nurhakanur, kesinlikle katılıyorum
bu annelik duygusu ilk adet görmediğin anda başlıyo bence. bende en son nikah işlemleri için kan aldırmıştım 8 ay önce
ve zorunlu olduğu için. ben kan aldırmayı bırak başkası aldırırken bakamazdım,iğne olurken yada birine iğne yapılırken bakamazdım
dun bende 4 tup kan verdim ve sabah ac karna:) bide damar bulamadılar 2 kez denediler
o zmn biz birbirimizi takip edelim:)
aynı kafadanız senle:)ama doktorun hakkına da yemiyim şimdi.bana en önemli şeyi söledi.dış gebelik kesinlikle yok dedi.burdaki kese senin artık iç gebe olduğunu gösteriyor dedi.
buna cok mutlu oldum en azından artık 5 haftalık hamileyim diyebilirim
sen şimdi dun gittin haftaya gel pıtpıtları duyalım mı dedi. bnimki 2 haftaya kadar duyarız dedi. ben 2 hafta beklemeyi düşünüyorum eğer sabredebilirsem.sen ne zaman gidiceksin?
1 gün daha geçti çok şükür :)
Yarın görüşmek üzere...
Yarın doktora gidip kese yada kalp atışı göreceklere İNŞALLAH iyi haberlerinizi burada bekliyor olacağız :)
Tatlı rüyalar
Annelik duygusunu yaşayan ve anne olmaya hazırlanan herkes süper bence ve sende öylesin canım emin ol seninde öyle olacaktır.. üstelik açtım birde düşün yani yerlerde olmam lazımdı normalde :))
Rabbime şükürler olsunki bütün testlerimde normal çıktı darısı hepinizin başına inşallah..
Annelik duygusunu yaşayan ve anne olmaya hazırlanan herkes süper bence ve sende öylesin canım emin ol seninde öyle olacaktır.. üstelik açtım birde düşün yani yerlerde olmam lazımdı normalde :))
Rabbime şükürler olsunki bütün testlerimde normal çıktı darısı hepinizin başına inşallah..
evet satlarımızda bebeklerimzde aynı takipteyim seniyok canım yaaa nerde bana 6 marta gün verdi bende çok sabırsızım inşallah duyarız bekle bencede kesin olsun canım 6 martta git sende aynı anda öğrenelim pıtpıtları benim doktorum 6 sıyla 10 u arasında randevu al dedi ozaman kesinleşir dedi bende daha bekleyemem dedim 6 sı aldım canım
maşallah sana en azından testler temiz rahatsın.. ayy canım yaa inşallah bende duyayım pıt pıt 10 tüp kan veririrm)))))
benim daha 5 haftalıkmış oyüzden yoktur dedi ama benim ilk haftalarda vardı kesildi.. bebeğinin sesini duyduysan ne güzel bulantında yok tadını çıkart belkide en şanslı anne sensin mide bulantısız bende 6 haftalık olmasını bekliyorum bakalım başlayacak mı diye[/QUO
ayy herkes böle diyo yaaa. ama benm içimde var ya o endişe ne duysam sanki faydası olmayacak gibi.. biz duyduk bebeğimin pıtpıtlarını çook şükür.. inşallah sende hayırlısıyla duyarsın bebişinin pıtpıtlarını...
inşallah canım yaa duyarız tüm duymayan herkese nasip olsun... bence etme ne güzel işte no bulantı no stres güzel güzel yemek yee bebeğini besle büyüsün sanki bendede bulantı olmayacak gibi geliyor halbuki benim midem çok hassastı herkes bana sen yandın sen hamile kalınca sürünürsün diyordu şimdilik bişe yok))))
1 gün daha geçti çok şükür :)
Yarın görüşmek üzere...
Yarın doktora gidip kese yada kalp atışı göreceklere İNŞALLAH iyi haberlerinizi burada bekliyor olacağız :)
Tatlı rüyalar
hayırlı geceler güzel anneler geçmişi okumaya takadim yok ama çok merak ediyorum inş herkes için herşey yoludnadır Rabbim sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin .bnm bugün bulantı zirve yaptı ama şimdi iyiyim sabahtan 4 e kada falan hiç bişi yiyemedim ya okadar fenaydı kusma yok ama her an çıkacak şekildeydi geçti şükür inş meleğimde iidir büyüyodur sağlıkla haftaya kontrol zamanı testler yapılacak artık 9.haftamıza başlıyoruz hayırlısıyla
o zaman sana da ortalama 2 hafta sonraya gel demiş.herseyimiz aymı.doktorlar da aynı seyleri sölemiş.demekki sıkıntı yok
meleklerimizin biraz daha vitamine ihtiyaçları var demekki:)evet bende 6 sında gidebilirim eşim de izinli ogun.zaten o zamana kadar da ortalama 7 haftalık oluruz. o zaman da kesin duyuyo olmamız lazım pıtpıtları
Sen kalbini ferah tut emin ol herşey yolunda gidiyor ben doktoruma ilk gittiğimde 5+3 zannederken benim sıpa 1 hafta ileride gidiyormuş 6+3 olduğumu öğrendim ama hiç takmamıştım kafama hiçbir test yaptırmamıştım rahat gittim daha çok rahatladım testlerimde temiz çıktı darısı herkesin başına inşallah...
ya işte ben çok stres yaptım inanılmayacak kadar herşeyden bişe çıkardım yok niye midem bulenmıyor yok kahverengi akıntı var bisürü bi sürü takıntı yaptım belki bebeğim etkilendi ama bidaha yapmayacam herşey allah tan hayırlısı olsun hepimiz için sen çok rahattın evet bende rahat olacam bundan sonra bebeğim hemen büyüsün maşallah senin bebeğine aceleci yumak ilerden ilerden gidiyor sağlıcakla gelsin sana inşallah... amin canım inşallah hepimizin temiz çıkar tesleri
canm doktorumu aradım hastaneye gel dedi ama ben ayağa kalktığım an düşüp bayılacak gibi oluyorum gidemedim.tansiyonuna felan bakarız dedi.kaldı öle.çok uzunda konusamadım hastası vardı.ya bende hamilelik tansiyonu var ne alaka düşmesi anlamadım.ben diğer hamileliğimde daha kötüydüm bunda biraz daha rahatım.diğer hamileliğimde abdest bile alamazdım suyu ağzıma aldığım an kusardım hayattan nefret etmiştim sadece yatıyordum.1 km ötedeki kokuları hissediyordum düşün artık.rabbim bunda biraz yüzüme baktı umarım artmaz çünkü evde küçük bebeğim varHoşgeldin canım, inşallah devam edeceğiz böyle :) Bendede acayip bulantı var daha kusma yok ( olmasında inşallah ) , bana ilaç vermedi doktorum bi doktoruna danış bence..
yok anam yok.. bende hiiiç bişey yok.. keşke olsa.. senin erken başlamışş. bende niye yok yaaaa
Herkese güzel uykular diliyorum meleklerinize ve kendinize cok cok iyi bakın görüşmek üzere öpüldünüz güzellikler :)
evet canım ortalama 2 hafta dedi kesin duyulması lazım bi aksilik olmazsa dedi.. kardeş olduk herşey aynı benimde eşim o gün izinli öyle aldım ayy seninkide izinliymiş tesadüf)) biz birlikte gidelim inşallah beraber yazarız buraya
SON 4 AY İNŞ ,TERCİHLER BAŞLADI SONRA VER ELİNİ İZMİR İNŞ=)
ya biz de heyecanla bekliyoruz bizim de doğu görevi var tercihler başladı ama inşallah bu sene çıkmaz ben burda kpss için dersaneye gidiyorum
inşallah sizin izmir çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?