaki gibi kanıt olabilir.
ama ben yine söylüyorum hamilelerden tahlil parası alınmamalı diye hatırlıyorum ben.

Canım çoookkk sevindimmm şükürlerrr olsun...

Perşembede hayrlıb haberlerle gelecek....

Canım hayırlı olsun.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.Darısı bize mahtuanayla:)

merhaba kızlar çoktandır giremedim internete.nasılsınız bakalım görüşmeyeli bebişler nasıl?biz bu cumartesi yine kontrole gitcez:)

Canım hayırlı olsun.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.Darısı bize mahtuanayla:)

ayyy canımmm yaaaa bizde duyacaz inşallah sende iyisin en azından kanamanda geçtiiii ohhh ne güzel rabbim bize nasip eder inşaallaahh sen bi perşembe git bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ben merakla

kizlar yine geldimm yawböyle cok hamileyi görünce mutlu oluyorummbide simdiki kalabaligi görünce cok hosuma gidiyo..hep bakip cikiyorum size..keske bende aranizda olabilseydimmm..bu ortamda olmayi cok isterdimm.malesef 5 hamileligim oldu tam 6 bebek kaybettimmm..inslalah sizler hamilesiniz belki dua edersiniz hamilelerin duasi kabul olur derlerrr..kan pihtilasmasindan hep kaybediyorumm.rabbimden sifa istiyorum heppp benimde olur insalalhhhh

Son düzenleme:
canım ben bugün dra gittim bile. ben biraz pimpirikliyimdir :)))
ilcımı da yazdı endokrin uzmanına gittim. dahiliyeci değil. yani daha uzman kişiye gittim.

Slipp çıktısını alacağım canım zaten özellikle ben böyle durumlarda karttan ödeme yaparım. Sonuçta hastaneen çekildi ödeme fatura ortada yok kesilen tutara karşılık kendisini aklasın artık hastane özellikle konuşacağım bu konuyuda bakalım ne diyecekler

Canım çoookkk sevindimmm şükürlerrr olsun...

Perşembede hayrlıb haberlerle gelecek....

Amin canım inşaAllah.Ağzından bal damlıyor:)
Canım bir şey soracağım.Özel hastanede mi 87 tl para ödedin tahlillere?Yani muayene ücreti hariç tahlillere falan para isterlerse kanuni değil mi?Soruyorumki bende gittiğimde şunu bunu yaptıralım derlerse ek ücret isterlerse vermeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…