2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen canım yaa benim eşim hatta abartıp başka yatakta mı yatsam sen rahat et dedi ) bende dedim olmazzzzz nereye sensiz ısımaz yatak
aslında çoooookkkkkk şanslıyızzz böyle eşlerimiz olduğu için
evet canım aynen öyle Allah başımızdan eksik etmesin

Ben sürekli haşlanmış patates yiyorum, kabızlık yapıyor ama midemi kaldırmayan tek şey patates, leblebi ve tuzlu ayran.
kızlar kabızlığa da dikkat yaa
sabahları aç karnına ılık su kabızlığı önledi bende, ama tabii midesi bulananlar aç karnına su içemeyebilir

evet tatlım dün gördük...şükür..sen de görmüştün di mi?

ohhh maşallah bebişine ) çoooookkkkk sevindimmm evet canım görmüştüm.. ne zaman pıt pıtlar için gitcen ne kadarlık olmuşş ayyy ne çok soru varmış

Allah tamamına erdirsin, inşaallah sağlıkla alırız bebeklerimize kucaklarımıza :=)

Ben eşimle gitmek istiyorum kısmetse kalp atışını duymaya ama vajinadan mı karından mı bakıyorlar ?

mrhb tatlım ..hayırlı olsun ...benim satımda 8 ocak ve dün gittim ilk kez ...4 hafta 6 günkültüm ..üstten gördü dr ...bgün 5+1 yani ...35 günlük ..seninde ya 5 ya da 6 haftalıktır...

hoşgeldin canım
burada seninle aynı dönem hamilelerle birlikte atladığın bir ayrıntı kalmaz canım, burayı takip etmeyi çok iyi düşünmüşsün
belki o ilgilenecek olan ebenin hizmetlerinden memnun kalırsın canım kötü düşünme, sen bebişinin tadını çıkar, mercimek tanenle konuş bol bol
ultrason aslında çok da iyi bir şey değil sonuçta yaydığı dalgalar var, belki o yüzden böyledir prosedür...
hangi ülkedesin canım?

Son düzenleme:

Tatlım hoşgeldin, hangi ülkedesin merak ettim. Benim de son adet tarihim 5 ocak, ben de geçen perşembe yani tam bir hafta önce gittim doktora ve kesemizi gördük, yarın Allah kısmet ederse kontrole gideceğiz kalp atışlarını görmek arzusuyla. Benim imzamın altından da takip edebilirsin kaç haftalık vs. olduğunu, ben de elimden geleni yapmak isterim tatlım ama en azından gidip keseni kalp atışlarını görebileceğin özel bir yer de mi yok sonuçta önemli bir süreç en azından bir kez bari dr kontrolünden geçmen gerekiyor.

foreverdream - bu arada bugün 6+5 canım

ohhh maşallah bebişine ) çoooookkkkk sevindimmm evet canım görmüştüm.. Ne zaman pıt pıtlar için gitcen ne kadarlık olmuşş ayyy ne çok soru varmış

tşk ederim hepimizinkine de maaşallah ..bgn tam 5+1 deyiz canım ... Yolk kesesi,kese falan normalmiş ... Bebeği de görürüz ama cok bastırınca acıtırız dedi malum sezaryan sonrası ...çarsamba tkrr gel dedi ,yani tam 1 hafta sonraya gün verdi...

tüm annelerin bebişleri hayırlı olsun arkadaşlar çok güzel şeyler okuyorum kendimle beraber sizler için de mutlu oluyorum ve heyecanlanıyorum :)) bulantılar fena olsalarda sonucu güzel az az sık sık yemek gerek çok bulantınız oldugunda zorlamayın biraz rahatlayınca yersiniz bol su için suya çok ihtiyacımız var bu dönem ve ileriki dönem için :)

su içmek yemek yemekten daha sıkıntı yaa yağlı tuzlu şeyler yemeden su içesi gelmiyo ki insanın hatta yemek yemeden nasıl içilir o su

hımm aynı sayılırız ozaman şekerim benim yolk felan hiçbişe söylemedi :-( seninki maşallah hızlı ilerliyor demekki sana 1 hafta sonrası sen benden önce görecen ilk dogum sezaryanmıydı canım

su içmek yemek yemekten daha sıkıntı yaa yağlı tuzlu şeyler yemeden su içesi gelmiyo ki insanın hatta yemek yemeden nasıl içilir o su

ben normalde de çok su içerim 1,5 litrel,k şişeye suyu koyuyorum gün için de onu içiyorum gecede yatana kadar 4 yada 5 bardak daha mecbur olunca içiliyor ama bulantı oluyorsa arada yudum yudum olsun için :)

bende geldim
sat13ocak.. hafta başından beri doktorumu göremediğim için ufaklık içerde ne alemde bilemiyorum..
pazartesi bi kez daha bhcg test yaptır perşembe de ultrasonla bakalım dedi sayın dr.um ama izne çıkacağını unutmuş herhalde..gittim yoktu..
bende başka doktora gitmeye karar verdim pazartesi kısmetse gidicem..
sabırsızlandıkça uzuyor zaman :)
bulantım bir kere oldu sadece o da psikolojik miydi neydi artık yok.. kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor
bi de uykum var bi geliyo ki bazen iş yerinde kafamı zor tutuyorum :)
gel pazartesi gel....

Ilginiz ve yorumlariniz icin cook tesekkur ederim.Ingilteredeyim ve saglik hizmetleri turkiyeye kiyasla cok kotu durumda bence.Ne bileyim biz bir heyecan doktora kos kos gittik kadin tebrik etti zaten yeni oldugum icin dil problemiide var esim anlatiyor iste boyle boyle heyecanla kadin iyi guzel diyor ilac fln kullanip kullanmadigi sordu eskiden hastalik gecirip gecirmedigimi flnn yalniz en komik olan su 2 kelimesiydi youtube'den unv. hamilelik ile ilgili videolarini izle dedi deli yaaa bide kapidan cikar folik asit markette var isterseniz alin dedi saka gibi :))) Ben martta bir sinav sebebiyle turkiye ye gelecem o zmn gorunurum diye dusundum biraz uzun olacak ama en azindan burdan iyi ....

ben normalde de çok su içerim 1,5 litrel,k şişeye suyu koyuyorum gün için de onu içiyorum gecede yatana kadar 4 yada 5 bardak daha mecbur olunca içiliyor ama bulantı oluyorsa arada yudum yudum olsun için :)

Burda su için su için ibarelerini okudukça bardağı elime alıyorum yoksa aklıma bile gelmiyo

benim de 12 ocak evet sabretmek zor :) bana kalsa pazartesi gitçem dr 'a ama perşembe falan gel dedi zaman geçmek bilmiyor ama yapçak bişey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…