2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Aynen canım Rabbim öyle bir güç veriyorki insana herşeye dayanır oluyorsun ama bu acılara dayanmak bile tatlı geliyor meleklerimiz için :)

1 gün daha geçti çok şükür :)
Yarın görüşmek üzere...
Yarın doktora gidip kese yada kalp atışı göreceklere İNŞALLAH iyi haberlerinizi burada bekliyor olacağız :)
Tatlı rüyalar

evet satlarımızda bebeklerimzde aynı takipteyim seni yok canım yaaa nerde bana 6 marta gün verdi bende çok sabırsızım inşallah duyarız bekle bencede kesin olsun canım 6 martta git sende aynı anda öğrenelim pıtpıtları benim doktorum 6 sıyla 10 u arasında randevu al dedi ozaman kesinleşir dedi bende daha bekleyemem dedim 6 sı aldım canım

maşallah sana en azından testler temiz rahatsın.. ayy canım yaa inşallah bende duyayım pıt pıt 10 tüp kan veririrm )))))

hayırlı geceler güzel anneler geçmişi okumaya takadim yok ama çok merak ediyorum inş herkes için herşey yoludnadır Rabbim sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin .bnm bugün bulantı zirve yaptı ama şimdi iyiyim sabahtan 4 e kada falan hiç bişi yiyemedim ya okadar fenaydı kusma yok ama her an çıkacak şekildeydi geçti şükür inş meleğimde iidir büyüyodur sağlıkla haftaya kontrol zamanı testler yapılacak artık 9.haftamıza başlıyoruz hayırlısıyla

o zaman sana da ortalama 2 hafta sonraya gel demiş.herseyimiz aymı.doktorlar da aynı seyleri sölemiş.demekki sıkıntı yok
meleklerimizin biraz daha vitamine ihtiyaçları var demekki:)evet bende 6 sında gidebilirim eşim de izinli ogun.zaten o zamana kadar da ortalama 7 haftalık oluruz. o zaman da kesin duyuyo olmamız lazım pıtpıtları

maşallah sana en azından testler temiz rahatsın.. ayy canım yaa inşallah bende duyayım pıt pıt 10 tüp kan veririrm )))))

Sen kalbini ferah tut emin ol herşey yolunda gidiyor ben doktoruma ilk gittiğimde 5+3 zannederken benim sıpa 1 hafta ileride gidiyormuş 6+3 olduğumu öğrendim ama hiç takmamıştım kafama hiçbir test yaptırmamıştım rahat gittim daha çok rahatladım testlerimde temiz çıktı darısı herkesin başına inşallah...

1 gün daha geçti çok şükür :)
Yarın görüşmek üzere...
Yarın doktora gidip kese yada kalp atışı göreceklere İNŞALLAH iyi haberlerinizi burada bekliyor olacağız :)
Tatlı rüyalar

sanada canım iyi geceler bebişinede öpüldün

Hoşgeldin cnm sende şahsım adına herşey yolunda bulantılarım hariç bende zorla bişeyler tıkıştırıyorum ağzıma meleğim vitamin alsın diye ama bırak yiyecek görmeyi aklıma gelince bile bulantım oluyor kusma yok ama dediğin gibi sürekli midem ayakta :)

evet canım ortalama 2 hafta dedi kesin duyulması lazım bi aksilik olmazsa dedi.. kardeş olduk herşey aynı benimde eşim o gün izinli öyle aldım ayy seninkide izinliymiş tesadüf )) biz birlikte gidelim inşallah beraber yazarız buraya

ya işte ben çok stres yaptım inanılmayacak kadar herşeyden bişe çıkardım yok niye midem bulenmıyor yok kahverengi akıntı var bisürü bi sürü takıntı yaptım belki bebeğim etkilendi ama bidaha yapmayacam herşey allah tan hayırlısı olsun hepimiz için sen çok rahattın evet bende rahat olacam bundan sonra bebeğim hemen büyüsün maşallah senin bebeğine aceleci yumak ilerden ilerden gidiyor sağlıcakla gelsin sana inşallah... amin canım inşallah hepimizin temiz çıkar tesleri

Aynen öyle yap canım emin ol faydasını göreceksin herşey yolunda gidecek merak etme.. :)

Herkese güzel uykular diliyorum meleklerinize ve kendinize cok cok iyi bakın görüşmek üzere öpüldünüz güzellikler :)

Hoşgeldin canım, inşallah devam edeceğiz böyle :) Bendede acayip bulantı var daha kusma yok ( olmasında inşallah ) , bana ilaç vermedi doktorum bi doktoruna danış bence..
canm doktorumu aradım hastaneye gel dedi ama ben ayağa kalktığım an düşüp bayılacak gibi oluyorum gidemedim.tansiyonuna felan bakarız dedi.kaldı öle.çok uzunda konusamadım hastası vardı.ya bende hamilelik tansiyonu var ne alaka düşmesi anlamadım.ben diğer hamileliğimde daha kötüydüm bunda biraz daha rahatım.diğer hamileliğimde abdest bile alamazdım suyu ağzıma aldığım an kusardım hayattan nefret etmiştim sadece yatıyordum.1 km ötedeki kokuları hissediyordum düşün artık.rabbim bunda biraz yüzüme baktı umarım artmaz çünkü evde küçük bebeğim var
yok anam yok.. bende hiiiç bişey yok.. keşke olsa.. senin erken başlamışş. bende niye yok yaaaa

aman olmasın diye dua et.bugün oğlum ağladı ben ağladım.mide bulantısı diş ağrısı baş dönmesi hepsini bi arada yaşıyorum.oğlumla doğrudürüst ilgilenemiyorum.ben şimdiden oğlumu ihmal edersem bu doğduğunda ne yaparım bilmiyorum.aksi gibi oğlum hem soğuk aldı hasta hemde diş çıkarıyor ve çok zor geçiyor.yaa çok kötü günler geçiriyorumm.2 gündür annemde kalıyorum ama yinede arada benim ilgilenmem lazım sağolsun annemin çok yardımı oluyor ama düşün oğlum bana bugün küstü canımın acısından öyle bi bağırdım ki gün boyu yüzüme bakmadı.çok vicdan azabı çektim ama sabrım kalmadı artık

bendede iyi geceler güzel ekim anneleri allah rahatlık versin tatlı rüyalar hepinize...

canım benim :) bende yüksek ihtimalle 6 sında giderim kısmet olursa.bebişler kardeş olcaklar aynen:)
ben istanbuldayım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…