:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Nasılsınız bakalım şekerler? Benim ağzım yırtılacak yakında bu ne uyku hali , dün de 20,00 de yattım sabaha kadar :)))
Günaydın canım. Olumsuz düşnmek yok çekim gücü olumlu düşünmeye çalış. BEN KONTROLE GİDERKEN HİÇ TEDİRGİN OLMADIM BEBEĞİMİN BENİMLE OLDUĞUNU AKSİ BİR DURUM OLMADIĞINI BİLİYORUM ÇÜNKÜ BEYNİME DE ÖYLE YÖN VERİYORUM. doktorum kalp atışlarını duymayız dediğinde bile hade be çok konuşma şimdi duyucaz dedim hep içimden ve süpriz oldu 6+1 de duydukta. Onun için lütfenn olumlu düşün iy haberle ile geleceksin.
a.s. :)) ben kendime uykucu diyordum ama beni geçenler varmış, 11 de yattım 7 de kalktım şimdi az geldi birden gözüme :))
gnydın tatlım , ben de aynınım ... Süte karşı intoleransm var .. Içemiyorum ..ilk gebeliğimle bi heves 200 mm lik süt almıştım ,muayeneyi beklerken iciyordum ,sırf içiyim diye ..son oldu ,bi heves yaptım ama yok ...süt,yğurt,kaşar peyniri bunlarda karşılar kalsiyum ihtiyacını ...günaydın kısslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
güzel güzel haberler verelim hep birbirimiz inşaalllaahhhh :)
ben süt içemiyorum yaa nasıl başa çıkıcam bu durumla bilmiyorum. Görünce bile midem kalkıyo. Normalde de hiç sevmem zaten. Onun yerine bol bol peynir yoğurt yesek olmuyo mu :)))
bi de yarın dayanamayıp kalp atışlarını dinlemeye gidicem yine. Testleri yaptırma bahanesiyle bakalım bizimki napıyo kontrol edelim :)))
gnydın tatlım , ben de aynınım ... Süte karşı intoleransm var .. Içemiyorum ..ilk gebeliğimle bi heves 200 mm lik süt almıştım ,muayeneyi beklerken iciyordum ,sırf içiyim diye ..son oldu ,bi heves yaptım ama yok ...süt,yğurt,kaşar peyniri bunlarda karşılar kalsiyum ihtiyacını ...
her türlü peynirin hastasıyım bi de bir çok yemekte yoğurtsuz yapamam. O yüzden süt olmasa da olur di mi :)))
bi de balık yiyemiyorum ben doktor balık hapı verdi ama internette pek iyi şeyler okumadım o yüzden alıp içmeye başlamadım daha. Sizden kullanan var mı balık hapı?
canım ne kadar pozitifsin keşke bende öyle olabilsem şimdiden heyecan sardı beni benimde bugün tam 6 haftalık inşallah bende duyarım
günaydın güzel annişler, nasılsınız, sabah sabah neler yediniz?
bu arada dün unutkanlıktan bahsedildi, hiç geç kalmadım akşam çıkarken telefonumu ofiste unuttum
olur olur ... Marincup mı? Ben kullandım ama 6, aydı yanılıyorsam ,cok kilo yaptı dr biraz kızmıştı bana:=)))) aahhh balık var da ben mi yemiyorum... Balıkkkkkkkkkkkkkkk:=)
günaydın kısslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
güzel güzel haberler verelim hep birbirimiz inşaalllaahhhh :)
ben süt içemiyorum yaa nasıl başa çıkıcam bu durumla bilmiyorum. görünce bile midem kalkıyo. normalde de hiç sevmem zaten. onun yerine bol bol peynir yoğurt yesek olmuyo mu :)))
bi de yarın dayanamayıp kalp atışlarını dinlemeye gidicem yine. testleri yaptırma bahanesiyle bakalım bizimki napıyo kontrol edelim :)))
valla cnm ben senin yeinde olsam bi yerden başlamaya çalışırdım. çoğu balık yiyemeyenler hamsi ya da fishfinger yiyebiliyor bi dene istersen.ya da ton salatası, ton makarnası ???her türlü peynirin hastasıyım bi de bir çok yemekte yoğurtsuz yapamam. o yüzden süt olmasa da olur di mi :)))
bi de balık yiyemiyorum ben doktor balık hapı verdi ama internette pek iyi şeyler okumadım o yüzden alıp içmeye başlamadım daha. sizden kullanan var mı balık hapı?
nerde yaşıyosun ki balık yok ?? :)))
teşekkür ederim cnm dr.um a sormadım,tel.no almayı unutmuşum....Ben yazdım şimdi aynı anda yazmışız.
inşallah dediğin gibidir cnm,demek sende de oluyo arada?Tatlım akıntı normal bence şu dönemde, ve rengi de değişebiliyo bende de aynu şekilde bazen dediğin gibi bembeyaz oluyo düz de aynı dediğin gibi peçeteye daha koyu geldi, ama takılmadım, sonuçta kanama değil bişey değil, bence kendini boşa strese sokma, kontrole gittiğinde doktoruna da danışırsın kafan rahatlar, yada telefon et sor ama kendini korkutup telaşa sokma bence herşey yolundadır.
Gülücüküm aşırı kusma ve bildiğin aşırı kanama yoksa takılma , üzme kendini ... :=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?