iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.TSH sonucu yüksek çıkan ve ilaç kullanan varmı aranızda??benim ilk tahlilde yüksek çıkmışti daha sonra drum başka tahlillerde istedi o değerlrde yüksek olunca dahiliye uzmanıyla görüşüp ilaç tedavisine başlamam gerektiğini söyledi.bugünde dahiliye uzmanına muayene oldm tahlillerime baktırdım yarın yapılacak testlerden sonra ilaç yazacakmış.....
Canim bende cuma gunu gidicem keseyi gormeye insallah bende gorurum senin gibi.darisi insallah kesesini gormeyi bekleyenlere.
kızlar ben de levotiron kulllanıyorum her gün yarımcanım benim de ekimde yaptırdığım test sonucunda tsh ım yüksek çıkmıştı.o zamandan beridir levotiron kullanıyorum.bu hastalığın adı da hipotiroidi oluyormuş,yani tiroid bezleri çalışmıyormuş.ben günde bi tane kullanıyorum,hamile olduğmu öğrendikten sonra da gittim endokrine,değerlerim normal şu anda,doktor kullanmaya devam et dedi,2 ay sonra tkrar bakacak.belki doğumdan sonra bırakırız dedi.Ama bu ilaç ömür boyu kullanılacak bi ilaç
tatlım rabbim seni ve bebeğini korusun
çalışıyorsan mutlaka izin al dinlen derim canım
hiç de strese girme, bebeğinle konuş, bırakmasın senii
benim de kesenin yanında kese büyüklüğüne yakın kistler varmış, hamilelik kisti, korkuyorum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum
dayan canım 12. haftadan sonra rahatlarız inşallah
amiin canım onlar için her şeye değeerçalışmıyorum canım iyiki çalışmıyomuşumm annemde yatıyorum ama çokta sıkıcıı yatmak pek alışık olduğum bi durum değil =(( neyse meleğim iyi olsunda razıyım herşeye.. kistler genelde oluyo cnm hatta bazı kistler bebeğin beslenmesine yardımcı oluyomuşş bi prof. doktor bana öyle demişti.. çok büyümediği sürece kistlerin zararı yok korkma sakınn.. inşallah 3. aydan sonra rahatlarız canımmm allahım sağlıkla hayırla doğduğu günleride gösteriri inşalllaaaahhhh
selammm herkesee nasılsınızz??
ben bugün doktora gittim hafif pembe akıntım vardı =(( kesenin yanında kese kadar büyük bi kanama var düşük tehditim var yani =(( yatmam gerekiyomuş progestanın hem iğnesini hemde hapını verdi doktor =( 2 sini birden kullanıyorum... bana bol bol dua edin noluurrr bişey olmasın kuzumaaa =(((
Eki Görüntüle 637164
iyi akşamlar tatlı telaşlı ekim anneleri:)
doktor ablamız kesemizi gördü :)
herşey yolunda görünüyor şuan kızlar.çok tatlı ya çok küçüüükkk.
pıtpıtları duymaya bikaç hafta daha varmış.bide test istedi ANTİ RUBELLA IgG (ELISA).
internetten araştırmaya çalışıyorum ama çok karışık açıklamışlar.bu testi yaptıran var mı?
iyi akşamlar tatlım korkma genel tarama testi o benimde dün yapıldı rubella kızamık kızamıkçık kabakulak falan sarılık varmı yokmu guatr falan onlara bakılıyo bugünde bebeğimi gördük ve pıt pıtlarını duyduk:) çok güzel bir duygu:) herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın rabbim
Canim bende cuma gunu gidicem keseyi gormeye insallah bende gorurum senin gibi.darisi insallah kesesini gormeyi bekleyenlere.
maşallah ne güzel minicikler yaaa inşllaah pıtpıtlarıda duyarsın... darıs kesesini görmeyenlere bushra_84 perşembe angelik yarın inşallah görürler
bu tesler nezaman yapılıyor aceba canım bana doktorum hiç böyle bişe söylemedi
bushra_84 , benim de baya bi geç döllenme olmuş:)
benim sat 2 ocak. normalde suan 6 + 6 olmam lazım internetten hesaplama yapınca haftam 6+6 .
ama doktorum ortalama 5 haftalık falandır suan çok küçük görünüyor dedi.
kalp atışlarını duyduk bebişimizin, allahım herkese nasip eder inşallahh..
inşallah görürler.bu haftanın en iyi haberi e müjdesi olucak inşallah bushra_84 ve angelik
benim doktorum cok detaya girmiyor nedendir bilmiyorum. boyut falan sölemedi bana kese boyu bebek boyu falan
ya cok kucuk olduğu için belli değil yada doktorum her ihtimale karslık ilk haftalarda anne adaylarını çok fazla heveslendirmek istemiyor sanırım, bilemiyorum
canım bende bilmiorum . ben bugun gittim normalde sat ıma göre bugun 6+6 dayım.ultrasona bakarak 5 haftalık anca var dedi
ben diğer genel tarama testlerini gösterdim.burda bi tane eksik testin var onu da yaptır. bi hafta sonra gel bakalım yine dedi.
hımm ben daha hiç bir test yapmadım galiba kalp atışlarını duyunca isteyecek ;-(
bu tesler nezaman yapılıyor aceba canım bana doktorum hiç böyle bişe söylemedi
senikidemi geç döllenme benimde 1 ocak satım dün gittim 5 haftalık felan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?