kızlar kafalarınız baya karışmış galiba bildiğim kadarıyla size sunları aktarayım..
neslihakan arkadaşımızın dediğin gibi hastaneler %20 ila %90 arası fark ücreti alabiliyolar..bunu kurum kendisi kararlaştırıyo yani hangi ücrete ne kadar vemesi gerektiğini
atıyorum kan seviyesi tahlili için a hastanesi 20 lira alırken b hastanesi 40 lira alabiliyo...
bide özel hastanelere gittiğinizde giriş kaydınızı yaparken size bi kağıt imzalatılıyo o kağıttada hiç bir hak talep edilmeyeceğine dair üstü kapalı bi şekilde yazılar bulunuyo ve onu imzalayıp muayene oluyosunuz...
bide biliyosunuz herkesi devlet hast. yönlendirmek için son zamanlarda özel hastanelere baya bi zam yaptılar bundan dolayı fiyatlar çok farklı oluyor..
o yüksek rakamda tahlil yaptıran arkadaşımında yaptırdığı testlerin arasında sgk anlaşması olmayan tahliller vardır o yüzden biraz pahalı olmuş olabilir ama yinede bi araştırmasını tavsiye ederim..
canm benm hayırlı haberlerle dön inş..Kızlar ben çıkıyorum,dinlenmeye gidiyorum:)
İnşaAllah yarın güzel haberlerle dönerim.Yarın 11.30'da randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Allah cc'ye emanet olun.
kızım aklımız fikrimiz onlarda yasürekli onlarla ilgili görüyoruzhaftaya cuma pitpitlari duymaya gidicez kizlar bugun gordugum ruyalarimi anlatayim size acaip gicik ruyalardi rabbim hayra cikarsin ilk ruyamda hastanedeyiz esimle kalp atisini duymaya gitmisiz uzaniyorum dr tam ultrasonu karnima koyuyo orda uyandim duyamadim pitpitlari sonra tekrar uyudum ruyamda uine hastanedeyim dra kac haftalik falan diyorum cvp vermiyo tam pitpitlari dinlemek icin sedyeye uzaniyorum yine uyandim geri uyudum yine hastanedeyim sira bekliyorum kadinin biri benim sirami aliyo sikayet ediyorum sonra ben giriyorum iceri dr yemek yiyo icimden kiziyorum cabucak yese de duysam bebisimn kalp seslerini diyorum neyse sonra uzaniyorum yatak gibi biseye dr tam ultrasonla bakicak orda uyandim yine acaip sinir oldum ya bi duyamadim gitti
canım ben de 6. haftadayım gerçi erken ama hiç ne bulantı ne aşerme hiçbiri yok, sıfırkızlar kızlar ben geldimm. 2 aylık ağzını yediğim ve ben burdayız. yaa kızlar bende hiç belirti yok yaa. ne mide bulantısı ne başka bişey.. herkes olabilr diyo ama benm annem falan hamileliğinde yerlerde sürünmüş mide bulantısından.. bende hiiiç belirti olmayınca kendi kendime evhamlanıyorum. ne zaman başlıycak yaa benim aşermelerim bulantılarım pfff
canım progestan bırak baş dönmesini bende kafa yapıyorkızlar 1.5 saattir geçmişi okuyorum.maşallahınız var.umarım fire vermeden böle devam ederiz.nasılsınız bugün.bende akşamları kusuyorum yemek yeyince.birde benim lekelenmem ve kanamam olmama rağmen doktor progestan verdi.dünden beri kullanıyorum ama kullandıktan sonra baş dönmesi oluyor sizdede böyle bişi var mı?
o konuda hakkını ara canm söyle ben geçenki faturamı almak istiyorum vermediniz slipimde burda de..Bana tahliller için dekontta vermediler. Bende ona takığım . :) Aslında takıntılı bir insan değilim ama ona o an takasım geldi taktım. Çünkü sinir oldum. Neden aldığı paranın faturasını bana vermiyor ki resmen vergi kaçırıyor. Bende fazla para aldığını düşünüyorum onun için de peşine düşmek istiyorum .
Hoşgeldin canım . Bende yazacaktım şansımçoktan haberi olan var mı diye ? Nerede kaldın
evet canm ultrasonla bakıyolar ama karın veya vajinal dr un veya sen nasıl karar verirsen oluyo..kızlar size birşey soracağım
kalp atışı için haftaya perşembe randevum var
nasış bakılıyor kalp atışlarına yine karından ultrasonla mı daha mı farklı??
o zaman herhalde önce karından bakar, duyamazsa vajinadan:18::18:evet canm ultrasonla bakıyolar ama karın veya vajinal dr un veya sen nasıl karar verirsen oluyo..
evet canm karından bakmasını istersen önce ordan bakar duyulmazsada vajinal bakar...o zaman herhalde önce karından bakar, duyamazsa vajinadan:18::18:
afyo sen de polis eşisin dimi ben de öyle biz de istanbuldayız siz neresindesiniz
Bana tahliller için dekontta vermediler. Bende ona takığım . :) Aslında takıntılı bir insan değilim ama ona o an takasım geldi taktım. Çünkü sinir oldum. Neden aldığı paranın faturasını bana vermiyor ki resmen vergi kaçırıyor. Bende fazla para aldığını düşünüyorum onun için de peşine düşmek istiyorum .
yok tatlım ben polis eşi değilim ama eşim polislerin vardiyaları gibi çalışıyor:)
ben kartaldayım
arkadaşlar ben de özel hastaneye gidiyorum, bu güne kadar 3 kere tahlil yapptırdım, hiç para istemediler..bedava yanii..nasıl bu kadar fark oluyor anlamadımm..
yahu dün akşam bir duş aldım. çıktığımda sanki sarhoştum ancak üzerimi giyinebildim saçlarımı yattığım yerden kuruttum. sızış o sızış :S gece uyandım başağrısı wc ama aynı yorgunluk uykuya kaldığım yerden aynen devam :))) sabah okul dr ve ancak gelebildim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?