biliyorum zor ama rahat olmaya çalış lütfen telaşlanmak için erken bir süre inşallah birdaha gittiğinde bebğide kalp atışınıda görürsün,korkulacak birşey olsaydı doktorun söylerdi zatenselam kızlar biz bugün keseyi gördük 5+3 üm ancak alttan bakmasına rağmen embriyoyu göremedim dedi bu normal bi durum mu bir hafta sonra tekrar gidicem o zamana kadar rahatlatıcı bi kaç cümle duymam lazım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim bugün kontrolümüz var her ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda ya kötü birşey varsa düşüncesinide kafamdan atamıyorum bugün kontrole gidecek annelere bol şanslar inşallah güzel haberlerle geliriz
düne kadar bende öyleydim aşırı gazlıydım ama bugün garip bir şişkinlik hakim tedirgin oldum
Maltepe bölge hastanesine gidiyorum.
opr.dr.Merve Barbaros.
sizde bu taraflardamısınız yoksa
selam kızlar biz bugün keseyi gördük 5+3 üm ancak alttan bakmasına rağmen embriyoyu göremedim dedi bu normal bi durum mu bir hafta sonra tekrar gidicem o zamana kadar rahatlatıcı bi kaç cümle duymam lazım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim bugün kontrolümüz var her ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda ya kötü birşey varsa düşüncesinide kafamdan atamıyorum bugün kontrole gidecek annelere bol şanslar inşallah güzel haberlerle geliriz
canım merhaba,bende de hipotiroidi var,ilk öğrendiğimde benim tsh 8 di.ekimden beridir levotiron kullanıyorum,değerlerim şuan normal değerlerde.günde bi tane alıyorum,doktorum devam et dedi.ben de internetten bakarken tiroit hastalarının lahanagiller,ceviz falan vs,gibi şeyleri fazla yememeleri gerekir yazıyordu.doktora sordum böyle böyle diye yememiz zararlı mı dedim.hepsini yiyebilirsin bişey olmaz dedi.bence onlara kulak asma canım.
inşallah güzel haberlerini duyarsın canım bebeğinin, ben de cumartesi gidicem aynı hisleri yaşıyorum zaman zaman. Ama Allah bağışlasın hepimizin bebeklerini sağ salim. Güzel şeyler düşünüp dua edelim
günaydın canım bence hiç öyle düşünme gidince göreceksin seni gördüğü için heyecanda küp küp atan kalbin sesini duyunca her şey uçup gidecek kafandan
günaydın kızlar..
nasılsınız?
benim kafam karışık bugün ya,dünden beri akıntımın rengi değişti... nasıl anlatsam, sanki böyle süt beyaz rengine biraz ama cok cok az turuncu karışmış gibi bi renk..ama sürekli de değil... sabahları oluyo gibi.. ama öyle çamaşırıma da bulaşmıyo sadece bazen silerken peçeteye geliyo... anlamadım gitti...
demiştim ya bu ara vanm sürekli şalgam istiyo ve içiyorum diye... acaba o değiştirirmi diye düşündüm.. hani pancar yediğimizde idrarımız kırmızımsı olur ya etkisi var mıdır acaba....... nolur cevap verin kafam çok karıştı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?