Hayırlı olsun canım,darısı bana ve kalp atışlarını duymayanlara inşaAllah.
Kızlar ben çıkıyorum,dinlenmeye gidiyorum:)
İnşaAllah yarın güzel haberlerle dönerim.Yarın 11.30'da randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Allah cc'ye emanet olun.
Kızlar ben çıkıyorum,dinlenmeye gidiyorum:)
İnşaAllah yarın güzel haberlerle dönerim.Yarın 11.30'da randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Allah cc'ye emanet olun.
haftaya cuma pitpitlari duymaya gidicez kizlar bugun gordugum ruyalarimi anlatayim size acaip gicik ruyalardi rabbim hayra cikarsin ilk ruyamda hastanedeyiz esimle kalp atisini duymaya gitmisiz uzaniyorum dr tam ultrasonu karnima koyuyo orda uyandim duyamadim pitpitlari sonra tekrar uyudum ruyamda uine hastanedeyim dra kac haftalik falan diyorum cvp vermiyo tam pitpitlari dinlemek icin sedyeye uzaniyorum yine uyandim geri uyudum yine hastanedeyim sira bekliyorum kadinin biri benim sirami aliyo sikayet ediyorum sonra ben giriyorum iceri dr yemek yiyo icimden kiziyorum cabucak yese de duysam bebisimn kalp seslerini diyorum neyse sonra uzaniyorum yatak gibi biseye dr tam ultrasonla bakicak orda uyandim yine acaip sinir oldum ya bi duyamadim gitti
Toton açık kalmış canımm :)
tesekkür ederim rabbim heoimize yardım etsin şu n karnım öle bi şiştiki 4 ayluk hamile gibiyim adet agrısına benzer tuhaf bi agrım var korkuyorum
normalmiş canım o ağrı, ben gece uykumdan uyandım o ağrıyla, dayanamadım gittim, vicut mercimeği atmaya çalışıyomuş yabancı bi madde diye bir de hasta olmadığın için rutin bozulduğu için affallıyo bünye. Hala ağrım var ama rahtladım normal bir süreç olduğunu öğrenince
gece terleyip acmistim ustumuama cok sinir oldum
Ya bende gece kasık ağrısına uyandım 2-3 dak sürüyor yoğun olarak sonra geçiyor. Özelliklede geceleri oluyor. Bu aydan sonra olmaz artık öle düşünüyorum.
gözünaydın canım darısı bizlere inşallahçok şükür kızlar hastaneden geliyorum ben duymadım ama doktor 7+1 görünüyor kalp atışlarımız başlamış dedi ayyyy çok şükür içim içimi yiyordu ilk kezde tek gittim hastaneye nerdeyse düşüp bayılacaktım inşallah hep böle herşey yolunda gider hepimizin:) bu arada o tatlil yaptıran arkadaşlar valla hastanelere o kadar paralar dökmeyin aile hekimliğinize gidin onlar yapsın ebe kaydınızıda alsın yoksa özellere para dayanmaz sadece muayene parası vermiş olursunuz. hemde idrar dışında benim hepsini yaotılar
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımKızlar ben çıkıyorum,dinlenmeye gidiyorum:)
Allah cc'ye emanet olun.
hayır olsun..bende geçen gün rüyamda beta baktırıyordum ve düşük çıkıyordu sonra kanamam oluyordu çok üzülüyordum sonra uyanıp rüya olduğunu anlayınca nasıl rahatladım ama..haftaya cuma pitpitlari duymaya gidicez kizlar bugun gordugum ruyalarimi anlatayim size acaip gicik ruyalardi rabbim hayra cikarsin ilk ruyamda hastanedeyiz esimle kalp atisini duymaya gitmisiz uzaniyorum dr tam ultrasonu karnima koyuyo orda uyandim duyamadim pitpitlari sonra tekrar uyudum ruyamda uine hastanedeyim dra kac haftalik falan diyorum cvp vermiyo tam pitpitlari dinlemek icin sedyeye uzaniyorum yine uyandim geri uyudum yine hastanedeyim sira bekliyorum kadinin biri benim sirami aliyo sikayet ediyorum sonra ben giriyorum iceri dr yemek yiyo icimden kiziyorum cabucak yese de duysam bebisimn kalp seslerini diyorum neyse sonra uzaniyorum yatak gibi biseye dr tam ultrasonla bakicak orda uyandim yine acaip sinir oldum ya bi duyamadim gitti
vicut artık atamayacağını anlayıp kabullenene dek olur diyo canım
canlarım ben geldim bugün nasılsınız bakalım...
kızlar kasık ağrılarınız normal bunu kafanıza takmayın ama çok uzun sürerse örneğin 5-10 dk dan fazla o zaman bi dr a söylemekte fayda var...
onun dışında bu gebelik boyunca hep devam edecek özelliklede adet olmanız gereken dönemlerde dahada artacak...
örneğin her ayın ilk haftası oluyorsanız adetinizi gebelik boyuncada her ayın ilk haftasında ağrılarınız birazcık artacak..
hoşbulduk canm.. biraz daha rahatlar ama dediğim gibi adet dönemine denk gelen dönemlerde yine kendini belli eder ağrıHoşgeldin canım. Gelir gelmez bilgilendirmelerin için teşekkürler canım. B ende öyle tahmin ettim hatta bu aydan sonra artık daha da rahatlar diye düşünüyorum. doğrumuyum?
Kızlaarrrrrrrr ben geldiiiimmmmm :))
Beni merak eden oldu mu acaba :44::44:
eski konuları okuyup geliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?