2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Dene bi canim bana aksam iyi geldi bugunde yedim biraz iyi oldu.gebelik belirtilerimiz basliyor iste canim yavas yavas telaslanma.

walla korkmadım deil eşimde telaşlandı su werse geri geliyor ne zmana kadar böle olcak canım bilmiyorum ama inş. cabuk biter bebeğim rahat durmuo

Canım umut insanın ekmeğidir derler ya.Bende hep umutluydum.

Ama inanın hiç üzülmedim kızlar.Size çok üzgün olarak yazmıyorum çünkü ben muayene olmadan önce Rabbim resmen bir işaret gönderdi.Benden önceki hasta karnı burnundaydı ağlaya ağlaya çıktı odadan.8 aylık hamileymiş ve bebeğinin kalp atışları durmuş.O kadar üzüldümki ona ağladım.Dua ettim Rabbim böyle acı çekeceğime şimdiden düşsün çok daha iyi diye.
Buda benim imtihanımmış.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun,sağlıklı güzel hamilelikler geçirmenizi nasip etsin inşaAllah ve hepinizi bir avazda kurtarsın :)
Benide dualarınızda hatırlarsanız çok sevinirim.
Hepiniz Allah cc'ye emanet olun.

Son düzenleme:

canımm geçmiş olsun yaaa allah sabır versin yeniden anne olursun önümüzdeki ay ben senin için girdim şimdi çok üzüldüm :-( moralini bozma emi sen sağlıklı olki yeni gelecek bebeginde sağlıklı olsun çok zor durum seni anlıyorum ama sabırlı ol Allah ım bidaha yaşatmasın bak kesin önümüzdeki ay gelecek bebeğin

walla korkmadım deil eşimde telaşlandı su werse geri geliyor ne zmana kadar böle olcak canım bilmiyorum ama inş. cabuk biter bebeğim rahat durmuo

Dun benim esimde herseyi cikarmaya baslayinca cok teleslandi doktora falan gidelim dedi ama ben istemedim normal olcak bunlar dedim.ewet bebislerimiz simdiden annelerine rahat vermemeye basladilar valla.

Amin canım,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.

Tatlım elimizden gelen, gelecek birşey varsa yapabileceğimiz lütfen söyle, belki hiçbirşey gelmiyo gelemiyo elimizden ama kalbimiz ve dualarımız seninle Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatla buluştursun seni de bizi de inşallah

Dun benim esimde herseyi cikarmaya baslayinca cok teleslandi doktora falan gidelim dedi ama ben istemedim normal olcak bunlar dedim.ewet bebislerimiz simdiden annelerine rahat vermemeye basladilar valla.

evet cnm aynısını benimkide yaptı yok askım gerek dedim ondan sonra biraz sustu ebeğimiz sağlıklı olsunda annesi herseyi yapar ama onun beslenmesi içinde yemem lazım napcaz bilmiyomD:.d

Hakkını helal et canım. Rabbim en güzelini versin hakkında inşallah. Hayırlısı ile hayırlı zamanda kucağında yavrucağını almayı nasip etsin. Ben sana çok alışmıştım. İlerleyen dönemlerde böyle güzel bi haber aldığında bizimle paylaş olur mu? Kendine de çok iyi bak.

iyi dileklerin için çok teşekkürler.

üzme cnm kendini yanında deiliz su an ama lutfen kendini yıpratma allhım tekrar wericektir emin ol seni çok sewiyoruz unutma

veren de Allah alan da Allah, elimizden birşey gelse keşke ama hayırlı olan bu şekildeymiş demekki, tevekkülüne hayran kaldım arkadaşım. Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin gönlümüzün razı olduğunu hazkkımızda hayırlı eylesin...

allahın takdiri canım ne denir hakkında hayırlı olan buymuş.sevinmelisinki tekrar bebeğinin olma şansı var.yıllarca bu ümitle yaşayan insanları düşün,hiç şansı olmayanları.üzme canını inşallah kasım aralık annesi olursun

İnşaAllah canım,çok sağol güzel dileklerin için:)

Canım Allah cc razı olsun,düşünmen yeter.Kendinize iyi bakın başka bir şey istemem:)

Amin canım,çok sağol.Hakkım hepinize sonuna kadar helal olsun kızlar.Sizlerde hakkınızı helal edin.İnşaAllah güzel haberlerimle dönerim aranıza:)

Ne güzel yazmışsınız, hepsi bir imtihan, Allah güzel gönlünüze göre versin inşaallah.

Amin canım inşaAllah:)
Beni en çok mutlu eden hamile kalabilme ihtimalimin olması,bununla avutuyorum kendimi:)

Allah ' a emanet ol inşallah

geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

canım zekai tahire gitmede gerisini sen bilin oraya en son gittiğimde 3 . gebeliğimdi o kadar pisti ki ortam doktorların davranışları bir tuhaf hemşireler ayrı bir kafada zaten hasta haklarına şikayet etmiştim

Ama o kadar dayandım sizler ağlattınız beni:)Benim miniğimde sizin miniklerinizin kardeşi olur napalım inşaAllah:)İnşaAllah yeniden hamile kalırsam gelirim aranıza:)
Hepinizi çok seviyorum,çok sıcaksınız ve çok gerçeksiniz benim için.Sizleri ve miniklerinizi Allah cc'ye emanet ediyorum.

kalıcaksın cnm emin ol buna benim bebeğiimle beşik kerti yapcaz daha kacmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…