2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben çıkıyorum,dinlenmeye gidiyorum:)
İnşaAllah yarın güzel haberlerle dönerim.Yarın 11.30'da randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Allah cc'ye emanet olun.

İnşaAllah yarın güzel haberlerle dönerim.Yarın 11.30'da randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Allah cc'ye emanet olun.

Hayırlı haberlerle gel inşallah :) Güzel haberlerini gelince paylaş hemen olur mu meraktayız

Lütfen bu zamana kadar iyi düşündün yine pozitif ol arkadaşım.

haftaya cuma pitpitlari duymaya gidicez kizlar bugun gordugum ruyalarimi anlatayim size acaip gicik ruyalardi rabbim hayra cikarsin ilk ruyamda hastanedeyiz esimle kalp atisini duymaya gitmisiz uzaniyorum dr tam ultrasonu karnima koyuyo orda uyandim duyamadim pitpitlari sonra tekrar uyudum ruyamda uine hastanedeyim dra kac haftalik falan diyorum cvp vermiyo tam pitpitlari dinlemek icin sedyeye uzaniyorum yine uyandim geri uyudum yine hastanedeyim sira bekliyorum kadinin biri benim sirami aliyo sikayet ediyorum sonra ben giriyorum iceri dr yemek yiyo icimden kiziyorum cabucak yese de duysam bebisimn kalp seslerini diyorum neyse sonra uzaniyorum yatak gibi biseye dr tam ultrasonla bakicak orda uyandim yine acaip sinir oldum ya bi duyamadim gitti

Toton açık kalmış canımm :)

tesekkür ederim rabbim heoimize yardım etsin şu n karnım öle bi şiştiki 4 ayluk hamile gibiyim adet agrısına benzer tuhaf bi agrım var korkuyorum

normalmiş canım o ağrı, ben gece uykumdan uyandım o ağrıyla, dayanamadım gittim, vicut mercimeği atmaya çalışıyomuş yabancı bi madde diye bir de hasta olmadığın için rutin bozulduğu için affallıyo bünye. Hala ağrım var ama rahtladım normal bir süreç olduğunu öğrenince

Ya bende gece kasık ağrısına uyandım 2-3 dak sürüyor yoğun olarak sonra geçiyor. Özelliklede geceleri oluyor. Bu aydan sonra olmaz artık öle düşünüyorum.

arkadaşlar listeye beni de eklermisiniz...sat 13 ocak..tahmini doğum 20 ekim..60 kilo.2. bebek..hemşireyim manisadanım..başka varmı istediğiniz bilgi...liste yönetimi kimde bilmiyorum..
5+3 haftalıkız..dr agitmedim..2 hafta daha herhalde gitmem..kalp atışları başlasın öyle giderim ..git gelden hoşlanmıyorum....

canlarım ben geldim bugün nasılsınız bakalım...
kızlar kasık ağrılarınız normal bunu kafanıza takmayın ama çok uzun sürerse örneğin 5-10 dk dan fazla o zaman bi dr a söylemekte fayda var...
onun dışında bu gebelik boyunca hep devam edecek özelliklede adet olmanız gereken dönemlerde dahada artacak...
örneğin her ayın ilk haftası oluyorsanız adetinizi gebelik boyuncada her ayın ilk haftasında ağrılarınız birazcık artacak..

gözünaydın canım darısı bizlere inşallah

Allah cc'ye emanet olun.
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

hayır olsun..bende geçen gün rüyamda beta baktırıyordum ve düşük çıkıyordu sonra kanamam oluyordu çok üzülüyordum sonra uyanıp rüya olduğunu anlayınca nasıl rahatladım ama..
benimde yarın 2de randevum kalp atışınıda görmeyi umuyorum tam 6 haftalık olacak, inşallah herşey yolunda gider ya bebek yoksa ya kalp atışı yoksa diye çok stresliyim hakkımızda hayırlısı..

Hoşgeldin canım. Gelir gelmez bilgilendirmelerin için teşekkürler canım. B ende öyle tahmin ettim hatta bu aydan sonra artık daha da rahatlar diye düşünüyorum. doğrumuyum?

Hoşgeldin canım. Gelir gelmez bilgilendirmelerin için teşekkürler canım. B ende öyle tahmin ettim hatta bu aydan sonra artık daha da rahatlar diye düşünüyorum. doğrumuyum?
hoşbulduk canm.. biraz daha rahatlar ama dediğim gibi adet dönemine denk gelen dönemlerde yine kendini belli eder ağrı

kızlar kafalarınız baya karışmış galiba bildiğim kadarıyla size sunları aktarayım..
neslihakan arkadaşımızın dediğin gibi hastaneler %20 ila %90 arası fark ücreti alabiliyolar..bunu kurum kendisi kararlaştırıyo yani hangi ücrete ne kadar vemesi gerektiğini
atıyorum kan seviyesi tahlili için a hastanesi 20 lira alırken b hastanesi 40 lira alabiliyo...
bide özel hastanelere gittiğinizde giriş kaydınızı yaparken size bi kağıt imzalatılıyo o kağıttada hiç bir hak talep edilmeyeceğine dair üstü kapalı bi şekilde yazılar bulunuyo ve onu imzalayıp muayene oluyosunuz...
bide biliyosunuz herkesi devlet hast. yönlendirmek için son zamanlarda özel hastanelere baya bi zam yaptılar bundan dolayı fiyatlar çok farklı oluyor..
o yüksek rakamda tahlil yaptıran arkadaşımında yaptırdığı testlerin arasında sgk anlaşması olmayan tahliller vardır o yüzden biraz pahalı olmuş olabilir ama yinede bi araştırmasını tavsiye ederim..

Kızlaarrrrrrrr ben geldiiiimmmmm :))

Beni merak eden oldu mu acaba :44::44:

eski konuları okuyup geliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…