doktor bana salam sucuktan uzak dur dedi... çiğköfteyi çok severim onu da yasakladı... ama canım çok çekiyor tutuyorum kendimi
doktor bana salam sucuktan uzak dur dedi... çiğköfteyi çok severim onu da yasakladı... ama canım çok çekiyor tutuyorum kendimi
hadi yaa benim de canım hep bu tarz şeyler çekiyodu özellekle çiğ köfte adana dürüm ve sucuk içimden bir kıro çıkacak galiba :) şu canımın istediklerine bakar mısın?
hani hep dizilerde kırolar bunları seven kişiler olarak gösterilir ya o yüzden öyle dedim kimse yanlış anlamasın ki ben kendim de normalde severdim bunları
Hiçbişey yemek istemiyorumm,yiyecek görmek bile istemiyorum sanırım ben kilo almak yerine vericem(
cnm neden içimiyosun?
çokk önemli ama mutlaka iç,yanında su şişesi bulunsun yoksa pek aklına gelmez...ama sakın ihmal etme...
bende aynı cnm,dr. lar da diyo zaten,bol su için enfeksiyon barındırmaz.. birde bebek amniyon sıvısının içinde bulunuyo ya o yüzden bol içmek lazım.. benim ilk gebeliğim o su bittiği için sonlandırıldı. dr. sen su içmiyomusun dedi.. itiraf etmeliyim ki çok çok içemiyodum....
ama şimdi günde en az 2lt. mutlaka içiyorum...
malesef mi desem ne mutlu mu desem bilemedim:44::44:
ben de itiraf etmeliyim ki,tişörtü evde denerken karnıma bişeler doldurdum,kendime göbüş yaptım,öyle giydim ama çok şeker olduuuuuu
ya benim de böyle tuzlu acılı ekşili şeyler hatrici hiç yiyesim gelmiyo tatlıyı çok severdim ağzıma dahi alasım yok hele çay ve kahveya bayılırdım ki şimdi çok soğudum onlardan
aynen canım ya sevinilecek de bi yanı yok küçük bombalar haline döncezama mercimekler gelceeekkk
canım kocamaannn bardak getirdim evden dolduruyorum önüme ama üç bardak en fazla 4 bardak içebiliyorum akşama dek
arkadaşlar kasık ağrısı sangi adetim gelecekmiş gibi bütün gece yatrmadı dr a cumartesi gidicem normal mi sizce
lekelenme olmadığı sürece korkma canım kasık ağrıs normal rahim büyüdüğü için doğal olarak ağrı da oluyo
benim ağzım kuruyo sürekli su ihtiyacı hissediyorum ne güzel....
bu arada bende kilo aldım,eşime diyorum ama ben kilo aldım daha şimdiden,oh oh ne güzel maşallah yarasın diyo....ama sanki sadece göbek var....
birde cok soru sordum ama ikinci hamileliği olanlar billir.. ikinci bebekte göbek daha mı erken çıkıyo? sanki bana öyle geldi....
ben de tshirt alıp evde giyerek nefsimi köreltmek istiyorum itiraf ediyorummmmmmmmmmmmmmmm :)))
Arkaşlar merhaba ;
Doktora gittik geldik...
Kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyordu fakat duyamadık daha ufakmış
Pazartesi tekrar gideceğiz Allah izin verirse bu sefer hem görüp hem duyacağız
Gelişimi biraz yavaş ilerliyor bizimkinin 6+2 olarak gözüküyor geç döllenmede oluyor böyle bazen dedi doktorumuz fakat tabi biz heyecandan elli tane soru sorduk :)
Şu an kontrolüm altındasın dedi pazartesi gel duyalım bir dedi.Bugün hem görüp duysaydım pazartesi çağırmazdım seni 20 gün sonra çağırırdım dedi de biraz da olsa rahatladım...
Kızlar dua edin
Umarım bir sorunla karşılaşmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?