2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bana tahliller için dekontta vermediler. Bende ona takığım . :) Aslında takıntılı bir insan değilim ama ona o an takasım geldi taktım. Çünkü sinir oldum. Neden aldığı paranın faturasını bana vermiyor ki resmen vergi kaçırıyor. Bende fazla para aldığını düşünüyorum onun için de peşine düşmek istiyorum .

Kızlar ben çıkıyorum,dinlenmeye gidiyorum:)
İnşaAllah yarın güzel haberlerle dönerim.Yarın 11.30'da randevum var.Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.
Allah cc'ye emanet olun.
canm benm hayırlı haberlerle dön inş..

kızım aklımız fikrimiz onlarda yasürekli onlarla ilgili görüyoruz
ama cidden benmde bazzen en güzel yerinde öyle oluyo sinirden çatlıyorum

canım ben de 6. haftadayım gerçi erken ama hiç ne bulantı ne aşerme hiçbiri yok, sıfır
olacak gibi de değil sanki, zaten kusma fobim var benim kusamam ki :18:
belirtilein olmaması çok daha güzel ama canım bu bir avantaj bence keyfini çıkar

canım progestan bırak baş dönmesini bende kafa yapıyor
bildiğin sarhoş gibi oluyorum
o yüzden iki tanesini gece yatarken içiyorum pek etkisi olmuyor diğer 1 taneyi de sabah kahvaltıda içiyorum sabah mahmurluğuyla karışıp gidiyor

o konuda hakkını ara canm söyle ben geçenki faturamı almak istiyorum vermediniz slipimde burda de..
eger sorun çıkartırlarsa vergi kçırıyorsunuz sgk ve maliyeye şikayet edeceğim de

kızzz hoşgeldinnn:)) azıcık dolaş topiğimizdede sanada en kısa zamanda bulaşsın inş...

Hoşgeldin canım . Bende yazacaktım şansımçoktan haberi olan var mı diye ? Nerede kaldın

yahu dün akşam bir duş aldım. çıktığımda sanki sarhoştum ancak üzerimi giyinebildim saçlarımı yattığım yerden kuruttum. sızış o sızış :S gece uyandım başağrısı wc ama aynı yorgunluk uykuya kaldığım yerden aynen devam :))) sabah okul dr ve ancak gelebildim :))

kızlar size birşey soracağım
kalp atışı için haftaya perşembe randevum var
nasış bakılıyor kalp atışlarına yine karından ultrasonla mı daha mı farklı??

kızlar size birşey soracağım
kalp atışı için haftaya perşembe randevum var
nasış bakılıyor kalp atışlarına yine karından ultrasonla mı daha mı farklı??
evet canm ultrasonla bakıyolar ama karın veya vajinal dr un veya sen nasıl karar verirsen oluyo..

o zaman herhalde önce karından bakar, duyamazsa vajinadan:18::18:
evet canm karından bakmasını istersen önce ordan bakar duyulmazsada vajinal bakar...
canm benm vajinal bakılmasından bu kadarda korkmayın yaa gerçekten bişey yok.. hem bebeğe bi zararı yok hemde öyle acımıyo rahat olun...

Ben geldim merhaba kızlar :)
Alıştım çok vallahi size yazmaya.
Güzel haberleri okuyunca da inanın çok mutlu oluyorum.
Allah izin verirse ben de size pıt pıt haberini yarın vereceğim :)
Umarım sorun çıkmaz ne zormuş beklemek hele eşim resmen askerdeki gibi gün sayıyorum diyor :)

merhaba arkadaslar bgün dr ye gittik ve kesemi<i gördüm şükür ...5 . haftadaymışız ...bi daha ki çarsambaya randevu verdi..Çok yoruldum ... halam ve kaynım da geldi ohhhhh çok mutluyum ....öpüyorum sizleri ...

kizlar biraz once aksam yemeginde paluk yedik arkasindan hemen su ictim galiba paluklar midemde geri canlandi midem bulaniyo karnim agriyo oy anaaammm

arkadaşlar ben de özel hastaneye gidiyorum, bu güne kadar 3 kere tahlil yapptırdım, hiç para istemediler..bedava yanii..nasıl bu kadar fark oluyor anlamadımm..

Yaa yogunuk berbat bende sabah akşaam düşürdüm progestanı bugün geç içtim sersem gibiyim Üfleseler yıkılacağımm

troidim düşmemiş arkadaşlar 9 du 8,3 olmuş ama 2 olması lazım. o yüzden dr dozunu arttırdı.. çok üzgünüm..

ben aramayı unuttum işe dalmışım. dr feriha erdoğan aradı biofiz tıp merkezinden.. diğer dr ları bilmem de kesinlikle feriha hanımı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kızlar benim için dua edin lütfen yarın sabah doktora gidiyrm kalp atışlarını dinlemek için çok gerildim ya bi sorun çıkarsa ya duyamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…