Canım çarşamba sağlık ocağına mı gidiyorsun sende. Ben oraya kayıtlıyım yurdanur ebe bakacakmış bana . Daha gitmedim
Ben erkek olsun istiyorum eşimde sanırım :) öyle de hissediyor gibiyim belkide çok istediğimden oğlum diyor ben de ya kızsa diyorum erkek gibi olcak benim kızım diyor :))
Tavsiyeler için teşekkürler sizin doğuma kadar bizi yalnız bırakmayın :))
3 tabak yemek yedim inanır mısın?
Neler aldın neler aldın???
Bence hamilelik dönemi taşınma
biz de seni öptük cnm bye
ben de diyet yapıyordum. şimdi önümde bir kase dolusu ceviz badem ve fındık :) hergün yiyorum umarım yarar bebişime :)
Bizimki de çat kapı geldi. hiç ummadığımız anda :))
kalp atışlarını duyduk bebişimizin, allahım herkese nasip eder inşallahh..
selammm herkesee nasılsınızz??
ben bugün doktora gittim hafif pembe akıntım vardı =(( kesenin yanında kese kadar büyük bi kanama var düşük tehditim var yani =(( yatmam gerekiyomuş progestanın hem iğnesini hemde hapını verdi doktor =( 2 sini birden kullanıyorum... bana bol bol dua edin noluurrr bişey olmasın kuzumaaa =(((
2013 Anne adaylarından ne yazık ki çıkıyorum,bugün doktora gittim ve düşük olduğunu öğrendimAllah sizlere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi dünyaya getirebilmenizi nasip etsin.
arkadaşlar ocak 21 de adet oldum 25 inde bitti ve hemen çalışmalara başladk ve 3 haftadır mide bulantısı ve baş dönmesinden
çok rahatsızdım ve bugün sabah test yaptım silik çıktı 2. çizgi acaba bu olay başına gelen varmı ?
cuma günüde test yapıcam çalıştığım için zmanım çok kızıtlı deneyimlerinizi paylaşırmısınız :)
rahatladıysan azda olsa ne mutlu bana cnm ama bu endişlerle aslında hem kendimizi hem ebbişimizi yıpratıyouz ama çokta ii anlıyorum inan hiç bitmiyo bu durum bebiş doğuncada tam gaz devam:):) Allahım o günleri gösterirde sağlıkla kucaklarız inş buarada evt cnm günlerimiz aynı ama bu bebişler varya gün mün dinlemiyo bi bakmış acele ediveriyolar yani tabiki hayırlı ve zamanında doğsunlar inş :) ama oğluşum 3 hafta erken geldi bnm sezeryan olmuştum buda nasip olursa sezeryan olucağı için eylül sonu inş yani ekimin ilk 2013 ekimin ilk bebişlerinden olucaz:)çok teşekkür ederim nurberra, içimi rahatlattın biraz, inş hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hayırlısıyla. bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı sanırım
günaydın cnm nurberra da demiş zaten.. gebeliğin gidişatıyla bulantının hiç bi alakası yok benim de bildiğim bu... çünkü bi arkadaşım var ilk bebekleri ikizdi hiç bulantısı olmamıs... maşallah sapasağlam doğdular..ama ikinci gebeliğinde tek olmasına ragmen bulantıdan ölüyodu kız.. 9 ay boyunca kustu,hiç bişey yemedi... o belli olmuyo...
hem benim de bulantım yok,dediğim gibi geceleri kalkınca ve sabahları baş dönemem tansiyon düşüklüğü oluyo o kadar. bir de tikisnmeler var ama hiç bulantım kusmam olmadı daha... inşallah olmaz...
çok doğru demişisn arkadaşım... illaki olacak diye bişey yok.. bende de yok bulantı.. öyle midemi kaldıracak bişey olmadı hiç..
kendimi mi avutuyorum yoksa daha erken mi bilmiyorum... daha 5+5 bugün.. hiç belli olmaz başlayabilir de...kesin konuşmak için erken mi dersin... aman hemen bi nazar boncuğu koyayım
ilk hamileliğimde de olmamıştı benim....
kizlar yine geldimm yawböyle cok hamileyi görünce mutlu oluyorumm bide simdiki kalabaligi görünce cok hosuma gidiyo ..hep bakip cikiyorum size ..keske bende aranizda olabilseydimmm..bu ortamda olmayi cok isterdimm.malesef 5 hamileligim oldu tam 6 bebek kaybettimmm..inslalah sizler hamilesiniz belki dua edersiniz hamilelerin duasi kabul olur derlerrr..kan pihtilasmasindan hep kaybediyorumm.rabbimden sifa istiyorum heppp benimde olur insalalhhhh
ben de erkek hissediyoruumm
hatta zavallıcığa oğlum deyip duruyorum, sonra da diyorum kızsa piskolojisi bozulcak
tatlım benim de olmuyor.. olmayanları burda da duydum çevremden de var. duydum duyuyorum. sorun yok yani canını sıkma. yeğenimi de üzme.. :)Günaydın kızlar, forumda sürekli bulantı vb şikayetler okuyorum. Ayrıca bulantının iyi bir gebeliğin işareti olduğu falan yazılmış, benim 8. hafta bitti ama daha bulantı baş dönmesi veya başka bir belirti yok biraz uyku dışında. Cumartesi doktora gidicem ama yine de canım sıkıldı biraz. benim gibi hamilelik geçiren başka biri var mı tanıdığınız?
eşim ve eşimin ailesi erkek olsun isterler eşim istiyor en azından.. TAbi öncelikle sağlıklı olması...
benim için erkek kız farketmez diyorum ama eşim erkek istediği için erkek olsun da küçük de olsa bir ayrıcalık vardı. ama artık önemli değil diye düşünüyorum özellikle birkaç gündür böyle düşünüyorum. ama nedense bende bebeğimi severken oğlum diyesim geliyor:)) sonra duruyorum bebeğim yavrum canım.. diyorum:)
bebeklerimiz sağlıklı olsun hayırlı, başarılı bir evlat olsunlar... da kız erkek farketmiyor.
arkadaşlar ocak 21 de adet oldum 25 inde bitti ve hemen çalışmalara başladk ve 3 haftadır mide bulantısı ve baş dönmesinden
çok rahatsızdım ve bugün sabah test yaptım silik çıktı 2. çizgi acaba bu olay başına gelen varmı ?
cuma günüde test yapıcam çalıştığım için zmanım çok kızıtlı deneyimlerinizi paylaşırmısınız :)
çırpan mahallesindekine gidiyorum canım ama adı çırpan sağlık ocağı mı çarşamba sağlık ocağı mı bilmiyorum ki. Birgül Hemşire benimki dediğim gibi özel doktordan daha çok ilgilendi valla kadın
günaydın kızlarrrrr...
nasılsınız bakalım bugün. kalp atışlarını duyanlara ve keseyi görenlere maşallah diyorum.....
bulantısı olanlara allah yardımcınız olsun,olmayanlara da ne mutlu diyorum..
ya ben de biliyorum her hamilelikte olması şart değil ama burda biraz bulantı üstüne konusulmus... bende de olmayınca ister istemez endişelendim... daha erken mi acaba benim düşünmem için 5+5 iz bugün...
bir de kızlar bende hamilelikle inanılmaz unutkanlık başladı,sizde de var mı?
sabah evden çıktım bakıyorum,bende bi eksiklik var diye, meğer çantamı unutmuşum... ki bakkala bile cantayla giden ben
geri dönüp aldım... yaşlandım galiba
günaydın kızlarrrrr...
nasılsınız bakalım bugün. kalp atışlarını duyanlara ve keseyi görenlere maşallah diyorum.....
bulantısı olanlara allah yardımcınız olsun,olmayanlara da ne mutlu diyorum..
ya ben de biliyorum her hamilelikte olması şart değil ama burda biraz bulantı üstüne konusulmus... bende de olmayınca ister istemez endişelendim... daha erken mi acaba benim düşünmem için 5+5 iz bugün...
bir de kızlar bende hamilelikle inanılmaz unutkanlık başladı,sizde de var mı?
sabah evden çıktım bakıyorum,bende bi eksiklik var diye, meğer çantamı unutmuşum... ki bakkala bile cantayla giden ben
geri dönüp aldım... yaşlandım galiba
canım bende de 1 haftadır falan farettiğim baya ileri düzeyde bir unutkamlık var 2 saniye önce karar verdiğim şeyi yapamıyorum , unutuyorum :s sanırım b12 vitamin etksilkiği mevvcut bizde , b12 içeren besinler almalıyız , mesela ceviz muz gbbir de ben dün ilk aşermemi yaşamış bulunmaktayım , gündüz işyerinde burnuma karpuz kokusu geldi unutmay a çalıştım ama yok sonra eşime soledim oda arkadaşıyla kollektif çalışarak akşama bi baktık kapıda karpuz , walla bi lezzetli geldiki sormayın
Günaydınnn tatlı annecikler nasılızz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?