hadi hayırlısı.....
bazen bende de olsa keşke diyorum şu bulantılar..
hamile olduğumu hatırlatsa arada....
selam kızçeler,güzel hamiş arkadaşlarım nasılsınız ben şimdiden az önce internetten hamiş mayosu baktım:))allahın izniyle yaz için...
neslihakan
nasılsın canım :)
Hangi semtlerde öğretmenlik yaptınız? Ne güzel meslektaş sayılırız aslında :)
Aslında merak ediyorum bebekleriniz doğduğunda ne yapmayı planlıyorsunuz? Çalışmaya devam edecek olan arkadaşlar var mı?
ooo sen coşmuşsun kıyafeti de geçti mayo bakıyosun ne güzel hevesli olmak çok güzel bence bebiş de olumlu etkilenir diye düşünüyorum
Selam annisler ben bomba gibiyim hic hamile gibi degilim okuyorum herkesin midesi bulaniyo yiyemiyo fln bende hic bisey yok insallah boyle devam edersizlerede cok gecmis olsunn
tamam tamam bundan sonra özenmiyorummanyak boswer özenme xd keşke benimde bulanmasa
ay bende de sivilce doldu hergün bir yenisi çıkıyo....Bende de normalde hiç sivilce vs yoktu ama hamile oldugumu öğrenmemle birlikte ergenlikte çıkmayan sivilcelerle doldu cildim
ben sadece folbiol kullanıyorum... eleviti de genelde 12.haftadan sonra veriyolar benim bildiğim... senin erken olmuş...Kızlar hepiniz folik asit iciyorsunuzdur vitamin olarak içtiğiniz bir sey var mı?Ben elevit iciyorum ama her seferinde içerken kusmamak icin zor tutuyorum kendimi.
aynen aynen... tuzlu ve ekşiye hiç dayanamıyorum... ve şimdiden kilo alanlardanım:2::2:dün gece yattım gözümü kapattım,otlu peynirli gözleme geldi gözümün önüne.... gece gece canım çekti... eşime dedim,baktım bugün göndermiş hemen....yaa bende de hiç yok eşim diyor beni mi yiyorsun hamileyim diye hayatım bu ne diyor iyice pis boğaz oldun diyor
galiba evet... ben de kpss hazırlanıyodum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri iyice boşladım.. 2haftadır hiç çalışmıyorum... biri beni dürtse iyi olcak...gulucuk biz şanslıyız bence ya hele ben kpss'ye hazırlanıyorum bir de bulantı olsa napardım inşallah başlamaz da
Selam annisler ben bomba gibiyim hic hamile gibi degilim okuyorum herkesin midesi bulaniyo yiyemiyo fln bende hic bisey yok insallah boyle devam edersizlerede cok gecmis olsunn
Hangi semtlerde öğretmenlik yaptınız? Ne güzel meslektaş sayılırız aslında :)
Aslında merak ediyorum bebekleriniz doğduğunda ne yapmayı planlıyorsunuz? Çalışmaya devam edecek olan arkadaşlar var mı?
canım bu aralar bizi çok ihmal ediyorsun nerelerdesin sen? muhtemelen çıktın bile sen yaz ben bakıcam :)Selam annisler ben bomba gibiyim hic hamile gibi degilim okuyorum herkesin midesi bulaniyo yiyemiyo fln bende hic bisey yok insallah boyle devam edersizlerede cok gecmis olsunn
aynen ben de öyleyim sadece tatlı yiyesim gelmiyo o kadar çok güzel bulantı olmaması inşallah hep böyle devam eder bulantısı olanların da tez zamanda geçer inşallah
merhaba kızlar bende bugün taaam 5. hafladayım :) Allah nasip ederse yarın bebemin kesesini görüces şuan susam tanesi kadarmış anneeeem :))
annesi onu çok severmiş - YouTube
hadi bakalım bebişlere ninnimizi alıştıralım... herkes acsın bakalım.. kayahanı...
canım benim edebiyat öğretmenliği ama ben de nerdeyse 1 aydır hiç çalışmıyorum 2013'te gircem önce adanaya gittim geldim 2 haftam öyle gitti sonra hamilelik düşük tehlikesi progestan kullandım o da müthiş uyku yapıyo yatıştaydım d bugün bebeğimi görünce ultrasonda neşem yerine geldi ve bugün çalıştı biraz çalışmamız lazım canım destek olalım birbirimize bebişlerimiz doğunca hiç çalışamayız bu sene artık atanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?