2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inş. inan tek isteğim bu

ben de başlarda senin gibi bu doğal, normal ilerlemeye ayak uyduracağım, bi yerde yanlış bi şey oacak diye düşünüyordum,ama gördükçe herşeyin yolunda olduğunda(maşaallah:) artık rahatım korkmuyorum..güzel düşünüp bebeği de güzel etkilemek önemli..inşallah sen de görürsün..yarın iyi haberlerini alacağımıza eminm..

valla benimkilerde söylemiyor. 5 dk bile sürmüyor muayeneler :S

bana dr daha hemile olduğumu anlar anlamaz verdi nolur nolmaz diye. mis gibi bi ilaç.baş dönmesi yapar tabi yat işte. uyutuyor da :)) iç iç yarasın bebişine :)

canım benim :) bende yüksek ihtimalle 6 sında giderim kısmet olursa.bebişler kardeş olcaklar aynen:)
ben istanbuldayım sen?
benim de 6sında :))

canım kan ve idrar verdim.Kanın içinde neye baktılar bilmiyorum artık test sonucunu alınca tek tek göreceğim.Ben bin tl ödedim 140 küsürü doktor gerisi tahliller.
benden bugün dr tst istedi.(2 nolu drum keseyi görünce istedi) 30 tl verdim. şeker meker herşeye bakıyorlarmış. tiroide gerek yok dedim hap alıyorum zaten

kızlar aranızda antalyada olan var mı ben daha 5 aydır burdayım evlenince antepten buraya geldim ve haliyle kimseyi tanımıyorum. doktor önerisinde bulunabiilirseniz çok sevinirim
antalyadan çok. ilk sayfadaki listeye bakınız.

sağlık ocağına gitsene ne var ne yok yapıyorlar zaten.benim durum biraz farklı yoksa ben de sağlık ocağına giderdim.

progestan iyidir :) progestan candır :)

ekledim de yaş şehir vs bilgi eksik bknz 1. sayfa
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/585261-2013-ekim-anneleri.html

üzülme sakın. bak ben de tiroid hastasıyım. bu devasız bir dert değil çok şükür ilacı var. alıyoruz oluyor benimde 9 küsür. Allah devasız dert vermesin. alırız ilaçlarımızı keyfimize bakarız. iki haftadır tam 6 kez aynı damar delindi ama bebişimin canı sağolsun. üzülme üzme bebişi...

SansımCok benim bilgilerimde eksik var, rica etsem tamamlar mısın??
yaşım 27, ilk bebeğim, kilom 66..

başka ne soruluyordu unuttum..

kızlar valla şaka bi yana yarınki randevudan bende cok korkuyorum bebeğim tüp bebek oldugu için bu korkum dahada artıyo..umarım kötü bişeyle karşılaşmam..
bende dualarınızı bekliyorumm

canım çok sağol.. seni de etkilemeyim diye birşey yazamıyorum ama bebişimiz şuan gelişim aşamasında troit de etkilermiş dr la doğru düzgün konuşamadım. burnum tıkalı.. kendim anlamıyorum ki söylediğimden.. ancak dozunu hangi ölçülerde artırılmasını anlayabildim. euthyrox 50ug den 75 lik al dedi.. hafta sonu 50 lik bu haftadan ama bu haftasonu 75 lik al dedi yani 1,5 tane günde aç karına..

sana ne diyor doktor?

arkadaşlar kimse yok mu troit i olan şansımcom sanırım çıktı..

ama ben çok kötü durumdayım.internete bakıyorum. aynı yazıda dr demiş ki balık yenmeli sonra da yenmemeli demiş süt yoğurt peynirden uzak durun demiş..
çıldıracağım.

lütfen dr size ne önerdi. yarın sorarım ama şimdi öğrenmek istiyorum.

SansımCok benim bilgilerimde eksik var, rica etsem tamamlar mısın??
yaşım 27, ilk bebeğim, kilom 66..

başka ne soruluyordu unuttum..
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/585261-2013-ekim-anneleri.html

cnm ben de biliyorum etkilendiklerini. sinir sistemi buna bağlı bilmez miyim. o nedenle 2 hafta sonra olan randevum yerine dün gitmedim mi ben? dr kana baktı ilacı yazdı biz de kullancaz yapacak başka bişey yok. sana drun bişeyden uzak dur dedi mi? yok e bana da demedi. benden önceki hasta sordu ne yemeyeyim ona da lahana şalgam turp dedi. oooo ilk etaplarda ne takıyordum. ama şimdi takmıyorum. veren de Allah alan da. Bunca zamandır istedim olmadı şimdi olduğuna göre vardır yaradanın bi bildiği. ondan rahatım bebişim. ben ilaç serüvenimi yazmıştım. gereksizken ilaç kullandırıldım. sonra bıraktık seyrine dönsün diye şimdi levotiron 75 çeyrek dozdan başladık hayırlısıyla.

ha bu arada çıkmamıştım:) şekerleme yapmıştım :)) al işte bir tiroid belirtisi daha uykucu çabuk yorulan üşüyen tip bknz => ben

merhaba kızlar ben de gordum bugun keseyi ve oyle rahatladım ki anlatamam aynen benimki de henuz 5 haftalıkmış. 10gun sonraya randevu verdi inşallah darısı tum bekleyenlere olsunnn hayırlısıyla. Allah kimseyi darda koymasın

sansimcok..daha once yazmistim ama kaynamis arada..manisadayim jir de 33 yasindayim nir kuxim var..baskada eksikvyok herhalde...yalniz ben bu sefer hic heyecanli degilim.ccik ben fazs getirin bari...getvi vokbistrfik bu bebegi ama kizimdaki gibivheyecan yok..bifde ben de polis esiyim...edim bartinli ama ben manisaliyim..simdilik memleketteyiz...

bende ankaradayım akay hastanesine gidiyorum ama hala kararsızım bence hacettepeye git ben ilk doğumumu orda yaptım memnun kaldım ama kalabalık çok bekliyosun benim şimdi 3,5 yaşında kızım olduğu için beklemek olmuyor o yüzden özele gidiyorum

kızlar ankarada olupta hastane ve dr. önerisi olan varmı kafam karışıkta

canm iç iç uyu diyosunda keşke uyuyabilsem.evde 10 aylık oğlum var.ona kim bakacak:)yoksa oğlumdada progestan kullanıyordum aynen sürekli uyuyordum ama şimdi minik bi sorumluluğum var benim:S

Nasilsin canim nasil gidiyo? Bende Allaha sukur hic bisey yok hamile degilmisim gibi ne mide bulantim ne baska bisey

Kizlar bugun tum gun sabah kalktigimdan beri bulantim vardi pek bisey yiyemedim ve hep uyudum.aksam biraz biseyler atistirdim ve aninda ne yediysem hepsini cikardim benim bulantilar erken basladi sanirim bugun 5+6 yim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…