2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
her gün şu allttaki bebiş resminin büyümesi beni çok mutlu ediyo deli oluyom :18::18::18::18::18:

Merhaba, ben de 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim, pzt günü keseyi gördük 10 gün sonrası için de kalp atışını dinlemek için randevu aldık. Tüm anne adayları bebişleriniz hayırlı olsun umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiz.

günaydınnn Canlarr:)) yarın bu saatlerde kuzumun pıt pıtlarını duyucam inş. çok heyecanlıyım umarım bi problem yoktur :18:

arkadaşlar ocak 21 de adet oldum 25 inde bitti ve hemen çalışmalara başladk ve 3 haftadır mide bulantısı ve baş dönmesinden
çok rahatsızdım ve bugün sabah test yaptım silik çıktı 2. çizgi acaba bu olay başına gelen varmı ?
cuma günüde test yapıcam çalıştığım için zmanım çok kızıtlı deneyimlerinizi paylaşırmısınız :)

hadi hayırlı olsun hamilesin

canım bende böle olmadı ama bahsettiğin şekilde test yapıp hamile kalan çok artkadaş okudum burda , buyuk ihtimak gelio senin bebiş , kan testi kesin sonuç

yok anam yok.. bende hiiiç bişey yok.. keşke olsa.. senin erken başlamışş. bende niye yok yaaaa

bende mide bulantım yok diye sevinirken bir kaç gün önce başladı sanki her sabah giderek artıyor. gece sürekli uyandım sürekli bulantı hafif baş dönmesi kussam rahatlarım ama bende kusamıyorum.

canım bende böle olmadı ama bahsettiğin şekilde test yapıp hamile kalan çok artkadaş okudum burda , buyuk ihtimak gelio senin bebiş , kan testi kesin sonuç

inşallah canm hayırlısı olsun bende dün burada okudum bitane foto atmişlar ismini hatırlayamıcam :)
aynısını yaşadım bugün cumartesi günü dr uma gidicem inşallah :)

inşallah canm 6 ay önce bi tane meleğimi kaybettim eşim ve ben test sonucuna sevinemedik bile:
Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :)

amin canım inşallah .ama sıkma canını ilk denemede olan düşük sağlıksız bi bebek olduğu içinmiş genelde iyi düşün iyi olsun hayırlı olsun şimdiden

amin canım inşallah .ama sıkma canını ilk denemede olan düşük sağlıksız bi bebek olduğu içinmiş genelde iyi düşün iyi olsun hayırlı olsun şimdiden

iyi düşünücem artık bebişim için evet dr umda öle demişti ve ilk gebeliğimed hiç bulantım yoktu ama 1 aydır herşeye midem kalkıyo mide bulantısı gebeliğin iyi olucağı
anlamına gelirmiş onunda buradan okumuştum

ey canlar ve minik minik canlarımız günaydınlar...

troit için özel hastaneye gittim. muayene ücretini yatırdım. dr test verdi. görevliye hamilelerden testler için ücret alınmıyor diye biliyorum dedim. o da bana yooo alıyoruz dedi.:) dedim ne kadar ödemem lazım 6 tl dedi.:) neyse artık 6 lira için uzatmayım dedim. kız zaten görevli ne denilirse onu yapıyor.
neysem:)

dr kan testi de yapalım mı diye düşünürken önceki değerlere bakıyordu kadın doğuma göründün mü keseyi falan görülmesi ultrasona girilmesi lazım dedi. ben de gördük dedim. o da tamam o zaman dedi gerek görmedi.

sonuç akşama çıkar dedi. ara bakalım dedi..

inşallah kızlar 2 ye düşmüştür. yani önceden 9 çıkmıştı 2 ye düşmesi lazım demişti..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, forumda sürekli bulantı vb şikayetler okuyorum. Ayrıca bulantının iyi bir gebeliğin işareti olduğu falan yazılmış, benim 8. hafta bitti ama daha bulantı baş dönmesi veya başka bir belirti yok biraz uyku dışında. Cumartesi doktora gidicem ama yine de canım sıkıldı biraz. benim gibi hamilelik geçiren başka biri var mı tanıdığınız?

cnm hiç sıkıntı yapma benmde ilk hamilelğimde hiç bulantım olmadı sadece arada tansiyonum düşüyodu oakdar ama bunda bulantılar daha çok sanki yani gebelikte bulantı olucak die bi şey yok ama endişenide anlıyorum nie herkeste varda bende yok diyosun aslında şanşlı anne adaylarındansın cnm içini ferah tut. bak cumarteside bebişini görüp rahatlıcaksın inş

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim nurberra, içimi rahatlattın biraz, inş hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hayırlısıyla. bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı sanırım

günaydın cnm nurberra da demiş zaten.. gebeliğin gidişatıyla bulantının hiç bi alakası yok benim de bildiğim bu... çünkü bi arkadaşım var ilk bebekleri ikizdi hiç bulantısı olmamıs... maşallah sapasağlam doğdular..ama ikinci gebeliğinde tek olmasına ragmen bulantıdan ölüyodu kız.. 9 ay boyunca kustu,hiç bişey yemedi... o belli olmuyo...
hem benim de bulantım yok,dediğim gibi geceleri kalkınca ve sabahları baş dönemem tansiyon düşüklüğü oluyo o kadar. bir de tikisnmeler var ama hiç bulantım kusmam olmadı daha... inşallah olmaz...

çok doğru demişisn arkadaşım... illaki olacak diye bişey yok.. bende de yok bulantı.. öyle midemi kaldıracak bişey olmadı hiç..
kendimi mi avutuyorum yoksa daha erken mi bilmiyorum... daha 5+5 bugün.. hiç belli olmaz başlayabilir de...kesin konuşmak için erken mi dersin... aman hemen bi nazar boncuğu koyayım
ilk hamileliğimde de olmamıştı benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…