2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım herşeyin hayırlısını versin..
ben troidimin bebeğime zarar vermesinden çok korkuyorum.

yalnız hamile kaldığında burayı da bildirirsin di mi..

canım zekai tahire gitmede gerisini sen bilin oraya en son gittiğimde 3 . gebeliğimdi o kadar pisti ki ortam doktorların davranışları bir tuhaf hemşireler ayrı bir kafada zaten hasta haklarına şikayet etmiştim

evet bir tuhaflar..
peki gebelikte başka kan testleri falan yapılıyor mu.. yani bundan sonra.

cnm sen ankaradsın demi necati kaya var mehmet çelik onlara gidebilirsen ne mutlu sana sincan devlet hastanesi 12.cadde doktorları hem cok güzel ilgileniyorlar hemde acık acık tek tek anlatıyorlar

bir de arkadaşlar özel dr karından göremedi alttan baktı. acaba cihazdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bana göstermiyorsun ama kilo mu aldın dedi.

bir de demir vitamini içiyor musunuz.bana içme dedi de.

Son düzenleme:
slm anneler nasılsınız ben bebeğimin kesesini gördüm ama daha kalp atışını alamadım haftaya çarşamba alacam benimle aynı olan anneler siz aldınızmı kalp atımını ben bugün 6+6 günlük gebeyim. en geç ne zaman kalp atımı :18: belli olur bilen varmı kızlar

bir de arkadaşlar özel dr karından göremedi alttan baktı. acaba cihazdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bana göstermiyorsun ama kilo mu aldın dedi.

benim kesemde görünmeyince alttan bakmıştı.hemencecik göründü kesemiz.dün yeni ultrason fotomuzu aldık nasıl büyümüş bitanemm benimm.çok çabuk gelişiyorlar anne karnında

banada verdi cnm içiyorum bende ayrıca bna hiç alttan bakmadı hep karından baktı

evet bir tuhaflar..
peki gebelikte başka kan testleri falan yapılıyor mu.. yani bundan sonra.

sanırım şöyleydi sıralama
4. hafta kese
8 .hafta kalp atışı
12. hafta 2 li tarama
16. hafta 3 lü tarama

hamileliğimde en fazla 20 ye kadar biliyorum sonrasını diğer tecrübeli annelerden öğreneceğiz

benim kesemde görünmeyince alttan bakmıştı.hemencecik göründü kesemiz.dün yeni ultrason fotomuzu aldık nasıl büyümüş bitanemm benimm.çok çabuk gelişiyorlar anne karnında

seninle aynıyız.. ilişki sanki 13,01 dı benim:)

dün de alttan baktı mı..şu yüzden soruyorum. acaba dr un cihazı iyi değil mi diye onu anlayacağım ona göre başka dr u düşünebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…