2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana da eşim almış çok güzel rengarenk, göbişinde bebiş var oturmuş pencere açmışşş ayyyy o günler de gelsin de giyellimmmm

Gelecek gelecek hiç anlamayacaksın. Benim göbeğim yoktu öye bi baktım vucudum değişmeye başladı hafifi ayva göbeği çıktı hemen hiç anlamadan büyüyecekler.

kızlar size bi soru geceleri kaç defa uyanıp tuvalete gidiyosunuz? ben 3 kere falan gidiyorum... ama çok su içiyorum...
idrarımı yapıorum. ardından hemen kana kana su içiyorum,dilim damağım kuruyo.. doğal olarak çok çıkıyorum.. sizce de normal mi?

ben de yiyebileceğim yemekler yapıyorum sebze iyi geliyo bol limonlu oohohh

canım benimde öyle oluyor normaldir herhelde diyorum ki, ben hamilelik öncesi kendimi su içmeye de alıştırmıştım:) ondan da olabilir

Normal canım ben hiç içmediğim halde gece bir defa kalkıyorum ama günde en fazla ki zannetmiyorum 1 lt içiyorumdur.

akadaşlar bende yeni anne adayıyım uzun zamandır okuyorum dün üye oldum ismim yasemin 25 yaşındayım sat 02.01.2013, ankara , memurum imza nasıl yapılıyor yapamadım

Son düzenleme:
gunaydin kizlar nasilsiniz ben cok kotuyum bulantim var kahvalti yapamadim yiyecek bisey gorunce elim ayagim titriyo bulantidan cokta yorgun hissediyorum kendimi offf
eltimin prolaktin icin kullandigi ilaci bitmis birlikte hastaneye gidelim dedi tamam dedim gitmisken de belki pitpitlari duyarim dua edin bu arada yine ruya gordum hayirlara ciksin bi oglum olmus ve onu emziriyodum atlar falan gordum kayinvalidem at gormek erkek bebek dedi galiba oglum olucak kizi olacak olan varsa simdiden kertelim sizler kadar seker dunurlerim olmasi beni mutlu eder tabi saka bi yana insallah saglicakla gelsinler dunyaya kiz erkek farketmez

yağ dediysem ölee yağlı değil çok az teflona ben yaz döküyorum. Acaba sucuklu yumurta olurmu. böööö deme yine yiyebilir miyiz ki benimde canım istiyo sucuk yağlı dye tırsıyorum yemeğe

kızlar ya benim de canım sucuk istiyo hele akşamları daha çok aklıma geliyo ne hikmetse kokusu resmen burnumda oluyo sizinde mi öyle?

kızlar ya benim de canım sucuk istiyo hele akşamları daha çok aklıma geliyo ne hikmetse kokusu resmen burnumda oluyo sizinde mi öyle?

doktor bana salam sucuktan uzak dur dedi... çiğköfteyi çok severim onu da yasakladı... ama canım çok çekiyor tutuyorum kendimi

günaydın canım, ben pendikteyim. Dragos Şifaya gidiyordum ama bana uzak ve hasta yatış odası gzl değil, değiştirmek istiyorum.

günaydın canım,
bölge hastanesi çok temiz.çok büyük bir hastane değil ama küçük de değil.yatış odalarına bakmadım açıkçası.bi daha gittiğimde bi incelerim.
minibüs yolu üzerinde bu hastane.bana 1 araba mesafesinde.gerçi suana kadar hep eşimle gittim ama :)
bende yakınlarımın tavsiyesiyle başladım buraya

canım geçer biran önce inşallah.beyaz tuzlu leblebi mide bulantısına birebir.denemeni tavsiye ederim

Normal canım ben hiç içmediğim halde gece bir defa kalkıyorum ama günde en fazla ki zannetmiyorum 1 lt içiyorumdur.
cnm neden içimiyosun?
çokk önemli ama mutlaka iç,yanında su şişesi bulunsun yoksa pek aklına gelmez...ama sakın ihmal etme...

canım benimde öyle oluyor normaldir herhelde diyorum ki, ben hamilelik öncesi kendimi su içmeye de alıştırmıştım:) ondan da olabilir
bende aynı cnm,dr. lar da diyo zaten,bol su için enfeksiyon barındırmaz.. birde bebek amniyon sıvısının içinde bulunuyo ya o yüzden bol içmek lazım.. benim ilk gebeliğim o su bittiği için sonlandırıldı. dr. sen su içmiyomusun dedi.. itiraf etmeliyim ki çok çok içemiyodum....
ama şimdi günde en az 2lt. mutlaka içiyorum...
genel anlamda bir kalınlaşma olduğu için
malesef mi desem ne mutlu mu desem bilemedim:44::44:

Oda iyi işte ben bazen husisi karnımı şişiriyorum eşimin hoşuan gidiyo diye :)

ben de itiraf etmeliyim ki,tişörtü evde denerken karnıma bişeler doldurdum,kendime göbüş yaptım,öyle giydim ama çok şeker olduuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…