2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım düşüğün için çok geçmiş olsun, Allah onun ömrünü bu bebişine katsın inşallah
belki düşük riskini arttırmasın diye yasaklamıştır canım, kesenin yerinden dolayı bilmem pek zannetmiyorum, çok anormal vaka olsa mesela servikse yerleşiyor bebek Allah korusun
öyle olsa zaten bilgi verirdi doktorun
herhelde bi önlem olarak demiştir, ama kafana çok takılıyorsa sor bir dahaki kontrolünde canım
saç boyama konusu da orgaik boyalara izin veriyormuş doktorlar
mide bulantısı benim hiç hiç yok canım ama bildiğim şui herkes kendi yöntemini bulmuş durumda
yemeklerden önce 1 dilim limon yiyince yemek yiyebiliyormuş bir arkadaşım
annemin de yemeklerden sonra bulanırmış bir yudum kola geçiriyormuş sadece..
istersen limonu dene canım
ama bir yolunu bul yemeğini ye aman bebiş iyi beslensin

bende boyatamıyorum sonuçta kimyasal madde ben kıyamam bebeğime.saçlarım röfle acayip dip boyam geldi.kuaförüm papatya suyu ile birazda olsa açabileceğimi söyledi bakalım henüz denemedim.
miğde bulantısı için beyaz tuzlu leblebi çok iyi canım denemeni tavsiye ederim..

Arkadaşlar merhaba, ben de inşaallah ekim annelerine adayım:=) SAT 9 ocak.. p.tesi kalp atışı için randevumuz var, inşaallah duyacağız. 1 buçuk yıldır istenen ve beklenen bir bebek olmasına rağmen, ilk haftalarda bir türlü inanamadım sanki her an doktorum aksi birşey söyleyecek gibi geliyordu, ama bu hafta mide bulantılarımın başlamasıyla biraz daha kabullendim sanırım, bir kaç aydır zaten çalışmıyordum, bebek haberi ile birlikte zaten işe girme planlarım yattı. Evde inanılmaz sıkılıyorum, bir taraftan midem bulanıyor zaten. Kendimi en iyi hissetmem gereken şu dönemde, hep bir keyifsizim, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sizler nasıl geçiriyorsunuz bu dönemi.

ilişki riskli gebeliklerde yasak olur arkadaşlar bana doktor ilişki serbest sıkıntı yok dedi. fakat eşim askerde zaten...

İnş. Allah bebeğini kucağına almanı nasip eder :)
Benim doktorum sıkıntı yok dedi ama tabiki tedbirli davranıyoruz,bence de kese durumuna göre değişebilir..
Halk arasında boya kesinlikle yasak ama doktorlar ne der bilmiyorum,şöyle bişey var ,boya deriye temas ediyor sonuçta ve özellikle sarı boyalarda oksidan olduğu için sıkıntı..Hiç risk almamak gerek..
Ben de yemek yiyemiyorum yani zorla..ilk aylarda bebek anne deposundan aldığı için çok problem değil demişti doktorum,zorla yeme dedi yani..

kimyasal direk deriye temas ettiğinden sağlıklı değil canım, eczanede satılanlar dediğin doğal diye satılanlar büyük ihtimalle ama onlarda diğerlerinden az olsa da kimyasal var, bence bu süreçte en iyisi boyatmamak. Hatta doktora soracaktım ben ama kendisi de 6 aylık hamile dibi- beyazları çıkmış boyamamış o yüzden sormadım, iyi olsa kendi boyardı diye düşündüm.

bulantını bastıracak şeyler yemeye çalış canım, tuzlu çubuk, leblebi, bana badem de iyi geliyo, kuru incir iyi geliyo ama yemeğini her halukarda yemeye çalış çünkü senin dışında beslenmesi gereken bi can daha var

Herkese merhaba once butun hamile anne adaylarini kutluyorum rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Simdi biraz kendimi anlatayim :) Ben 6 aylik evliyim esim doktora yaptigi icin yurtdisinda yasiyorum.Gecen 5 ocakta adet oldum.Bu ay gelmeyince test yaptik iki defa pozitif cikti.Hemen doktor randevumuzu aldik ve gittik sonuc hicbirsey soylemedi ne kan tahlili,ne idrar testi beslenme folik asit vs....hicbirsey sadece bundan sonra bu ulke prosedurlerine gore butun islemlerimizi ebe yapacak onunla randevu haftaya persembe.Arastirdim oda bisey yapmayacakmis sadece 3 ve 3 bucuk aylik olmasina yakin 2 defa tek ultrason ve diger testler yapiliyormus.Yani turkiyenin kiymetini bilelim en azindan saglik hizmetleri cook iyi ben su anda kac aylik hamileyim ne yapmam gerekiyor uyku ilac besin vs herseyi internet ve bu forumdan ogreniyorum.Yani benim degil kese bebegi gormem bile uzun sure sonra olacak galibaa ((

canım ben de çalışmıyorum evdeyim, hatta eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidemdeyim
kk sağolsun işte buralarda vakit geçiriyorum, dinlenince ortalık topluyorum öyle basit işleri yapıyorum
kitap okumaya başladım zaman geçsin diye kitap okuyorum bol bol, bebişle ve hamilelikle ilgili bir şeyler okuyorum nette, yakında kitaplarını aldıracağım eşime hep bilgisayardan olmuyor.
arada canımın çektiği kek ve tatlıları yaparım, eşim gelince gitar çalar şarkı söyleriz biraz, bazı akşamlar anneme ziyarete gideriz
zaman zaman evde ben de sıkılıyorum ama günlerim sıradan günlerim bu şekilde geçiyor canım

ilişki riskli gebeliklerde yasak olur arkadaşlar bana doktor ilişki serbest sıkıntı yok dedi. fakat eşim askerde zaten...
bana riskli gebelik demedi ama durun bakalım biraz dedi, neyi takip ediyor doktorum bilmiyorum..
bu arada benim eşim de mayısa kadar hafta içi şehirdışında.. sonra bize de askerlik yolları var canım..
nasıl bir duygu?? bu arada yalnız mısın yoksa annende/kayınvalidende faLAN mısın??
allah hayırlı teskereler versin

Ben sürekli haşlanmış patates yiyorum, kabızlık yapıyor ama midemi kaldırmayan tek şey patates, leblebi ve tuzlu ayran.

bizde de eşim benden daha çok korkuyor
saat başı uyanıp üstümü örtüyor kıyamam yaaa
yatakta dönmeye bile korkuyorum diyor
bizim de sanki olmayacak gibi.. ama ben özlerim eşimi yaa

aynen canım yaa benim eşim hatta abartıp başka yatakta mı yatsam sen rahat et dedi ) bende dedim olmazzzzz nereye sensiz ısımaz yatak
aslında çoooookkkkkk şanslıyızzz böyle eşlerimiz olduğu için

Gözün aydın canım .

çoooookkkkk güzeelll, Allah nazardan saklasın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Ne güzel,Allah nazarlardan korusun :)

AMİİİNN tşkler kızlar sıra sizlerde sizlerinde bekliyorum böyle resimlerini

ne kadar heycanlı birşeymiş bu beklemek ya Doktoruma artık dedimki benim kalp atışlarım bebişinkinden hızlı sanırım

Eşim de dün akşam sana bebekle ilgili kitaplar alalım, oyalanacak birşeyler bulalım diyordu. Haklısın, ilk gebeliğim ve kendimi geliştirmem gerekli, en iyisi bebeğimi beklerken kitapları okumak. Tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…