Yanımda kocam da yok ki nazlanayımAnnem beni 43ünde doğurmuş. 4 tane ablam var ben en küçük kız hamile kalınca onlara da nazlanamıyorum; utanıyorum... Kocacığımı özledim yaa Ona da zor geliyor biliyorum belli etmiyor ama yanımızda olmak istiyor. Şimdi ben ağlamayayım da kim ağlasın...
Bir de alnımda hafiften sivilce çıktı benim. Cildim bozuluyor mu ne... Cinsiyet olarak da kız hissediyorum en başından beri... Hayırlısı Allah'tan ne olsa benim yavrum kızı erkeği fark etmez
Kızlar hepiniz folik asit iciyorsunuzdur vitamin olarak içtiğiniz bir sey var mı?Ben elevit iciyorum ama her seferinde içerken kusmamak icin zor tutuyorum kendimi.
günaydın güsel ekim annişleri
nasılsınız bugun bakembenim bulantım var ama kusturcak derecede degil ve benim galiba psikolojım bozuluyo :18: kalp atışlarını duydugum halde hala içimde sanki kötü şeyler olcakmış gibi bi his var atamıyorum onu her an tetikteyim her ana wc ye koşuyorum düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo aranıda benm gibi hisseden varmı
sanırımm bende aynı durumdayım ama ben geçmişte ikitane kötü tecrübe yaşadım hani o safça masum mutlulukları yaşayamıyorum sabah akşamm gece yarısı ansızın uyanıyorum hep dualar okuyorum allahıma sığınıyorum rabbime emanet ediyorum en iyi emanettçi o çünkü ve maalesef 9 ay bu pisikoloji sürecek gibi her an tetikteyimm...
allahım herkese yardım etsin herkesin evladını korusun himaye etsinnn sadece dua edebiliyorum başkaa hiçç birşey elden gelmiyor...
dün adanada bir annenin yürek burkan hikayesini okudum...
kadın 5 aylık ikiz hamile ve down sendromu teşhisi var prof.diyor ikizlerden birinin kalbine iğne yapıp öldürüyor ama diğer ikizde ölüyor ve anne 1 hafta sonra alp krizinden ölüyorr. buda maalesef yasal olmayan kürtajın en acı ve vicdan azaplı yönü bir annenin ölümüne yol açmışş ne acı...
evet cnm hem adanalıyım hem adanadayım. sen nerdesin?canım sen adana'da mısın ben de adanalıyım :)
bu saatlerde olmuştur Allahın izniyle. nesi oldu nasıllar? iyiler inşallah haber ver.kızlar arkadaşım 12 de sezeryana gircek 20 gün erken doğum yapcak dua edin ne olur sağ salim kızını alsın kucağına.hamilelerin duası kabul olurmuş..
çin takvimi doğru olmaya doğru da internette eskiler dolaştığı için hep tam olarak doğru olmuyor malesef.çin takvimi için çogu kisi dogru degil diyor ben baktım benimki erkek ama tabiki rabbim ne verirse razıyız farketmez evlat sevgiside hiçbirseye benzemiyor bambaska bi sevgi :)))))
Gözünaydın cnmKizlar gittim bugun doktora ve kesemizi gordum.ultrasonda 5+6 gorundu benim hesabima gorede 6+1 arada 2 gun oynuyo.doktor suan gayet iyi gorundugunu soyledi ve 2 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atisi icin.
şuan hiç tahammül edemediğim şey sucuk ve nohut yemeği. yemek((((( aklıma gelince bile böööööööö. benim gibi iştahı tavan yapan bir insan böle olur muydu yaa :)
Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 haftada 2 kilo alan ben, şu an herşey midemi bulandırıyor, akşama nasıl yemek yapacağımı düşündükçe ağlayasım geliyor. Ne zaman geçecek bu bulantııııııı
Ayy canm hic ozenme yha berbat bisey bulanti bisey yiyemiyosun hep acsin
bende decavit içiyorum kocaman hap kokusuda berbat yutmakta zorlanıyorum folik asit kullanmıyorum ben ama
şu hamilelikte en çok şikayetçi olduğum konulardan biri.aynen ergenlikte bile yaşamadığım sivilcelerim var nurtopu gibi :)) bi de göz kapağımdaki damarlar belirginleşmişti.Bende de normalde hiç sivilce vs yoktu ama hamile oldugumu öğrenmemle birlikte ergenlikte çıkmayan sivilcelerle doldu cildim
bana da dr elevit dedi.Kızlar hepiniz folik asit iciyorsunuzdur vitamin olarak içtiğiniz bir sey var mı?Ben elevit iciyorum ama her seferinde içerken kusmamak icin zor tutuyorum kendimi.
yaa bende de hiç yok eşim diyor beni mi yiyorsun hamileyim diye hayatım bu ne diyor iyice pis boğaz oldun diyorhadi hayırlısı.....
bazen bende de olsa keşke diyorum şu bulantılar..
hamile olduğumu hatırlatsa arada....
canım ya yavrusunun görmeyi özlemiş.. ben eşime dün diyorum bebişi gördün-gördük ilk ne hissettin.. birşey hissetmiş gibi durmuyorsun dedim. görüntüleri izlerken suratımda aptal bir gülümseme vardı görmedin mi dedi:)) martın ilk haftası hacettepeye gidiyim hem testleri yaptırıyım hem bebişimi görüyüm inşallah.. ne sıkıntım varsa bir bir söyleyim:)))selam kızlarrrrrr ne var ne yok görüşmeyeli.
ben yine bugün dayanamayıp pıt pıt ları duymaya gittim. tam iki aylığız çok şükür :))
1,5 cm olmuş Annesinin Kuzuusuuuuuuuuuuu :)
ben de kıyma etler kokusu fena geliyor ama acıkınca yiyorum.ama sen yine de her bulantında içme canım :))
kıymalı herşeyi de çok severdim ama.... gerçi biri yapıp koyarsa sıkıntı pek olmuyo da. kendim eğer kıymalı bişey yapıyosam yiyemiyorum :))
daha ne icatlar çıkartıcaz bakalım:)))))))))))))))
Yanımda kocam da yok ki nazlanayımAnnem beni 43ünde doğurmuş. 4 tane ablam var ben en küçük kız hamile kalınca onlara da nazlanamıyorum; utanıyorum... Kocacığımı özledim yaa Ona da zor geliyor biliyorum belli etmiyor ama yanımızda olmak istiyor. Şimdi ben ağlamayayım da kim ağlasın...
Bir de alnımda hafiften sivilce çıktı benim. Cildim bozuluyor mu ne... Cinsiyet olarak da kız hissediyorum en başından beri... Hayırlısı Allah'tan ne olsa benim yavrum kızı erkeği fark etmez
Kızlar hepiniz folik asit iciyorsunuzdur vitamin olarak içtiğiniz bir sey var mı?Ben elevit iciyorum ama her seferinde içerken kusmamak icin zor tutuyorum kendimi.
hadi hayırlısı.....
bazen bende de olsa keşke diyorum şu bulantılar..
hamile olduğumu hatırlatsa arada....
çin takvimini çürüten bir şey söyleleyiyim hemen siz de çürütün kafanızdamerhaba arkadaşlar
mide bulantıları beni de çok zorlamaya başladı. koku hassasiyetim çok arttı, herşey kokuyor. mutfağa, kantinlere giresim gelmiyor
şikayetim yok ama, gebeliğin devam ettiğini gösteriyor.
dr folik asit dışında birşey önermedi. günlük sebze meyve yiyorsanız, yeterince vitamin alıyorsunuzdur, içiniz rahat etsin.
sivilcelerden bahsetmişsiniz, nurtopu gibi kocaman 2 tane de bende çıktı
cinsiyet olarak, birşey demek istemiyorum. her ikisini de seveceğim nasılsa. hayırlısı olsun.
çin takvimine bir bakayım. mantık olarak saçma gelse bile, tuttuğunu söyleyen çok arkadaşım var.
canım önce çok sağol.. unutmuşum içmeyi.sen sorunca aklıma geldi.. dün de unutmuştum. ben folibol içiyorum . acaba bir de akşam mı içsem.. neyse bugünlük böyle olsun..onun dışında malum troit ilacım var.. Demir i bırak dedi doktor..
bana da erkek çıktı hayırlısı bakalım :)
canım sen tüp bebek tedavisiylemi hamileydin ?
yok cnm normal ama öyle olsaydı diye de düşündüm yani çok zaman :) ikiz olsun diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?