2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

C anım mercimeğin yaramazlığından midem bulanıyor . Üşütmek dedinde dikkatli olun bu aralar yine grip salgını başladı. Bu arada hamile kaldığımdan beri çok şükür sadece 400 gr kadar almışım.

Hadi sözümü geri aldım . yediklerin bebeğine yarasınnn inşallahhhhhh

Ya ben bu yuöurta olayınıa takığım sabak peynir ekmek yiyebiliyorum sadece domates falan yumurta zaten kahvaltı yapamıyorum nasıl yicem ki off offf. Ablamda zorla ye diyo .
yumurta yiyince böyle oluyom kendime gelemiyorum.

evde pişmeden yemek kokusu eve sinmeden olsa yemekler ne güzel olur dimii

canım ben hiç yemiyodum kılçık yüzünden. ne kadar ayıklansa da beni buluyo melet :)
bi de şimdi bi kere ben pişirsem eşimin ailesi sürekli her geldiklerinde bende balık yapıcaklar o yüzden hiçççççççççççççççççççç eve sokma niyetinde değilim :)))))

Eki Görüntüle 638472

bu arada kıyafetleri dar gelmeye başlayanlar var mı?? ben kilo almadım daha ama karnım şiş olduğu için elbise dışında bişeyde rahat edemiyorum.

Ben bebişten dolayı değil ama evlilikten dolayı kilo aldım ya eski kıyafetlerim dar geliyo hep etek ya da yumuşak kumaş giyince rahat ediyorum, hamile taytım var bide

canım mevsimi olmadığı için domates salatalık gibi şeyler yeme bence.

bulvar yürüme mesafesinde haklısın orayla başlamalı :))) yanında da salata. acaba bu akşam mı gitsek napsak bak şimdi aklıma soktun :))))

Bence git . Bende hafta sonunu bekliyorum. Yemekten sonrada bi yürüyüş yappp ohh mis gibi balık hapıda neymiş canım doğal yollarla al sen vitaminini.

slm kızlarrrr

bende karın şişkinliğinden başka hiç bişi yok desem yeridir 3-5 gün göğüs sızısı çektim oda yok gibi şimdi bide az biraz akıntım var ben hamile olunca herşey değişecek sanırdım ama hiçbir değişiklik hissetmiyorum normal mi sizce bu arada burdur ve ıspartada olan var mı aranızda

aynı durumdayım işte burnumu tıkıyorum ağzıma dolduruyorum yumurtayı ilaç içer gibi, kokusu bile içimi kaldırmaya yetiyo, bu sabah yemedim ama haftada 3-4 gün yemeye çalışıyorum en azından sen de öyle yap artık başka çare yok

Canım ben de çok sevmem hele eve sinen kokusunu ama eşim somon almış geçen hafta, balık sevmeyen biri için kesinlikle ideal, hiç ağır kokmuyo, balık eti gibi değil, löp beyaz et ve çookkk sağlıklıymış, biz ekmek arası yapıp yedik salata ile düşün hiç kılçık çıkmadı ve tadı çok güzeldi hafif hafif.. bence ondan bi başla alışırsın zaten

Sen görüyonmu mercimekleri bizi ne hale soktular daha doğmadan. Haklısın canım zorlada olsa en azından 3 yada 4 kere yemeliyim. Yağda falanda yapayım bari

kızlar benide alın aranıza

Ad :Sibelsibel38
Sat:09.01.2013
kilo:79
Tahmini doğum tarihi:17.10.2013
kaçıncı çocuk:ilk çocuk
düşünülen isim:Tuana/Ayaz
İş:Ev hanımı

evet canım iyi bi başlangıç olabilir :)) belki de balık hastası olurum kendimi tanıyamıyorum benim gibi biri çikolatadan tiksinsinnn :))) bu değişimden sonra balık da yerim :)))

Sen görüyonmu mercimekleri bizi ne hale soktular daha doğmadan. Haklısın canım zorlada olsa en azından 3 yada 4 kere yemeliyim. Yağda falanda yapayım bari

kokusuna tahammül edebileceksen yap, yazını okurken içim kalktı o kadar, sanırım ben yağda kızaran şeylere karşı daha hassasım, bööö moduna geliyorum yaa, bi gelsin totosunu ısırcam ya da öperim belki

günaydın canlar
bukadar kişi olmakta pek iyi olmadımı ne:?:))))
hiçbişeye yetişemiyorumm,canımız saglosunnn
kıslar aramızda kalsın hamilelik pantolonlarım vardı zaten
üzerine hamile badilerinden aldım kırmızı cok tatlııı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…