2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım çarşamba sağlık ocağına mı gidiyorsun sende. Ben oraya kayıtlıyım yurdanur ebe bakacakmış bana . Daha gitmedim

çırpan mahallesindekine gidiyorum canım ama adı çırpan sağlık ocağı mı çarşamba sağlık ocağı mı bilmiyorum ki. Birgül Hemşire benimki dediğim gibi özel doktordan daha çok ilgilendi valla kadın

inanırım canım, canın istiyorsa ye ne güzel, benim karnım deli gibi acıkıyo ama aklıma yemek yeme fikri gelince hoopp kalkıyo midem, tabi mercimek için tıkıyorum zorla ( yumurta ölsem aklıma gelmez heralde her sabah yumurta kaynatıyorum yaa, kokusunu duymak bile işkenceyken yiyorum

çok dikkat et tatlım, çalışıyosan da rapor falan al bence bir süre, Allah senden ayırmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın, gönlünü ferah tut, dua et bol bol, bizim dualarımız da seninle..

günaydın kızlarrrrr...
nasılsınız bakalım bugün. kalp atışlarını duyanlara ve keseyi görenlere maşallah diyorum.....
bulantısı olanlara allah yardımcınız olsun,olmayanlara da ne mutlu diyorum..
ya ben de biliyorum her hamilelikte olması şart değil ama burda biraz bulantı üstüne konusulmus... bende de olmayınca ister istemez endişelendim... daha erken mi acaba benim düşünmem için 5+5 iz bugün...
bir de kızlar bende hamilelikle inanılmaz unutkanlık başladı,sizde de var mı?

sabah evden çıktım bakıyorum,bende bi eksiklik var diye, meğer çantamı unutmuşum... ki bakkala bile cantayla giden ben
geri dönüp aldım... yaşlandım galiba

Hoşgeldin lotusa , sen de büyük ihtimalle aramızdasın artık, silik çıkması daha çok küçük olmasındandır benimde silik çıkmıştı 4 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu kan testinden sonra kesinleşir tabii ki, sevinçli haberlerini bekliyoruz canım :)

çok teşekkür ederim nurberra, içimi rahatlattın biraz, inş hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hayırlısıyla. bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı sanırım
rahatladıysan azda olsa ne mutlu bana cnm ama bu endişlerle aslında hem kendimizi hem ebbişimizi yıpratıyouz ama çokta ii anlıyorum inan hiç bitmiyo bu durum bebiş doğuncada tam gaz devam:):) Allahım o günleri gösterirde sağlıkla kucaklarız inş buarada evt cnm günlerimiz aynı ama bu bebişler varya gün mün dinlemiyo bi bakmış acele ediveriyolar yani tabiki hayırlı ve zamanında doğsunlar inş :) ama oğluşum 3 hafta erken geldi bnm sezeryan olmuştum buda nasip olursa sezeryan olucağı için eylül sonu inş yani ekimin ilk 2013 ekimin ilk bebişlerinden olucaz:)

cnm inş böyle rahat devam eder hamişliğin ama bulantının başlamsı için erken dönem sanırım:)yani 7.8. haftalar patlak veriyo galiba en azından bende öyle oldu:)seninde dediğin gibi hiç alakası yok gebeliğin ilerlemesiyle bulantının bencede Allah hepsine sağlık versin sağlıkla büyüsünler inş

nurcan canım çok şküür kalp atışlarını duymuşsun gözünüz aydın alıntı yapamadım mesajı bualmadığım için

inşallah canım sen de yaşarsın..kan pıhtılaşması ile ilgili ilaçlar vs kullananlar var.. Doktorla bununla ilgili görüştün mü.bence iyi bir doktora git.tabi gitmediysen..
yalnız anlamadığım 5 hamileliğim oldu da tam 6 bebek nasıl kaybettin. biri ikiz miydi.

ben de erkek hissediyoruumm

hatta zavallıcığa oğlum deyip duruyorum, sonra da diyorum kızsa piskolojisi bozulcak

eşim ve eşimin ailesi erkek olsun isterler eşim istiyor en azından.. TAbi öncelikle sağlıklı olması...
benim için erkek kız farketmez diyorum ama eşim erkek istediği için erkek olsun da küçük de olsa bir ayrıcalık vardı. ama artık önemli değil diye düşünüyorum özellikle birkaç gündür böyle düşünüyorum. ama nedense bende bebeğimi severken oğlum diyesim geliyor:)) sonra duruyorum bebeğim yavrum canım.. diyorum:)

bebeklerimiz sağlıklı olsun hayırlı, başarılı bir evlat olsunlar... da kız erkek farketmiyor.

tatlım benim de olmuyor.. olmayanları burda da duydum çevremden de var. duydum duyuyorum. sorun yok yani canını sıkma. yeğenimi de üzme.. :)

nasıl bir piskolojiyse aynı moddayım bende sonra da diyorum Allah sağlıklı versin de yemin ederim cinsiyetinin hiçbir önemi yok. Eşim çok istiyor oğlu olsun ben de kızları seviyorum cimcime rengarenk cicili bicili :))

Tebrikler canım hamilesin :) ikinci çizgi iki gün sonra testni tekrarladığında netleşecektir.

Merinos okulunun orasındaki ise çarşamba sağlık ocağı evet :) Ablamında sanırım birgül ebeydi çok memnundu tane tane konuştuğunu söylüyordu.

Günaydın canımmm amannnn sakın bulantım yok diye üzülme aksine sevin inan sandığın kadar endişelenilecek birşey değil. Berbat ötesii. minik mercimekelr için dayanıyoruz.

Yaşılılık değilde bence fazla dalma başka yerlere iyi bari evde unutmuşsun en azından ya dışarıda unutsaydın kaybolsaydı

canım bende de 1 haftadır falan farettiğim baya ileri düzeyde bir unutkamlık var 2 saniye önce karar verdiğim şeyi yapamıyorum , unutuyorum :s sanırım b12 vitamin etksilkiği mevvcut bizde , b12 içeren besinler almalıyız , mesela ceviz muz gb bir de ben dün ilk aşermemi yaşamış bulunmaktayım , gündüz işyerinde burnuma karpuz kokusu geldi unutmay a çalıştım ama yok sonra eşime soledim oda arkadaşıyla kollektif çalışarak akşama bi baktık kapıda karpuz , walla bi lezzetli geldiki sormayın

hadi bakalım hayırlı olsun.
tatlım kan testi yaptırmak daha kesin oluyor. sanırım sağlık ocaklarında yapılıyor, hastaneler vs. de zaten ücretli,,

Oooooo iyiymiş. Şimdi benimde canım istedi ne yapsak ki Şaka şaka Allahtan bende şimdilik bişey yok yoksa eşimin çekeceği vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…