2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesef Yani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah

bol bol ayva tüketin kızlar gerçekliğini kanıtlamak için kaç kişiye sordum bebeişler hem gamzeli oluyormuş hemde cildi çok güzel olurmuş...aş ermeler başladı mı ben ilk şalgam suyuyla başladım 6.haftamda

Canım benimde bildiğim kadarı ile daha önce yaptırmayanlardan tedbir amaçlı simir alınıyor. Ve en güzelide aluınması gerekiyor. Ben geçen yıl yaptırdığım iin benm doktorum gerek göremedi simir yaptırmaya.

bende katılıyorum sana boşuna düşünüp stres yapıyorsunuz hem bebeği hem kendinizi üzüyorsunuz. Hayırlısı ile bir sonraki gittiğinizde bebeklerinizi kalp atışınıda duyup gelişiğini göreceksiniz.

Allah yanında ve yardımcın olsun canım çok üzüldüm

arkadaslar midem cok bulanıyo bugün yataktan kalakamıyorum kalkınca iice bulanıyo napmam lazım aranızda böle olanlar varmı cwp werin lütfen

Canim bende dun senin gibiydim ve tum gun yattim.aksamda zar zor yedigim herseyi annda geri cikardik.sukur bugun biraz daha iyim az da olsa yedim biseyler.patatesi haslayip tuzlayip yiyebilirsin iyi geliyo hem acligini hem bulantini bastiriyo.

Canim bende dun senin gibiydim ve tum gun yattim.aksamda zar zor yedigim herseyi annda geri cikardik.sukur bugun biraz daha iyim az da olsa yedim biseyler.patatesi haslayip tuzlayip yiyebilirsin iyi geliyo hem acligini hem bulantini bastiriyo.

bide onu deneyim cnm ya belki iyi gelir uyuynca gecio bazen uykudan bile afedersin ama ögürerek kalkıyorum neden böle oluyor anlamadım

Canim cok gecmis olsun uzuldum.hakkinda hayirlisi buymus demekki.zaten vucut saglikli olmayan bebegi kendisi atiyomus demekki gebeligin saglikli deilmis.uzme kendini rabbim tez zamanda nasip etsin insallah.

ne kadar pozitif düşünmek istemesem de aksilikler beni buluyor.

dün dr sekreteri randevuyu 14 e verdi. ben de daha sonra aradım açlık tokluk farkediyor mu diye ama ben belli bir saatten sonra almayacaklarını düşünmedim. yani o saatte gönderiyorsa mutlaka alıyorlardır diye..yani demedikler ki öğleden sonra kan almazlar diye.. neyse yarın gel dedi.

ultrasonda anlamadığım öncekinde yani o zaman 4 haftalık falan dedi. şimdi 6+3 dedi.

o zaman 0,76 cm di. şimdi 0,63 cm.. o zaman keseyi mi ölçtü acaba. çünkü kese vardı da bebek görünmüyordu.aslında işaretledikleri yerler öyle gibi ama emin olamadım. bir de dr resmi alıyım dedi ben yanında götürdü sandım. ben giyinip geldim yanında değilmiş.. resmi sorunca veriyim almışım da getirmeyi unutmuşum dedi. yani emin olamıyorum.

troit olayında bebek için değil senin için onlar dedi. bebeği etkilemez dedi. inanmak istiyorum ama inandırıcı gelmedi.

sonra demir içiyorum dedim. gerek yok içme.. o kadarcık bebeğe içsen ne fayda dedi.. ondan alsa ne olur almasa ne olur dedi.

yani anlayacağınız dr beni tatmin etmedi..

yine kafam karışık..

zekai tahir e mi gidiyim hacettepe den randevu mu alıyım başka bir özel hastaneye mi gidiyim. sağlık ocağına mı gidiyim..

hem troit bir başka dr tarafından da görülür.

not: bebişimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım. ultrasonda ses yoktu.

Son düzenleme:

bushra inan çok üzüldüm ama her şerde hayır vardır demekten başka bir şey gelmşyor insanın elinden.Geçen mayısta bende düşük yaptım hangi duygularla yazdığını anlayabiliyorum bu yazıyı.Sen hep pozitif bekledin sonucu Allah bundan sonrası için hayırlı evlat versin sana.

Canim cok gecmis olsun uzuldum.hakkinda hayirlisi buymus demekki.zaten vucut saglikli olmayan bebegi kendisi atiyomus demekki gebeligin saglikli deilmis.uzme kendini rabbim tez zamanda nasip etsin insallah.

Tşk ederim canım,doktorda sağlıklı bir gebelik değilmiş dedi.Hayırlısı canım,amin inşaAllah

canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder , vardır bunda da bir hayır , kendine çok dikkat et önemli olan sesin sağlığın aman sakın bırakma kendini sen iyi ol ki en kısa zamnda yeniden hamile kalabilesin....

Canım Allah sabır versin. İnan çok üzüldüm. Ben sana hiç konduramadım şuan da çokta şaşkınım.
Biliyorsun hep olumlu yönde yanında olmaya çalıştım ve belkide seni hep umutlandırdım. İnan yazacak birşey bile bulamıyorum şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…