kizlar yine geldimm yawböyle cok hamileyi görünce mutlu oluyorumm bide simdiki kalabaligi görünce cok hosuma gidiyo ..hep bakip cikiyorum size ..keske bende aranizda olabilseydimmm..bu ortamda olmayi cok isterdimm.malesef 5 hamileligim oldu tam 6 bebek kaybettimmm..inslalah sizler hamilesiniz belki dua edersiniz hamilelerin duasi kabul olur derlerrr..kan pihtilasmasindan hep kaybediyorumm.rabbimden sifa istiyorum heppp benimde olur insalalhhhh
kizlar yine geldimm yawböyle cok hamileyi görünce mutlu oluyorumm bide simdiki kalabaligi görünce cok hosuma gidiyo ..hep bakip cikiyorum size ..keske bende aranizda olabilseydimmm..bu ortamda olmayi cok isterdimm.malesef 5 hamileligim oldu tam 6 bebek kaybettimmm..inslalah sizler hamilesiniz belki dua edersiniz hamilelerin duasi kabul olur derlerrr..kan pihtilasmasindan hep kaybediyorumm.rabbimden sifa istiyorum heppp benimde olur insalalhhhh
canım hayırlı olsun.rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.darısı bize mahtuanayla:)
Amin canım inşaAllah.Ağzından bal damlıyor:)
Canım bir şey soracağım.Özel hastanede mi 87 tl para ödedin tahlillere?Yani muayene ücreti hariç tahlillere falan para isterlerse kanuni değil mi?Soruyorumki bende gittiğimde şunu bunu yaptıralım derlerse ek ücret isterlerse vermeyeyim.
Selamlar meleklerimizin güzel anneleri nasılsınız bakim ? :)
Selamlar meleklerimizin güzel anneleri nasılsınız bakim ? :)
Selam canım,biz iyiyiz seni sormalı?Nasılsın bugün?
aminnnnn..........
iyilik canım okullar acılınca foruma takılmaya pek vaktim kalmıyor.siz nasılsnız bakalım?
aynen verilmemesi gerekiyormuş bende acelem vardı işe yetişeceğim diye faturada istemeden hemen işimi hallettim allah tan maaş kartımdan çektirdim ödemeyi elimde bi kanıtım var. Bu pazartesi gittiğimde faturamı soracağım vermezlersede gerekeni yapacağım bende
Slipp çıktısını alacağım canım zaten özellikle ben böyle durumlarda karttan ödeme yaparım. Sonuçta hastaneen çekildi ödeme fatura ortada yok kesilen tutara karşılık kendisini aklasın artık hastane özellikle konuşacağım bu konuyuda bakalım ne diyecekler
inşallah o heyecanları da yaşarsınız, bunun sohbeti bile çok güzel :) pıt pıt duydukça paylaşacağınız günleri görürsünüz inşallah.İyi dilekelrin için çok teşekkürler. Dediğin doğru henüz hissedilmiyor ama aramızda öle geyik olsun diye çevirdik konu Daha çok küçükler. İnşallah o evrelere de geliriz. Tecrübeli olarak önerilerin olursa hepsine açığız :)
bursalı arkadaşlarım yeni doğan bakım ünitesi bahar hastanesindede var hem fiyatlarda çok ucuk değil..Aslında düşündüğün zaman bursa da tam techizatlı 2 hastane var zübeyde hanım ve jimer hastanesi. Zübeyde de bırak 5 10 kişi aynı odada kalamyı yanına refakatçı bile alınmıyor. Yalnızsın . Ebeler ilgileniyorlar seninle. tabiki hepimiz kendi imkanlarımıza göre hastane seçip oraya gidiyoruz bu durum ap ayrı . allah korusun tehlikeli yada aksi bir durumda tüm özel hastanelerde zübeydeye sevk ediyor. Bilgin olsun. Daha öncesinde çok araştırdım.
inşallah o heyecanları da yaşarsınız, bunun sohbeti bile çok güzel :) pıt pıt duydukça paylaşacağınız günleri görürsünüz inşallah.
bol bol dinlenin arkadaşlar, ilk 3 ay bebeğin tutunması için çok önemli, bitki çaylarından uzak durun özellikle adaçayı ve sinemaki. tansiyonunuzu ve kilonuzu takip edin. son 3 ay daha fazla kilo alıyorsunuz ilk aylardan itibaren kilonuza dikkat etmeniz daha iyi olacaktır. haftada 2 defa balık, 2 defa kırmızı et tüketin bebeğin gelişimi ve kilosu için gerçekten farkediyor. gün aşırı yumurta ve hergün 1 bardak süt. eğer bunlar tüketilmezse doktor ilaç vermek durumunda kalabilir, doğal yolla almak daha iyi olacaktır. demir değerleriniz düşük çıkacak bir süre sonra ister istemez düşüyor. vücudun demiri depolaması için kırmızı et ve yeşil yapraklı sebzeleri kalsiyum içeren gıdalarla almayın.
çin takvimi, rus takvimi, aşerme, karın şekli vs. bunların hiç biri cinsiyet tahmininde işe yaramıyor, inanmamanızı öneririm :) bizim grupta bir çok anne bebeğinin cinsiyetini hiseetmişti ya da rüyasında görmüştü.
inşallah mümkün olduğunca az bulantı, az baş ağrısı, az yorgunlukla atlatın ve ekim ayına dek rahat haftalar geçirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?