2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssss sabah bile olsa yerim o mantıyı valla bi ondan tiksinmedim :)))))))))))))
ben de başlasam mı diyorum ama. benim derdim balığın tadı değil kılçık hep denk geliyo bana ve çok tiksiniyorum.
cevizle arayı kapatmaya çalışıyorum ama nereye kadar :))
normalde obur olan ben şimdi dönüp bakmıyorum ki yararlı olacakların yüzüne :))

işte hamsinin güzel tarafı o :) kılçık mılçık ye gitsin :))) evde yapacak olursan metrolarda falan temizlenmişi satılıyor. az yağlı yapmak istersen tavaya yanmaz yağlı kağıtı ser üstünde pişir sonra bak bakalım nasıl hem hafif hem de çok lezzetli oluyor.

yapsam mı acaba???:44::44:

hoşbuldum kuzum bugün mercimeğim anneyi rahat bırakmaya karar verdi midem çok bulanmıyo peynir domates simit zeytin ofis kahvaltısı yaptık kendisiyle memnun kaldı sanırım sen napıyosun şekercim

Benim mercimek dün geceden beri kudurdu anne sen rahat bırakmayacağım bugn diyor :) mide bulantım var az da olsa kahvaltı yaptım ama tadım yok ya

Neyse sağlıklı olsunda mercimek mide bulandırsın. Senin adına çok sevindim afiyet bal şeker olsun. Yediklerin löp löp et olsun

ben y,yemedim ya bu sabah kıskandım seni :26:

Hoşgeldinnnn canım gözün aydın. Çok güzel bir duygu aynı güzel haberleri bugün doktora gidcek arkadaşlardan da bekliyoruz.

o sesi duymayı bekleyen tüm anne adaylları yaşar umarım bu duyguyu Rabbim herkesn evladını sağ salim almayı nasip etsin kucağına. bu arada alttan muayene istiyo musun dedi doktorum her hangi bi tehlikesi yoksa olabilir dedim o da muayeneden sonra kanaman olabiiilir tehlikeli biraz dedi doktor öyle söyleyince bende iyi o zaman karından bakın dedim.

bu arada kıyafetleri dar gelmeye başlayanlar var mı?? ben kilo almadım daha ama karnım şiş olduğu için elbise dışında bişeyde rahat edemiyorum.

Son düzenleme:
nerde yaşıyosun ki balık yok ?? :)))

Bursalı arkadaşım sana da günaydın. Sana selam vermeden yapamadım bak

Bence hap yerine balık tüketmeliyiz haftada iki krere daha sağlıklı. küçük balık yerşne büyük balık tercih et. Hatta yapamıyorsan dışarıda yeme imkanın varsa dışarıda yiyebilirsin ben öyle yapıyorum. Napayım başka türlü tüketemiyorum kokuyo

En güzelide ne biliyor musun YAŞASIN YEMEK YEMEKKKKKKK

:))))))))))))))) sen bana mantı dedin bi ohh çektirdin ben de balıkla aynı etkiyi yaptım sanırım :)))
ben balık yicem desem Annem Kayınvalidem Görümcem hepsi hali hazırda bekliyolar hemen tıkarlar ağzıma

Arkadaşım mercimeğin için tık ağzına zorla, ben diğer sabahlar burnumu tıkayarak yiyodum. Akşam evde duramadım resmen kızamış tavuk kokusu öldürdü beni yemek bile yiyemedim aklıma geldikçe mercimek takla atıyo (

sen neden kötüsün, üşütmedin dimi, sadece bulantın var dimi????

et olmasın yaa ( nolur et olmasın sadece mercimeğe gitsin kızlar ben kendimi bomba gibi hissediyorum ya siz de öyle mii

günaydın canımmmm ben de alınıcaktım az kalmıştı unuttun sandım beni :)))
nasılsın görüşmeyeli??? sanırım en iyisi dışarda yemek. bahanesi de olur :))) biz bu hafta sonu mudanyayla başlayalım en iyisi :)))))))))
geçen gezmeye gittik balıkçıdan başka bi yer olmadığı için oturacak cafe bile bulamadık doğru düzgün :))

Aşk olsun hiç unuturmuyum seni :) iyiyim çok şükür sadece muzur biraz midemi bulandırıyor o kadar.

Aynen öyle çeşit çeşit balık var balık hapını içip kilo almaktansa balık yemek en mantıklısı. Fatoş ablamıydı ablanın yerimiydi öle bi yer var sahilde daha önce gitmedim ama giden arkadaşlar
tavsiye ediyorlardı. Birde bulvara yakınsan balıkçım var arkadaşlar orayıda çok anlatıyor. Gidebilirsin.

Mudanya daha kalabalık oluyo

evde pişmeden yemek kokusu eve sinmeden olsa yemekler ne güzel olur dimii

bulvar yürüme mesafesinde haklısın orayla başlamalı :))) yanında da salata. acaba bu akşam mı gitsek napsak bak şimdi aklıma soktun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…