2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
doğru valla, ya dısarda unutsaydım....... ama b12 vitamin eksikliğinden olabilrmiş unutkanlık.. hemn bi çarasine bakmak lazım....

aynen ben de öyleyim cnm ya,patron bana diyo ki,bana yapacağım şu işi hatırlatsana diyo... ama neeerdeeeeeee... ben ondan önce unutuyom.. not alıyorum,bazen not almayı unutuyorum,, bi iş yaparken ardından ötekini yapayım diyorum ama dk. geçmeden unutuyorum..,
bol bol muz ceviz yiyelim o zaaman normalde pek yemezdim ama yesem iyi olcak...
benim de cnm şalgam çekiyo sürekli,sabah aç karnına bile içesim geliyo.......

Kızlar günaydın,
Dün iş yerinde lavaboya girdiğimde kahverengi akıntı geldi. Bayağı fazlaydı. Çok korktum birşey oldu diye. Masabaşı çalışıyorum aslında yorulduğum bir işim yok. Oturuyorum çoğu zaman. Ama neden böyle oldu anlamadım. Her lavaboya çıkıp temizlenirken bakıyorum kahve kahve lekeler var. Doktoruma ulaşamadım dün gece. Kasıklarımda vs. ağrım da yok şükürler olsun. Sizce neden oluyor çok korkuyorum kızlar. Böyle olan var mı?

bende mide bulantım yok diye sevinirken bir kaç gün önce başladı sanki her sabah giderek artıyor. gece sürekli uyandım sürekli bulantı hafif baş dönmesi kussam rahatlarım ama bende kusamıyorum.

Canım bende bı kac gundur sabahları mıde bulantısı ve bas agrısıyla uyanıyorum. Sonra bıraz zaman gecınce gecıyo ama gun ıcerısınde bu durum bı kac kere oluyo.Sanırım aynıyız senınle.

canım fazlaymış.. bence dr a git..
hamilelikte akıntılar görülebiliyor. akıntılar hamilelikten ,yorgunluktan,hormonlardan,mantardan,ilaçlardan vs gibi nedenleri var. bunların hangisi ve acaba ne boyutunda olduğunun bilinmesi için de dr un görmesi lazım. masabaşı çalışsanda tehlike.. sürekli oturmak.. arada bir geziniyor musun biliyorum ama gezin ve bol ılık su iç.. ve lütfen dr git.
geçmiş olsun.

Son düzenleme:

dün benim de kırmızı gelmişti ama bi damla, doktoru aradım asistanı kırmızı mı kahve mi diye sordu, kırmızı deyince progestan verdi, kahverengi olunca korkulacak birşey yok diye duymuştum canım ama sen yine de bi doktoruna ulaşmaya çalış kulaktan dolma bilgiyle olacağına

Öncelikle sakin ol panik yapma ara ara hepimizde olan birşey bu. Progestan kullanıyor musun öncelikle onu sorayım? Ve mümkün olduğunca ayağa kalkıp gezinip kendini yorma.
Doktoruna danış.. Belki istirahat verebilir. progestan kullanmıyorsan da progestan verebilir. Ama dediğim gibi öncelikle sakin olmalısın.

kızlar sizde de mi var yaa, akşam 10,30 da yattım ama resmen sızma modunda, 7 de kalktım, hala heryerim uyşuk uyuşuk (

Aynen...Hatta akşam biraz daha oturayım erken diyorum,ama yok gözler gidiyor,doyamıyorum uykuya :) çalışmasam heralde evde çok uyurdum

hayır progestan kullanmıyorum. Sadece bana bir iğne verdi geçen cuma ki kontrolde. Kasıklarında regl gibi sancı olursa bunu yaptır hemen dedi. Ama öyle bir sancım yok. Sadece kahve kahve akıntı var. Ulaşmaya çalışıyorum doktoruma bakalım deniyoru şimdi de. ona göre mutlaka gideceğim ama cumadan önce gidemem çünkü işten geç çıkıyorum dr da cum anöbetçi

Aynen...Hatta akşam biraz daha oturayım erken diyorum,ama yok gözler gidiyor,doyamıyorum uykuya :) çalışmasam heralde evde çok uyurdum

Bende erkenden sızıyorum çok uykum geliyor özellikle işte imkanım olsa uyuyacağım. Öğlen uykusu hiç bu kadar tatlı gelmemiti gözüme

Bende erkenden sızıyorum çok uykum geliyor özellikle işte imkanım olsa uyuyacağım. Öğlen uykusu hiç bu kadar tatlı gelmemiti gözüme

öğlen benidee yokluyor böle mayışıom halim kalmıyor bulantım hafif Allah'tan yoksa ikisi zor olurdu iş yerinde

Canım izin alamıyor musun işten. Belki istşrahat verebilir. Öncelikle senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önce geliyor. Ama herşeyin başı stres onun için mümkün olduğunca sakin ol canım. Ve bizimlede paylaş merak ediyoruz.

Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).

Arkadaşlar öncelikle hepimizin hamileliği hayırlı olsun ve dilerimki daim olsun.Bende 6 haftalık hamileyim.Allah ım izin verirse ilk bebeğim olacak.Çok erken öğrendim hamileliğimi ve dr a gititğimde bana direk progestan hergün 1 tane bebe aspirini ve folik asit verdi.Yaklaşık 2 hafta bitmek üzere bu ilaçları kullanalı.cUmartesi istediğim dr a randevum var ve ona detaylıca danışıcam inş. bu ilaçalrı neden kullandığımı.Kızlar size birşey danışmak istiyorum mide bulantınız oluyor mu ? Bende kusma falan yok bazen içim hafif kalkıyor o kadar.Okuduğum kadarıyla netden bazı yerlerde sağlıksız hamileliklerde mide bulnamaz falan yazıyor ama bunun bünyeyler alakalı olduğunu düşünüyorum ben.Sizce bulantı için dah erken mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…