2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar nasılsınız bende uzun zamandır giremiyorum nete kusmaktan bittim yani bugün bebişimide gördüm kalp atışlarınıda duydum çok mutluyum darısı duymak isteyenlere

selammm herkesee nasılsınızz??
ben bugün doktora gittim hafif pembe akıntım vardı =(( kesenin yanında kese kadar büyük bi kanama var düşük tehditim var yani =(( yatmam gerekiyomuş progestanın hem iğnesini hemde hapını verdi doktor =( 2 sini birden kullanıyorum... bana bol bol dua edin noluurrr bişey olmasın kuzumaaa =(((

slm öncelikle dualarımseninle Allahım hepimizin bebeğini korusun benimde açık pembe akıntım oldu sadece iki kere oldu ama doktor senin dediğin gibi kanama varmı diye baktı ama bişey gözükmedi banada progestan ilacı verdi ama kanama olursa kullan dedi Allahım hepsini korusun

içim gitti inan öyle söyleyince doktor canım =(( daha önce bi tane kaybettim zaten =(( allahım bidaha yaşatmasın çok korktumm çok geç kavuştum bebeğime çok bekledim o yüzdende şimdi en ufacık bişeyde yüreğim ağzıma geliyo inan.. amin canım rabbim korusu hepsini inşallah sağlıkla hayırla bize bağışlasın yavrularımızı..

inş. bize bağışlar Rabbim bebeklerimizi benim durumum nasıl sence iki kere açık pembe akıntım oldu dr. yat dinlen dedi bir sorun gözükmüyor dedi progestan verdi ama lekelenme çoğalırsa kullan dedi

Güzel dilekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

Ben gece rüyamda erkek bebiş gördüm benim oğluşumdu rüyamda :))

canım ben de hep kız görüyorum rüyamda ama gönlümden kız geçtiğine mi yoksa hissettiğim için mi bilmiyorum:) hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza alalım da

iyi akşamlar tatlı telaşlı ekim anneleri:)

doktor ablamız kesemizi gördü :)
herşey yolunda görünüyor şuan kızlar.çok tatlı ya çok küçüüükkk.
pıtpıtları duymaya bikaç hafta daha varmış.bide test istedi ANTİ RUBELLA IgG (ELISA).
internetten araştırmaya çalışıyorum ama çok karışık açıklamışlar.bu testi yaptıran var mı?

2013 Anne adaylarından ne yazık ki çıkıyorum,bugün doktora gittim ve düşük olduğunu öğrendim Allah sizlere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi dünyaya getirebilmenizi nasip etsin.

iyi akşamlar tatlım korkma genel tarama testi o benimde dün yapıldı rubella kızamık kızamıkçık kabakulak falan sarılık varmı yokmu guatr falan onlara bakılıyo bugünde bebeğimi gördük ve pıt pıtlarını duyduk:) çok güzel bir duygu:) herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın rabbim

bende pıt pıtları bugun duyarım inşallah diodum ama daha erken dedi doktor.çok küçükmüş . gec döllenme olduğu için adet döngüme göre hesapladığım haftada değilim
ben guatr seker genel kan sayımı falan dun yaptırmıştım kan vermiştim sağlık ocağına.çok şükür temiz çıktı onlar.bugun de bu test için kan verdim.2 gun sonra cıkcakmıs bakalım

iyi akşamlar tatlı anneler.dün girmedim siteye sayfalar uçmuş,heralde geçmişi okuyamayacağım,ben 443 te kalmıştım :) Dün ben de kan ve idrar testi vermiştim,sonuçlarım temiz çıktı.şeker,sarılık ve diğerlerine bakılmış.pıt pıtları duyanlar var mı yeni?

canım çok sevindim kalp atışlarını duymana
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm hamillerin bebeklerini kucağına almasını...

sıra bende perşembe gidelim bakalım bizim ufaklık ne yapıyormuş hala yerinde mi sağ salim duruyor mu merakla bekliyorum perşembeyi

inş. bize bağışlar Rabbim bebeklerimizi benim durumum nasıl sence iki kere açık pembe akıntım oldu dr. yat dinlen dedi bir sorun gözükmüyor dedi progestan verdi ama lekelenme çoğalırsa kullan dedi

bencede kesinlikle yat dinlen canım pembe ve kırmızı gelmesi tehlikeli ama kahverengi gelmesi pek tehlikeli değil cnm.. yat dinlen kesinlikle ağır bişey kaldırma iş falan yapma..doktorum dediki rahim bebeği yabancı bi madde olarak algılar ve alışmadığı bieşey olduğu için dışarı atmaya çalışır sürekli dedi.. bebekte inatla tutunmak ister yerşleşmek ister dedi o yüzden vücudunu yorar bu durum dedi.. bebeğin yer çekimine yenik düşmemesi için yatman gerekli iyice tutunana kadar dedi sende bebeğinin tutunmasına yardımcı ol dedi.. o yüzden elinden geldiğince dinlen sende cnm

canm benm hayırlı olsun..bu testte korkulacak bişey yok canm bulaşıcı hastalıklara bakılıyo varmı yokmu varsa tasıyıcımısın filan diye..

canm benm hayırlısı olsun demekki zamanı değilmişmi denir ne denir bilmiyorumki hayatım.. Rabbim sabırlık versin..

Son düzenleme:

Hayırlısıyla sağlıklı,her yerleri tastam şekilde gelsin yavrularımız inşaAllah.En son benimki gelir herhalde herkesinki nerdeyse 6-7 haftalık,benim miniğim daha 4-5 haftalık falandır:)

bushra_84 , benim de baya bi geç döllenme olmuş:)
benim sat 2 ocak. normalde suan 6 + 6 olmam lazım internetten hesaplama yapınca haftam 6+6 .
ama doktorum ortalama 5 haftalık falandır suan çok küçük görünüyor dedi.

Canim bende cuma gunu gidicem keseyi gormeye insallah bende gorurum senin gibi.darisi insallah kesesini gormeyi bekleyenlere.

tatlım rabbim seni ve bebeğini korusun
çalışıyorsan mutlaka izin al dinlen derim canım
hiç de strese girme, bebeğinle konuş, bırakmasın senii
benim de kesenin yanında kese büyüklüğüne yakın kistler varmış, hamilelik kisti, korkuyorum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum
dayan canım 12. haftadan sonra rahatlarız inşallah

Kizlar benim kasigimda batmalar oluyo sizlerdede oluyomu?
canım bende de inanılmaz batmalar var
hatta kramplara dönüşüyor
doktorum normal dedi, kanaman olursa o cramplar tehlike arz edebilir en ufak bir lekelenmede bile bildir dedi
rahim gebeliğe hazırlanıyor, ağrılar çok normal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…