2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tüh hepsini saydım doktor amcasını saymadım yaa
olsun olsun önemli değil kuzum biz alıştık artık unutanlara problem yok yani:))
zaten benm bebeğime afedersiniz ama zevkle üretilmedi zevksiz bebek diyo yeğenim

amin canm inş.. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş..
bizde geçen çarşamba keseyi gördük canm bu perşembe de kalp atışı için gideceğiz hepimiz hayırlı haberlerle döneriz inş.

ayyyy demeyin öyle yavrucuğaaaa

canım paylaşım için çok sağol

ben de erkek hissediyoruumm

hatta zavallıcığa oğlum deyip duruyorum, sonra da diyorum kızsa piskolojisi bozulcak

Ben erkek olsun istiyorum eşimde sanırım :) öyle de hissediyor gibiyim belkide çok istediğimden oğlum diyor ben de ya kızsa diyorum erkek gibi olcak benim kızım diyor :))

Tavsiyeler için teşekkürler sizin doğuma kadar bizi yalnız bırakmayın :))

karnım acıktııııııııııııııııııııı
3 tabak yemek yedim inanır mısın?

Neler aldın neler aldın???

Bahar hastanesine 5-10 dk yürüme mesafesinde canım, taşınmayı düşünüyorum ama kayınvalidem o civarda olduğu için yine yakın bir ev bakarız
Bence hamilelik dönemi taşınma

Kızlar ben çıkıyorum,hepiniz Allah cc'ye emanet olun,çok öptüm.
biz de seni öptük cnm bye

ben de diyet yapıyordum. şimdi önümde bir kase dolusu ceviz badem ve fındık :) hergün yiyorum umarım yarar bebişime :)

ayyyy demeyin öyle yavrucuğaaaa
Bizimki de çat kapı geldi. hiç ummadığımız anda :))

şu sağlık ocağı mevzusunu bir bilen anlatsın. Yasal olarak mı bildirmek zorundayız? nedir ne değildir neden bildirecez ki zaten dr var bizim

hamişler cidden öne doğru eğilemiyorum... :) batıyor bebişimi hissediyorum.

neyse yarın sabahtan troit testi için kan vereceğim..

hepinize iyi akşamlar,geceler olsun...

bebişlere de kocaman öpücük:) kendilerinden kocaman:)

şu sağlık ocağı mevzusunu bir bilen anlatsın. Yasal olarak mı bildirmek zorundayız? nedir ne değildir neden bildirecez ki zaten dr var bizim

Sağlık ocağındaki ebeler bizim durumumuzu takip etmek ve ilgilenmek zorundalar. Biz bildirmezsekte zaten onlar öğrendikleri anda bizi arayıp buluyorlar. senin kaydının mutlaka sağlık ocağına yapılması gerekşi eğer yapılmaz ise ebelere ceza var. Ayrıca bizim üzerimizden de performans pirimi alıyorlar nfy_1985 benden daha iyisini bilir tabiki. benim bildiğim bu

Bak bu mevzu hakkında benimde bilgim yoktu tşkler bilgi için :)

canlar hepinize iyi akşamlar . Yarın sabah kaldığımız yerden görüşmek üzere bebişlere ve kendinize iyi bakın.

canm bu saglık ocaklarındaki mevzuyu tam bilmiyorum acıkcası ebe olmadığımdanda pek ilgilenmmiyorum..
ama aile hekimi yanında oldukları için bilmek zorundalar ki eğer haberleri yoksa ceza alıyolarmış..

canlar hepinize iyi akşamlar . Yarın sabah kaldığımız yerden görüşmek üzere bebişlere ve kendinize iyi bakın.
sende kendine ve meleğine ii bak canm ii akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…