2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canm iç iç uyu diyosunda keşke uyuyabilsem.evde 10 aylık oğlum var.ona kim bakacak:)yoksa oğlumdada progestan kullanıyordum aynen sürekli uyuyordum ama şimdi minik bi sorumluluğum var benim:S

oğluşun çok tatlı ya maşşallah

canm iç iç uyu diyosunda keşke uyuyabilsem.evde 10 aylık oğlum var.ona kim bakacak:)yoksa oğlumdada progestan kullanıyordum aynen sürekli uyuyordum ama şimdi minik bi sorumluluğum var benim:S

cnm ben progestan ıcmeden sureklı uyku halındeyım benım de 13.5 aylık oglumm war o uyudu mu bende hemen uyuyorum bı uyusukluk bı uyku halı warkı sormaaa ne oluyor bana boyle anlamıyorum

Nasilsin canim nasil gidiyo? Bende Allaha sukur hic bisey yok hamile degilmisim gibi ne mide bulantim ne baska bisey

çok şükür iyiyim canım benimde iki gündür bulantı var ama çok aşırı değil ama bazı kokulardan acaip tiksiniyorum bide hafif hafif kasık ağrım oluyo gün içinde bi kaç kez o kadarcık onun haricinde bomba gibiyim

cok kotu bulanti aman ya benim hiiic baslamasin boyle devam etsin.. ben arada karnimi muthis derece gergin hissediyorum ya rahatsiz ediyo beni

ben 2013 ocak annelerinin topiğine bakcam bi neler yapmış neler konuşmuşlar

cok kotu bulanti aman ya benim hiiic baslamasin boyle devam etsin.. ben arada karnimi muthis derece gergin hissediyorum ya rahatsiz ediyo beni

inşallah başlamaz canım benim karnımda öyle acaip şişkin ve inanılmaz gaz var çok rahatsız edici bi durum

mrhb hamışler nasılsınız kan testlerınızı yaptırmaya basladınızmı ben yaptırdım hepsı gayet ıyı

oğluşun çok tatlı ya maşşallah
canım rabbim hepimize nasip etsin inş saolasın.birde kızım olursa inş süper olur.tabi sağlıklı sıhatli olması herşeyden önemli
cnm ben progestan ıcmeden sureklı uyku halındeyım benım de 13.5 aylık oglumm war o uyudu mu bende hemen uyuyorum bı uyusukluk bı uyku halı warkı sormaaa ne oluyor bana boyle anlamıyorum

canm benim oğlum şuan diş çıkarıyor huzursuz en uzun uykusu 30 dk.çok bitkinim.hem mide bulantısı hem baş dönmesi hem diş ağrısı hemde oğlumun huzursuzluğu neye takılacağımı şaşırdım hepsi üstüste geldi

Kızları bende Ekim annesi olucam inşallah =) şimdilik hafif bulantılar dışında pek sıkıntı yok..arada bi mutsuzluk hâli oluşuyor bide nedense inşallllahhhhh herşey hepimiz için çok iyi gider....

ocak annelerinin topiğini dolaştım gözlerim doldu inşallah bizde doğum anılarımızı vs yazacağımız günleri görürüz

Kızları bende Ekim annesi olucam inşallah =) şimdilik hafif bulantılar dışında pek sıkıntı yok..arada bi mutsuzluk hâli oluşuyor bide nedense inşallllahhhhh herşey hepimiz için çok iyi gider....

hayırlı olsun canım inşallah hep birlikte sağlıcakla alırız kucağımıza minişleri

mrhb hamışler nasılsınız kan testlerınızı yaptırmaya basladınızmı ben yaptırdım hepsı gayet ıyı

maşallah canımm benim haftaya cuma randevum var kalp atışlarını duyunca yaptırıcam sanırım testleri inşallah bi terslik çıkmaz

sağol canım inşallah kurtuluruz ne deyim..yüksek olunca lahana iyi geliyor diye okumuştum. neyse soruyum dr a. başka yerde de yükseltiyor diyor..neysee

özele hangisine öğrenebilir miyim

kızlar ankarada olupta hastane ve dr. önerisi olan varmı kafam karışıkta

ben irfan tarhana gidiyorum. yani ona karar verdim.

Son düzenleme:
canm hoş geldin hayırlı olsun bebişşin

arkadaşlarr iyi akşamlar inş bende bir aksilik olmazsa 2013 ekimde anne olacam.tarifsiz bir duygu.elimde bilgisayar forumları takip ediorum.cuma günüde doktora gitcem inş..hepinize hayırlı olsun..sağlıklı günlerimiz olsun inş.

eşim patates kızartıyooo gideyimde tabaktan aşırayım biraz

kızlar şu an gidiyorum ama öyle çok konuşmayın yetişemiyorum sonra

hepinize iyi gecelerrrrrrrrr:103:

hoş geldin canm hayırlı olsun bebişin...
yeni öğrendin galiba insan inanamıyo dimi

hoş geldin canm hayırlı olsun bebişin...
yeni öğrendin galiba insan inanamıyo dimi

slm kızlar bu ayın 10 nunda bende keseyi gördüm kan değerim 3770 kese boyumuz 6,1mm çıktı 1 martta cumartesi günü kalp atışları için gidicem umarım herşey yolundadır tedirginim nedense.Hepimiz inşallah sağlıklı bi şekilde gebeliğimizi sürdürür ve bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ben hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…