Canım benim doktorumda kalp atıslarını duymadan hiçbir test yaptırmadı çok fazla takma kafana :)
normal ozaman demekki doktor emin olmadan test istemiyor galiba... şuanki tek derdimiz kalp atışlarını duymak galiba canım sonra başlar test mest
evet inşallah müjde verirler... canım ya benim doktorumda boyut hiçbişe söylemedi sadece 5 haftalık gibi dedi bencede her ihtimale karşı pek umutlandırmıyorlar galiba hatta eşim ultrasyon görüntüsünü şakayla ilk resmi çerçeveletip duvara asacağım dedi doktorda gülüp daha dur acele etme hele bi kalp atışlarını duy bebeği gör öyle dedi
hadi yaaa.. bunu duyduğuma sevindim ya iiki paylaştın. bende kendi kendime dert ediorum dr bişi gördü sölemiyo fln.
neden bu kadar gec kalmış bebişim diye dusunuorum doktordan çıktığımdan beri
keseye doğru durust sevinemedim bile
Aynen canım rabbim pıtpıtları duymayı nasip etsin sonra bütün testleri ister merak etme :) Alırlar 4 tüp kanı morarır kolun
inşallahhh duyarız allah ın izniyle canım ayyyy bende zaten kan verme fobisi var her verirken yüzüm sapsarı oluyor kan alanlar korkuyor bişe olacak diye
nerdeyse doktordan şüphelencektim ya. ben bu doktora tasiye üzerine gidiyorum.ilk muayneemi de bilerek burda başladım
yaklaşık 10 kişi falan gitmiş bu doktora çok memnunlar. ama ben 2 kez gittim ilkinde değer dusuk dıye hiç muayne bile etmedi.
ikincisinde de işte bugun ultrason aletine karnıma bastırdı hah gördüm keseyi dedi.fotografını çekip çıktısını verdi. tamam kalkabilirsin dedi.
kac haftalık diye de ben sordum 5 haftalık anca var dedi.demekki daha mercimek kadarlar :)
anneme geldim yakındım bu doktor hiçbişi sölemiyo diye o da guldu bana daha ne varki ne sölesin kızım dedi:)
kızlar 1.5 saattir geçmişi okuyorum.maşallahınız var.umarım fire vermeden böle devam ederiz.nasılsınız bugün.bende akşamları kusuyorum yemek yeyince.birde benim lekelenmem ve kanamam olmama rağmen doktor progestan verdi.dünden beri kullanıyorum ama kullandıktan sonra baş dönmesi oluyor sizdede böyle bişi var mı?
kızlar kızlar ben geldimm. 2 aylık ağzını yediğim ve ben burdayız. yaa kızlar bende hiç belirti yok yaa. ne mide bulantısı ne başka bişey.. herkes olabilr diyo ama benm annem falan hamileliğinde yerlerde sürünmüş mide bulantısından.. bende hiiiç belirti olmayınca kendi kendime evhamlanıyorum. ne zaman başlıycak yaa benim aşermelerim bulantılarım pfff
kızlar 1.5 saattir geçmişi okuyorum.maşallahınız var.umarım fire vermeden böle devam ederiz.nasılsınız bugün.bende akşamları kusuyorum yemek yeyince.birde benim lekelenmem ve kanamam olmama rağmen doktor progestan verdi.dünden beri kullanıyorum ama kullandıktan sonra baş dönmesi oluyor sizdede böyle bişi var mı?
canım benim gözün. Aydın gün boyu seni aradim ama gelmedin ama şimdi gördüm yazını inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin .he bu arada bebeğin ne kadar olmuş merak ettim yaz bana olur mukalp atışlarını duyduk bebişimizin, allahım herkese nasip eder inşallahh..
merak etme bendede yok mide bulantısı aşerme ben dün doktora sordum daha bebek küçük olmaması normal dedi senin kaç haftalık canım
Aminnn canım in İnşallah, Rabbim onunda sabrını ve gücünü veriyor benimde normalde tansiyonum düşerdi kanı verdim acayip dinç kalktım koltuktan :)
süpersin canım yaaaa valla yaaa annelik böyle bişe demekki her zorluğa katlanmak bebeği icin 4 tüpe dinç kalktın bide hamileyken maşallah sana
evet inşallah müjde verirler... canım ya benim doktorumda boyut hiçbişe söylemedi sadece 5 haftalık gibi dedi bencede her ihtimale karşı pek umutlandırmıyorlar galiba hatta eşim ultrasyon görüntüsünü şakayla ilk resmi çerçeveletip duvara asacağım dedi doktorda gülüp daha dur acele etme hele bi kalp atışlarını duy bebeği gör öyle dedi
ay aynısını bende eşime dedim bu niye bişe söylemiyor diye oda bişe yok daha ne söylesin panik yapma tadını çıkar bişe yok telaşlanıp duruyorsun diyorayy sorma daha mercimek bile değiller canım susam susam bugün börek yaptım üzerine susam atamadım sırf bu yüzden yaaaa bakınca bebeğim geldi aklıma
tatlım benim 8 haftalık.. doktor herkeste olmayabilir belirti diyo ama annelik duygusu işte.. hep bi endişe hep bi korku
Annelik duygusunu yaşayan ve anne olmaya hazırlanan herkes süper bence ve sende öylesin canım emin ol seninde öyle olacaktır.. üstelik açtım birde düşün yani yerlerde olmam lazımdı normalde :))
Rabbime şükürler olsunki bütün testlerimde normal çıktı darısı hepinizin başına inşallah..
benim daha 5 haftalıkmış oyüzden yoktur dedi ama benim ilk haftalarda vardı kesildi.. bebeğinin sesini duyduysan ne güzel bulantında yok tadını çıkart belkide en şanslı anne sensin mide bulantısız bende 6 haftalık olmasını bekliyorum bakalım başlayacak mı diye[/QUO
ayy herkes böle diyo yaaa. ama benm içimde var ya o endişe ne duysam sanki faydası olmayacak gibi.. biz duyduk bebeğimin pıtpıtlarını çook şükür.. inşallah sende hayırlısıyla duyarsın bebişinin pıtpıtlarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?