Amin canım inşallah tarifi yok bu duygunun. bambaşka bişey kucağımıza aldığımızda da dahada farklı olacağına inanıyorum. Allah ım aratmadan versin inşallah.
Yarın öbür gün normal bebek olmaya eli yüzü gözünü görmeye başlayınca içimiz daha çok pıt pıt yapacak bence bir an önce görmek için tabi bide kime benziyo tahminleri başlar daha o safhada
kızlar doktordan geldim vajinal ultrasonla kese ve yolk kesesi göründü,yolk kesesinin kenarındaki beyaz çizgide bebek olacak dedi ama kalp atışı görülmedi doktor norml olduğunu söyledi ama ben çok üzüldüm haftaya tekrar gidicem,şimdi biraz netten araştırdımda Kağan Kocatepe 6 haftalıkken vajinal ultrasonla kalp atışı duyulması gerekir diyo.
kızlar doktordan geldim vajinal ultrasonla kese ve yolk kesesi göründü,yolk kesesinin kenarındaki beyaz çizgide bebek olacak dedi ama kalp atışı görülmedi doktor norml olduğunu söyledi ama ben çok üzüldüm haftaya tekrar gidicem,şimdi biraz netten araştırdımda Kağan Kocatepe 6 haftalıkken vajinal ultrasonla kalp atışı duyulması gerekir diyo.
Annemler şimdiden yorum yapıyorlar bile kızda erkekte olursa eşime benzemiş :)
evet canım günlerimizde aynı ama benim kafama takılan
bişey var beni strese soktu ben idrar yolları enfeksiyonu geçiriyormuşum doktor azosilin adında ilaç verdi tabi doğum doktoru. ama bebek üzerinde yan etkisi olup olmadığı saptanmamış yani net yanetkisi yoktur denemiyor. daha öncede değinmiştim hep araştırıyorum ilacı kullananları bulmaya çalışıyorum. senin bi bilgin var mı?[/
QUOTE]
Canim bu konuda hic bi bilgim yok ama ilacin bi zarari olsa doktor seni riske atmaz diye dusunuyorum.
Annemler şimdiden yorum yapıyorlar bile kızda erkekte olursa eşime benzemiş :)
nedenmmmiiişşşş
sağolun kızlar ama geç döllenme olması imkansız kızımda dandik bir ultrasonda 5+4te görmüştüm şimdi göremeyince panik yaptım işte
gercekten cok iyi beslendim... Ben 62 kiloyla gebe kaldım 80 i gördüm en son ,suan 57 kiloyum ... Narin yapım var 1,72 de boyum :)))
Ya kızlar bugün doktora gittim.6+0 haftalık gebeliğim. Kalp atışını duymadık.sağlıklı bir gebelik olarak görünüyor şimdilik dedi doktor. Kalp atışı için erken daha dedi. ama burada bakıyorum benim gibi olan bircok kişi duymuşBirde smear testi yaptı.şuana kadar hiç yaptırmıştım.birde kürtajım olunca yapmak istedi.yılda bir kez yaptırmak gerekliymiş.sizleri yaptı mı
evet canım günlerimizde aynı ama benim kafama takılan bişey var beni strese soktu ben idrar yolları enfeksiyonu geçiriyormuşum doktor azosilin adında ilaç verdi tabi doğum doktoru. ama bebek üzerinde yan etkisi olup olmadığı saptanmamış yani net yanetkisi yoktur denemiyor. daha öncede değinmiştim hep araştırıyorum ilacı kullananları bulmaya çalışıyorum. senin bi bilgin var mı?
Eşimi çok seviyorum da :) Sanırım ondan yorum yapıyorlar öle kendi aralarında sanki eşim beni sevmiyo :)
Şöyle bi saçmalık vardır eşlerden hangisi fazla severse çocuk ona benzermiş. Benimde eşime göre eşim daha fazla seviyomuş öle diyo karışık yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?