2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
doktor bana salam sucuktan uzak dur dedi... çiğköfteyi çok severim onu da yasakladı... ama canım çok çekiyor tutuyorum kendimi

bana da dedi ama çiğ olarak tüketmemek laazım,iyice pişirip haftada bir yenilebilir bence... tuzlu ve yağlı olduğu için zararlı olabilir...

doktor bana salam sucuktan uzak dur dedi... çiğköfteyi çok severim onu da yasakladı... ama canım çok çekiyor tutuyorum kendimi

hadi yaa benim de canım hep bu tarz şeyler çekiyodu özellekle çiğ köfte adana dürüm ve sucuk içimden bir kıro çıkacak galiba :) şu canımın istediklerine bakar mısın?
hani hep dizilerde kırolar bunları seven kişiler olarak gösterilir ya o yüzden öyle dedim kimse yanlış anlamasın ki ben kendim de normalde severdim bunları

Merhabalar güzel anne adayları :)) Ben de dün yazdım cvp veren olmadı ama zaten işlerim çıkmıştı yazamadım,yoğunluktan diyelim bari :))

Hiçbişey yemek istemiyorumm,yiyecek görmek bile istemiyorum sanırım ben kilo almak yerine vericem (

bu arada arkadaşlar benim beta hcg geçen perşembe 160,16 çıkmıştı doktor sata göre çok düşük dedi cumartesi tekarar test istedi bu sfsr 422 çıktı yükseliş güzel normal gebelikteki gibi demişti geç döllenme olma ihtimali yüksek dedi yarın yine kontrolüm var acaba yarın kese görünür mü dersiniz?
bu arada sat 5 ocak

çok iyi pişirince bir kere yemenin bir sakıncası olmaz canım, canın isteyen bir şeyi yememen daha kötü mercimekler için, o yüzden hefis için bari bir kez iyice pişirilip yenmeli bence..

Hiçbişey yemek istemiyorumm,yiyecek görmek bile istemiyorum sanırım ben kilo almak yerine vericem (

ya benim de böyle tuzlu acılı ekşili şeyler hatrici hiç yiyesim gelmiyo tatlıyı çok severdim ağzıma dahi alasım yok hele çay ve kahveya bayılırdım ki şimdi çok soğudum onlardan

aynen canım ya sevinilecek de bi yanı yok küçük bombalar haline döncez ama mercimekler gelceeekkk

canım kocamaannn bardak getirdim evden dolduruyorum önüme ama üç bardak en fazla 4 bardak içebiliyorum akşama dek

ya benim de böyle tuzlu acılı ekşili şeyler hatrici hiç yiyesim gelmiyo tatlıyı çok severdim ağzıma dahi alasım yok hele çay ve kahveya bayılırdım ki şimdi çok soğudum onlardan

Midem heran bulanık vaziyette olduğu için kokulara hassasiyetimden yemek yapamıyorum yiyemiyorum sadece hafif yiyecekler,meyve özellikle ayva :) Bugün sağlık ocağına gittim kan sayımım için orda sordum normaldir,kilo dahi verebilirsin dedi..

arkadaşlar kasık ağrısı sangi adetim gelecekmiş gibi bütün gece yatrmadı dr a cumartesi gidicem normal mi sizce

benim ağzım kuruyo sürekli su ihtiyacı hissediyorum ne güzel....

bu arada bende kilo aldım,eşime diyorum ama ben kilo aldım daha şimdiden,oh oh ne güzel maşallah yarasın diyo....ama sanki sadece göbek var....
birde cok soru sordum ama ikinci hamileliği olanlar billir.. ikinci bebekte göbek daha mı erken çıkıyo? sanki bana öyle geldi....

arkadaşlar kasık ağrısı sangi adetim gelecekmiş gibi bütün gece yatrmadı dr a cumartesi gidicem normal mi sizce

lekelenme olmadığı sürece korkma canım kasık ağrıs normal rahim büyüdüğü için doğal olarak ağrı da oluyo

lekelenme olmadığı sürece korkma canım kasık ağrıs normal rahim büyüdüğü için doğal olarak ağrı da oluyo

rahat olsun yani içim lekenme yok ama ağrı kaybettiğim bebeğimdede bu ağrılar vardı artık nasıl yer ettiyse kafama geçe hıçkıra hıçkıra ağlayarak kaltım rabbim meleklerimizi
kucağımıza almayı nasip etsin :)

onu den de duymuştum canım canım ikinci bebekte daha çabuk çıkıyor diye
bir de benim bir sorum var sen daha tecrübelisin benim geçen perşembe beta hcg 160 çıktı cumartesi doktor tekaraını istedi bu sefer 422 çıktı yükseliş güzel dedi doktor demekki geç döllenme olmuş dedi şimdi yarın tekrar kontrole gidicem acaba kese yarın görünür mü ki bu arada sat 5 ocak

Arkaşlar merhaba ;
Doktora gittik geldik...
Kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyordu fakat duyamadık daha ufakmış
Pazartesi tekrar gideceğiz Allah izin verirse bu sefer hem görüp hem duyacağız
Gelişimi biraz yavaş ilerliyor bizimkinin 6+2 olarak gözüküyor geç döllenmede oluyor böyle bazen dedi doktorumuz fakat tabi biz heyecandan elli tane soru sorduk :)
Şu an kontrolüm altındasın dedi pazartesi gel duyalım bir dedi.Bugün hem görüp duysaydım pazartesi çağırmazdım seni 20 gün sonra çağırırdım dedi de biraz da olsa rahatladım...
Kızlar dua edin
Umarım bir sorunla karşılaşmam...

canım benim de kasık agrım var bugun ilk kontrole gittim bi sürü test yaptılar öğleden sonra alcam bakalım stres tavan yaptı ama korkma kasık agrısı olur dedi doktorum lütfetti yani:))

arkadaşlar beta hcg perşembe 160 çıktı doktor sata göre düşük dedi cumartesi tekrar test istedi bu defa 422 çıktı yarın yine doktora gitcem acaba kese yarın görünür mü doktor geç döllenme olabileceğini değerin yükselişinin güzel olduğunu söyledi
bu arada sat 5 ocak

İçini ferah tut canım,ben inanıyorum ki Allah yaşatacağı canı muhakkak yaşatır ve hiç zarar getirtmez,5 haftalık düşüğümde henüz iki gün önce öğrenmiştim hiç anlamadan kaybettim ve maneviyatıma daha çok sarılmama neden oldu bu olay,herşeyde bir hayır vardır muhakkak,her şerde de..Evladını kucağına almak isteyen her anne için dua ediyorum ama hayırlısıyla..

canım benim kesem gorundu kalp atışı da duymuşuz yani doktor duydu ben bişi anlamadım ama 2 tup kan ve idrar testi istedi ögleden sonra alcam sana da yaptılar mı test ne için acaba bi sorun olmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…