2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım benimde bugün 7+3 ama yaklasık 8 gündür bulantım var canım hiçbişey yemek istemiyor buzdolabının kapagını açasım yok..

Selam canım hgdin bizler iyiyiz seni sormalı :) Bende birçok şey kaçırmışım üzülme :)
bende iyim canm nasıl olayım işe geldim topiği açtım... canm valla sen tatildeydin sayfalar ilarledi benm gece 12 den bu yana okumaya çalıştıklarım tam 38 sayfaa

Orasıda devlet hastanesinden farksız değil :) çok kalabalık ya 1 ay sonraya gün veriyorlar
aynen canm yaa orasıda öyle gerçi..

kızlar ben kaçayım kendinize bebişlerinize ii bakın ayrıca ben bulantı için fındık ve badem yiyorum her akşam bir avcum kadar ama tamamen kesmiyor ama ii geliyor azda olsa hepinizi öptüm

Senide hayırlısı ile allah kurtarsın arkadaşım. sende hazırlıklar tamamlandı mı?

çok teşekkür ederim :) hazırlıkla tamamlandı, hastaneye giderken anne ve bebek için yanımızda olması gerekenlere dair çantayı hazırlıyorum. bunlar da ayrı bir telaş ama tatlı telaşlar. ben i12. haftayı atlattım yani riskli dönemi ve 30. haftada tüm bebek alışverişini bitirdim. 30lu haftalara kadar bitirmenizi tavsiye ederim, çünkü gezecek enerjiniz kalmıyor çok çabuk yoruluyorsunuz, bir de tansiyon yükseliyor, ayakta fazla kalmamak gerekiyor.

aynen ya, 13 şubatta çok ağrım var diye aradım 26 mart diyo en yakın randevu tarihini ( orada bildiğiniz memnun kalabileceğimiz doktor var mı peki?
canm ayşe hanımı şiddetle tavsiye ederim.. güler hanmda iyidir ama çok hızlı konuşur herkese aceleci gibi izlenim verir
gönül hanımda gayettt sakin yavas yavas konusan bi hanımdır..hepsinin işleri çok iyi hastalarıyla alakasıda...
ama orada tek tavsiye etmediğim insan nagihan hanım çünkü çok azarlıyo herkesi arkasındanda bi sürü laf söylüyo

offf eşler bu süreçte hep gerçekçi yaklaşıyor, çok gıcık olabiliyorlar bazen. bizim gibi duygusal olamıyorlar. ama baba adayı gerçekten bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca o zaman işler değişiyor, bir el üstünde tutmalar, bir sevgi gösterileri :) şunu unutmamak gerekir bebek bizim karnımızda biz daha şanslıyız, onlar hiçbirşeyin tam olarak fakında değil, pek de bişey beklememek gerekir.

çok sağol canım ya güzel tavsiyelerin için, bana bahar hastanesi çok yakın o yüzden tercih edebilirim, nagihan hn ı çok söylediler ama ben nette olumsuz yanlarını okudum içim soğudu vazgeçmiştim bahardan, ay şimdi gene kararsız kaldım, esentepe, medikalpark bahar arasında bahardan ayşe hanımı sağlık ocağındaki hemşire de söylemişti. Birinci nagihan ikinci ayşe hn ı tavsiye etmişti. Ayşe hanım iyidir güvenilirdir dersen sen içlerini bilen biri olarak tavsiyene uyarım arkadaşım

cnm bnm mide bulantılarım 6. hafta da başladı hemde öle bir başladıki devamlı kusuyordum günde 10 kere falan midem bişi almıyordu
sonra doktoruma gitti idrar tahlili yapıldı meğer bnm idrarımda protein varmış nagatif olması gerekirken pozitifti doktorumda hemen yatış yaptı 8 şişe serum yedim ama rabbime çok şükür bir haftadır hiç kusma mide bulantısı olmadı çok kusan gebelere bu tahlil yapılmalıymış idrardaki protein pozitif çıkarsa yada keton seviyesi pozitif çıkarsa tedavi ediliyo kusmalar azalıyo çok kusanlar dikkat etsin.....

Güzel dilekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

Ben gece rüyamda erkek bebiş gördüm benim oğluşumdu rüyamda :))

inşallah gönlünüzdeki ve sağlıklı bir bebeğiniz olur. cinsiyet tahmini kesin olmadıkça doktorun söylememesini istedik biz. çünkü çok arkadaşımız oldu öyle hayal kırıklığı oldu ya da umut bağladı ama cinsiyet değişti, alışveriş yapanlar bile oldu. önemli olan sağlıklı olması tabi ama insanın gönlünde geçiyor ister istemez kız olsun ya da erkek olsun diye.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılıyorum 14 şubatta kan testinde gebe olduğumu öğrendim ilk bebeğim olacak inşallah.

Bahar yakın dedin nerede oturuyorsun merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…