2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
...
kaynak:ad.web.tr
?

bana da erkek çıktı ama ben kız hissediyorum. bakalım hangisi doğru çıkacak?

güzel mantık, doğru diyorsunuz...
benim mantığım da, bebeğin cinsiyetini %100 babadan gelen kromozom belirler.
babadan gelen X kromozomu bebeği oluşturursa kız çocuk, Y kromozomu bebeği oluşturursa erkek çocuk olacak. annenin zerre kadar katkısı yok.
çin takvimi de sadece annenin yaşı ve hamile kaldığı ayı önemsiyor, baba ortada yok
inandığım için değil de eksik kalmayayım dedim :)

Son düzenleme:

Bir çocuk gelişimci olarak ben de katılayım istedim sohbete... Çocuğun cinsiyetine dair kromozom elbette babadan geliyor. Fakat annenin hormonları bu konuda seçicilik gösteriyor. Yani ne anneden ne de babadan diyebiliriz. Amenna der geçeriz :) Benim ablam oğluna hamileydi. Öncesinde 2 kız çocuğu vardı. Doktor 6 aylık olana kadar kız dedi sonra öğrendik ki erkekmiş :)

annenin zerre etkisi yok demek de doğru değilmiş canım ben de öyle sanıyordum ama şöyle açıklayayım bir yüksek kimyager olarak..
bizim yumurta hücremiz de kendi salgılarına göre bazen erkek spermleri(xy taşıyan) bazen de dişi yapan spermleri (xx) çekebiliyormuş
yani yumurta hangi sperme kapılarını açacağını manyetik bir duruma göre kendi de belirleyebiliyor
bu da farklı bir boyut..

Son düzenleme:
merhaba ekim annleri bende geldimmmm:)

bugun keyfimiz yerinde maşallah
bende mide bulantısı olmayanlardandım ama dun gece itibari ile kendini gösterdi kızlar,gece sütümü içip yatmak istedim.
sütümü içtim hemen yattım.midem kalktı yatamadım .yarım saat geçmesini bekledim.sonra uyuyabildim
suan da hafif devam ediyor.bulantısı olmayan arkadaşlarıma sesleniyorum, acele etmeyin günler geçtikçe ve beta hcg yükseldikçe değişiklikleri farkedeceksiniz

Atamalar değil canım ben İstanbul'da MEB'e bağlı özel bir anaokulunda müdürlük yapıyorum. Eşim de askere gitti malesef... Böyle yani durum...

Bu arada bebişleriniz büyüyünce İstanbul'dakilerin hepsini toplayalım anaokulunda bir sınıf açarız Ekim doğumlulara

:))) ben tüpbebiş oldum ama bi tane transfer ettiler yani eskisi gibi değil artık yaşın 35 in altındaysa bir tane oluyor galiba

öyleymiş cnm Allah o süreci yaşayanların yardımcısı olsun o da çok zor. ayrıca çok külfiyetli bildiğim kadarıyla.

kızlar ben güngün hamileliği tekrar hesaplattım benimkini 2 gün erken verdi sizler de bi bakar mısınız?

cinsiyet tahminleri işte.. hani fala inanma falsız da kalma derler ya:) orada diyor zaten bu tahmin sadece buna tamamen bağlanmayın diye:) benim için veya birçok kişi için önemli değil. sağlıklı olsun.. hamileyiz sonuçta zararı yok birşeyi yok bu çin takvimine baktım erkek çıktı:)

bir tanıdık onun iki tane kızı var.. aynı yaştayız. dedi takvime göre ocak ayı erkek dedi:)

hacettepeden de randevu alamıyorum bu arada:) gebe kayıtları bitmiş.. yuhh ya.. var ya şansımın şeytanını kırıyım diyorum. yine olmuyor. şansız olmasın istiyorum bebişim. şansım çokk nerdesinnnnnnnn bari ben de öyle deyim ŞANSIM ÇOOKKKKKKKKKKKKK:)))))))))))))))

bana da kussam rahatlarım gibi geliyor... ama normalde de zor kusarım ya aman muhabbetlere bak... cici muhabbetler bunlar ben razıyım kusmalara falan... elhamdulillahi ala kulli hal...

Allah kavuştursun... asker babayla sizi.. teskereye çok mu...

herkese merhaba kızlarrr
yeni gelenlerde hoşgelmiş ahyırlı olsun diyorum

arkadaşlar beim canım hiç bişi yemek istemiyo ben napıcam ya iştah yok gittiiii tamam eskidende az yerdim ama iştahla canım isterdi en azından bişiler az az sık sık yerdim zaten zayıfım kilo vericem die korkuyorum inş sağlıkla iştahım geri gelir yeterince beslenmiyorum farkındayım hafta içi kontrole gidciem ve doktoruma söylicem gerekiyosa vitamin evrsin şimdilik sadece folik plus vermiştiinş minik meleğimde sağlıkla büyüyodur

Az önce ben de paylaşmasak mı diyecektim ama diyemedim... Yine de diyemiyorum... Takdir-i ilahi... Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez muhakkak... İşte insan etkileniyor bu dönemde... Kendimi çok sıkıyorum özellikle... Hakkınızı helal edin ben de yanlış bir şey söylemek istemem

Allah kavuştursun... asker babayla sizi.. teskereye çok mu...

İmzamızda gün sayıyoruz şafak 94 şükür ki kısa dönem ne zaman iki basamaklı sayılara düşeceğiz demiştim... Düştük... Ne zaman 20lere 10lara düşeceğiz bakalım... Sağolun inşallah sizler varsınız ya yalnız sayılmam o bakımdan :)

bize hep hocalarımız babaya bağlı diye anlatmıştı. sayısalcıyım, sağlam biyoloji dersi almıştım bir de :) bebek kitaplarında da bu şekilde okumuştum. bunu yeni duydum.
annenin yumurtası seçicilik mi yapıyormuş, vay vay vay :))
benim yumurtam neyi seçmiş, merak ettim şimdi
bekleyip göreceğiz artık...

Canım bende istanbulda ozel bir anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapıyordum ama bırakmak zorunda kaldım.Cok harika bir duygu küçücük çocuklarla birlikte olmak.Az cok bana da deneyim oldu.Hakilisin valla o kadar cok ki Ekim anneleri bir okul açılır :)) hatta bu mesajı yazarken okuldan bir arkadaşı aradı bu kadar tesadüf olabilir:))))

Hangi semtlerde öğretmenlik yaptınız? Ne güzel meslektaş sayılırız aslında :)

Aslında merak ediyorum bebekleriniz doğduğunda ne yapmayı planlıyorsunuz? Çalışmaya devam edecek olan arkadaşlar var mı?

pozitif düşün pozitif olsun güzelim :)) herşeyde bir hayır vardır. üzülme bak ben de fıldır fıldır dr arıyordum. durdum durdum turnayı gözünden vurdum. Sabretmeyi bilmek lazım :)

canım daha az önce okudum bir drun yazısını. bu dönemde kusmalardan ötürü kilo alınamayabiliyormuş ama bu bebeğin gelişimine engel değilmiş merak etme.

ben devlette ing öğretmeniyim. dolayısıyla tabiki çalışılacak :S

ben devam edeceğim ama programımı çok hafifletmeyi planlıyorum. part time çalışır gibi olacağım. tamamen evde olamayacağım

selam kızçeler,güzel hamiş arkadaşlarım nasılsınız ben şimdiden az önce internetten hamiş mayosu baktım:))allahın izniyle yaz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…