- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Dene bi canim bana aksam iyi geldi bugunde yedim biraz iyi oldu.gebelik belirtilerimiz basliyor iste canim yavas yavas telaslanma.
Allah yanında ve yardımcın olsun canım çok üzüldüm
Canım Allah sabır versin. İnan çok üzüldüm. Ben sana hiç konduramadım şuan da çokta şaşkınım.
Biliyorsun hep olumlu yönde yanında olmaya çalıştım ve belkide seni hep umutlandırdım. İnan yazacak birşey bile bulamıyorum şuanda.
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
walla korkmadım deil eşimde telaşlandı su werse geri geliyor ne zmana kadar böle olcak canım bilmiyorum ama inş. cabuk biterbebeğim rahat durmuo
Amin canım,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.
Dun benim esimde herseyi cikarmaya baslayinca cok teleslandi doktora falan gidelim dedi ama ben istemedim normal olcak bunlar dedim.ewet bebislerimiz simdiden annelerine rahat vermemeye basladilar valla.
Canım umut insanın ekmeğidir derler ya.Bende hep umutluydum.
Ama inanın hiç üzülmedim kızlar.Size çok üzgün olarak yazmıyorum çünkü ben muayene olmadan önce Rabbim resmen bir işaret gönderdi.Benden önceki hasta karnı burnundaydı ağlaya ağlaya çıktı odadan.8 aylık hamileymiş ve bebeğinin kalp atışları durmuş.O kadar üzüldümki ona ağladım.Dua ettim Rabbim böyle acı çekeceğime şimdiden düşsün çok daha iyi diye.
Buda benim imtihanımmış.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun,sağlıklı güzel hamilelikler geçirmenizi nasip etsin inşaAllah ve hepinizi bir avazda kurtarsın :)
Benide dualarınızda hatırlarsanız çok sevinirim.
Hepiniz Allah cc'ye emanet olun.
Ama inanın hiç üzülmedim kızlar.Size çok üzgün olarak yazmıyorum çünkü ben muayene olmadan önce Rabbim resmen bir işaret gönderdi.Benden önceki hasta karnı burnundaydı ağlaya ağlaya çıktı odadan.8 aylık hamileymiş ve bebeğinin kalp atışları durmuş.O kadar üzüldümki ona ağladım.Dua ettim Rabbim böyle acı çekeceğime şimdiden düşsün çok daha iyi diye.
Buda benim imtihanımmış.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun,sağlıklı güzel hamilelikler geçirmenizi nasip etsin inşaAllah ve hepinizi bir avazda kurtarsın :)
Buda benim imtihanımmış.
Buda benim imtihanımmış.
canımm geçmiş olsun yaaa allah sabır versin yeniden anne olursun önümüzdeki ay ben senin için girdim şimdi çok üzüldüm :-( moralini bozma emi sen sağlıklı olki yeni gelecek bebeginde sağlıklı olsun çok zor durum seni anlıyorum ama sabırlı ol Allah ım bidaha yaşatmasın bak kesin önümüzdeki ay gelecek bebeğin
3_sevdalinka_3
Tatlım elimizden gelen, gelecek birşey varsa yapabileceğimiz lütfen söyle, belki hiçbirşey gelmiyo gelemiyo elimizden ama kalbimiz ve dualarımız seninle Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatla buluştursun seni de bizi de inşallah
neslihakan
Hakkını helal et canım. Rabbim en güzelini versin hakkında inşallah. Hayırlısı ile hayırlı zamanda kucağında yavrucağını almayı nasip etsin. Ben sana çok alışmıştım. İlerleyen dönemlerde böyle güzel bi haber aldığında bizimle paylaş olur mu? Kendine de çok iyi bak.
iyi dileklerin için çok teşekkürler.
Buda benim imtihanımmış.
allahın takdiri canım ne denir hakkında hayırlı olan buymuş.sevinmelisinki tekrar bebeğinin olma şansı var.yıllarca bu ümitle yaşayan insanları düşün,hiç şansı olmayanları.üzme canını inşallah kasım aralık annesi olursun
İnşaAllah canım,çok sağol güzel dileklerin için:)
Canım Allah cc razı olsun,düşünmen yeter.Kendinize iyi bakın başka bir şey istemem:)
Amin canım,çok sağol.Hakkım hepinize sonuna kadar helal olsun kızlar.Sizlerde hakkınızı helal edin.İnşaAllah güzel haberlerimle dönerim aranıza:)
Kızlar merhaba,bugün doktor randevum vardı.Keseyi göremedik.Beta hcg testi yapıldı,1800 olması gereken değer 350 çıktı maalesefYani düşük yapıyorum
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde sizlere doğum yapmanızı nasip etsin inşaAllah
ne kadar pozitif düşünmek istemesem de aksilikler beni buluyor.
dün dr sekreteri randevuyu 14 e verdi. ben de daha sonra aradım açlık tokluk farkediyor mu diye ama ben belli bir saatten sonra almayacaklarını düşünmedim. yani o saatte gönderiyorsa mutlaka alıyorlardır diye..yani demedikler ki öğleden sonra kan almazlar diye.. neyse yarın gel dedi.
ultrasonda anlamadığım öncekinde yani o zaman 4 haftalık falan dedi. şimdi 6+3 dedi.
o zaman 0,76 cm di. şimdi 0,63 cm.. o zaman keseyi mi ölçtü acaba. çünkü kese vardı da bebek görünmüyordu.aslında işaretledikleri yerler öyle gibi ama emin olamadım. bir de dr resmi alıyım dedi ben yanında götürdü sandım. ben giyinip geldim yanında değilmiş.. resmi sorunca veriyim almışım da getirmeyi unutmuşum dedi. yani emin olamıyorum.
troit olayında bebek için değil senin için onlar dedi. bebeği etkilemez dedi. inanmak istiyorum ama inandırıcı gelmedi.
sonra demir içiyorum dedim. gerek yok içme.. o kadarcık bebeğe içsen ne fayda dedi.. ondan alsa ne olur almasa ne olur dedi.
yani anlayacağınız dr beni tatmin etmedi..
yine kafam karışık..
zekai tahir e mi gidiyim hacettepe den randevu mu alıyım başka bir özel hastaneye mi gidiyim. sağlık ocağına mı gidiyim..
hem troit bir başka dr tarafından da görülür.
not: bebişimin kalp atışlarını gördüm ama duyamadım. ultrasonda ses yoktu.
Amin canım inşaAllah:)
Beni en çok mutlu eden hamile kalabilme ihtimalimin olması,bununla avutuyorum kendimi:)
İnşaAllah canım,çok sağol güzel dileklerin için:)
ben biliyorum senin önümüzdeki ay kızlar tekrar hamişim diye geleceğini... rabbim hayırlısını versin herşey için allah korusun dediğin gibi 8 ay tasşıyıp sonra kalbi durması allahım yaşatmasın zavallı kadın ne durumdadır kimbilir allah sabır versin... dualarım hep seninle
Ama o kadar dayandım sizler ağlattınız beni:)Benim miniğimde sizin miniklerinizin kardeşi olur napalım inşaAllah:)İnşaAllah yeniden hamile kalırsam gelirim aranıza:)
Hepinizi çok seviyorum,çok sıcaksınız ve çok gerçeksiniz benim için.Sizleri ve miniklerinizi Allah cc'ye emanet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?