2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar doktordan geldim vajinal ultrasonla kese ve yolk kesesi göründü,yolk kesesinin kenarındaki beyaz çizgide bebek olacak dedi ama kalp atışı görülmedi doktor norml olduğunu söyledi ama ben çok üzüldüm haftaya tekrar gidicem,şimdi biraz netten araştırdımda Kağan Kocatepe 6 haftalıkken vajinal ultrasonla kalp atışı duyulması gerekir diyo.

Yarın öbür gün normal bebek olmaya eli yüzü gözünü görmeye başlayınca içimiz daha çok pıt pıt yapacak bence bir an önce görmek için tabi bide kime benziyo tahminleri başlar daha o safhada

Annemler şimdiden yorum yapıyorlar bile kızda erkekte olursa eşime benzemiş :)

Döllenmen geç de olmuş olabilir, hiç moralini bozma, umarım haftaya kalp atışını duyarsın.

Arkadaşım üzülecek birşey yok ki bunda, kesen görünmüş, oluşmaya başlamış 6. haftada kalp atışının görülmemesi normal, biz SAT a göre hesaplıyoruz ama döllenmeyle ilgili ve benim de 6. haftamda aynı şekilde keseyi gördük, içinde bir beyazlık vardı burada oluşacak dedi, 7. haftanın sonunda yani cts tekrar çağırdı. Bence kuzum oluşmaya başladı diye sevin sıkma canını hiiççç

gözün aydın canım Sen nete bakma 8 haftaya kadar kalp atışının duyulmaması normal panil yapma. Bi sonraki gittiğinde duyabilirsin. Döllenmeye göre bebeğin gelişimi farklı oluyor. bende 6+1 de duydum ama döllenme zamanında olmuş. Oranrılı gidiyor dedi doktorum. Sakın stres yapma kendi kendine

sağolun kızlar ama geç döllenme olması imkansız kızımda dandik bir ultrasonda 5+4te görmüştüm şimdi göremeyince panik yaptım işte

nedenmmmiiişşşş

Eşimi çok seviyorum da :) Sanırım ondan yorum yapıyorlar öle kendi aralarında sanki eşim beni sevmiyo :)

Şöyle bi saçmalık vardır eşlerden hangisi fazla severse çocuk ona benzermiş. Benimde eşime göre eşim daha fazla seviyomuş öle diyo karışık yani :)

Canim uzme kendini acele etme zaten kalp atisi 6-8 hafta arasi gorunur diyolar. Bu arada neden vajinal bakti ki doktorun abdominal gorunmedimi kesen?

Ya kızlar bugün doktora gittim.6+0 haftalık gebeliğim. Kalp atışını duymadık.sağlıklı bir gebelik olarak görünüyor şimdilik dedi doktor. Kalp atışı için erken daha dedi. ama burada bakıyorum benim gibi olan bircok kişi duymuşBirde smear testi yaptı.şuana kadar hiç yaptırmıştım.birde kürtajım olunca yapmak istedi.yılda bir kez yaptırmak gerekliymiş.sizleri yaptı mı

sağolun kızlar ama geç döllenme olması imkansız kızımda dandik bir ultrasonda 5+4te görmüştüm şimdi göremeyince panik yaptım işte

neden imkansız olsun arkadaşım, bilemezsin ki tam döllenmenin ne zaman olduğunu, üstelik bu kadar içini karartma karamsarlığa sürükleme kendini olumsuz giden hiçbirşey yok, bebişin oluşmaya başlamış, en kötü ihtimalle bir hafta daha beklersin kalp atışını duymak için - ki beklemek bizim işimşz. Ama içim rahat değil diyorsan başka bir doktora daha görün derim ben bir de başka bir doktor yorumu al

Bende duyamadım.vajinal baktı bendede.tam 6+0 dayız şuanda.doktor daha erken dedi.

gercekten cok iyi beslendim... Ben 62 kiloyla gebe kaldım 80 i gördüm en son ,suan 57 kiloyum ... Narin yapım var 1,72 de boyum :)))

oooo 18 kilo almışssın doktorlar en fazla 14 kilo diyor ooo boyun uzunmuş ince gösterirsin benim boyum 163 kilom 57 ayy ben narin değilmiyim aceba

herşey yolunda mı diye kontrol amaçlı yapmıştır smear testini, bence güzel bir önlem, bana yapılmadı ama yapılmasını isterdim, hakikaten her yıl yaptırmamız lazım ama hangimiz yaptırdı bu yaşımıza kadar mecbur kalmadığı sürece. Ben de tam 6,0 da gittim canım sadece keseyi gördük ve oluşmaya başlayan mercimeği ama hiç neden kalp atışını duymadım bir sorun mu var diye düşünmedim, oluşmaya başlamış diye sevindim, neden olumsuzluk buluyorsunuz geriyorsunuz kendinizi ve mercimeğinizi Allah izin verirse sırayla hepsini takip edeceğiz. Bize düşen bekleyip sabretmek pıt pıtları duymak için

benim de 6 da gözükmedi kalp atışları canım 7 de gözüktü sıkma canını haftaya gözükür moralller yükseeek tutuluyor , bebişler sağlıkla doğuyor:)))

doktorum bana deltacortril diye bir ilaç başladı ilk günden yan etkisi 2 sayfa ilacın onlar bilmedikleri bir işe kalkışmazlar için rahat olsun bugün o şikayetten bende tahlil verdim bakalım yarın alacağım sonuçları.....

arkadaslar midem cok bulanıyo bugün yataktan kalakamıyorum kalkınca iice bulanıyo napmam lazım aranızda böle olanlar varmı cwp werin lütfen

aaa ben de duymuştum onu ama kim kimi daha çok sevince ona benziyodu karıştırıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…