2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Allah kolaylık versin.

Ben de nedense çalışsaydım bu dönemde ne iyi olurmuş diyorum, akşama kadar evde yalnız, canım dışarı çıkmak hiç istemiyor iki insan görüp muhabbet de edemeyecince, günler geçmiyor. Ama iş yorgunluğu da başka oluyor değil mi?

canım senin arkadaşlık isteğini kabul ediyorum ama profilde göremiyorum benim nette bugünlerde sorun var ondn mı artık bilmiyorum da inşallah olmuştur işlem

Allah gönlünüze göre versin, benim eşim de oğlum diyor :=) hatta abarttı kalp atışlarını duyuyor Ben de sürekli erteliyorum ilişkiye girmiyorum, yarın diyorum şu bu bahaneler buluyorum, doktora sormadan tehlikeye atmak istemedim.

inşallah hiç bir sorunla karşılaşmazsın ve bebişinin kalp atışlarını duyup mutluluktan havalara uçarsın :)

ben başlarken de levotironla başladım canım,doktor değiştirmedi,onunla devam ediyorum :) hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

keyifli yanları var zaman zamanda çok sıkıntılı yanları mesala hasta olunca dişini sıkıyorsun özel sektörde olunca kontroller için izinde kıvranırsın daha aylık kontrollere yeni yeni başlıyacaz yedi ay boyunca çalışıp rapor hakkımı kullanabilirsem çok iyi olacak, ağustosa kadar sık dişini diyorum kendi kendime :) evde oturmak rahat ama dediğin gibi bu seferde sıkıntıdan patlarsın günler daha yavaş ilerler :)

sen de özledin dimi mercimeğiniiii

özledim tabi pazartesiyi iple çekiyorum. Bakalım ne kadar büyümüş doktor amcası ne diyecek. merakla bekliyorum. heyecanda güzel. Bende zaman geçsin diye işte heyecanımı belli etmim diye sana takıldım tabi sende anladın hemen

İnşaallah rahat bir hamilelik geçirirsin, zaten kendini çok kötü hissettiğinde rapor da alabilirsin. Normal rapor tarihine kadar çalışmak çok mantıklı hemde zaman çabuk geçer, doğum parası da var :=)

Ben de artık kendime oyalanacak birşeyler bulacağım evde, yoksa depresyondan hiç çıkamayacağım belli ki Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de, napalım bunlar da geçer :=) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah.

Merhaba hanımlar...size öğlen gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum,o kadar güzeldi ki,kanlı canlıydı sanki...Allah hayra çıkarsın.rüyamın başları biraz karışıktı ama sonu şöyle.
bebişim doğmuş oluyor,ne zaman doğurduğumu da hatırlamıyorum ama evdeyiz ayağımda sallıyorum uyusun diye.sonra kendi kendime diyorum ki ayakta sallanmaya alışmasın yatırayım bi yere kendi kendine uyusun,şimdiden düşündüğüm şeye bak :)neyse bebişi yatırıyorum divana,ev de bizim değil ha neresiyse artık.sonra hiç de fotğrafını çekmedik bebişin doğarken falan,makineyi getireyim de fotoğrafını çekeyim diye yatak odasına gidiyorum.bakıyorum yatağın üstünde iki tane lacivert bebek battaniyesi var.Ay annem almış heralde bunları ,iyi düşünmüş götüreyim de bebeğin üstünü örteyim diye içeri gidiyorum,makineyi falan da unutuyorum zaten.battaniyeyi örterken uyanıyorum.....ayy ya sanki gerçek gibiydi ya,minicik bebiş sakin sessiz bişeydi.kız mı erkek mi olduğu belli değildi ama battaniyesi lacivert olunca erkek mi acaba diye düşündüm,üstünde de ayıcık resimleri vardı battaniyenin.keşke uyanmasaydım dedim ya..

Kıyamayız ki biz onlara, ne kadar mucize bi duygu ya, Allah isteyen herkese yaşatsın, hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın kavuştursun bizi sağlıkla sıhhatle inşallah

ben de dayanamayıp yarın sabhtan gidicem. 7-7,5 ay nasıl geçecek şimdiden böyle olursak bilmiyorum :)))

Güzel bir rüya görmüşsün, Allah hayırlara erdirsin. O günleri de göreceğiz inşaallah :=)

Allah hayra çıkarsın arkadaşım

ben de dayanamayıp yarın sabhtan gidicem. 7-7,5 ay nasıl geçecek şimdiden böyle olursak bilmiyorum :)))

Evde ilk gebelik testi yapıp pozitif çıktığında, hemen doktorumu aradım o da çok erken 4-5 gün sonra gel dedi. Bense hiç onu dinlemeyip telefonla konuştuktan yarım saat sonra hastanedeydim. Bu ne sabırsızlık dedi, biz seninle 9 ayı nasıl geçireceğiz. Şimdi de p.tesi kalp atışını duymaya gideceğiz. Günler geçmiyor :=)

Kıyamayız ki biz onlara, ne kadar mucize bi duygu ya, Allah isteyen herkese yaşatsın, hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın kavuştursun bizi sağlıkla sıhhatle inşallah

Amin canım inşallah tarifi yok bu duygunun. bambaşka bişey kucağımıza aldığımızda da dahada farklı olacağına inanıyorum. Allah ım aratmadan versin inşallah.

Yarın öbür gün normal bebek olmaya eli yüzü gözünü görmeye başlayınca içimiz daha çok pıt pıt yapacak bence bir an önce görmek için tabi bide kime benziyo tahminleri başlar daha o safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…