sen nerde oturuyosun canım sen de mi yakınsın yoksa
olsun olsun önemli değil kuzum biz alıştık artık unutanlara problem yok yani:))tüh hepsini saydım doktor amcasını saymadım yaa
amin canm inş.. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş..ALLAH tamamına erdirsin arkadaşım hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben 1 marta randevu aldım ultrason muayenesi için inşallah keseyi görürüm ve kalp atışınıda duyarım.
gidin gidin bahara yakın yere gidin bende bebiş kontrolüne gelince çayınızı içmeye geleyimmm
hayırlı olsun canm..ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım canım.
gel gel, birlikte hamiş yürüyüşlerine çıkarız
saol canm benm söylemen bile yeter ama iş varrr :44:Sen bebiş kontolune gelmeden de buyur gel çayımızı iç canım.
olsun olsun önemli değil kuzum biz alıştık artık unutanlara problem yok yani:))
zaten benm bebeğime afedersiniz ama zevkle üretilmedi zevksiz bebek diyo yeğenim
amin canm inş.. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş..
bizde geçen çarşamba keseyi gördük canm bu perşembe de kalp atışı için gideceğiz hepimiz hayırlı haberlerle döneriz inş.
desinler yaa hiç önemli değil:))ayyyy demeyin öyle yavrucuğaaaa
canım paylaşım için çok sağolKızlar ben henüz doktora gitmedim ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez diyetisyenime söyledim. Hergun 2 ceviz,1yumurta,1bardak sut, 5_6 fındık.normal diyetime bunları ekledi.artık kilo vermeyecekmişim.çocuk gelişimi için önemiymiş sanırım.bilginiz olsun.
haftasonu olur kuzum ben de çalışıyorum, işleri güçleri sallarız yürürüz artık bol bol
ben de erkek hissediyoruumm
hatta zavallıcığa oğlum deyip duruyorum, sonra da diyorum kızsa piskolojisi bozulcak
inşallah o heyecanları da yaşarsınız, bunun sohbeti bile çok güzel :) pıt pıt duydukça paylaşacağınız günleri görürsünüz inşallah.
bol bol dinlenin arkadaşlar, ilk 3 ay bebeğin tutunması için çok önemli, bitki çaylarından uzak durun özellikle adaçayı ve sinemaki. tansiyonunuzu ve kilonuzu takip edin. son 3 ay daha fazla kilo alıyorsunuz ilk aylardan itibaren kilonuza dikkat etmeniz daha iyi olacaktır. haftada 2 defa balık, 2 defa kırmızı et tüketin bebeğin gelişimi ve kilosu için gerçekten farkediyor. gün aşırı yumurta ve hergün 1 bardak süt. eğer bunlar tüketilmezse doktor ilaç vermek durumunda kalabilir, doğal yolla almak daha iyi olacaktır. demir değerleriniz düşük çıkacak bir süre sonra ister istemez düşüyor. vücudun demiri depolaması için kırmızı et ve yeşil yapraklı sebzeleri kalsiyum içeren gıdalarla almayın.
çin takvimi, rus takvimi, aşerme, karın şekli vs. bunların hiç biri cinsiyet tahmininde işe yaramıyor, inanmamanızı öneririm :) bizim grupta bir çok anne bebeğinin cinsiyetini hiseetmişti ya da rüyasında görmüştü.
inşallah mümkün olduğunca az bulantı, az baş ağrısı, az yorgunlukla atlatın ve ekim ayına dek rahat haftalar geçirin :)
3 tabak yemek yedim inanır mısın?karnım acıktııııııııııııııııııııı
çok teşekkür ederim :) hazırlıkla tamamlandı, hastaneye giderken anne ve bebek için yanımızda olması gerekenlere dair çantayı hazırlıyorum. bunlar da ayrı bir telaş ama tatlı telaşlar. ben i12. haftayı atlattım yani riskli dönemi ve 30. haftada tüm bebek alışverişini bitirdim. 30lu haftalara kadar bitirmenizi tavsiye ederim, çünkü gezecek enerjiniz kalmıyor çok çabuk yoruluyorsunuz, bir de tansiyon yükseliyor, ayakta fazla kalmamak gerekiyor.
Bence hamilelik dönemi taşınmaBahar hastanesine 5-10 dk yürüme mesafesinde canım, taşınmayı düşünüyorum ama kayınvalidem o civarda olduğu için yine yakın bir ev bakarız
biz de seni öptük cnm byeKızlar ben çıkıyorum,hepiniz Allah cc'ye emanet olun,çok öptüm.
ben de diyet yapıyordum. şimdi önümde bir kase dolusu ceviz badem ve fındık :) hergün yiyorum umarım yarar bebişime :)Kızlar ben henüz doktora gitmedim ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez diyetisyenime söyledim. Hergun 2 ceviz,1yumurta,1bardak sut, 5_6 fındık.normal diyetime bunları ekledi.artık kilo vermeyecekmişim.çocuk gelişimi için önemiymiş sanırım.bilginiz olsun.
Bizimki de çat kapı geldi. hiç ummadığımız anda :))ayyyy demeyin öyle yavrucuğaaaa
şu sağlık ocağı mevzusunu bir bilen anlatsın. Yasal olarak mı bildirmek zorundayız? nedir ne değildir neden bildirecez ki zaten dr var bizim
Sağlık ocağındaki ebeler bizim durumumuzu takip etmek ve ilgilenmek zorundalar. Biz bildirmezsekte zaten onlar öğrendikleri anda bizi arayıp buluyorlar. senin kaydının mutlaka sağlık ocağına yapılması gerekşi eğer yapılmaz ise ebelere ceza var. Ayrıca bizim üzerimizden de performans pirimi alıyorlar nfy_1985 benden daha iyisini bilir tabiki. benim bildiğim bu
canlar hepinize iyi akşamlar . Yarın sabah kaldığımız yerden görüşmek üzere bebişlere ve kendinize iyi bakın.
Bak bu mevzu hakkında benimde bilgim yoktu tşkler bilgi için :)
canm bu saglık ocaklarındaki mevzuyu tam bilmiyorum acıkcası ebe olmadığımdanda pek ilgilenmmiyorum..Sağlık ocağındaki ebeler bizim durumumuzu takip etmek ve ilgilenmek zorundalar. Biz bildirmezsekte zaten onlar öğrendikleri anda bizi arayıp buluyorlar. senin kaydının mutlaka sağlık ocağına yapılması gerekşi eğer yapılmaz ise ebelere ceza var. Ayrıca bizim üzerimizden de performans pirimi alıyorlar nfy_1985 benden daha iyisini bilir tabiki. benim bildiğim bu
sende kendine ve meleğine ii bak canm ii akşamlar..canlar hepinize iyi akşamlar . Yarın sabah kaldığımız yerden görüşmek üzere bebişlere ve kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?