2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bizde geldikkk bebişimle güzel yararlı bir topik olur inşallah.kızlar benim burdaki takvimle doktorun takvimi tutmuyor bana dün 9+4 sün dedi hangisi doğru şimdi

yağ dediysem ölee yağlı değil çok az teflona ben yaz döküyorum. Acaba sucuklu yumurta olurmu. böööö deme yine yiyebilir miyiz ki benimde canım istiyo sucuk yağlı dye tırsıyorum yemeğe

Bizde geldikkk bebişimle güzel yararlı bir topik olur inşallah.kızlar benim burdaki takvimle doktorun takvimi tutmuyor bana dün 9+4 sün dedi hangisi doğru şimdi

Hoşgeldin aramzı. yararlı olur tabiki ne den olmasın hepimiz bilgilerimizi paylaşıyoruz buradakonuşup anlaşıyoruz. fİkir alışverişi yapıyoruz. son sat tarihin nedir?

yağ dediysem ölee yağlı değil çok az teflona ben yaz döküyorum. Acaba sucuklu yumurta olurmu. böööö deme yine yiyebilir miyiz ki benimde canım istiyo sucuk yağlı dye tırsıyorum yemeğe

canın istiyosa erteleme ye tatlım, benim de canım çekiyodu, pazar gün enfes bi kalhvaltı hazırladım, ekmek kızartım sucuğu da iyice kızarttım çiğ kalmasın diye yedim, ama o da akşama kadar beni yedi, ama artık canım istemiyo en azından sen de hafta sonu geldi zaten kur kendine sofrayı ooooooohhhhhhhhhhh lööp löööp ekmeksiz götür

Bak o akşama kadar seni yemiş bende ondan tırsıyorum zaten :) ya benide yerse akşama kadar diye. Akşam özellikle yemek yemeğe bile tırsıyorum.

Bak o akşama kadar seni yemiş bende ondan tırsıyorum zaten :) ya benide yerse akşama kadar diye. Akşam özellikle yemek yemeğe bile tırsıyorum.

ama bi daha canım istemiyo kuzum canın isteyip de yemezsen mercimeğine iyi gelmez o yüzden canın istiyorsa mercimek için tadına bakman lazım en azından çok doğru diyosun ya valla akşamları yemek yemek ızdırap hale geldi bana da ki ben iştahlı yemek yerdim yaaa

Günaydın Ekim anneleriii :)

bugun nasılsınız, şikayeti olan var mı?
ben gece 12 de yatmama sabah 11 de kalkmama rağmen gözlerimi açamıyorum uykudan.
bir de ara ara karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.bu arada ben de eski pantalonlarını giyeyemeyenlerdenim:)
aslında oluoyr ama cok dar oluyor karnımdan.o da beni rahatsız ediyor.bu nedenle 1 tane çok rahat bir pantolon aldım hamiş pantalonu:)

Eki Görüntüle 638472

bu arada kıyafetleri dar gelmeye başlayanlar var mı?? ben kilo almadım daha ama karnım şiş olduğu için elbise dışında bişeyde rahat edemiyorum.
bende de bundan var,arkadaşım almıştı hamile olduğumu öğrenince ama şu ekimde görüşürüz de süpermiş....

hamile pantolonu bende de var ama ince olduğu için giymiyorum henüz...tişörtlerim de var...
bir sabah kalkınca hiç bir kıyafetimin üzerime olmadığını gördüğümde giyecek kıyafetim var yaşasın

ozamansa minicik heme sucuğu iki tane tadımlık tadına bakmalık yapayım bebişim yesin canının istemesi geçsin.

ben çoğu zaman çorba içiyorum sadece . Arada ablama yada anneme gittiğimde yemeğin kokusunu duymazsam azıcık yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…