evet canım aynen öyleaynen canım yaa benim eşim hatta abartıp başka yatakta mı yatsam sen rahat et dedi) bende dedim olmazzzzz nereye sensiz ısımaz yatak
aslında çoooookkkkkk şanslıyızzz böyle eşlerimiz olduğu için
kızlar kabızlığa da dikkat yaaBen sürekli haşlanmış patates yiyorum, kabızlık yapıyor ama midemi kaldırmayan tek şey patates, leblebi ve tuzlu ayran.
evet tatlım dün gördük...şükür..sen de görmüştün di mi?
canım Allah bağışlasın maşallah
ultrason karından mı vajinal mi??
AMİİİNNtşkler kızlar sıra sizlerde sizlerinde bekliyorum böyle resimlerini
ne kadar heycanlı birşeymiş bu beklemek ya Doktoruma artık dedimki benim kalp atışlarım bebişinkinden hızlı sanırım
herkese merhaba once butun hamile anne adaylarini kutluyorum rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.simdi biraz kendimi anlatayim :) ben 6 aylik evliyim esim doktora yaptigi icin yurtdisinda yasiyorum.gecen 5 ocakta adet oldum.bu ay gelmeyince test yaptik iki defa pozitif cikti.hemen doktor randevumuzu aldik ve gittik sonuc hicbirsey soylemedi ne kan tahlili,ne idrar testi beslenme folik asit vs....hicbirsey sadece bundan sonra bu ulke prosedurlerine gore butun islemlerimizi ebe yapacak onunla randevu haftaya persembe.arastirdim oda bisey yapmayacakmis sadece 3 ve 3 bucuk aylik olmasina yakin 2 defa tek ultrason ve diger testler yapiliyormus.yani turkiyenin kiymetini bilelim en azindan saglik hizmetleri cook iyi ben su anda kac aylik hamileyim ne yapmam gerekiyor uyku ilac besin vs herseyi internet ve bu forumdan ogreniyorum.yani benim degil kese bebegi gormem bile uzun sure sonra olacak galibaa((
hoşgeldin canımHerkese merhaba once butun hamile anne adaylarini kutluyorum rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Simdi biraz kendimi anlatayim :) Ben 6 aylik evliyim esim doktora yaptigi icin yurtdisinda yasiyorum.Gecen 5 ocakta adet oldum.Bu ay gelmeyince test yaptik iki defa pozitif cikti.Hemen doktor randevumuzu aldik ve gittik sonuc hicbirsey soylemedi ne kan tahlili,ne idrar testi beslenme folik asit vs....hicbirsey sadece bundan sonra bu ulke prosedurlerine gore butun islemlerimizi ebe yapacak onunla randevu haftaya persembe.Arastirdim oda bisey yapmayacakmis sadece 3 ve 3 bucuk aylik olmasina yakin 2 defa tek ultrason ve diger testler yapiliyormus.Yani turkiyenin kiymetini bilelim en azindan saglik hizmetleri cook iyi ben su anda kac aylik hamileyim ne yapmam gerekiyor uyku ilac besin vs herseyi internet ve bu forumdan ogreniyorum.Yani benim degil kese bebegi gormem bile uzun sure sonra olacak galibaa((
Herkese merhaba once butun hamile anne adaylarini kutluyorum rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Simdi biraz kendimi anlatayim :) Ben 6 aylik evliyim esim doktora yaptigi icin yurtdisinda yasiyorum.Gecen 5 ocakta adet oldum.Bu ay gelmeyince test yaptik iki defa pozitif cikti.Hemen doktor randevumuzu aldik ve gittik sonuc hicbirsey soylemedi ne kan tahlili,ne idrar testi beslenme folik asit vs....hicbirsey sadece bundan sonra bu ulke prosedurlerine gore butun islemlerimizi ebe yapacak onunla randevu haftaya persembe.Arastirdim oda bisey yapmayacakmis sadece 3 ve 3 bucuk aylik olmasina yakin 2 defa tek ultrason ve diger testler yapiliyormus.Yani turkiyenin kiymetini bilelim en azindan saglik hizmetleri cook iyi ben su anda kac aylik hamileyim ne yapmam gerekiyor uyku ilac besin vs herseyi internet ve bu forumdan ogreniyorum.Yani benim degil kese bebegi gormem bile uzun sure sonra olacak galibaa((
Eki Görüntüle 638693 Eki Görüntüle 638695
çok şükür bebişimi gördüm herşey yolunda dedi doktor umarım böyle de devam eder
evet canım aynen öyleAllah başımızdan eksik etmesin
kızlar kabızlığa da dikkat yaa
sabahları aç karnına ılık su kabızlığı önledi bende, ama tabii midesi bulananlar aç karnına su içemeyebilir
Tatlım hoşgeldin, hangi ülkedesin merak ettim. Benim de son adet tarihim 5 ocak, ben de geçen perşembe yani tam bir hafta önce gittim doktora ve kesemizi gördük, yarın Allah kısmet ederse kontrole gideceğiz kalp atışlarını görmek arzusuyla. Benim imzamın altından da takip edebilirsin kaç haftalık vs. olduğunu, ben de elimden geleni yapmak isterim tatlım ama en azından gidip keseni kalp atışlarını görebileceğin özel bir yer de mi yok sonuçta önemli bir süreç en azından bir kez bari dr kontrolünden geçmen gerekiyor.
ohhh maşallah bebişine) çoooookkkkk sevindimmm evet canım görmüştüm.. Ne zaman pıt pıtlar için gitcen ne kadarlık olmuşş ayyy ne çok soru varmış
tüm annelerin bebişleri hayırlı olsun arkadaşlar çok güzel şeyler okuyorum kendimle beraber sizler için de mutlu oluyorum ve heyecanlanıyorum :)) bulantılar fena olsalarda sonucu güzel az az sık sık yemek gerek çok bulantınız oldugunda zorlamayın biraz rahatlayınca yersiniz bol su için suya çok ihtiyacımız var bu dönem ve ileriki dönem için :)
tşk ederim hepimizinkine de maaşallah ..bgn tam 5+1 deyiz canım ... Yolk kesesi,kese falan normalmiş ... Bebeği de görürüz ama cok bastırınca acıtırız dedi malum sezaryan sonrası ...çarsamba tkrr gel dedi ,yani tam 1 hafta sonraya gün verdi...
su içmek yemek yemekten daha sıkıntı yaayağlı tuzlu şeyler yemeden su içesi gelmiyo ki insanın hatta yemek yemeden nasıl içilir o su
Gözün aydın canım .
ben normalde de çok su içerim 1,5 litrel,k şişeye suyu koyuyorum gün için de onu içiyorum gecede yatana kadar 4 yada 5 bardak daha mecbur olunca içiliyor ama bulantı oluyorsa arada yudum yudum olsun için :)
bende geldim
sat13ocak.. hafta başından beri doktorumu göremediğim için ufaklık içerde ne alemde bilemiyorum..
pazartesi bi kez daha bhcg test yaptır perşembe de ultrasonla bakalım dedi sayın dr.um ama izne çıkacağını unutmuş herhalde..gittim yoktu..
bende başka doktora gitmeye karar verdim pazartesi kısmetse gidicem..
sabırsızlandıkça uzuyor zaman :)
bulantım bir kere oldu sadece o da psikolojik miydi neydi artık yok.. kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor
bi de uykum var bi geliyo ki bazen iş yerinde kafamı zor tutuyorum :)
gel pazartesi gel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?