2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızçeler,güzel hamiş arkadaşlarım nasılsınız ben şimdiden az önce internetten hamiş mayosu baktım:))allahın izniyle yaz için...

ooo sen coşmuşsun kıyafeti de geçti mayo bakıyosun ne güzel hevesli olmak çok güzel bence bebiş de olumlu etkilenir diye düşünüyorum

Ben Ustun Dokmen küçük seyler anaokullarından birinde çalıştım.Kisa vadeli çalısmayı düşünmüyorum bebeğime kendim bakmak istiyorum.Daha sonra part time gibi esnek saatleri olan bir okul bulabilirsem çalışırım.

Selam annisler ben bomba gibiyim hic hamile gibi degilim okuyorum herkesin midesi bulaniyo yiyemiyo fln bende hic bisey yok insallah boyle devam eder sizlerede cok gecmis olsunn

ben Adanalıyım ama malesef eşimin işi dolayısıyla istanbuldayım 2 hafta önce Adanaya gitmiştim ama hiç gezemedim akraba ziyaretinden çok özledim Adanayı da

Selam annisler ben bomba gibiyim hic hamile gibi degilim okuyorum herkesin midesi bulaniyo yiyemiyo fln bende hic bisey yok insallah boyle devam eder sizlerede cok gecmis olsunn

aynen ben de öyleyim sadece tatlı yiyesim gelmiyo o kadar çok güzel bulantı olmaması inşallah hep böyle devam eder bulantısı olanların da tez zamanda geçer inşallah

manyak boswer özenme xd keşke benimde bulanmasa
tamam tamam bundan sonra özenmiyorum

Bende de normalde hiç sivilce vs yoktu ama hamile oldugumu öğrenmemle birlikte ergenlikte çıkmayan sivilcelerle doldu cildim
ay bende de sivilce doldu hergün bir yenisi çıkıyo....
Kızlar hepiniz folik asit iciyorsunuzdur vitamin olarak içtiğiniz bir sey var mı?Ben elevit iciyorum ama her seferinde içerken kusmamak icin zor tutuyorum kendimi.
ben sadece folbiol kullanıyorum... eleviti de genelde 12.haftadan sonra veriyolar benim bildiğim... senin erken olmuş...

yaa bende de hiç yok eşim diyor beni mi yiyorsun hamileyim diye hayatım bu ne diyor iyice pis boğaz oldun diyor
aynen aynen... tuzlu ve ekşiye hiç dayanamıyorum... ve şimdiden kilo alanlardanım:2::2:dün gece yattım gözümü kapattım,otlu peynirli gözleme geldi gözümün önüne.... gece gece canım çekti... eşime dedim,baktım bugün göndermiş hemen....

gulucuk biz şanslıyız bence ya hele ben kpss'ye hazırlanıyorum bir de bulantı olsa napardım inşallah başlamaz da
galiba evet... ben de kpss hazırlanıyodum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri iyice boşladım.. 2haftadır hiç çalışmıyorum... biri beni dürtse iyi olcak...
sen ne mezunusun? 2013 te mi gircen sınava?

bende de yok bende de......
yalnız değilmişim demekki.........

canım bu aralar bizi çok ihmal ediyorsun nerelerdesin sen? muhtemelen çıktın bile sen yaz ben bakıcam :)

bu arada kızlar benim uyku saatim. fazla coşturmayın sayfayı diyesim var hahahahaahah yaw yetişemiyorum sonra. şaka şaka coşun anasını :)) hakettik hepimiz :))

aynen ben de öyleyim sadece tatlı yiyesim gelmiyo o kadar çok güzel bulantı olmaması inşallah hep böyle devam eder bulantısı olanların da tez zamanda geçer inşallah

benim hic bir seye karsi igrenmem tiksinmem de yok bende full tatli istiyorumm

merhaba kızlar bende bugün taaam 5. hafladayım :) Allah nasip ederse yarın bebemin kesesini görüces şuan susam tanesi kadarmış anneeeem :))

annesi onu çok severmiş - YouTube

hadi bakalım bebişlere ninnimizi alıştıralım... herkes acsın bakalım.. kayahanı...

canım benim edebiyat öğretmenliği ama ben de nerdeyse 1 aydır hiç çalışmıyorum 2013'te gircem önce adanaya gittim geldim 2 haftam öyle gitti sonra hamilelik düşük tehlikesi progestan kullandım o da müthiş uyku yapıyo yatıştaydım d bugün bebeğimi görünce ultrasonda neşem yerine geldi ve bugün çalıştı biraz çalışmamız lazım canım destek olalım birbirimize bebişlerimiz doğunca hiç çalışamayız bu sene artık atanmak istiyorum

inşallah canım ya.. ben kamu yönetim mezunuyum.. 2014 te giricem sınava...
o yüzden de biraz rahatım galiba ama çalışsam iyi olur çünkü bebiş olunca calısmam zor olur... en azından doğuma kadar konuları bitirsem sonra fırsat bulduğum anda soru çözerim....

Kızlar merhaba,
Bebişlerinizi ne tarafta hissediyorsunuz ? Ağrı nerdeyse bebişlerde orda diye duymuştum ben veee sol tarafta ise erkek sağ tarafta ise kız diye yorum yaparlardı hayırlısı bakalım ne olacak :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…