canm iç iç uyu diyosunda keşke uyuyabilsem.evde 10 aylık oğlum var.ona kim bakacak:)yoksa oğlumdada progestan kullanıyordum aynen sürekli uyuyordum ama şimdi minik bi sorumluluğum var benim:S
canm iç iç uyu diyosunda keşke uyuyabilsem.evde 10 aylık oğlum var.ona kim bakacak:)yoksa oğlumdada progestan kullanıyordum aynen sürekli uyuyordum ama şimdi minik bi sorumluluğum var benim:S
Nasilsin canim nasil gidiyo? Bende Allaha sukur hic bisey yok hamile degilmisim gibi ne mide bulantim ne baska bisey
çok şükür iyiyim canım benimde iki gündür bulantı var ama çok aşırı değil ama bazı kokulardan acaip tiksiniyorum bide hafif hafif kasık ağrım oluyo gün içinde bi kaç kez o kadarcık onun haricinde bomba gibiyim
cok kotu bulanti aman ya benim hiiic baslamasin boyle devam etsin.. ben arada karnimi muthis derece gergin hissediyorum ya rahatsiz ediyo beni
ben 2013 ocak annelerinin topiğine bakcam bi neler yapmış neler konuşmuşlar
canım rabbim hepimize nasip etsin inş saolasın.birde kızım olursa inş süper olur.tabi sağlıklı sıhatli olması herşeyden önemlioğluşun çok tatlı ya maşşallah
cnm ben progestan ıcmeden sureklı uyku halındeyım benım de 13.5 aylık oglumm war o uyudu mu bende hemen uyuyorum bı uyusukluk bı uyku halı warkı sormaaa ne oluyor bana boyle anlamıyorum
Canim vaji topiginden sonra burdada seninle ayni topikteyiz :)
Kızları bende Ekim annesi olucam inşallah =) şimdilik hafif bulantılar dışında pek sıkıntı yok..arada bi mutsuzluk hâli oluşuyor bide nedenseinşallllahhhhh herşey hepimiz için çok iyi gider....
mrhb hamışler nasılsınız kan testlerınızı yaptırmaya basladınızmı ben yaptırdım hepsı gayet ıyı
cnm ben de biliyorum etkilendiklerini. sinir sistemi buna bağlı bilmez miyim. o nedenle 2 hafta sonra olan randevum yerine dün gitmedim mi ben? dr kana baktı ilacı yazdı biz de kullancaz yapacak başka bişey yok. sana drun bişeyden uzak dur dedi mi? yok e bana da demedi. benden önceki hasta sordu ne yemeyeyim ona da lahana şalgam turp dedi. oooo ilk etaplarda ne takıyordum. ama şimdi takmıyorum. veren de Allah alan da. Bunca zamandır istedim olmadı şimdi olduğuna göre vardır yaradanın bi bildiği. ondan rahatım bebişim. ben ilaç serüvenimi yazmıştım. gereksizken ilaç kullandırıldım. sonra bıraktık seyrine dönsün diye şimdi levotiron 75 çeyrek dozdan başladık hayırlısıyla.
ha bu arada çıkmamıştım:) şekerleme yapmıştım :)) al işte bir tiroid belirtisi daha uykucu çabuk yorulan üşüyen tip bknz => ben
özele hangisine öğrenebilir miyimbende ankaradayım akay hastanesine gidiyorum ama hala kararsızım bence hacettepeye git ben ilk doğumumu orda yaptım memnun kaldım ama kalabalık çok bekliyosun benim şimdi 3,5 yaşında kızım olduğu için beklemek olmuyor o yüzden özele gidiyorum
kızlar ankarada olupta hastane ve dr. önerisi olan varmı kafam karışıkta
canm hoş geldin hayırlı olsun bebişşinKızları bende Ekim annesi olucam inşallah =) şimdilik hafif bulantılar dışında pek sıkıntı yok..arada bi mutsuzluk hâli oluşuyor bide nedenseinşallllahhhhh herşey hepimiz için çok iyi gider....
hoş geldin canm hayırlı olsun bebişin...arkadaşlarr iyi akşamlar inş bende bir aksilik olmazsa 2013 ekimde anne olacam.tarifsiz bir duygu.elimde bilgisayar forumları takip ediorum.cuma günüde doktora gitcem inş..hepinize hayırlı olsun..sağlıklı günlerimiz olsun inş.
hoş geldin canm hayırlı olsun bebişin...
yeni öğrendin galiba insan inanamıyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?