2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol canım inşallah her şey yolunda gider de şu stresten kurtulurum artık

inşallah cnm inşallah.... gönlünü ferah tut.sakın canını sıkma,kendine dikkat et,herşey yolunda gidecek allahın izniyle..
bak bende akıntıdan dolayı endişeleniyorum ama herşeyin en doğrusunu Rabbim bilir,biz ne desek boş.....
bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa bebeklerimizin doğacaklar inşallah.....

aaa, hiç duymamıştım hamsiyi böyle pişirmeyi, sağlıklı da olur. ben de bir ara deneyeyim :))

canım, biraz sabırlı ol, gerekirse haftaya git, ben olsam beklerdim. benim de bhcg düşüktü, daha keseyi tam olarak dün gördüm. 5 haftalık görünüyormuş, haftasonu gittiğimde daha belirsizdi. tekrar gittim mecburen.

cnm pancar değil de baya şalgam içiyodum 3 gündür. günde 3 bardak falan içiyodum...ben ona yoruyorum ama etkisi olu mu onu da tam bilmiyorum...

canım, mesajlarının tümünü okudum şimdi. şalgam çok susatır beni. bence ondan bu kadar susamışsındır.
gebelikte herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum ben. canın çok çekince 1 çay bardağı iç, yeterli.
benim de canım uzun süredir acı biber turşusu çekiyor, birkaç tane yiyorum ama turşu da zararlı işte, salamuradan dolayı.
normalde tuzu çok az kullanırım, ona güvenerek yiyorum biraz da :)

kızlar size ne soracağımm
hepimiz aşağı yukarı 6-7-8. haftalarımızdayız
hamilelikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz, şu anda çizdiğiniz yol nedir??
eşlerinizle konuşuyor musunuz bu konuyu merak ediyorum
doktor bize geçici birsüre olmasın ilişki dedi, bu herkese mi söyleniyor onu da merak ediyorum??:44:

Benim de sabah birazcık kahverengi akıntım oldu,kahvaltıdan sonra progestan aldım geçti çok şükür..Eşinizle ilişki durumunuz nasıl bu arada?Ben baya değiştim,isteksiz biri oldum ama bazen eşimi kıramıyorum :) Doktorum sakıncası yok dedi..

Aynı anda yazmışız bu kadar olur :))

İyiyim çok şükür,teşekkür ederim canım sen nasılsın? Mide bulantım haricinde büyük bir sorunum yok,cumartesi gününü bekliyorum bakalım,kontrolüm var :)

iyiym canım bende . Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah iyi haberlerle gel. Kalp atışlarını duyma ihtimalin yüksek :) Heyecan durumun nasıl?

bana da ilk 3 ay ilişkiden uzak durun dedi ama sonra bir problem olmaz canım düşük riski ilk aylarda fazla olduğu için tehlikeli

bize dr. bişey demedi ilişki konusunda... ama ben daha önce düşük yaptığım için,sebebi ilişki olmasa da korkuyoruz. hatta eşim benden çok korkuyo,o yüzden dr. değil de eşim yasakladı öğrendiğimizden beri yok....
doğum yapıp lohusalık bitene kadar yok!!!!!!
aşağı yukarı 1 sene:)

evet doktor yasakladı belli bir zamana kadar artık o nezaman derse ozaman ama benim eşim benden daha çok korkuyor vee bizde heralde 9 ay ilişki olmayacak giibi

bana da ilk 3 ay ilişkiden uzak durun dedi ama sonra bir problem olmaz canım düşük riski ilk aylarda fazla olduğu için tehlikeli
genel bir kural gibi düşünebiliriz o zaman,
ben de dedim hamilelik kistlerimden dolayı mı dedi acaba doktorum, o an heyecandan sormayı unuttum tabi, bebişin kesesini görünce

Aynı anda yazmışız bu kadar olur :))
evet canım

ben aslında isteksiz değilim kasık ağrılarım olmasa normal halim gibi sayılırım
eşim korkuyor, doktor zaten yasakladı elini süremiyor, öpemiyor bile beni korkudan doğru düzgün, iş uzar başka yerlere gider diye
ben de 9 ay böyle geçmez diyorum yani
hem kıyamam kocama yaa 9 ay ne yapacak?
başka kadınlara falan ilgi duyma konusu çok söz konusu olur ya bu dönemlerde Allah muhafaza..
biraz öyle korkularım var, korkudan ziyade düşüncelerim demek daha doğru..
ne bileyim bebişin heyecanından anca bunları düşünmeye sıra geldi

haklı canım eşin elbette, insan o riski göze alabilir mi hiç...
peki canım ne olacak bu erkeklerin hali vallahi üzülüyorum yaa

evet doktor yasakladı belli bir zamana kadar artık o nezaman derse ozaman ama benim eşim benden daha çok korkuyor vee bizde heralde 9 ay ilişki olmayacak giibi
bizde de eşim benden daha çok korkuyor
saat başı uyanıp üstümü örtüyor kıyamam yaaa
yatakta dönmeye bile korkuyorum diyor
bizim de sanki olmayacak gibi.. ama ben özlerim eşimi yaa

merhaba kızlar bende ekım annelerınden olcam inş daha önce bir kere düşük yaptım 7 haftalıktı şimdi 8. haftamdayım
doktor neden size ilişkiyi yasakladı acaba bu haftalarda öyle kesede çok buyuk değil kese aşağıdamıydı acaba ? genelde yasak yok ama tabıkı çok zorlamadan girin risk almamak için yoksa rahım ve cınsel organın girdiği yer çok ayrı yerlerde ...

ben başka bişey sorcam saçımızı boyatabılıyormuyuz birisi eczanede satılanla boyayabılırız dedi

ıkıncı sorum mide bulantımdan yemek yıyemıyorum siz napıyposunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…