2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
Kürtajla temizlememiz gerekiyo dedi
hiç umut yokmu benm agrım yok lekelenmem yok mide bulantılarım var dedim
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim…

Ekim anneelerii <3

Tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı ? bebişlerimizi beklerken hem oyalanacağımız hem de faydalı bilgiler edineceğimiz

canım ne yazıyım bilemedim.
canım nereye gittin hangi ultarason cihazı nasıl bir dr muayene etti bilmiyorum ama yine de başka bir dr a daha git desem...
inşallah o mucize gerçekleşir ve sağlıklı bir bebek olur.. ama olmazsa da vardır bir hayır demekten başka söz yok.inşallah başka zaman bebişin olur..
----

Allah sabır versin, inş. hakkınızda hayırlısı olur. bende de lekelenme devam ediyor. ben de endişe ediyorum ama yapacak bişey yok

Rabbim inşallah hayırlısını versin.bunu söylemek kolymış gibi geliyor ama şu an pozitif düşünmen gerekiyor.inşllh bebeğin yaşıyordur ve birdahaki gidişinde dilediğin mucizeyle karşılaşırsın.bende tüp bebek annesiyim ne sıkıntılar çektiğini anlıyorum Rabbim tez zamanda içini ferahlatsın Hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

bende ilk hamileliğimde sağda hissediyordum oğlum oldu.şimdi solda hissediyorum hadii hayırlısı

geçmiş olsun canım inşallah doktorun bi yanlışı vardır

aynen canım yumurta seçebiliyor spermi
kadınınayrıcalığı işte
zaten milyonlarca sperm var ama 1 yumurta..
allahım çok özeliz yaa kahretsinn
doğuda cahil derler kaynana adaylarına, erkek kardeşi çok olan kızla evlen oğlum, çok oğlunuz olsun derler, biz de deriz ki cahil işte bilmiyor ki erkek belirler cinsiyeti
ama iş öyle değil işte, evet erkek belirliyor ama spermin hangi sperm olacağını da yumurta belirliyor
ama yine de erkeğin spermlerinde ok XY li sperm varsa yine erkek ihtimali artıyor
bu işin bir sürü kriteri var
yabancılara göre ilişkide orgazm olam bile etkiliyor cinsiyet
hatta hamile kalana kadar yediklerimiz bile
ilişki zamanlamaları bile etkilliyor bilim adamlarına göre..
belki daha bilinmeyen bulunanamış bir sürü kriter..
bilim o yüzden dipsiz bir kuyu..
size bulup paylaşayım o linki topikcanlar
http://www.kliniks.com.tr/details.php?id=164
Bonie Cinsiyet Belirleme - Erkek ocuk yapmak - Kz ocuk Yapmak - cinsiyet belirleme yntemleri cihaz - Ksmetmi smetmi

Son düzenleme:

cnm inşallah doktor yanılıyodur....
tek söyleyebileceğim şey bu...
bence sen başka doktorlara da git...
seni fazla umutlandırmak istemem ama duyuyoruz böyle şeyler... hatta topikte de anlatmışlardı.....

canm tüp bebek benm bebeğim dr un cihazlarıda son derece ii..napalım canm kısmet işte 1 aylık mutluluğu bile bana o kadar ii geldiki ömrüme ömür kattı şimdi ikinci mucizeyi bekliyorum ama hiç umudum yok..

Allah sabır versin, inş. hakkınızda hayırlısı olur. bende de lekelenme devam ediyor. ben de endişe ediyorum ama yapacak bişey yok
saol canm Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın inş.. bende lekelenme agrı filan hiç bişey yok bulantılar devaM ama büyümemiş bebeğim kalp atışı yok..Rabbim sanada acil şifa versin inş..

canm gerçekten cok zor savastan yenik çıkmış gibiyim heleki onca tedaviden sonra pozitifi görüp böyle olmak dahada beter etti beni ama umarım kimse yasamaz cok zor gerçekten zor lafın bittiği yer

canımmmm... kıyamam ya.....
Rabbim büyük, belki bir mucize daha verir dediğin gibi
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, çok çok da geçmiş olsun..
inşallah beklemende vardır bir hayır, üzüldüm yaa
çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım inşallah doktorun bi yanlışı vardır

cnm inşallah doktor yanılıyodur....
tek söyleyebileceğim şey bu...
bence sen başka doktorlara da git...
seni fazla umutlandırmak istemem ama duyuyoruz böyle şeyler... hatta topikte de anlatmışlardı.....
canm dr un bi yanlışı olmasını bende çok isterim ama tüp bebekte diğer arkadaşlarınki gibi geç döllenme meselesi yokki
napalım hayırlısı buymuş diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum yıkıldım içim mahvolduu

saol canm ALLAH razı olsun beklememin hiç bi mantıgı yokmuş ama bebeğim hala içimde ve bende hiç bi belirti lekelenme filan yok oyüzden beklemek istedim Rabbim ol dedimi neler olmuyoki

inşallah hayırlısı olur ama hiç bir sıkıntı yokken böyle demesi tuhaf, başka bir doktora görün bence, ve kesinlikle bekle..Allahın ne yazdığını hiç kimse bilemez, belki de mucizsini gerçekleştirir bebişin..

Bende hiç bi sıkıntım olmadıgı için beklemeye karar verdim canm ama beebeğimde hiç gelişmemiş nasıl kalp atısı olsunki..

saol canm ALLAH razı olsun beklememin hiç bi mantıgı yokmuş ama bebeğim hala içimde ve bende hiç bi belirti lekelenme filan yok oyüzden beklemek istedim Rabbim ol dedimi neler olmuyoki

Canim ne diyecegimi bilemiyorum gercekten zor bir durum.sadece sunu diyebilirim bir doktorla kalma bir baska doktora daha gitsen belki mucizen gercek olur.

cnm benim bu durummlarda mmetin olmak zor biliyorrum inş bir mucize gerrçekleştirir yüce yarradan ondan umut kesilmz benimde ilk bebeğim boş gebelikle sonuçlandı kalp atışı ve bebek yoktu drrr 1 hafta daha bekleyelim dedi bekledik yine olmadı bi umut aramak için başka dr lara gittimm sonuç yine aynı ve kürtaj oldum...daha sonra 4 ay dinlendimm ve ikizlerime hamile kaldımm..inş. seninde en kısa sürede gelir kardeşini gönderir meleğin sakın stres yapma stres en büyük düşman vüccuduna olummlu düşünmeye bak ..bide şu yönden bak olaya (drum derrrdi) zaten sağlıklı bir bebek olsaydı oluşurrdu sağlıksız olarak sana tutunsa sağlıksız olarak dünyaya gelirrdi hayırlısı böyleymiş demişti drum

Bende hiç bi sıkıntım olmadıgı için beklemeye karar verdim canm ama beebeğimde hiç gelişmemiş nasıl kalp atısı olsunki..

Offf cok üzüldüm kendi yaşadıklarım geldi aklıma ( seninki tüp bebek olduğu icin daha fazla emek sarfettin kim bilir neler yasadın.Ne desem bilemedim.Dualarım seninle.

Canim ne diyecegimi bilemiyorum gercekten zor bir durum.sadece sunu diyebilirim bir doktorla kalma bir baska doktora daha gitsen belki mucizen gercek olur.
canm bunu bende düşünüyorum ama aynıseyleri filan duymaya cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…