- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
kızlar benim için dua edin lütfen yarın sabah doktora gidiyrm kalp atışlarını dinlemek için çok gerildim ya bi sorun çıkarsa ya duyamazsam
kızlar benim için dua edin lütfen yarın sabah doktora gidiyrm kalp atışlarını dinlemek için çok gerildim ya bi sorun çıkarsa ya duyamazsam
duyarsın inşallahh..sakin ol, dua et..
inş. inan tek isteğim bu
nerdeyse doktordan şüphelencektim ya. ben bu doktora tasiye üzerine gidiyorum.ilk muayneemi de bilerek burda başladım
yaklaşık 10 kişi falan gitmiş bu doktora çok memnunlar. ama ben 2 kez gittim ilkinde değer dusuk dıye hiç muayne bile etmedi.
ikincisinde de işte bugun ultrason aletine karnıma bastırdı hah gördüm keseyi dedi.fotografını çekip çıktısını verdi. tamam kalkabilirsin dedi.
kac haftalık diye de ben sordum 5 haftalık anca var dedi.demekki daha mercimek kadarlar :)
anneme geldim yakındım bu doktor hiçbişi sölemiyo diye o da guldu bana daha ne varki ne sölesin kızım dedi:)
kızlar 1.5 saattir geçmişi okuyorum.maşallahınız var.umarım fire vermeden böle devam ederiz.nasılsınız bugün.bende akşamları kusuyorum yemek yeyince.birde benim lekelenmem ve kanamam olmama rağmen doktor progestan verdi.dünden beri kullanıyorum ama kullandıktan sonra baş dönmesi oluyor sizdede böyle bişi var mı?
benim de 6sında :))canım benim :) bende yüksek ihtimalle 6 sında giderim kısmet olursa.bebişler kardeş olcaklar aynen:)
ben istanbuldayım sen?
benden bugün dr tst istedi.(2 nolu drum keseyi görünce istedi) 30 tl verdim. şeker meker herşeye bakıyorlarmış. tiroide gerek yok dedim hap alıyorum zatencanım kan ve idrar verdim.Kanın içinde neye baktılar bilmiyorum artık test sonucunu alınca tek tek göreceğim.Ben bin tl ödedim 140 küsürü doktor gerisi tahliller.
antalyadan çok. ilk sayfadaki listeye bakınız.kızlar aranızda antalyada olan var mı ben daha 5 aydır burdayım evlenince antepten buraya geldim ve haliyle kimseyi tanımıyorum. doktor önerisinde bulunabiilirseniz çok sevinirim
sağlık ocağına gitsene ne var ne yok yapıyorlar zaten.benim durum biraz farklı yoksa ben de sağlık ocağına giderdim.arkadaşlar az önce doktordan randevumu aldım.işten izin de aldım. yarın öğleden sonra gidecem.
yalnız
önceki gidişimde dr bana test yaptırırız zekai tarık da dedi. bazı tahliller pahalı dedi. ben de gebelik öncesi yaptırmıştım bir takım testler dedim. o da iyi bakalım yaptırmadığın veya gerekli olanlar hangileriyse bakar onları yaptırırsın dedi..
şimdi dr tam gün yasası nedeniyle ordan ayrılmış acaba bana yardım edebilirler mi sıra mı almam lazım oraya mı gidiyim.orası mı iyi yoksa hacettepen randevu mu alıyım.
karman çorman oldum..
progestan iyidir :) progestan candır :)annesi kendini de onu da yıpratma, hapını al ki mercimeğin sana sımsıkı tutunsun, benim bi damla gelmesine rağmen kullan dedi, zararlı oldğunu sanmıyorum. En azından kontrole gidene dek kullan bakalım mercimeğine faydası olsun
ekledim de yaş şehir vs bilgi eksik bknz 1. sayfaarkadaşlar listeye beni de eklermisiniz...sat 13 ocak..tahmini doğum 20 ekim..60 kilo.2. bebek..hemşireyim manisadanım..başka varmı istediğiniz bilgi...liste yönetimi kimde bilmiyorum..
5+3 haftalıkız..dr agitmedim..2 hafta daha herhalde gitmem..kalp atışları başlasın öyle giderim ..git gelden hoşlanmıyorum....
üzülme sakın. bak ben de tiroid hastasıyım. bu devasız bir dert değil çok şükür ilacı var. alıyoruz oluyor benimde 9 küsür. Allah devasız dert vermesin. alırız ilaçlarımızı keyfimize bakarız. iki haftadır tam 6 kez aynı damar delindi ama bebişimin canı sağolsun. üzülme üzme bebişi...troidim düşmemiş arkadaşlar 9 du 8,3 olmuş ama 2 olması lazım. o yüzden dr dozunu arttırdı.. çok üzgünüm..
ben aramayı unuttum işe dalmışım. dr feriha erdoğan aradı biofiz tıp merkezinden.. diğer dr ları bilmem de kesinlikle feriha hanımı tavsiye ederim.
afyo sen de polis eşisin dimi ben de öyle biz de istanbuldayız siz neresindesiniz
merhaba, kartalda olduğunuzu yazmışsınız. acaba hangi hastaneye ve hangi DR a gidiyorsunuz?
üzülme sakın. bak ben de tiroid hastasıyım. bu devasız bir dert değil çok şükür ilacı var. alıyoruz oluyor benimde 9 küsür. Allah devasız dert vermesin. alırız ilaçlarımızı keyfimize bakarız. iki haftadır tam 6 kez aynı damar delindi ama bebişimin canı sağolsun. üzülme üzme bebişi...
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/585261-2013-ekim-anneleri.htmlSansımCok benim bilgilerimde eksik var, rica etsem tamamlar mısın??
yaşım 27, ilk bebeğim, kilom 66..
başka ne soruluyordu unuttum..
canım çok sağol.. seni de etkilemeyim diye birşey yazamıyorum ama bebişimiz şuan gelişim aşamasında troit de etkilermiş dr la doğru düzgün konuşamadım. burnum tıkalı.. kendim anlamıyorum ki söylediğimden.. ancak dozunu hangi ölçülerde artırılmasını anlayabildim. euthyrox 50ug den 75 lik al dedi.. hafta sonu 50 lik bu haftadan ama bu haftasonu 75 lik al dedi yani 1,5 tane günde aç karına..
sana ne diyor doktor?
arkadaşlar kimse yok mu troit i olan şansımcom sanırım çıktı..
ama ben çok kötü durumdayım.internete bakıyorum. aynı yazıda dr demiş ki balık yenmeli sonra da yenmemeli demiş süt yoğurt peynirden uzak durun demiş..
çıldıracağım.
lütfen dr size ne önerdi. yarın sorarım ama şimdi öğrenmek istiyorum.
merhaba arkadaslar bgün dr ye gittik ve kesemi<i gördüm şükür ...5 . haftadaymışız ...bi daha ki çarsambaya randevu verdi..Çok yoruldum ... halam ve kaynım da geldi ohhhhh çok mutluyum ....öpüyorum sizleri ...
arkadaşlar az önce doktordan randevumu aldım.işten izin de aldım. yarın öğleden sonra gidecem.
yalnız
önceki gidişimde dr bana test yaptırırız zekai tarık da dedi. bazı tahliller pahalı dedi. ben de gebelik öncesi yaptırmıştım bir takım testler dedim. o da iyi bakalım yaptırmadığın veya gerekli olanlar hangileriyse bakar onları yaptırırsın dedi..
şimdi dr tam gün yasası nedeniyle ordan ayrılmış acaba bana yardım edebilirler mi sıra mı almam lazım oraya mı gidiyim.orası mı iyi yoksa hacettepen randevu mu alıyım.
karman çorman oldum..
valla benimkilerde söylemiyor. 5 dk bile sürmüyor muayeneler :S
bana dr daha hemile olduğumu anlar anlamaz verdi nolur nolmaz diye. mis gibi bi ilaç.baş dönmesi yapar tabi yat işte. uyutuyor da :)) iç iç yarasın bebişine :)
benim de 6sında :))
benden bugün dr tst istedi.(2 nolu drum keseyi görünce istedi) 30 tl verdim. şeker meker herşeye bakıyorlarmış. tiroide gerek yok dedim hap alıyorum zaten
antalyadan çok. ilk sayfadaki listeye bakınız.
sağlık ocağına gitsene ne var ne yok yapıyorlar zaten.benim durum biraz farklı yoksa ben de sağlık ocağına giderdim.
progestan iyidir :) progestan candır :)
ekledim de yaş şehir vs bilgi eksik bknz 1. sayfa
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/585261-2013-ekim-anneleri.html
üzülme sakın. bak ben de tiroid hastasıyım. bu devasız bir dert değil çok şükür ilacı var. alıyoruz oluyor benimde 9 küsür. Allah devasız dert vermesin. alırız ilaçlarımızı keyfimize bakarız. iki haftadır tam 6 kez aynı damar delindi ama bebişimin canı sağolsun. üzülme üzme bebişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?