ben deldimmmmm[/Q
hOŞGELDİN :)) Nasılsın?
sağol canım inşallah her şey yolunda gider de şu stresten kurtulurum artık
işte hamsinin güzel tarafı o :) kılçık mılçık ye gitsin :))) evde yapacak olursan metrolarda falan temizlenmişi satılıyor. az yağlı yapmak istersen tavaya yanmaz yağlı kağıtı ser üstünde pişir sonra bak bakalım nasıl hem hafif hem de çok lezzetli oluyor.
arkadaşlar beta hcg perşembe 160 çıktı doktor sata göre düşük dedi cumartesi tekrar test istedi bu defa 422 çıktı yarın yine doktora gitcem acaba kese yarın görünür mü doktor geç döllenme olabileceğini değerin yükselişinin güzel olduğunu söyledi
bu arada sat 5 ocak
cnm pancar değil de baya şalgam içiyodum 3 gündür. günde 3 bardak falan içiyodum...ben ona yoruyorum ama etkisi olu mu onu da tam bilmiyorum...
kızlar size bi soru geceleri kaç defa uyanıp tuvalete gidiyosunuz? ben 3 kere falan gidiyorum... ama çok su içiyorum...
idrarımı yapıorum. ardından hemen kana kana su içiyorum,dilim damağım kuruyo.. doğal olarak çok çıkıyorum.. sizce de normal mi?
inşallah cnm inşallah.... gönlünü ferah tut.sakın canını sıkma,kendine dikkat et,herşey yolunda gidecek allahın izniyle..
bak bende akıntıdan dolayı endişeleniyorum ama herşeyin en doğrusunu Rabbim bilir,biz ne desek boş.....
bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa bebeklerimizin doğacaklar inşallah.....
kızlar size ne soracağımm
hepimiz aşağı yukarı 6-7-8. haftalarımızdayız
hamilelikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz, şu anda çizdiğiniz yol nedir??
eşlerinizle konuşuyor musunuz bu konuyu merak ediyorum
doktor bize geçici birsüre olmasın ilişki dedi, bu herkese mi söyleniyor onu da merak ediyorum??:44:
ben deldimmmmm[/Q
hOŞGELDİN :)) Nasılsın?
tşk ederiz siz nasılsınız_?
İyiyim çok şükür,teşekkür ederim canım sen nasılsın? Mide bulantım haricinde büyük bir sorunum yok,cumartesi gününü bekliyorum bakalım,kontrolüm var :)
hamilelikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz, şu anda çizdiğiniz yol nedir??
doktor bize geçici birsüre olmasın ilişki dedi, bu herkese mi söyleniyor onu da merak ediyorum??:44:
iyiym canım bende . Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah iyi haberlerle gel. Kalp atışlarını duyma ihtimalin yüksek :) Heyecan durumun nasıl?
tşk ederiz siz nasılsınız_?
Ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür,en azından öyle tahmin ediyorum.İnş cumartesi günü doktor da onaylar :)
Benim de sabah birazcık kahverengi akıntım oldu,kahvaltıdan sonra progestan aldım geçti çok şükür..Eşinizle ilişki durumunuz nasıl bu arada?Ben baya değiştim,isteksiz biri oldum ama bazen eşimi kıramıyorum :) Doktorum sakıncası yok dedi..
genel bir kural gibi düşünebiliriz o zaman,bana da ilk 3 ay ilişkiden uzak durun dedi ama sonra bir problem olmaz canım düşük riski ilk aylarda fazla olduğu için tehlikeli
evet canımAynı anda yazmışız bu kadar olur :))
ben aslında isteksiz değilim kasık ağrılarım olmasa normal halim gibi sayılırımBenim de sabah birazcık kahverengi akıntım oldu,kahvaltıdan sonra progestan aldım geçti çok şükür..Eşinizle ilişki durumunuz nasıl bu arada?Ben baya değiştim,isteksiz biri oldum ama bazen eşimi kıramıyorum :) Doktorum sakıncası yok dedi..
bize dr. bişey demedi ilişki konusunda... ama ben daha önce düşük yaptığım için,sebebi ilişki olmasa da korkuyoruz. hatta eşim benden çok korkuyo,o yüzden dr. değil de eşim yasakladıöğrendiğimizden beri yok....
doğum yapıp lohusalık bitene kadar yok!!!!!!
aşağı yukarı 1 sene:)[/QUOTE
Daha nelerr :)) Ama doktorlar kesin yasak koymuyorlar,eşine de kendine de haksızlık olur bu :) Dikkatli olmak suretiyle devam ederiz sanırım :) Tabi doktorum tehlike görüp yasaklamadığı sürece..ki inş. bu olmaz :)
haklı canım eşin elbette, insan o riski göze alabilir mi hiç...bize dr. bişey demedi ilişki konusunda... ama ben daha önce düşük yaptığım için,sebebi ilişki olmasa da korkuyoruz. hatta eşim benden çok korkuyo,o yüzden dr. değil de eşim yasakladıöğrendiğimizden beri yok....
aşağı yukarı 1 sene:)
bizde de eşim benden daha çok korkuyorevet doktor yasakladı belli bir zamana kadar artık o nezaman derse ozaman ama benim eşim benden daha çok korkuyor vee bizde heralde 9 ay ilişki olmayacak giibi
artık biraz daha soft tarzda olacak gecelerbize dr. bişey demedi ilişki konusunda... ama ben daha önce düşük yaptığım için,sebebi ilişki olmasa da korkuyoruz. hatta eşim benden çok korkuyo,o yüzden dr. değil de eşim yasakladıöğrendiğimizden beri yok....
aşağı yukarı 1 sene:)[/QUOTE
Daha nelerr :)) Ama doktorlar kesin yasak koymuyorlar,eşine de kendine de haksızlık olur bu :) Dikkatli olmak suretiyle devam ederiz sanırım :) Tabi doktorum tehlike görüp yasaklamadığı sürece..ki inş. bu olmaz :)yapacak birşey yok
umarım yasak kalkar bizim yaa
kayınvalidem de aman sakın diye kırk kere uyardı kadın herkes korku içerisinde..
ilk trimaster ne zaman doluyor bizim şimdi..??
benim herhalde 1,5 ayım falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?