2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim bugün kontrolümüz var her ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda ya kötü birşey varsa düşüncesinide kafamdan atamıyorum bugün kontrole gidecek annelere bol şanslar inşallah güzel haberlerle geliriz

selam kızlar biz bugün keseyi gördük 5+3 üm ancak alttan bakmasına rağmen embriyoyu göremedim dedi bu normal bi durum mu bir hafta sonra tekrar gidicem o zamana kadar rahatlatıcı bi kaç cümle duymam lazım
biliyorum zor ama rahat olmaya çalış lütfen telaşlanmak için erken bir süre inşallah birdaha gittiğinde bebğide kalp atışınıda görürsün,korkulacak birşey olsaydı doktorun söylerdi zaten

günaydın canım bence hiç öyle düşünme gidince göreceksin seni gördüğü için heyecanda küp küp atan kalbin sesini duyunca her şey uçup gidecek kafandan

gunaydın guzel anne adayları ve minisleri.bir gun girmedim nete maşşşaallahh 100 sayfa ileri gitmişsiniz nerdeyse hepsini okuyamadım umarım herkes cookkkkkk iyidir :)))))

selam kızlar biz bugün keseyi gördük 5+3 üm ancak alttan bakmasına rağmen embriyoyu göremedim dedi bu normal bi durum mu bir hafta sonra tekrar gidicem o zamana kadar rahatlatıcı bi kaç cümle duymam lazım

cnm bence biz taze anne adayı olaraktan bence acele ediyoruz. boşuna stres yapma bence. şöyle düşünüyorum da eskiden naparlarmış? daha ilk haftalarda bence sinirlerimizi çok yıpratıyoruz. Dün eşim biraz saki ol çocuğumuz da sinirli olacak senin yüzünden diyor :)))

inşallah güzel haberlerini duyarsın canım bebeğinin, ben de cumartesi gidicem aynı hisleri yaşıyorum zaman zaman. Ama Allah bağışlasın hepimizin bebeklerini sağ salim. Güzel şeyler düşünüp dua edelim

günaydın kızlar..
nasılsınız?
benim kafam karışık bugün ya,dünden beri akıntımın rengi değişti... nasıl anlatsam, sanki böyle süt beyaz rengine biraz ama cok cok az turuncu karışmış gibi bi renk..ama sürekli de değil... sabahları oluyo gibi.. ama öyle çamaşırıma da bulaşmıyo sadece bazen silerken peçeteye geliyo... anlamadım gitti...
demiştim ya bu ara vanm sürekli şalgam istiyo ve içiyorum diye... acaba o değiştirirmi diye düşündüm.. hani pancar yediğimizde idrarımız kırmızımsı olur ya etkisi var mıdır acaba....... nolur cevap verin kafam çok karıştı........

Günaydın,
Liste için gerekli bilgileri eksik vermışım
ankara
yaş 36
2. cocuk
kilo:55
sat:17.01.2013
çalışmıyorum

günaydın arkadaşlar
dr a gidecem öğleden sonra dualarınıza pozitif enerjilerinize ihtiyacım var

canım sağol. aslında malum cevizi bu ay çok yedim diyecem ama ben de bir yerde ceviz iyi geliyor diye duymuştum.. yani dr sakınca yok diyorsa tamam.

peki daha önce hangi ilacı kullanmıştın

günaydın canım bence hiç öyle düşünme gidince göreceksin seni gördüğü için heyecanda küp küp atan kalbin sesini duyunca her şey uçup gidecek kafandan

inşallah kızlar inşallah bebişim iyidir kalp atşıda vardır,saat 2'de randevum gelince yazarım yine

Günaydın canım. Olumsuz düşnmek yok çekim gücü olumlu düşünmeye çalış. BEN KONTROLE GİDERKEN HİÇ TEDİRGİN OLMADIM BEBEĞİMİN BENİMLE OLDUĞUNU AKSİ BİR DURUM OLMADIĞINI BİLİYORUM ÇÜNKÜ BEYNİME DE ÖYLE YÖN VERİYORUM. doktorum kalp atışlarını duymayız dediğinde bile hade be çok konuşma şimdi duyucaz dedim hep içimden ve süpriz oldu 6+1 de duydukta. Onun için lütfenn olumlu düşün iy haberle ile geleceksin.

Canım günaydın,

doktoruna sordun mu konuyu? Ben içtiklerimizin idrar rengini değiştireceğini pek düşünmüyorum ama belki farklı bir açıklaması olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…