doğru valla, ya dısarda unutsaydım....... ama b12 vitamin eksikliğinden olabilrmiş unutkanlık.. hemn bi çarasine bakmak lazım....Günaydın canımmm amannnn sakın bulantım yok diye üzülme aksine sevin inan sandığın kadar endişelenilecek birşey değil. Berbat ötesii. minik mercimekelr için dayanıyoruz.
Yaşılılık değilde bence fazla dalma başka yerlereiyi bari evde unutmuşsun en azından ya dışarıda unutsaydın kaybolsaydı
canım bende de 1 haftadır falan farettiğim baya ileri düzeyde bir unutkamlık var 2 saniye önce karar verdiğim şeyi yapamıyorum , unutuyorum :s sanırım b12 vitamin etksilkiği mevvcut bizde , b12 içeren besinler almalıyız , mesela ceviz muz gbbir de ben dün ilk aşermemi yaşamış bulunmaktayım , gündüz işyerinde burnuma karpuz kokusu geldi unutmay a çalıştım ama yok sonra eşime soledim oda arkadaşıyla kollektif çalışarak akşama bi baktık kapıda karpuz , walla bi lezzetli geldiki sormayın
Hoşgeldin günaydın. Bizler iyiyiz sen nasılsın?
bende mide bulantım yok diye sevinirken bir kaç gün önce başladı sanki her sabah giderek artıyor. gece sürekli uyandım sürekli bulantı hafif baş dönmesi kussam rahatlarım ama bende kusamıyorum.
Kızlar günaydın,
Dün iş yerinde lavaboya girdiğimde kahverengi akıntı geldi. Bayağı fazlaydı. Çok korktum birşey oldu diye. Masabaşı çalışıyorum aslında yorulduğum bir işim yok. Oturuyorum çoğu zaman. Ama neden böyle oldu anlamadım. Her lavaboya çıkıp temizlenirken bakıyorum kahve kahve lekeler var. Doktoruma ulaşamadım dün gece. Kasıklarımda vs. ağrım da yok şükürler olsun. Sizce neden oluyor çok korkuyorum kızlar. Böyle olan var mı?
Kızlar günaydın,
Dün iş yerinde lavaboya girdiğimde kahverengi akıntı geldi. Bayağı fazlaydı. Çok korktum birşey oldu diye. Masabaşı çalışıyorum aslında yorulduğum bir işim yok. Oturuyorum çoğu zaman. Ama neden böyle oldu anlamadım. Her lavaboya çıkıp temizlenirken bakıyorum kahve kahve lekeler var. Doktoruma ulaşamadım dün gece. Kasıklarımda vs. ağrım da yok şükürler olsun. Sizce neden oluyor çok korkuyorum kızlar. Böyle olan var mı?
Kızlar günaydın,
Teşekkürler iyiyim bendee uykusuzluk çekme dışında
kızlar sizde de mi var yaa, akşam 10,30 da yattım ama resmen sızma modunda, 7 de kalktım, hala heryerim uyşuk uyuşuk(
Öncelikle sakin ol panik yapma ara ara hepimizde olan birşey bu. Progestan kullanıyor musun öncelikle onu sorayım? Ve mümkün olduğunca ayağa kalkıp gezinip kendini yorma.
Doktoruna danış.. Belki istirahat verebilir. progestan kullanmıyorsan da progestan verebilir. Ama dediğim gibi öncelikle sakin olmalısın.
Aynen...Hatta akşam biraz daha oturayım erken diyorum,ama yok gözler gidiyor,doyamıyorum uykuya :) çalışmasam heralde evde çok uyurdum
Bende erkenden sızıyorum çok uykum geliyorözellikle işte imkanım olsa uyuyacağım. Öğl en uykusu hiç bu kadar tatlı gelmemiti gözüme
hayır progestan kullanmıyorum. Sadece bana bir iğne verdi geçen cuma ki kontrolde. Kasıklarında regl gibi sancı olursa bunu yaptır hemen dedi. Ama öyle bir sancım yok. Sadece kahve kahve akıntı var. Ulaşmaya çalışıyorum doktoruma bakalım deniyoru şimdi de. ona göre mutlaka gideceğim ama cumadan önce gidemem çünkü işten geç çıkıyorum dr da cum anöbetçi
ben saat 21:00 de sızıyorum:)
öğlen benidee yokluyorböle mayışıom halim kalmıyor bulantım hafif Allah'tan yoksa ikisi zor olurdu iş yerinde
hayır progestan kullanmıyorum. Sadece bana bir iğne verdi geçen cuma ki kontrolde. Kasıklarında regl gibi sancı olursa bunu yaptır hemen dedi. Ama öyle bir sancım yok. Sadece kahve kahve akıntı var. Ulaşmaya çalışıyorum doktoruma bakalım deniyoru şimdi de. ona göre mutlaka gideceğim ama cumadan önce gidemem çünkü işten geç çıkıyorum dr da cum anöbetçi
kızlar sizde de mi var yaa, akşam 10,30 da yattım ama resmen sızma modunda, 7 de kalktım, hala heryerim uyşuk uyuşuk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?