bulvar yürüme mesafesinde haklısın orayla başlamalı :))) yanında da salata. acaba bu akşam mı gitsek napsak bak şimdi aklıma soktun :))))
Arkadaşım mercimeğin için tık ağzına zorla, ben diğer sabahlar burnumu tıkayarak yiyodum. Akşam evde duramadım resmen kızamış tavuk kokusu öldürdü beni yemek bile yiyemedim aklıma geldikçe mercimek takla atıyo(
sen neden kötüsün, üşütmedin dimi, sadece bulantın var dimi????
et olmasın yaa( nolur et olmasın sadece mercimeğe gitsin kızlar ben kendimi bomba gibi hissediyorum ya siz de öyle mii
evde pişmeden yemek kokusu eve sinmeden olsa yemekler ne güzel olur dimii
Eki Görüntüle 638472
bu arada kıyafetleri dar gelmeye başlayanlar var mı?? ben kilo almadım daha ama karnım şiş olduğu için elbise dışında bişeyde rahat edemiyorum.
C anım mercimeğin yaramazlığından midem bulanıyor . Üşütmek dedinde dikkatli olun bu aralar yine grip salgını başladı. Bu arada hamile kaldığımdan beri çok şükür sadece 400 gr kadar almışım.
Hadi sözümü geri aldım . yediklerin bebeğine yarasınnn inşallahhhhhh
Ya ben bu yuöurta olayınıa takığım sabak peynir ekmek yiyebiliyorum sadece domates falan yumurta zaten kahvaltı yapamıyorum nasıl yicem ki off offf. Ablamda zorla ye diyo .
yumurta yiyince böyle oluyomkendime gelemiyorum.
bulvar yürüme mesafesinde haklısın orayla başlamalı :))) yanında da salata. acaba bu akşam mı gitsek napsak bak şimdi aklıma soktun :))))
çok kötüsünüzzzzzz
C anım mercimeğin yaramazlığından midem bulanıyor . Üşütmek dedinde dikkatli olun bu aralar yine grip salgını başladı. Bu arada hamile kaldığımdan beri çok şükür sadece 400 gr kadar almışım.
Hadi sözümü geri aldım . yediklerin bebeğine yarasınnn inşallahhhhhh
Ya ben bu yuöurta olayınıa takığım sabak peynir ekmek yiyebiliyorum sadece domates falan yumurta zaten kahvaltı yapamıyorum nasıl yicem ki off offf. Ablamda zorla ye diyo .
yumurta yiyince böyle oluyomkendime gelemiyorum.
canım mevsimi olmadığı için domates salatalık gibi şeyler yeme bence.
canım ben hiç yemiyodum kılçık yüzünden. ne kadar ayıklansa da beni buluyo melet :)
bi de şimdi bi kere ben pişirsem eşimin ailesi sürekli her geldiklerinde bende balık yapıcaklar o yüzden hiçççççççççççççççççççç eve sokma niyetinde değilim :)))))
aynı durumdayım işte burnumu tıkıyorum ağzıma dolduruyorum yumurtayı ilaç içer gibi, kokusu bile içimi kaldırmaya yetiyo, bu sabah yemedim ama haftada 3-4 gün yemeye çalışıyorum en azından sen de öyle yap artık başka çare yok
Bence git . Bende hafta sonunu bekliyorum. Yemekten sonrada bi yürüyüş yappp ohh mis gibi balık hapıda neymiş canım doğal yollarla al sen vitaminini.[/
balık operasyonu tamamdır o zaman :)))
canım mevsimi olmadığı için domates salatalık gibi şeyler yeme bence.
Bence git . Bende hafta sonunu bekliyorum. Yemekten sonrada bi yürüyüş yappp ohh mis gibi balık hapıda neymiş canım doğal yollarla al sen vitaminini.[/
balık operasyonu tamamdır o zaman :)))
Kızlar alkışlıyoruz kendimiz bak nasıl moral motviasyon veriyoruz birbirimize süperiz biz süper....
kızlar benide alın aranıza
Ad :Sibelsibel38
Sat:09.01.2013
kilo:79
Tahmini doğum tarihi:17.10.2013
kaçıncı çocuk:ilk çocuk
düşünülen isim:Tuana/Ayaz
İş:Ev hanımı
Canım ben de çok sevmem hele eve sinen kokusunu ama eşim somon almış geçen hafta, balık sevmeyen biri için kesinlikle ideal, hiç ağır kokmuyo, balık eti gibi değil, löp beyaz et ve çookkk sağlıklıymış, biz ekmek arası yapıp yedik salata ile düşün hiç kılçık çıkmadı ve tadı çok güzeldi hafif hafif.. bence ondan bi başla alışırsın zaten
Sen görüyonmu mercimekleri bizi ne hale soktular daha doğmadan. Haklısın canım zorlada olsa en azından 3 yada 4 kere yemeliyim. Yağda falanda yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?