Canlarım Rabbim hepimize sağ salim güzel sorunsuz bir gebelik nasip etsin ve bebeklerimizi kucağımıza güzelce alalım inşallah...
ben 5 hafta 5 günlük gebeyim dünden beri hafif hafif mide bulantılarım başladı...İnanın çalışan brii olduğum için çok korkuyorum çünkü yine kuzenim 10 haftalık hamile aşeriyor kusuyor midesi hiçbir şey almıyor...Sizde de aynı belşrtiler var mı ? Paylaşırsanız sevinirim...
kızlar nasılsınız iimisiniz...
yaaa bu ne yaaa geçmişi okumaktan bu güne gelemedim en iyisi slm yazayım sonra geçmişe dalaym dedimm
bursalı arkadaşlarım yeni doğan bakım ünitesi bahar hastanesindede var hem fiyatlarda çok ucuk değil..
Orasıda devlet hastanesinden farksız değil :) çok kalabalık ya 1 ay sonraya gün veriyorlar
ama aklıma yemek yeme fikri gelince içim kalkıyooo
bende iyim canm nasıl olayım işe geldim topiği açtım... canm valla sen tatildeydin sayfalar ilarledi benm gece 12 den bu yana okumaya çalıştıklarım tam 38 sayfaaSelam canım hgdin bizler iyiyiz seni sormalı :) Bende birçok şey kaçırmışım üzülme :)
aynen canm yaa orasıda öyle gerçi..Orasıda devlet hastanesinden farksız değil :) çok kalabalık ya 1 ay sonraya gün veriyorlar
Sende bendensin desene :)
Senide hayırlısı ile allah kurtarsın arkadaşım. sende hazırlıklar tamamlandı mı?
maalesef canım ya, ama acıkıyosun ya o sinir, ama yiyecek bişi aklına bile gelince öööö geliyo, meyve yiyorum ben de şimdi hem midemi bastırıyo iyi geliyo hem mercimeğe faydası olur.
canm ayşe hanımı şiddetle tavsiye ederim.. güler hanmda iyidir ama çok hızlı konuşur herkese aceleci gibi izlenim veriraynen ya, 13 şubatta çok ağrım var diye aradım 26 mart diyo en yakın randevu tarihini( orada bildiğiniz memnun kalabileceğimiz doktor var mı peki?
karında ki o hissettiğimiz şey her insan da oluyormuşBende eşimi diyordum "aşkım bak burda bişey atıyor gibi diye..Oda benim elimi alıp karnına götürdü baktım onda da atıyor Bende aşkım sende hamilesin ozaman diye dalga geçtim " O günden bellli elimi karnıma koymuyorum Patırtı kütürtü dinlemiyeceğim artık diye
canm ayşe hanımı şiddetle tavsiye ederim.. güler hanmda iyidir ama çok hızlı konuşur herkese aceleci gibi izlenim verir
gönül hanımda gayettt sakin yavas yavas konusan bi hanımdır..hepsinin işleri çok iyi hastalarıyla alakasıda...
ama orada tek tavsiye etmediğim insan nagihan hanım çünkü çok azarlıyo herkesi arkasındanda bi sürü laf söylüyo
Canlarım Rabbim hepimize sağ salim güzel sorunsuz bir gebelik nasip etsin ve bebeklerimizi kucağımıza güzelce alalım inşallah...
ben 5 hafta 5 günlük gebeyim dünden beri hafif hafif mide bulantılarım başladı...İnanın çalışan brii olduğum için çok korkuyorum çünkü yine kuzenim 10 haftalık hamile aşeriyor kusuyor midesi hiçbir şey almıyor...Sizde de aynı belşrtiler var mı ? Paylaşırsanız sevinirim...
Güzel dilekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..
Ben gece rüyamda erkek bebiş gördüm benim oğluşumdu rüyamda :))
çok sağol canım ya güzel tavsiyelerin için, bana bahar hastanesi çok yakın o yüzden tercih edebilirim, nagihan hn ı çok söylediler ama ben nette olumsuz yanlarını okudum içim soğudu vazgeçmiştim bahardan, ay şimdi gene kararsız kaldım, esentepe, medikalpark bahar arasındabahardan ayşe hanımı sağlık ocağındaki hemşire de söylemişti. Birinci nagihan ikinci ayşe hn ı tavsiye etmişti. Ayşe hanım iyidir güvenilirdir dersen sen içlerini bilen biri olarak tavsiyene uyarım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?