kızlar size bi soru geceleri kaç defa uyanıp tuvalete gidiyosunuz? Ben 3 kere falan gidiyorum... Ama çok su içiyorum...
Idrarımı yapıorum. Ardından hemen kana kana su içiyorum,dilim damağım kuruyo.. Doğal olarak çok çıkıyorum.. Sizce de normal mi?
onu den de duymuştum canım canım ikinci bebekte daha çabuk çıkıyor diye
bir de benim bir sorum var sen daha tecrübelisin benim geçen perşembe beta hcg 160 çıktı cumartesi doktor tekaraını istedi bu sefer 422 çıktı yükseliş güzel dedi doktor demekki geç döllenme olmuş dedi şimdi yarın tekrar kontrole gidicem acaba kese yarın görünür mü ki bu arada sat 5 ocak
arkadaşlar kimse yok mu troit i olan şansımcom sanırım çıktı..
ama ben çok kötü durumdayım.internete bakıyorum. aynı yazıda dr demiş ki balık yenmeli sonra da yenmemeli demiş süt yoğurt peynirden uzak durun demiş..
çıldıracağım.
lütfen dr size ne önerdi. yarın sorarım ama şimdi öğrenmek istiyorum.
canım benim bende çok su içiyorum çok da tuvalete gidiyorum , dediğin gb dilim damağım kuruo
ballı ıhlamur iç canım. rahatlatır.Dünden beri benim de genzim yanıyor yaaaa((ne yapsam ki???
günaydın kızlar..
nasılsınız?
benim kafam karışık bugün ya,dünden beri akıntımın rengi değişti... nasıl anlatsam, sanki böyle süt beyaz rengine biraz ama cok cok az turuncu karışmış gibi bi renk..ama sürekli de değil... sabahları oluyo gibi.. ama öyle çamaşırıma da bulaşmıyo sadece bazen silerken peçeteye geliyo... anlamadım gitti...
demiştim ya bu ara vanm sürekli şalgam istiyo ve içiyorum diye... acaba o değiştirirmi diye düşündüm.. hani pancar yediğimizde idrarımız kırmızımsı olur ya etkisi var mıdır acaba....... nolur cevap verin kafam çok karıştı........
günaydın kısslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
güzel güzel haberler verelim hep birbirimiz inşaalllaahhhh :)
ben süt içemiyorum yaa nasıl başa çıkıcam bu durumla bilmiyorum. görünce bile midem kalkıyo. normalde de hiç sevmem zaten. onun yerine bol bol peynir yoğurt yesek olmuyo mu :)))
bi de yarın dayanamayıp kalp atışlarını dinlemeye gidicem yine. testleri yaptırma bahanesiyle bakalım bizimki napıyo kontrol edelim :)))
her türlü peynirin hastasıyım bi de bir çok yemekte yoğurtsuz yapamam. o yüzden süt olmasa da olur di mi :)))
bi de balık yiyemiyorum ben doktor balık hapı verdi ama internette pek iyi şeyler okumadım o yüzden alıp içmeye başlamadım daha. sizden kullanan var mı balık hapı?
cnm bence dru bi ara çümkü her ihtimale karşı progestan verebilir. Niye riske atalım değil mi ama???
Bol bol yoğurt ye hatta sarımsaklı yoğurt ye :))) mantısını yap makarnasını yap sonra kızartmanın üstüne dök ye babam ye :))
valla cnm ben senin yeinde olsam bi yerden başlamaya çalışırdım. çoğu balık yiyemeyenler hamsi ya da fishfinger yiyebiliyor bi dene istersen.ya da ton salatası, ton makarnası ???
canım benim :) bende yüksek ihtimalle 6 sında giderim kısmet olursa.bebişler kardeş olcaklar aynen:)
ben istanbuldayım sen?
canım seninle günlerimiz aynı nerdeyse.. Senin bulantın falan var mı?
Bir de sanırım sen izmirlisin.izmirin neresinden sin cnm? Bende manisadayım yakınız yani. Doktora nereye kime gidiyosun?
canım, pancar yoğun etki bırakan gıdalardan. bir süre pancar yeme, ya da çok az ye. bak bakalım şikayetin gidecek mi, gitmezse 1-2 gün içinde dr a söyle. bol su iç bu arada, temizlensin böbrekler iyice.
[\QUOTE]
cnm pancar değil de baya şalgam içiyodum 3 gündür. günde 3 bardak falan içiyodum...ben ona yoruyorum ama etkisi olu mu onu da tam bilmiyorum...
Arkaşlar merhaba ;
Doktora gittik geldik...
Kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyordu fakat duyamadık daha ufakmış
Pazartesi tekrar gideceğiz Allah izin verirse bu sefer hem görüp hem duyacağız
Gelişimi biraz yavaş ilerliyor bizimkinin 6+2 olarak gözüküyor geç döllenmede oluyor böyle bazen dedi doktorumuz fakat tabi biz heyecandan elli tane soru sorduk :)
Şu an kontrolüm altındasın dedi pazartesi gel duyalım bir dedi.Bugün hem görüp duysaydım pazartesi çağırmazdım seni 20 gün sonra çağırırdım dedi de biraz da olsa rahatladım...
Kızlar dua edin
Umarım bir sorunla karşılaşmam...
canım benim isterdim izmirli olmayı ama ne yazık kki değilimIzmiri bu yaz dolaştım güzel bir şehir Ben istanbul da yaşıyorum ve istanbul luyum canım bende bulantı falan yok çok şükür gayet iiyim , kasık ağrılarım oluo bi de göğüslerimde gerginlik ve sızı Onun dışında bu mercimeğin hiç bir belirtisi yok bende , baklım en buyuk değişiklik iş konusunda olucak sanırım , yavaş yavaş evde bebek beklimeye başlıcam sanırım .....
Günaydın kızlar, forumda sürekli bulantı vb şikayetler okuyorum. Ayrıca bulantının iyi bir gebeliğin işareti olduğu falan yazılmış, benim 8. hafta bitti ama daha bulantı baş dönmesi veya başka bir belirti yok biraz uyku dışında. Cumartesi doktora gidicem ama yine de canım sıkıldı biraz. benim gibi hamilelik geçiren başka biri var mı tanıdığınız?
Neslihakan da gelmiş hoşgelmiş
Hoşbulduk canım. 1 saat yemeğe gittim geldim ne çabuk ilerlemiş sayfalar yahuuu. Yetişemiyorum.
nasılsın bu arada ?
aile hekiminize kayıt yaptırdınızmı kızlar 12 haftalık olmadan yaptırmak gerekiyormuş unutmayın sakın
cnm değerin yükselmiş,dr.unun da dediği gibi geç döllenme olmuştur... olabiliyo o tarz durumlar..
kesenin görünmesi için de beta hcg değerinin 2000 üzerinde olması gerek benim bildiğim.... senin de yarına kadar katlar 2000-3000 e kadar. çünkü gidişatı öyle sende... inşallah yarın görürsün cnm keseyi de için rahatlar. dualarım seninle.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?