2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım benim de ekimde yaptırdığım test sonucunda tsh ım yüksek çıkmıştı.o zamandan beridir levotiron kullanıyorum.bu hastalığın adı da hipotiroidi oluyormuş,yani tiroid bezleri çalışmıyormuş.ben günde bi tane kullanıyorum,hamile olduğmu öğrendikten sonra da gittim endokrine,değerlerim normal şu anda,doktor kullanmaya devam et dedi,2 ay sonra tkrar bakacak.belki doğumdan sonra bırakırız dedi.Ama bu ilaç ömür boyu kullanılacak bi ilaç

Kizlar ben de adetimden once ogrenmistim hamileligimi.Gecen pers.bhcg 800 cikmisti.Biraz zaman gecmesini bekledim vebu persembeye aldim randevumu. 5+4 olucam bakalim ne diyecek dr sanirim keseyi goruruz tabi insallah

kızlar ben de levotiron kulllanıyorum her gün yarım
gebeliğe hazırlanırken tsh 5,12 çıkmıştı
doktor ayağımıza bağ bu demişti endokrinci arkadaşına yönlendirmişti
martın başı tekrar bakılacak bakalım düşmüştür biraz inşlallah
her ay ya da iki ayda bir düzenli takiple sorun teşkil etmez dedi doktorum

çalışmıyorum canım iyiki çalışmıyomuşumm annemde yatıyorum ama çokta sıkıcıı yatmak pek alışık olduğum bi durum değil =(( neyse meleğim iyi olsunda razıyım herşeye.. kistler genelde oluyo cnm hatta bazı kistler bebeğin beslenmesine yardımcı oluyomuşş bi prof. doktor bana öyle demişti.. çok büyümediği sürece kistlerin zararı yok korkma sakınn.. inşallah 3. aydan sonra rahatlarız canımmm allahım sağlıkla hayırla doğduğu günleride gösteriri inşalllaaaahhhh

amiin canım onlar için her şeye değeer

kalp atışlarını duyduk bebişimizin, allahım herkese nasip eder inşallahh..

allah yardımcın olsun canım bebegini korusun inşallah hayırlısıyla atlatırsın bebeğinini görürsün inşallah aminnn

maşallah ne güzel minicikler yaaa inşllaah pıtpıtlarıda duyarsın... darıs kesesini görmeyenlere bushra_84 perşembe angelik yarın inşallah görürler

bu tesler nezaman yapılıyor aceba canım bana doktorum hiç böyle bişe söylemedi

Canim bende cuma gunu gidicem keseyi gormeye insallah bende gorurum senin gibi.darisi insallah kesesini gormeyi bekleyenlere.

maşallah ne güzel minicikler yaaa inşllaah pıtpıtlarıda duyarsın... darıs kesesini görmeyenlere bushra_84 perşembe angelik yarın inşallah görürler

inşallah görürler.bu haftanın en iyi haberi e müjdesi olucak inşallah bushra_84 ve angelik
benim doktorum cok detaya girmiyor nedendir bilmiyorum. boyut falan sölemedi bana kese boyu bebek boyu falan
ya cok kucuk olduğu için belli değil yada doktorum her ihtimale karslık ilk haftalarda anne adaylarını çok fazla heveslendirmek istemiyor sanırım, bilemiyorum

canım bende bilmiorum . ben bugun gittim normalde sat ıma göre bugun 6+6 dayım.ultrasona bakarak 5 haftalık anca var dedi
ben diğer genel tarama testlerini gösterdim.burda bi tane eksik testin var onu da yaptır. bi hafta sonra gel bakalım yine dedi.

senikidemi geç döllenme benimde 1 ocak satım dün gittim 5 haftalık felan dedi

evet inşallah müjde verirler... canım ya benim doktorumda boyut hiçbişe söylemedi sadece 5 haftalık gibi dedi bencede her ihtimale karşı pek umutlandırmıyorlar galiba hatta eşim ultrasyon görüntüsünü şakayla ilk resmi çerçeveletip duvara asacağım dedi doktorda gülüp daha dur acele etme hele bi kalp atışlarını duy bebeği gör öyle dedi

hımm ben daha hiç bir test yapmadım galiba kalp atışlarını duyunca isteyecek ;-(

senikidemi geç döllenme benimde 1 ocak satım dün gittim 5 haftalık felan dedi

hadi yaaa.. bunu duyduğuma sevindim ya iiki paylaştın. bende kendi kendime dert ediorum dr bişi gördü sölemiyo fln.
neden bu kadar gec kalmış bebişim diye dusunuorum doktordan çıktığımdan beri
keseye doğru durust sevinemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…