...
kaynak:ad.web.tr
?
çin takvimini çürüten bir şey söyleleyiyim hemen siz de çürütün kafanızda
çift yumurta ikizleri çin takvimine göre, hepsinin aynı cinsiyette olması lazım
çünkü aynı ayda hatta aynı anlarda dölleniyor
ama farklı cinsiyette olan çift yumurta ikizleri birsürü...
bana da erkek çıktı ama ben kız hissediyorum. bakalım hangisi doğru çıkacak?
güzel mantık, doğru diyorsunuz...
benim mantığım da, bebeğin cinsiyetini %100 babadan gelen kromozom belirler.
babadan gelen X kromozomu bebeği oluşturursa kız çocuk, Y kromozomu bebeği oluşturursa erkek çocuk olacak. annenin zerre kadar katkısı yok.
çin takvimi de sadece annenin yaşı ve hamile kaldığı ayı önemsiyor, baba ortada yok
inandığım için değil de eksik kalmayayım dedim :)
annenin zerre etkisi yok demek de doğru değilmiş canım ben de öyle sanıyordum ama şöyle açıklayayım bir yüksek kimyager olarak..bana da erkek çıktı ama ben kız hissediyorum. bakalım hangisi doğru çıkacak?
güzel mantık, doğru diyorsunuz...
benim mantığım da, bebeğin cinsiyetini %100 babadan gelen kromozom belirler.
babadan gelen X kromozomu bebeği oluşturursa kız çocuk, Y kromozomu bebeği oluşturursa erkek çocuk olacak. annenin zerre kadar katkısı yok.
çin takvimi de sadece annenin yaşı ve hamile kaldığı ayı önemsiyor, baba ortada yok
inandığım için değil de eksik kalmayayım dedim :)
canım atamalardan dolayı ayrısınız herhalde. sağlık olsun.. kavuşursunuz inşallah birgün.. yani mümkün birşey.
bir de ben hep oğluşum diyesim geliyor demiştim. az önce kızzz nasılsın dedim:))) yine sustum:)) o benim bebişim..
:))) ben tüpbebiş oldum ama bi tane transfer ettiler yani eskisi gibi değil artık yaşın 35 in altındaysa bir tane oluyor galiba
bende doktora sormuştum midemde hazımsızlık oluo soda içmek istiyorum içebilirmiyim diye , o da sade soda iç bir sakıncası yok demişti ama meyveli için olmaz yasak listesinde diye anlatmıştı , eğer içemiosan limon damlatsan bir iki damla değişir tadı biraz ne dersin ? bir dene istersen ....
Atamalar değil canım ben İstanbul'da MEB'e bağlı özel bir anaokulunda müdürlük yapıyorum. Eşim de askere gitti malesef... Böyle yani durum...
Bu arada bebişleriniz büyüyünce İstanbul'dakilerin hepsini toplayalım anaokulunda bir sınıf açarız Ekim doğumlulara
canım ben böyle haberler duymamak için ekstra gayret gösteriyorum. çünkü çok etkileniyorum. dün büşraya ve anlattığı 8 aylık kadını bir tütlü aklımdan çıkaramıyorum. çok etkileniyorum çok. hatta yanlış anlamazsanız burda böyle şeyler paylaşmayın bile diyesim var. çünkü öyle bi dönemdeyiz ki en ufak bişey gözümüze koskocaman oluyor. umarım beni yanlış anlamazsınız. bi terbiyesizlik yapmak istemem asla.
Allah kavuştursun... asker babayla sizi.. teskereye çok mu...
Bir çocuk gelişimci olarak ben de katılayım istedim sohbete... Çocuğun cinsiyetine dair kromozom elbette babadan geliyor. Fakat annenin hormonları bu konuda seçicilik gösteriyor. Yani ne anneden ne de babadan diyebiliriz. Amenna der geçeriz :) Benim ablam oğluna hamileydi. Öncesinde 2 kız çocuğu vardı. Doktor 6 aylık olana kadar kız dedi sonra öğrendik ki erkekmiş :)
annenin zerre etkisi yok demek de doğru değilmiş canım ben de öyle sanıyordum ama şöyle açıklayayım bir yüksek kimyager olarak..
bizim yumurta hücremiz de kendi salgılarına göre bazen erkek spermleri(xy taşıyan) bazen de dişi yapan spermleri (xx) çekebiliyormuş
yani yumurta hangi sperme kapılarını açacağını manyetik bir duruma göre kendi de belirleyebiliyor
bu da farklı bir boyut..
Atamalar değil canım ben İstanbul'da MEB'e bağlı özel bir anaokulunda müdürlük yapıyorum. Eşim de askere gitti malesef... Böyle yani durum...
Bu arada bebişleriniz büyüyünce İstanbul'dakilerin hepsini toplayalım anaokulunda bir sınıf açarız Ekim doğumlulara
Canım bende istanbulda ozel bir anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapıyordum ama bırakmak zorunda kaldım.Cok harika bir duygu küçücük çocuklarla birlikte olmak.Az cok bana da deneyim oldu.Hakilisin valla o kadar cok ki Ekim anneleri bir okul açılır :)) hatta bu mesajı yazarken okuldan bir arkadaşı aradı bu kadar tesadüf olabilir:))))
cinsiyet tahminleri işte.. hani fala inanma falsız da kalma derler ya:) orada diyor zaten bu tahmin sadece buna tamamen bağlanmayın diye:) benim için veya birçok kişi için önemli değil. sağlıklı olsun.. hamileyiz sonuçta zararı yok birşeyi yok bu çin takvimine baktım erkek çıktı:)
bir tanıdık onun iki tane kızı var.. aynı yaştayız. dedi takvime göre ocak ayı erkek dedi:)
hacettepeden de randevu alamıyorum bu arada:) gebe kayıtları bitmiş.. yuhh ya.. var ya şansımın şeytanını kırıyım diyorum. yine olmuyor. şansız olmasın istiyorum bebişim. şansım çokk nerdesinnnnnnnn bari ben de öyle deyim ŞANSIM ÇOOKKKKKKKKKKKKK:)))))))))))))))
herkese merhaba kızlarrr
yeni gelenlerde hoşgelmiş ahyırlı olsun diyorum
arkadaşlar beim canım hiç bişi yemek istemiyo ben napıcam yaiştah yok gittiiii tamam eskidende az yerdim ama iştahla canım isterdi en azından bişiler az az sık sık yerdim zaten zayıfım kilo vericem die korkuyorum inş sağlıkla iştahım geri gelir yeterince beslenmiyorum farkındayım hafta içi kontrole gidciem ve doktoruma söylicem gerekiyosa vitamin evrsin şimdilik sadece folik plus vermişti inş minik meleğimde sağlıkla büyüyodur
Hangi semtlerde öğretmenlik yaptınız? Ne güzel meslektaş sayılırız aslında :)
Aslında merak ediyorum bebekleriniz doğduğunda ne yapmayı planlıyorsunuz? Çalışmaya devam edecek olan arkadaşlar var mı?
Hangi semtlerde öğretmenlik yaptınız? Ne güzel meslektaş sayılırız aslında :)
Aslında merak ediyorum bebekleriniz doğduğunda ne yapmayı planlıyorsunuz? Çalışmaya devam edecek olan arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?