artık biraz daha soft tarzda olacak geceleryapacak birşey yok
umarım yasak kalkar bizim yaa
kayınvalidem de aman sakın diye kırk kere uyardı kadın herkes korku içerisinde..
ilk trimaster ne zaman doluyor bizim şimdi..??
benim herhalde 1,5 ayım falan var
Benim de o civarda..2'Lİ 4'lü testler yapılıyormuş,bunlar hakkında bilgileri olan var mı? 3. aydan itibaren mi bu testler yapılıyor?
canım düşüğün için çok geçmiş olsun, Allah onun ömrünü bu bebişine katsın inşallahmerhaba kızlar bende ekım annelerınden olcam inş daha önce bir kere düşük yaptım 7 haftalıktı şimdi 8. haftamdayım
doktor neden size ilişkiyi yasakladı acaba bu haftalarda öyle kesede çok buyuk değil kese aşağıdamıydı acaba ? genelde yasak yok ama tabıkı çok zorlamadan girin risk almamak için yoksa rahım ve cınsel organın girdiği yer çok ayrı yerlerde ...
ben başka bişey sorcam saçımızı boyatabılıyormuyuz birisi eczanede satılanla boyayabılırız dedi
ıkıncı sorum mide bulantımdan yemek yıyemıyorum siz napıyposunuz
merhaba kızlar bende ekım annelerınden olcam inş daha önce bir kere düşük yaptım 7 haftalıktı şimdi 8. haftamdayım
doktor neden size ilişkiyi yasakladı acaba bu haftalarda öyle kesede çok buyuk değil kese aşağıdamıydı acaba ? genelde yasak yok ama tabıkı çok zorlamadan girin risk almamak için yoksa rahım ve cınsel organın girdiği yer çok ayrı yerlerde ...
ben başka bişey sorcam saçımızı boyatabılıyormuyuz birisi eczanede satılanla boyayabılırız dedi
ben deldimmmmm
merhaba kızlar bende ekım annelerınden olcam inş daha önce bir kere düşük yaptım 7 haftalıktı şimdi 8. haftamdayım
canım naptın gördün mü minik keseni
Eki Görüntüle 638693 Eki Görüntüle 638695
çok şükür bebişimi gördüm herşey yolunda dedi doktor umarım böyle de devam eder
Eki Görüntüle 638693 Eki Görüntüle 638695
canım ben de çalışmıyorum evdeyim, hatta eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidemdeyimArkadaşlar merhaba, ben de inşaallah ekim annelerine adayım:=) SAT 9 ocak.. p.tesi kalp atışı için randevumuz var, inşaallah duyacağız. 1 buçuk yıldır istenen ve beklenen bir bebek olmasına rağmen, ilk haftalarda bir türlü inanamadım sanki her an doktorum aksi birşey söyleyecek gibi geliyordu, ama bu hafta mide bulantılarımın başlamasıyla biraz daha kabullendim sanırım, bir kaç aydır zaten çalışmıyordum, bebek haberi ile birlikte zaten işe girme planlarım yattı. Evde inanılmaz sıkılıyorum, bir taraftan midem bulanıyor zaten. Kendimi en iyi hissetmem gereken şu dönemde, hep bir keyifsizim, canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sizler nasıl geçiriyorsunuz bu dönemi.
bana riskli gebelik demedi ama durun bakalım biraz dedi, neyi takip ediyor doktorum bilmiyorum..ilişki riskli gebeliklerde yasak olur arkadaşlar bana doktor ilişki serbest sıkıntı yok dedi. fakat eşim askerde zaten...
Ne güzel,Allah nazarlardan korusun :)Eki Görüntüle 638693 Eki Görüntüle 638695
bizde de eşim benden daha çok korkuyor
saat başı uyanıp üstümü örtüyor kıyamam yaaa
yatakta dönmeye bile korkuyorum diyor
bizim de sanki olmayacak gibi.. ama ben özlerim eşimi yaa
canım Allah bağışlasın maşallahEki Görüntüle 638693 Eki Görüntüle 638695
Gözün aydın canım .
çoooookkkkk güzeelll, Allah nazardan saklasın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ne güzel,Allah nazarlardan korusun :)
canım ben de çalışmıyorum evdeyim, hatta eşim şehir dışında olduğu için kayınvalidemdeyim
kk sağolsun işte buralarda vakit geçiriyorum, dinlenince ortalık topluyorum öyle basit işleri yapıyorum
kitap okumaya başladım zaman geçsin diye kitap okuyorum bol bol, bebişle ve hamilelikle ilgili bir şeyler okuyorum nette, yakında kitaplarını aldıracağım eşime hep bilgisayardan olmuyor.
arada canımın çektiği kek ve tatlıları yaparım, eşim gelince gitar çalar şarkı söyleriz biraz, bazı akşamlar anneme ziyarete gideriz
zaman zaman evde ben de sıkılıyorum ama günlerim sıradan günlerim bu şekilde geçiyor canım
bana riskli gebelik demedi ama durun bakalım biraz dedi, neyi takip ediyor doktorum bilmiyorum..
bu arada benim eşim de mayısa kadar hafta içi şehirdışında.. sonra bize de askerlik yolları var canım..
nasıl bir duygu?? bu arada yalnız mısın yoksa annende/kayınvalidende faLAN mısın??
allah hayırlı teskereler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?