2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Bende de normalde hiç sivilce vs yoktu ama hamile oldugumu öğrenmemle birlikte ergenlikte çıkmayan sivilcelerle doldu cildim

Kızlar hepiniz folik asit iciyorsunuzdur vitamin olarak içtiğiniz bir sey var mı?Ben elevit iciyorum ama her seferinde içerken kusmamak icin zor tutuyorum kendimi.

Kızlar hepiniz folik asit iciyorsunuzdur vitamin olarak içtiğiniz bir sey var mı?Ben elevit iciyorum ama her seferinde içerken kusmamak icin zor tutuyorum kendimi.

bende elevıt kullanıyorum ama eskı doktorum vermıştı. kendısıne guvenmedım dru değiştirdım. herkesın onerdığı bı doktra başladım. yenı doktorum elevıtı sadece ıstahı az olan zayıf bunyelı annelere verdığını benım ıçmeme gerek kalmadığını soyledı. baktı ırı yarı bırşeyim sizde eğer zayıf değilsenız yeme sorununuz yoksa ıçmeyın ama varsa ıcın vıtamın sonuçta

özeniyorum ne yalan söyliyeyim hominide gırtlak yiyorum nolcek benim bu halim?

canım ben böyle haberler duymamak için ekstra gayret gösteriyorum. çünkü çok etkileniyorum. dün büşraya ve anlattığı 8 aylık kadını bir tütlü aklımdan çıkaramıyorum. çok etkileniyorum çok. hatta yanlış anlamazsanız burda böyle şeyler paylaşmayın bile diyesim var. çünkü öyle bi dönemdeyiz ki en ufak bişey gözümüze koskocaman oluyor. umarım beni yanlış anlamazsınız. bi terbiyesizlik yapmak istemem asla.

canım sen adana'da mısın ben de adanalıyım :)
evet cnm hem adanalıyım hem adanadayım. sen nerdesin?

kızlar arkadaşım 12 de sezeryana gircek 20 gün erken doğum yapcak dua edin ne olur sağ salim kızını alsın kucağına.hamilelerin duası kabul olurmuş..
bu saatlerde olmuştur Allahın izniyle. nesi oldu nasıllar? iyiler inşallah haber ver.

çin takvimi için çogu kisi dogru degil diyor ben baktım benimki erkek ama tabiki rabbim ne verirse razıyız farketmez evlat sevgiside hiçbirseye benzemiyor bambaska bi sevgi :)))))
çin takvimi doğru olmaya doğru da internette eskiler dolaştığı için hep tam olarak doğru olmuyor malesef.

Kizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.
Gözünaydın cnm

şuan hiç tahammül edemediğim şey sucuk ve nohut yemeği. yemek ((((( aklıma gelince bile böööööööö. benim gibi iştahı tavan yapan bir insan böle olur muydu yaa :)

Ayy canm hic ozenme yha berbat bisey bulanti bisey yiyemiyosun hep acsin

yaw çok yiyorum özenmeyecek gibi değil. daha ilk aylarda çok kilo almak istemiyorum :S

Kızlar meyveli soda bildiğiniz gazoz sadece ona konulan su yerine maden suyu kullanılmış hali. içeriğine bakın fruktoz vs herşey gazozla aynı.

Daha önce annelik deneyimi yaşayan arkadaşlar bu gün bi arkadaşım bana ilerde aynaya bakıp kendimi çirkin hissedeceğimi söyledi böyle bişey var mı? taş gibi hatunum yaws :) korktum biraz :)))

sadece folik asit alıyorum şu an onu da önceden başalamıştım devam ediyorum henüz vitamin başalamadım ben de

Bende de normalde hiç sivilce vs yoktu ama hamile oldugumu öğrenmemle birlikte ergenlikte çıkmayan sivilcelerle doldu cildim
şu hamilelikte en çok şikayetçi olduğum konulardan biri.aynen ergenlikte bile yaşamadığım sivilcelerim var nurtopu gibi :)) bi de göz kapağımdaki damarlar belirginleşmişti.

bana da dr elevit dedi.

sanırım ilk çocuğun erkek olmasını istiyorum diye kız olacak hissi var yaaa tabi sağlıklı olsun da hani ilk torun olacak ya o bakımdan :))

selam kızlarrrrrr ne var ne yok görüşmeyeli.
ben yine bugün dayanamayıp pıt pıt ları duymaya gittim. tam iki aylığız çok şükür :))
1,5 cm olmuş Annesinin Kuzuusuuuuuuuuuuu :)
canım ya yavrusunun görmeyi özlemiş.. ben eşime dün diyorum bebişi gördün-gördük ilk ne hissettin.. birşey hissetmiş gibi durmuyorsun dedim. görüntüleri izlerken suratımda aptal bir gülümseme vardı görmedin mi dedi:)) martın ilk haftası hacettepeye gidiyim hem testleri yaptırıyım hem bebişimi görüyüm inşallah.. ne sıkıntım varsa bir bir söyleyim:)))

ben de kıyma etler kokusu fena geliyor ama acıkınca yiyorum.

canım atamalardan dolayı ayrısınız herhalde. sağlık olsun.. kavuşursunuz inşallah birgün.. yani mümkün birşey.

bir de ben hep oğluşum diyesim geliyor demiştim. az önce kızzz nasılsın dedim:))) yine sustum:)) o benim bebişim..

canım önce çok sağol.. unutmuşum içmeyi.sen sorunca aklıma geldi.. dün de unutmuştum. ben folibol içiyorum . acaba bir de akşam mı içsem.. neyse bugünlük böyle olsun..onun dışında malum troit ilacım var.. Demir i bırak dedi doktor..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

mide bulantıları beni de çok zorlamaya başladı. koku hassasiyetim çok arttı, herşey kokuyor . mutfağa, kantinlere giresim gelmiyor
şikayetim yok ama, gebeliğin devam ettiğini gösteriyor.

dr folik asit dışında birşey önermedi. günlük sebze meyve yiyorsanız, yeterince vitamin alıyorsunuzdur, içiniz rahat etsin.

sivilcelerden bahsetmişsiniz, nurtopu gibi kocaman 2 tane de bende çıktı

cinsiyet olarak, birşey demek istemiyorum. her ikisini de seveceğim nasılsa. hayırlısı olsun.
çin takvimine bir bakayım. mantık olarak saçma gelse bile, tuttuğunu söyleyen çok arkadaşım var.

Eki Görüntüle 639588
kaynak:ad.web.tr
Çin’de yaklaşık 700 yıl önce ortaya çıkan Çin takvimi, günümüzde çok ilgi gören bir cinsiyet belirleme takvimi olarak adlandırılır. Birçok annenin doğmuş olan çocukları için takvimdeki tarihleri karşılaştırdıklarında şaşırtıcı bir biçimde doğru tahmin ettiğini söylüyorlar.

Hal böyle olunca Çin takvimine olan ilgi hiç bitmiyor. Çin takvimi 2013‘de yine bu yıl hamile kalmayı hedefleyen bayanlara bir yol gösterici olacağa benziyor.
Yüzde 98 doğruluk payı olduğuna inanılan Çin takvimi için yapmanız gereken çok basit. çin takvimi 2013′ü uygulayabilmek için, annenin hamile kaldığı yaşı ile hamile kaldığı ayı tespit edip oluşturulan bir tablodan karşılaştırma yapılıyor. Her ayın bir cinsiyeti temsil ettiği çin takvimi 2013 bu yılda çok hit alacağa benziyor.
çin takvimi 2013′ü incelerken dikkat etmeniz gereken bir konuda, adet tarihini değil, ilişkiye girdiğiniz ayı hesaplayıp tabloya bakmanız. Bir başka kıstası da doğum gününüzü ay bazında değil yıl bazında hesaplıyor. Yani siz örneğin 28 yaşına girip 29 undan gün aldıysanız Çin takvimi sizi 29 gibi hesaplıyor. çin takvimi 2013′e umut bağlayıp, tamamen ona göre hareket etmek olmaz. Bunu deneme amaçlı yaparak, dilediğinizin olmasını isteyebilirsiniz. Ama unutulmalı ki bu ve bunun gibi cinsiyet belirleme çalışmaları sadece bir denemeden farklı bir şey değil. Umudunuzu tamamen bun bağlayıp sonucu beklemeniz yanlış olur.

Birçok kadın forumlarında daha şimdiden çin takvimi 2013 planlamaları konuşulup tartışılmaya başlandı bile. Umarız herkes gönlünden geçen bir evlada sahip olur. İşin özü ne olursa olsun hayırlı bir evlat olmasını dilemek ve çocuklarımızın keyfini çıkarmak. Sizde bu yıl hamile kalmayı planlıyorsanız hem eğlence amaçlı hem de Nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa deyip deneyin. Umudunuz bol istekleriniz gerçek olsun.
Buyrun bakalım çin takvimi 2013 nasıl yapacaz? Daha önce hesaplamış kimse var mı?

hadi hayırlısı.....
bazen bende de olsa keşke diyorum şu bulantılar..
hamile olduğumu hatırlatsa arada....

çin takvimini çürüten bir şey söyleleyiyim hemen siz de çürütün kafanızda
çift yumurta ikizleri çin takvimine göre, hepsinin aynı cinsiyette olması lazım
çünkü aynı ayda hatta aynı anlarda dölleniyor
ama farklı cinsiyette olan çift yumurta ikizleri birsürü...

Son düzenleme:
merabalarrr cok açıııımmmm sabah sadece iki tane haslanmis patates bi bi tane domates yedim yemek kokusu duymak hissetmek istemiyorum ne yicem bennnn

canım, folbiol un içindeki folik asit miktarı zaten fazla. günde 2 tane içme ondan. dr una sor, gerekirse başka vit verir ama bence gerek yok.
benim değerlerim hep minimumlarda gezer, sağlıklı yiyecekleri pek yiyemem nedense. ona rağmen ektra vitamin vermedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…