2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım benim bende çok su içiyorum çok da tuvalete gidiyorum , dediğin gb dilim damağım kuruo

cnm değerin yükselmiş,dr.unun da dediği gibi geç döllenme olmuştur... olabiliyo o tarz durumlar..
kesenin görünmesi için de beta hcg değerinin 2000 üzerinde olması gerek benim bildiğim.... senin de yarına kadar katlar 2000-3000 e kadar. çünkü gidişatı öyle sende... inşallah yarın görürsün cnm keseyi de için rahatlar. dualarım seninle.......

dün dra sordum troid için yemem yada yememem gereken ne var diye yiyeceğin alakası yok hamileleikteki durumla dedi.benimde tsh ve anti tpo yüksek çıkmıştı

canım benim bende çok su içiyorum çok da tuvalete gidiyorum , dediğin gb dilim damağım kuruo

canım seninle günlerimiz aynı nerdeyse.. senin bulantın falan var mı?
bir de sanırım sen izmirlisin.izmirin neresinden sin cnm? bende manisadayım yakınız yani. doktora nereye kime gidiyosun?

Kizlar benimde 2 gundur cok bulantim var bisey yiyemiyorum.sadece biraz salatalik yedim tuzlayip iyi geldi birazcik.

Dünden beri benim de genzim yanıyor yaaaa ((ne yapsam ki???
ballı ıhlamur iç canım. rahatlatır.

canım, pancar yoğun etki bırakan gıdalardan. bir süre pancar yeme, ya da çok az ye. bak bakalım şikayetin gidecek mi, gitmezse 1-2 gün içinde dr a söyle. bol su iç bu arada, temizlensin böbrekler iyice.

olur tabii canım. beyaz peynir-süt-yoğurt; içlerinden hangisini yiyemiyorsan diğerlerine ağırlık ver.

balık yiyemiyorsan, hap olarak al canım. bir zararı olmaz, rahat ol.
bu arada ben de balık yemeye başlamadım. acil başlasam iyi olacak. sevmem ama zorlayacağım artık.

canım, senin mesajın üstünden birkaç hatırlatma yapayım müsadenle.

hamilelikte ton balığı mecbur kalmadıkça yemeyin, civa içerdiği için bebeğe zararlı olabilir. çok az yemekte sakıncası yok ama ton balığı ile balık ihtiyacını karşılamayın.
deniz balıklarını yemek daha sağlıklı.
balıkları fırında ya da buğulama olarak hazırlayın yiyin. kızartınca, besin değerlerinin çoğu gidiyor. hatta bu yüzden kızartmaları menülerden çıkarın, tokluk yapıyor ama bebeğe fazla faydası olmuyor.

ben şekere dikkat etmek zorunda olduğum için, o mantılar makarnalar bana yasak oldu siz azar azar, benim yerime de yiyin afiyetle.

canım seninle günlerimiz aynı nerdeyse.. Senin bulantın falan var mı?
Bir de sanırım sen izmirlisin.izmirin neresinden sin cnm? Bende manisadayım yakınız yani. Doktora nereye kime gidiyosun?

canım benim isterdim izmirli olmayı ama ne yazık kki değilim Izmiri bu yaz dolaştım güzel bir şehir Ben istanbul da yaşıyorum ve istanbul luyum canım bende bulantı falan yok çok şükür gayet iiyim , kasık ağrılarım oluo bi de göğüslerimde gerginlik ve sızı Onun dışında bu mercimeğin hiç bir belirtisi yok bende , baklım en buyuk değişiklik iş konusunda olucak sanırım , yavaş yavaş evde bebek beklimeye başlıcam sanırım .....

Hoşgeldin iyi düşünüyoruz negatiflik yooookkkkkk Benimde ablamın geç döllenme olmuştu sonradan bebek o açığı kapatıyor. İçini ferah tut pazartesi bi açıcak kalp atışlarını sana duyuracak sende çıldıracaksın sevinçten Pazartesi ultrason resmine baktığında ne çabuk büyümüş deyip şaşıracaksın bile ...

Benimde pazartesi kontrolum var bakalım ne kadar büyümüş ona bakacağız. İçim çok rahat bebeğim inşallah sağlıcakla büyüdüğünü gösterecek bize. Sende hep böyle güzel düşün az kaldı pazartesiye.

pardon cnm ben listede yanlış gördüm sanırım....
ben de de yok bulantı cnm. bir benmiyim acaba diyodum bulantısız....aynen bel,kasık ağrısı var.. birde ağzımda demir tadı var.... tatlıyı çok seven ve hergün mutlaka bayıla bayıla yiyen ben,şimdi görmek istemiyorum. meyveyi bile zor yiyorum... muz yemeye çalışıyorum... ama ekşi ekşi kivi ve ekşi elma ya hayır demem......

ben varım bendede yok bulantı doktorum normal dedi bence herkeste aynı olmuyor galiba 5 haftamdayım hiç başlamadı bundan sonra başlar mı bilemiyorum

Hoşbulduk canım. 1 saat yemeğe gittim geldim ne çabuk ilerlemiş sayfalar yahuuu. Yetişemiyorum.

nasılsın bu arada ?

İyiyim çok şükür,teşekkür ederim canım sen nasılsın? Mide bulantım haricinde büyük bir sorunum yok,cumartesi gününü bekliyorum bakalım,kontrolüm var :)

aile hekiminize kayıt yaptırdınızmı kızlar 12 haftalık olmadan yaptırmak gerekiyormuş unutmayın sakın

aile hekiminize kayıt yaptırdınızmı kızlar 12 haftalık olmadan yaptırmak gerekiyormuş unutmayın sakın

Yaptırdım hatta bugün de kan sayımım için gittim ama benim özel bir durumum var,bir aya kadar Bursa'dan İzmit'e taşınıyoruz ve taşınır taşınmaz mahallemizdeki sağlık ocağına kayıt yaptırıcam inş.

sağol canım inşallah her şey yolunda gider de şu stresten kurtulurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…