canm valla nagihan işleri ii yapıyorda söylene söylene hiç unutmuyorum bi gün acil sezeryan alcaz nöbetçiyim saat 5.buçuk gibi geldi hasta kadın nasıl ağlıyo nagihanda bangır bangır ameliyathanede bagırıyo kıza neden geç geldin diye kızda yarım saat geç kalmıs kadının ilk dogumu açılması başlamış ama kafası yukardaymış beklersek 2 gün sonraya ancak doğar ama susuz kalır en iyisi sezerana alaım demiş.. kadında dr gidince bize anlattı bana hem o kadar acele değil dedi eşim işte izin alıp geldi burda kimsem yok normal kontrol diye hazırlık yapmamıştım evim hastaneye yakın diye gidip esya alayım demiş kadın ameliyat sırasında hem onu çekti hemde sezeryan oldu düşün yani...çok sağol canım ya güzel tavsiyelerin için, bana bahar hastanesi çok yakın o yüzden tercih edebilirim, nagihan hn ı çok söylediler ama ben nette olumsuz yanlarını okudum içim soğudu vazgeçmiştim bahardan, ay şimdi gene kararsız kaldım, esentepe, medikalpark bahar arasındabahardan ayşe hanımı sağlık ocağındaki hemşire de söylemişti. Birinci nagihan ikinci ayşe hn ı tavsiye etmişti. Ayşe hanım iyidir güvenilirdir dersen sen içlerini bilen biri olarak tavsiyene uyarım arkadaşım
Bahar yakın dedin nerede oturuyorsun merak ettim.
inşallah gönlünüzdeki ve sağlıklı bir bebeğiniz olur. cinsiyet tahmini kesin olmadıkça doktorun söylememesini istedik biz. çünkü çok arkadaşımız oldu öyle hayal kırıklığı oldu ya da umut bağladı ama cinsiyet değişti, alışveriş yapanlar bile oldu. önemli olan sağlıklı olması tabi ama insanın gönlünde geçiyor ister istemez kız olsun ya da erkek olsun diye.
canm valla nagihan işleri ii yapıyorda söylene söylene hiç unutmuyorum bi gün acil sezeryan alcaz nöbetçiyim saat 5.buçuk gibi geldi hasta kadın nasıl ağlıyo nagihanda bangır bangır ameliyathanede bagırıyo kıza neden geç geldin diye kızda yarım saat geç kalmıs kadının ilk dogumu açılması başlamış ama kafası yukardaymış beklersek 2 gün sonraya ancak doğar ama susuz kalır en iyisi sezerana alaım demiş.. kadında dr gidince bize anlattı bana hem o kadar acele değil dedi eşim işte izin alıp geldi burda kimsem yok normal kontrol diye hazırlık yapmamıştım evim hastaneye yakın diye gidip esya alayım demiş kadın ameliyat sırasında hem onu çekti hemde sezeryan oldu düşün yani...
ama ayşe hanm melek gibi işinde başarılı sakin ii bi insandır..
Allah ın izniyle bebeğim ekim annesi yapacak olunca çıktım karşınızaaaayyy Allah korusuuun, benim özel istememdeki tek amaç azarlanmamak nazik ve anlayışlı davranılması yoksa manyak mıyım zübeyde varken paramla kendimi azarlatayım yaa
canım seni Allah mı çıkardı karşımıza yaa
güle güle git canm hayırlı akşamlar..Kızlar ben çıkıyorum,hepiniz Allah cc'ye emanet olun,çok öptüm.
Allah ın izniyle bebeğim ekim annesi yapacak olunca çıktım karşınızaaa
biz yapmadık kuzum dr amcası yapıp koyduNe iyi yaptınya da senin mercimeğin yaptı ya da kocanla sen yaptın hepiniz yaptınız işte
ben varım canm benm bebişim tüp bebekarkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım aranızda benim gibi olan varmı ?
Bahar hastanesine 5-10 dk yürüme mesafesinde canım, taşınmayı düşünüyorum ama kayınvalidem o civarda olduğu için yine yakın bir ev bakarız
Bahar yakın dedin nerede oturuyorsun merak ettim.
sen nerde oturuyosun canım sen de mi yakınsın yoksa
gidin gidin bahara yakın yere gidin bende bebiş kontrolüne gelince çayınızı içmeye geleyimmmSanal arkadaşım benimde ablam o taraflarda oturuyor ben de oraya yakın gelicemde bi ev var boşalmasını bekliyoruz taşınmak için ondan sordum.
biz yapmadık kuzum dr amcası yapıp koydu
ben varım canm benm bebişim tüp bebek
Sanal arkadaşım benimde ablam o taraflarda oturuyor ben de oraya yakın gelicemde bi ev var boşalmasını bekliyoruz taşınmak için ondan sordum.
biz yapmadık kuzum dr amcası yapıp koydu
ben varım canm benm bebişim tüp bebek
arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım aranızda benim gibi olan varmı ?
gidin gidin bahara yakın yere gidin bende bebiş kontrolüne gelince çayınızı içmeye geleyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?