sağ kasığım batıyo dediğimde sağdan yumurtlamışsındır dedi doktor sanırım ekim bebişleri sağdan geliyo :))
Paylaşımın için teşekkürler canım. Çok ayrdımcı oldun ama şimdi ben öncelikli olarak hastane yetkilisi ile mi görüşeyim yoksa direk 184 e mi şikayet edeyim?
kafam karıştı. Belki en güzeli ssk ya şikayet etmek
Ben de endokrin uzmanına yarın gideceğim. normalde bana yanlış ilaç kullanılmıştı. tsh 0,01 e indirilmişti. yeni drum marta kadar ilaç yok martta gel demişti ama ben yarın hamilelik sebeiyle gideceğim. sizce de gitmeliyim değil mi?
evet canım kanıt istenirse de sende slip vardır zaten.
başka hastaneler ücret almıyorken neden veriyorum diye sorgulamak lazım aslında.
bi de doktor kaşesini basıyo ne farkeder ki bana ordaki hasta gibi değil dışarıdan biri gibi muamele ediliyo.
canım benim ağrılar sağlı solluiyi düşün iyi olsun
Babam ve ablam terazi sanatçı ruhlular yaratıcılar ama sanırım biraz benciller :)) Bi arkadaşım vardı onunla hep terazi diyerek dalga geçerdim. :) başıma geldi sanırım :))
Bende solda hissediyorum
Hiç birimizinki uymuyor canım o takvime
Ah canım çok tşk ederim ben de tam soracaktım kullanıp doğum yapan var mı diye.
Bir arkadaşımız sağda olursa erkek solda olursa kız gibi bi yorum yapmıştı sanki doğru mudur????
Siz neyiniz olacağını hissediyorsunuz?
iyi düşün iyi olsun
Babam ve ablam terazi sanatçı ruhlular yaratıcılar ama sanırım biraz benciller :)) Bi arkadaşım vardı onunla hep terazi diyerek dalga geçerdim. :) başıma geldi sanırım :))
Bende solda hissediyorum
Hiç birimizinki uymuyor canım o takvime
Ah canım çok tşk ederim ben de tam soracaktım kullanıp doğum yapan var mı diye.
Bir arkadaşımız sağda olursa erkek solda olursa kız gibi bi yorum yapmıştı sanki doğru mudur????
Siz neyiniz olacağını hissediyorsunuz?
kızlar 1,5da olan randevuma 3 de anca girebildim ve fıstığımı gördüm pıt pıt larınıda duydum:)) aslında çıkan şey vudu vudu vudu diye bi sesdi eşimde yanımdaydı bizimdi vudu bebek olucak galiba dedim koptu:))normalde 6+5im bugün 2 ultrason resminde birinde 6+3 diğerinde6+4 gözüküyodu.. sıkıntı sorun yok bu aralar çok dikkat ediceksin dedi herhangibir ilaç kullanmayacaksın dedi folik asit ve progestan dışında... 1 haftadır iyyidim bugün resmen istifra ede ede gezdim diyebilirm ama kalp atışını duydumya geçti bitttiii:)))
Haklısın canım. Ben bu pazartesi gittiğimde yönetim ile konuşacağım kontolden sonra bana faturada vermediler çünkü. neden hakkımı aramayayım ki?
Canım çok şükür azaldı,birde normal kan gelirken şimdi açık pembe renkte geliyor.Buda içimi rahatlatıyor.Çünkü kan daha tehlikeli diye biliyorum.Ağrım sızım yok çok şükür Allahıma.Biraz kasığımın sağ tarafında hafif sancı oluyor.
kızlar 1,5da olan randevuma 3 de anca girebildim ve fıstığımı gördüm pıt pıt larınıda duydum:)) aslında çıkan şey vudu vudu vudu diye bi sesdi eşimde yanımdaydı bizimdi vudu bebek olucak galiba dedim koptu:))normalde 6+5im bugün 2 ultrason resminde birinde 6+3 diğerinde6+4 gözüküyodu.. sıkıntı sorun yok bu aralar çok dikkat ediceksin dedi herhangibir ilaç kullanmayacaksın dedi folik asit ve progestan dışında... 1 haftadır iyyidim bugün resmen istifra ede ede gezdim diyebilirm ama kalp atışını duydumya geçti bitttiii:)))
Canım hayırlı olsun.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.Darısı bize mahtuanayla:)
canım ben bugün dra gittim bile. ben biraz pimpirikliyimdir :)))ihmale gelmeyen bir durummuş tiroid.düşük yada bebekte zeka geriliğıne neden olabiliyormuş.sonra pişmanlık duymamak için bir dahiliye uzmanıyla görüş.gebelerde tsh 2.5 in üzerinde olmamalıymış bir arkadaş 4 küsürlerden bahsediyor o hamilelik harici durumlardaki değer.bendeki haşimato tiroidiymiş büyük ihtimalle.dr tekrar tahlil istedi bügün yaptırdm yarın drumla görüşecem ilaç tedavisine başlayacak
canım kontrollerde fatura olmuyo zaten ama tahlillerin için fatura vermedilerse ya da o faturada yapılan tahliller değil de başka bişey uyduruluyorsa o yazıdaki gibi kanıt olabilir.
ama ben yine söylüyorum hamilelerden tahlil parası alınmamalı diye hatırlıyorum ben.
Canım çoookkk sevindimmm şükürlerrr olsun...
Perşembede hayrlıb haberlerle gelecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?