2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bekleyince geçmiyor zaman yahu benimde cts kontrolüm hep yarın cts gibi geliyo ama diil

bushra_84 seni bekliyorum merakla neyaptın gördün mü keseni canım

aynen ben canım:)

Canım bende bı kac gundur sabahları mıde bulantısı ve bas agrısıyla uyanıyorum. Sonra bıraz zaman gecınce gecıyo ama gun ıcerısınde bu durum bı kac kere oluyo.Sanırım aynıyız senınle.

evet canım günlerimizde aynı ama benim kafama takılan bişey var beni strese soktu ben idrar yolları enfeksiyonu geçiriyormuşum doktor azosilin adında ilaç verdi tabi doğum doktoru. ama bebek üzerinde yan etkisi olup olmadığı saptanmamış yani net yanetkisi yoktur denemiyor. daha öncede değinmiştim hep araştırıyorum ilacı kullananları bulmaya çalışıyorum. senin bi bilgin var mı?

sağol canım cevap için ama haftaya kadar bekleyemem çatlarım:) yarını zor bekledim inanki eşim izin verse daha önce gidecektim de işte o beni engelliyor:)

bende geçiriyorum ama 3 gündür pek yanma felan olmuyor bol bol su içerek kendi kendini iyi edecekmişsin doktor bana bebeğin organları gelişiyor diye ilaç vermedi sadece su iç suan yapılacak bişe yok dedi..ben birazcık çok çok su içerek atlattım su içmeyi sevmeme rağmen...

şu yazdığım mesajları, yada cevap verdiğim mesajların cevaplarını bildirimlerde göremiyorum, bildirim olarak gelmiyor mu ben mi göremiyorum? yoksa cevapları okumakta çok zorluk çekiyorum geçmişi iyice irdelemem gerekiyor ki oda çok zaman alıyor.

bugün çok neşesizim, gribi atlatamadım arasıra mide bulantılarım var, evde dinlenemiyorum, çalışıyorum akşam olsunda eve gidip yatsam diye dua ediyorum. ayrıca kocamda bugün iş için şehir dışına gitti, beş gün yok.

ilişki riskli gebeliklerde yasak olur arkadaşlar bana doktor ilişki serbest sıkıntı yok dedi. fakat eşim askerde zaten...

ay geblik dönemi eşin askerde olduğu için bir anlamda şanslı da sayılırsın canım benim doktor ilişki yasak dedi eşim hergün yanımda ama o da zor oluyor onun için de ama napalım bebişimiz için katlanacak mecburen bana diyo ki oğlumuz daha doğmadan seni benden aldı doğunca napıcaz iyice kıskanırım diyo( o erkek olacağına inandığı için oğlumuz diyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…