2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar merhaba bu sayfalar ne çabuk artıyor böyle :) size bişi sorcam benim karnım çok şişti, göbeğimin alt kısmı böyle karnı büyüyen varmı? ben daha yeni 6. haftadayım çok erken değilmi göbeğin büyümesi için???

testlerini yaptırmaya başlayan var mı arkadaşlar... Doktorum elime bir liste verdi uhuuu birsürü kan idrar tiroid ne ararsanız var. Haydarpaşa da sadece 3 test yaptırabiliyosun tek seferde, kalanlarını 10 gün sonra yaptırabilyosunuz ancak. Şimdilik koşuyolu medipoldeyim orada test fiyatlarından haberi olanlar var mı? Off ordan oraya çok zor olacak bu test işleri

yok cnm ben hepsini yaptırdım hormon testlerini 1 günde cıktı seker olcumu guatr falan filan ve dewlet hastanesi ücretsz yapıo ben sadece özele 17 lira verdim

An itibari ile 100 kişiyi tamamlamış bulunmaktayız :))

yok cnm ben hepsini yaptırdım hormon testlerini 1 günde cıktı seker olcumu guatr falan filan ve dewlet hastanesi ücretsz yapıo ben sadece özele 17 lira verdim

hormon testleri tamam da, benden başka idrar kültürü falan da istedi onu da her yerde yapmıyolarmıymış neymiş, özele ne için verdin 17 yi?

Herkese merhaba
Arkadaslar yarina dr randevum var ama gidemicem:-( Kizim gece ateslendi bugun butun gun hastanelerdeydik.Zaten surup iciremiyorum 3 tane de surup yazdi dr.Icim gidiyo o inlerken :-(
Annemle cok yakin oturuyoruz aslinda ama o da umreye gitti dun birakicak kimsem de yok kisacasi kuzumun iyilesmesini bekleyecegim.
Gecmise bakamadim umarim tum anneler ve melekleri iyidir.

ben 3 aylık hamile gibiyim, inanılmaz şişim.tabi gaz doluyum:))sende de var mı?

canım merhaba,bende de hipotiroidi var,ilk öğrendiğimde benim tsh 8 di.ekimden beridir levotiron kullanıyorum,değerlerim şuan normal değerlerde.günde bi tane alıyorum,doktorum devam et dedi.ben de internetten bakarken tiroit hastalarının lahanagiller,ceviz falan vs,gibi şeyleri fazla yememeleri gerekir yazıyordu.doktora sordum böyle böyle diye yememiz zararlı mı dedim.hepsini yiyebilirsin bişey olmaz dedi.bence onlara kulak asma canım.

canım merhaba,Antalya'da oturan kimse yok mu diye sormuşsun da,ben Alanya'dayım canım,sana yardımcı olamayacağım o yüzden.Sanırsam ikimizden başka da Antalya'da olan yok,inşallah bi bilen çıkar

arkadaşlar yarın dr kontrolüm var ve kalp atışlarını duymaya gideceğiz nasipse ve ben çok korkuyorum bildiğiniz üzere bebeğim tüp bebek ve korkularım dahada artıyor... benm için dua edermisiniz.. yarın güzel haberlerle döneyim burayaa

kızlar bahsetttıgınız testlerın tahlıllerın hıcbırını oglumda yapmamıstım buna 2lı 3lu tarama testlerı ve ve seker yuklemesı de dahıll cok sukur oglum cok saglıklı bundada hıcbırını yapmayacagımm ben yapmak ıstemıstım aslında ama yasadıgım ulkede hamıleler ALLAH a emanet bu tur testler yapılmıyorr

Son düzenleme:

sen nerdesin ki?

canım, sağlık ocağında birçok test yapılıyor. 1 gün sonra hemen sonucu alırsın. sağlık ocağında yapılmayanları Koşuyolu ve Haydarpaşa' da yaptırırsın. sınırlı olması ilginç bir uygulamaymış.

An itibari ile 100 kişiyi tamamlamış bulunmaktayız :))

maşallah minimum 100 bebekle tamamlarız inş.
ellerine sağlık SansımCok

hulya1979

bendeki hipotiroid; ilacın dozunu artırdı dr um, değerlerim hamilelikte yükseldi diye.

hulya, yemek konusunda benim de bir kısıtlamam yok. ilk kez duydum bunları... hep iyotlu tuz alıyorum eve, dikkat ettiğim şey bu. bir de karalahana vs yemem, zaten evde pişirmem :) karadenizde tiroid problemlerini genelde buna bağlarlar ama nadir yemenin bir sakıncası yoktur. ben de Neva gibi, kısıtlama yok diye biliyorum. tuza dikkat sadece.

selam kızlar biz bugün keseyi gördük 5+3 üm ancak alttan bakmasına rağmen embriyoyu göremedim dedi bu normal bi durum mu bir hafta sonra tekrar gidicem o zamana kadar rahatlatıcı bi kaç cümle duymam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…