Amin canım ,inşaAllah.Canım sen şimdi keseyi görebildin mi?
canım benim :) bende yüksek ihtimalle 6 sında giderim kısmet olursa.bebişler kardeş olcaklar aynen:)
ben istanbuldayım sen?
arkadaşlar ocak 21 de adet oldum 25 inde bitti ve hemen çalışmalara başladk ve 3 haftadır mide bulantısı ve baş dönmesinden
çok rahatsızdım ve bugün sabah test yaptım silik çıktı 2. çizgi acaba bu olay başına gelen varmı ?
cuma günüde test yapıcam çalıştığım için zmanım çok kızıtlı deneyimlerinizi paylaşırmısınız :)
arkadaşlar ocak 21 de adet oldum 25 inde bitti ve hemen çalışmalara başladk ve 3 haftadır mide bulantısı ve baş dönmesinden
çok rahatsızdım ve bugün sabah test yaptım silik çıktı 2. çizgi acaba bu olay başına gelen varmı ?
cuma günüde test yapıcam çalıştığım için zmanım çok kızıtlı deneyimlerinizi paylaşırmısınız :)
hadi hayırlı olsun hamilesin
yok anam yok.. bende hiiiç bişey yok.. keşke olsa.. senin erken başlamışş. bende niye yok yaaaa
canım bende böle olmadı ama bahsettiğin şekilde test yapıp hamile kalan çok artkadaş okudum burda , buyuk ihtimak gelio senin bebiş, kan testi kesin sonuç
inşallah canm 6 ay önce bi tane meleğimi kaybettim eşim ve ben test sonucuna sevinemedik bile:
Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :)
amin canım inşallah .ama sıkma canını ilk denemede olan düşük sağlıksız bi bebek olduğu içinmiş genelde iyi düşün iyi olsun hayırlı olsun şimdiden
Günaydın kızlar, forumda sürekli bulantı vb şikayetler okuyorum. Ayrıca bulantının iyi bir gebeliğin işareti olduğu falan yazılmış, benim 8. hafta bitti ama daha bulantı baş dönmesi veya başka bir belirti yok biraz uyku dışında. Cumartesi doktora gidicem ama yine de canım sıkıldı biraz. benim gibi hamilelik geçiren başka biri var mı tanıdığınız?
desinler yaa hiç önemli değil:))
kızım bende laf bitmez hemen arkasından pat diye zevksiz olabilir ama kıymetli bebek hatta çok arayıp bulduk sizin bebeklerinizden kıymetli diyorum
günaydın cnm nurberra da demiş zaten.. gebeliğin gidişatıyla bulantının hiç bi alakası yok benim de bildiğim bu... çünkü bi arkadaşım var ilk bebekleri ikizdi hiç bulantısı olmamıs... maşallah sapasağlam doğdular..ama ikinci gebeliğinde tek olmasına ragmen bulantıdan ölüyodu kız.. 9 ay boyunca kustu,hiç bişey yemedi... o belli olmuyo...Günaydın kızlar, forumda sürekli bulantı vb şikayetler okuyorum. Ayrıca bulantının iyi bir gebeliğin işareti olduğu falan yazılmış, benim 8. hafta bitti ama daha bulantı baş dönmesi veya başka bir belirti yok biraz uyku dışında. Cumartesi doktora gidicem ama yine de canım sıkıldı biraz. benim gibi hamilelik geçiren başka biri var mı tanıdığınız?
cnm hiç sıkıntı yapma benmde ilk hamilelğimde hiç bulantım olmadı sadece arada tansiyonum düşüyodu oakdar ama bunda bulantılar daha çok sanki yani gebelikte bulantı olucak die bi şey yok ama endişenide anlıyorum nie herkeste varda bende yok diyosun aslında şanşlı anne adaylarındansın cnm içini ferah tut. bak cumarteside bebişini görüp rahatlıcaksın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?