bende geldim
sat13ocak.. hafta başından beri doktorumu göremediğim için ufaklık içerde ne alemde bilemiyorum..
pazartesi bi kez daha bhcg test yaptır perşembe de ultrasonla bakalım dedi sayın dr.um ama izne çıkacağını unutmuş herhalde..gittim yoktu..
bende başka doktora gitmeye karar verdim pazartesi kısmetse gidicem..
sabırsızlandıkça uzuyor zaman :)
bulantım bir kere oldu sadece o da psikolojik miydi neydi artık yok.. kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor
bi de uykum var bi geliyo ki bazen iş yerinde kafamı zor tutuyorum :)
gel pazartesi gel....
pardon cnm ben listede yanlış gördüm sanırım....
ben de de yok bulantı cnm. bir benmiyim acaba diyodum bulantısız....aynen bel,kasık ağrısı var.. birde ağzımda demir tadı var.... tatlıyı çok seven ve hergün mutlaka bayıla bayıla yiyen ben,şimdi görmek istemiyorum. meyveyi bile zor yiyorum... muz yemeye çalışıyorum... ama ekşi ekşi kivi ve ekşi elma ya hayır demem......
bekleyince geçmiyor zaman yahu benimde cts kontrolüm hep yarın cts gibi geliyo ama diil
Canım bende bı kac gundur sabahları mıde bulantısı ve bas agrısıyla uyanıyorum. Sonra bıraz zaman gecınce gecıyo ama gun ıcerısınde bu durum bı kac kere oluyo.Sanırım aynıyız senınle.
aaa, hiç duymamıştım hamsiyi böyle pişirmeyi, sağlıklı da olur. ben de bir ara deneyeyim :))
canım, biraz sabırlı ol, gerekirse haftaya git, ben olsam beklerdim. benim de bhcg düşüktü, daha keseyi tam olarak dün gördüm. 5 haftalık görünüyormuş, haftasonu gittiğimde daha belirsizdi. tekrar gittim mecburen.
canım, mesajlarının tümünü okudum şimdi. şalgam çok susatır beni. bence ondan bu kadar susamışsındır.
gebelikte herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum ben. canın çok çekince 1 çay bardağı iç, yeterli.
benim de canım uzun süredir acı biber turşusu çekiyor, birkaç tane yiyorum ama turşu da zararlı işte, salamuradan dolayı.
normalde tuzu çok az kullanırım, ona güvenerek yiyorum biraz da :)
bushra_84 seni bekliyorum merakla neyaptın gördün mü keseni canım
pişşttt sakin ol bakayım az kaldı sabret iki gün daha. AAAA azıcıkta heyecanını yaşayın olayın. Bundan sonra aylık kontrollere dönücez yaaaa o zaman ne olacak
hımm aynı sayılırız ozaman şekerim benim yolk felan hiçbişe söylemedi :-( seninki maşallah hızlı ilerliyor demekki sana 1 hafta sonrası sen benden önce görecenilk dogum sezaryanmıydı canım
evet canım günlerimizde aynı ama benim kafama takılan bişey var beni strese soktu ben idrar yolları enfeksiyonu geçiriyormuşum doktor azosilin adında ilaç verdi tabi doğum doktoru. ama bebek üzerinde yan etkisi olup olmadığı saptanmamış yani net yanetkisi yoktur denemiyor. daha öncede değinmiştim hep araştırıyorum ilacı kullananları bulmaya çalışıyorum. senin bi bilgin var mı?
manne manne ben mercimeğimi görmek istiyoruuummm
onu ben de çok merak ediyorum benimle durumu aynı onunda bakalım ben de yarın görmeye gitcem inşallah görünür
evet tatlım pamuk prensim 4,130 gr idi:)
Akıntısı olan var mı ? Normalde çok az olmasına rağmen bu dönemde çoğaldı benim.
ooohhhhh maşallah tosun gibiymişbaya beslemişsin pamuğunu sen kaç kilo idin peki
pişşttt sakin ol bakayım az kaldı sabret iki gün daha. AAAA azıcıkta heyecanını yaşayın olayın. Bundan sonra aylık kontrollere dönücez yaaaa o zaman ne olacak
ilişki riskli gebeliklerde yasak olur arkadaşlar bana doktor ilişki serbest sıkıntı yok dedi. fakat eşim askerde zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?