2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canm valla nagihan işleri ii yapıyorda söylene söylene hiç unutmuyorum bi gün acil sezeryan alcaz nöbetçiyim saat 5.buçuk gibi geldi hasta kadın nasıl ağlıyo nagihanda bangır bangır ameliyathanede bagırıyo kıza neden geç geldin diye kızda yarım saat geç kalmıs kadının ilk dogumu açılması başlamış ama kafası yukardaymış beklersek 2 gün sonraya ancak doğar ama susuz kalır en iyisi sezerana alaım demiş.. kadında dr gidince bize anlattı bana hem o kadar acele değil dedi eşim işte izin alıp geldi burda kimsem yok normal kontrol diye hazırlık yapmamıştım evim hastaneye yakın diye gidip esya alayım demiş kadın ameliyat sırasında hem onu çekti hemde sezeryan oldu düşün yani...
ama ayşe hanm melek gibi işinde başarılı sakin ii bi insandır..

Aynen öyle hayırlı ve sağlıklı olsun yeterli..

ayyy Allah korusuuun, benim özel istememdeki tek amaç azarlanmamak nazik ve anlayışlı davranılması yoksa manyak mıyım zübeyde varken paramla kendimi azarlatayım yaa

canım seni Allah mı çıkardı karşımıza yaa

demek kızlar özel hastanelerde hamileler tahlil ve testleri ücretsiz yaptırabiliyormuş..
yanlış anlamış mıyım?

ama ne yalan söyleyim uğraştırırlar..

yarın bakalım ben gidecem ne olacak.. o zaman tüm testlerimi yaptırırım:) devlete gitmem.. ama yol görünüyor gibi geliyor.

...
arkadaşlar bugün karnım 4 aylık gibi şişti:)) pantolomun düğmesi ve fermuarı açık üstüne kazak var da kapatıyor:)

bu kadar şişkinlik gaz ve su mu acaba:)) aşağı eğilirken zorlanıyorum:) tam hamileler gibiyim:)):)) belimi karnımı tutarak eğiliyorum:)

su dedim de bugün 2litre suyumu içtim dünküne göre daha önce bitirdim.hala içiyorum da:) çünkü kaynamış suyu şişeye boşaltmıştım.. sıcak -ılık olunca daha rahat içiyorum.

Son düzenleme:
Allah ın izniyle bebeğim ekim annesi yapacak olunca çıktım karşınızaaa

Kızlar ben henüz doktora gitmedim ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez diyetisyenime söyledim. Hergun 2 ceviz,1yumurta,1bardak sut, 5_6 fındık.normal diyetime bunları ekledi.artık kilo vermeyecekmişim.çocuk gelişimi için önemiymiş sanırım.bilginiz olsun.

Bahar hastanesine 5-10 dk yürüme mesafesinde canım, taşınmayı düşünüyorum ama kayınvalidem o civarda olduğu için yine yakın bir ev bakarız

Sanal arkadaşım benimde ablam o taraflarda oturuyor ben de oraya yakın gelicemde bi ev var boşalmasını bekliyoruz taşınmak için ondan sordum.

biz yapmadık kuzum dr amcası yapıp koydu

ben varım canm benm bebişim tüp bebek

ALLAH tamamına erdirsin arkadaşım hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben 1 marta randevu aldım ultrason muayenesi için inşallah keseyi görürüm ve kalp atışınıda duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…