2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

allah isteyen herkese sağlıkla sıhatle nasip etsin inşallah .herşeyin bir zamanı vardır sen iste yeterki allah göünülden isteneni geri çevirmezmiş seninde kollarını doldursun inşallah

Allah gönlünün muradını versin. Canım benim eşim ben uyurken üstüme 7 kez meryem suresini okumuş bi deneseniz?

Canım Rabbim sanada nasip etsin inşaAllah.Dualarımızı kabul etsin Rabbim canım.Tez zamanda evladına kavuşursun inşaAllah.

aynen verilmemesi gerekiyormuş bende acelem vardı işe yetişeceğim diye faturada istemeden hemen işimi hallettim allah tan maaş kartımdan çektirdim ödemeyi elimde bi kanıtım var. Bu pazartesi gittiğimde faturamı soracağım vermezlersede gerekeni yapacağım bende

Canım bu bilgi çok iyi oldu.Perşembe gittiğimde benden muayene ücreti zaten alacaklar.Birde kan tahlili yapalım falan derler büyük ihtimal.Vermeyeyim ek ücret.
Gerçi benim doktorum kan tahliliğini sağlık ocağında yaptır bedava yaptırırsın diyen bir doktor:)Diğer doktor hastanenin ortağı,başlarda ona gidiyordum.Durduk yere tahlil falan istiyordu.Bir gün tahlil sonuçlarımı gösterecektim o ortak olan doktor izinliymiş,şimdiki doktoruma göstermiştim.Senden bu tahlil niye istendiki boşu boşuna demişti:) O an işte hayallerimin doktoru bu kadın dedim

hadi bakalım :))) bekliyoruz haberlerini. ben de arayıp şikayet edicem. iki kere olunca dikkate alınır belki :)))

inşallah o heyecanları da yaşarsınız, bunun sohbeti bile çok güzel :) pıt pıt duydukça paylaşacağınız günleri görürsünüz inşallah.
bol bol dinlenin arkadaşlar, ilk 3 ay bebeğin tutunması için çok önemli, bitki çaylarından uzak durun özellikle adaçayı ve sinemaki. tansiyonunuzu ve kilonuzu takip edin. son 3 ay daha fazla kilo alıyorsunuz ilk aylardan itibaren kilonuza dikkat etmeniz daha iyi olacaktır. haftada 2 defa balık, 2 defa kırmızı et tüketin bebeğin gelişimi ve kilosu için gerçekten farkediyor. gün aşırı yumurta ve hergün 1 bardak süt. eğer bunlar tüketilmezse doktor ilaç vermek durumunda kalabilir, doğal yolla almak daha iyi olacaktır. demir değerleriniz düşük çıkacak bir süre sonra ister istemez düşüyor. vücudun demiri depolaması için kırmızı et ve yeşil yapraklı sebzeleri kalsiyum içeren gıdalarla almayın.
çin takvimi, rus takvimi, aşerme, karın şekli vs. bunların hiç biri cinsiyet tahmininde işe yaramıyor, inanmamanızı öneririm :) bizim grupta bir çok anne bebeğinin cinsiyetini hiseetmişti ya da rüyasında görmüştü.
inşallah mümkün olduğunca az bulantı, az baş ağrısı, az yorgunlukla atlatın ve ekim ayına dek rahat haftalar geçirin :)

bursalı arkadaşlarım yeni doğan bakım ünitesi bahar hastanesindede var hem fiyatlarda çok ucuk değil..

Canlarım Rabbim hepimize sağ salim güzel sorunsuz bir gebelik nasip etsin ve bebeklerimizi kucağımıza güzelce alalım inşallah...

ben 5 hafta 5 günlük gebeyim dünden beri hafif hafif mide bulantılarım başladı...İnanın çalışan brii olduğum için çok korkuyorum çünkü yine kuzenim 10 haftalık hamile aşeriyor kusuyor midesi hiçbir şey almıyor...Sizde de aynı belşrtiler var mı ? Paylaşırsanız sevinirim...

saolunn allah razi olsun kizlarrrr...

rabbimde hepinizin yawrusunu inslalahh kucaginiza saglikli ve hayirli bi sekilde almanizi nasip etsin insallahhhhhh

Güzel dilekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

Ben gece rüyamda erkek bebiş gördüm benim oğluşumdu rüyamda :))

kızlar nasılsınız iimisiniz...
yaaa bu ne yaaa geçmişi okumaktan bu güne gelemedim en iyisi slm yazayım sonra geçmişe dalaym dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…