canım senin de mi öyle sen gördün mü keseyi?
herşey yolunda mı diye kontrol amaçlı yapmıştır smear testini, bence güzel bir önlem, bana yapılmadı ama yapılmasını isterdim, hakikaten her yıl yaptırmamız lazım ama hangimiz yaptırdı bu yaşımıza kadar mecbur kalmadığı sürece. Ben de tam 6,0 da gittim canım sadece keseyi gördük ve oluşmaya başlayan mercimeği ama hiç neden kalp atışını duymadım bir sorun mu var diye düşünmedim, oluşmaya başlamış diye sevindim, neden olumsuzluk buluyorsunuz geriyorsunuz kendinizi ve mercimeğinizi Allah izin verirse sırayla hepsini takip edeceğiz. Bize düşen bekleyip sabretmek pıt pıtları duymak için
arkadaslar midem cok bulanıyo bugün yataktan kalakamıyorum kalkınca iice bulanıyo napmam lazım aranızda böle olanlar varmı cwp werin lütfen
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
yataktan kalkmadan çubuk kraker atıştır iyi geliyor inan
arkadaslar midem cok bulanıyo bugün yataktan kalakamıyorum kalkınca iice bulanıyo napmam lazım aranızda böle olanlar varmı cwp werin lütfen
bol bol ayva tüketin kızlar gerçekliğini kanıtlamak için kaç kişiye sordum bebeişler hem gamzeli oluyormuş hemde cildi çok güzel olurmuş...aş ermeler başladı mı ben ilk şalgam suyuyla başladım 6.haftamda
Canim bende dun senin gibiydim ve tum gun yattim.aksamda zar zor yedigim herseyi annda geri cikardik.sukur bugun biraz daha iyim az da olsa yedim biseyler.patatesi haslayip tuzlayip yiyebilirsin iyi geliyo hem acligini hem bulantini bastiriyo.
denedim cnm ya ne yersemgeri geliyor :
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
bide onu deneyim cnm ya belki iyi gelir uyuynca gecio bazen uykudan bile afedersin ama ögürerek kalkıyorum neden böle oluyor anlamadım
Canim cok gecmis olsun uzuldum.hakkinda hayirlisi buymus demekki.zaten vucut saglikli olmayan bebegi kendisi atiyomus demekki gebeligin saglikli deilmis.uzme kendini rabbim tez zamanda nasip etsin insallah.
kuru incir yemeyi denedin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?