biz geç döllenenler biraradainşallah görmüştür... inşallah sende görürsün canım yaa
bugün çok neşesizim, gribi atlatamadımarasıra mide bulantılarım var, evde dinlenemiyorum, çalışıyorum akşam olsunda eve gidip yatsam diye dua ediyorum. ayrıca kocamda bugün iş için şehir dışına gitti, beş gün yok.
ay geblik dönemi eşin askerde olduğu için bir anlamda şanslı da sayılırsın canım benim doktor ilişki yasak dedi eşim hergün yanımda ama o da zor oluyor onun için de ama napalım bebişimiz için katlanacak mecburen bana diyo ki oğlumuz daha doğmadan seni benden aldı doğunca napıcaz iyice kıskanırım diyo( o erkek olacağına inandığı için oğlumuz diyo)
Arkaşlar merhaba ;
Doktora gittik geldik...
Kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyordu fakat duyamadık daha ufakmış
Pazartesi tekrar gideceğiz Allah izin verirse bu sefer hem görüp hem duyacağız
Gelişimi biraz yavaş ilerliyor bizimkinin 6+2 olarak gözüküyor geç döllenmede oluyor böyle bazen dedi doktorumuz fakat tabi biz heyecandan elli tane soru sorduk :)
Şu an kontrolüm altındasın dedi pazartesi gel duyalım bir dedi.Bugün hem görüp duysaydım pazartesi çağırmazdım seni 20 gün sonra çağırırdım dedi de biraz da olsa rahatladım...
Kızlar dua edin
Umarım bir sorunla karşılaşmam...
günaydın arkadaşlar
dr a gidecem öğleden sonra dualarınıza pozitif enerjilerinize ihtiyacım var
canım sağol. aslında malum cevizi bu ay çok yedim diyecem ama ben de bir yerde ceviz iyi geliyor diye duymuştum.. yani dr sakınca yok diyorsa tamam.
peki daha önce hangi ilacı kullanmıştın
Allah kolaylık versin.
Ben de nedense çalışsaydım bu dönemde ne iyi olurmuş diyorum, akşama kadar evde yalnız, canım dışarı çıkmak hiç istemiyoriki insan görüp muhabbet de edemeyecince, günler geçmiyor. Ama iş yorgunluğu da başka oluyor değil mi?
Allah gönlünüze göre versin, benim eşim de oğlum diyor :=) hatta abarttı kalp atışlarını duyuyorBen de sürekli erteliyorum ilişkiye girmiyorum, yarın diyorum şu bu bahaneler buluyorum, doktora sormadan tehlikeye atmak istemedim.
amin canım inşallah. canım benim doktor yasakladı zaten adam bunu duyunca yüreğine indi ama napsın:) şaka bir yana benim geçen hafta lekelnmem vardı o yüzden doktor düşük tehlikesi var dedi progestan verdi geçti çok şükür ama yasaklar halen devam iş yapma yat ilişki yasak geçen haftasonu dersaneye bile gitmemi sakıncalı buldu doktor ama şimdi normal gibi herşey anormal bir durum olsa 1 haftadır belirti verirdi herhalde diye düşünüyorum
sen de özledin dimi mercimeğiniiii
keyifli yanları var zaman zamanda çok sıkıntılı yanları mesala hasta olunca dişini sıkıyorsun özel sektörde olunca kontroller için izinde kıvranırsın daha aylık kontrollere yeni yeni başlıyacaz yedi ay boyunca çalışıp rapor hakkımı kullanabilirsem çok iyi olacak, ağustosa kadar sık dişini diyorum kendi kendime :) evde oturmak rahat ama dediğin gibi bu seferde sıkıntıdan patlarsın günler daha yavaş ilerler :)
Allah gönlünüze göre versin, benim eşim de oğlum diyor :=) hatta abarttı kalp atışlarını duyuyorBen de sürekli erteliyorum ilişkiye girmiyorum, yarın diyorum şu bu bahaneler buluyorum, doktora sormadan tehlikeye atmak istemedim.
amin canım inşallah. canım benim doktor yasakladı zaten adam bunu duyunca yüreğine indi ama napsın:) şaka bir yana benim geçen hafta lekelnmem vardı o yüzden doktor düşük tehlikesi var dedi progestan verdi geçti çok şükür ama yasaklar halen devam iş yapma yat ilişki yasak geçen haftasonu dersaneye bile gitmemi sakıncalı buldu doktor ama şimdi normal gibi herşey anormal bir durum olsa 1 haftadır belirti verirdi herhalde diye düşünüyorum
Benc eherşey yolundadır, dediğin gibi muhakkak bir belirti verirdi yolunda gitmeyen birşeyler olduğunda.
özledim tabi pazartesiyi iple çekiyorum. Bakalım ne kadar büyümüş doktor amcası ne diyecek. merakla bekliyorum. heyecanda güzel. Bende zaman geçsin diye işte heyecanımı belli etmim diye sana takıldım tabi sende anladın hemen
özledim tabi pazartesiyi iple çekiyorum. Bakalım ne kadar büyümüş doktor amcası ne diyecek. merakla bekliyorum. heyecanda güzel. Bende zaman geçsin diye işte heyecanımı belli etmim diye sana takıldım tabi sende anladın hemen
Merhaba hanımlar...size öğlen gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum,o kadar güzeldi ki,kanlı canlıydı sanki...Allah hayra çıkarsın.rüyamın başları biraz karışıktı ama sonu şöyle.
bebişim doğmuş oluyor,ne zaman doğurduğumu da hatırlamıyorum ama evdeyiz ayağımda sallıyorum uyusun diye.sonra kendi kendime diyorum ki ayakta sallanmaya alışmasın yatırayım bi yere kendi kendine uyusun,şimdiden düşündüğüm şeye bak :)neyse bebişi yatırıyorum divana,ev de bizim değil ha neresiyse artık.sonra hiç de fotğrafını çekmedik bebişin doğarken falan,makineyi getireyim de fotoğrafını çekeyim diye yatak odasına gidiyorum.bakıyorum yatağın üstünde iki tane lacivert bebek battaniyesi var.Ay annem almış heralde bunları ,iyi düşünmüş götüreyim de bebeğin üstünü örteyim diye içeri gidiyorum,makineyi falan da unutuyorum zaten.battaniyeyi örterken uyanıyorum.....ayy ya sanki gerçek gibiydi ya,minicik bebiş sakin sessiz bişeydi.kız mı erkek mi olduğu belli değildi ama battaniyesi lacivert olunca erkek mi acaba diye düşündüm,üstünde de ayıcık resimleri vardı battaniyenin.keşke uyanmasaydım dedim ya..
Merhaba hanımlar...size öğlen gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum,o kadar güzeldi ki,kanlı canlıydı sanki...Allah hayra çıkarsın.rüyamın başları biraz karışıktı ama sonu şöyle.
bebişim doğmuş oluyor,ne zaman doğurduğumu da hatırlamıyorum ama evdeyiz ayağımda sallıyorum uyusun diye.sonra kendi kendime diyorum ki ayakta sallanmaya alışmasın yatırayım bi yere kendi kendine uyusun,şimdiden düşündüğüm şeye bak :)neyse bebişi yatırıyorum divana,ev de bizim değil ha neresiyse artık.sonra hiç de fotğrafını çekmedik bebişin doğarken falan,makineyi getireyim de fotoğrafını çekeyim diye yatak odasına gidiyorum.bakıyorum yatağın üstünde iki tane lacivert bebek battaniyesi var.Ay annem almış heralde bunları ,iyi düşünmüş götüreyim de bebeğin üstünü örteyim diye içeri gidiyorum,makineyi falan da unutuyorum zaten.battaniyeyi örterken uyanıyorum.....ayy ya sanki gerçek gibiydi ya,minicik bebiş sakin sessiz bişeydi.kız mı erkek mi olduğu belli değildi ama battaniyesi lacivert olunca erkek mi acaba diye düşündüm,üstünde de ayıcık resimleri vardı battaniyenin.keşke uyanmasaydım dedim ya..
ben de dayanamayıp yarın sabhtan gidicem. 7-7,5 ay nasıl geçecek şimdiden böyle olursak bilmiyorum :)))
Kıyamayız ki biz onlara, ne kadar mucize bi duygu ya, Allah isteyen herkese yaşatsın, hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın kavuştursun bizi sağlıkla sıhhatle inşallah
ben de dayanamayıp yarın sabhtan gidicem. 7-7,5 ay nasıl geçecek şimdiden böyle olursak bilmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?