Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
Kürtajla temizlememiz gerekiyo dedi
hiç umut yokmu benm agrım yok lekelenmem yok mide bulantılarım var dedim
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim…
canm cok saol dünden beri kendimi drunun dediği gibi avutuyorum zaten ama olmuyo yüreğime söz geçmiyo.. bebeğim hala içimde bana sıkısıkı tutunmuş dr düşmez dedi kürtaj dedi bebek içinde var ama gelişememiş kalp atışı yok dediğin gibi Rabbim yaptıgından sual olumaz umut kesilmez o yüzden bekleme kararı aldım ama şimdide sunu düşünüyorum 1haftada yokluguna kendimi alıştırcam 1 hafta sonra kürtajla iş bitecek yine bu üzüntüleri yaşıcam sen nasıl atlattın??cnm benim bu durummlarda mmetin olmak zor biliyorrum inş bir mucize gerrçekleştirir yüce yarradan ondan umut kesilmz benimde ilk bebeğim boş gebelikle sonuçlandı kalp atışı ve bebek yoktu drrr 1 hafta daha bekleyelim dedi bekledik yine olmadı bi umut aramak için başka dr lara gittimm sonuç yine aynı ve kürtaj oldum...daha sonra 4 ay dinlendimm ve ikizlerime hamile kaldımm..inş. seninde en kısa sürede gelir kardeşini gönderir meleğin sakın stres yapma stres en büyük düşman vüccuduna olummlu düşünmeye bak ..bide şu yönden bak olaya (drum derrrdi) zaten sağlıklı bir bebek olsaydı oluşurrdu sağlıksız olarak sana tutunsa sağlıksız olarak dünyaya gelirrdi hayırlısı böyleymiş demişti drum
evet canm cok zorr neler yaşadıgımı ancak yaşayanlar bilir...Rabbim düşmanıma bilede yaşatmasın zaten şimdi sadece Rabbimin ol demesini bekliyorum dualarınızı bekliyorumOfff cok üzüldüm kendi yaşadıklarım geldi aklıma( seninki tüp bebek olduğu icin daha fazla emek sarfettin kim bilir neler yasadın.Ne desem bilemedim.Dualarım seninle.
Dr amcası dün kalp atışlarımızı duyamadı ve meleğimle vedalaşmamızı istedi..,geçen haftadan bu yana büyümemiş meleğim kalp atışları oluşmamıs..
maalesef yok dedi ama içiniz rahat edecekse 1 hafta daha bekleyelim dedi şimdi bir mucize bekleyeceğiz benim bebeğim bi mucizeydi zaten bize şimdi ikinci mucizesini yapmasını bekleyeceğiz..
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim
canm o ii şeyleri duymaya benmde o kadar cok ihtiyacım varki ama malesef yok sadece bi mucize bekliyorum bbebeğim gelişmemiş bileCanım ben ancak müsait olduğum için yeni okudum yazığınıRabbim hayırlısını versin minik mucize bi hamle yapsın. ve pıtı pıtılarını gittiğinde duyursun. Tüp bebek ya nazlı bebek yavas gelişiyor olma ihtimali yokmu ? ne olur iyi bişey söyle
aynen canm aynen o kadar belirtileri yaşarken bende senin gibi büyümüş halini göreceğim deyip kese içinde ufacık nokta kadar bi bebekle karsılastım yıkıldım eşimin yüzüne bakamadım onu her gördüğümde daha beter oldum dünden beri kendimde değilim o kadar cok sevinmiştimki tedavişler iğneler ilaçlar derken ilk tüp denemede sahip olmuştum bebeğime 1aydır bu muttlulugu yasıyorum onada şükür ama böylesi daha zorçook çook geçmiş olsun arkadaşım. benimde ilk gebeliğim aynı şekilde sonlandırıldı malesef. şimdi yazdıklarını ağlayarak okudum. o günleri hatırladım.bende tüm gebelik belirtileri devam ederken bebeğimin büyümüş halini göreceğimi umarak gittiğim hastaneden yıkılmış döndüm. Allahım sabrını veriyor ama hep hayırlısını düşün hepp inş herşey gönlünce olur. sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
canm dr un bi yanlışı olmasını bende çok isterim ama tüp bebekte diğer arkadaşlarınki gibi geç döllenme meselesi yokki
napalım hayırlısı buymuş diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum yıkıldım içim mahvolduu
canm cok saol dünden beri kendimi drunun dediği gibi avutuyorum zaten ama olmuyo yüreğime söz geçmiyo.. bebeğim hala içimde bana sıkısıkı tutunmuş dr düşmez dedi kürtaj dedi bebek içinde var ama gelişememiş kalp atışı yok dediğin gibi Rabbim yaptıgından sual olumaz umut kesilmez o yüzden bekleme kararı aldım ama şimdide sunu düşünüyorum 1haftada yokluguna kendimi alıştırcam 1 hafta sonra kürtajla iş bitecek yine bu üzüntüleri yaşıcam sen nasıl atlattın??
evet canm cok zorr neler yaşadıgımı ancak yaşayanlar bilir...Rabbim düşmanıma bilede yaşatmasın zaten şimdi sadece Rabbimin ol demesini bekliyorum dualarınızı bekliyorum
canm o ii şeyleri duymaya benmde o kadar cok ihtiyacım varki ama malesef yok sadece bi mucize bekliyorum bbebeğim gelişmemiş bile
aynen canm aynen o kadar belirtileri yaşarken bende senin gibi büyümüş halini göreceğim deyip kese içinde ufacık nokta kadar bi bebekle karsılastım yıkıldım eşimin yüzüne bakamadım onu her gördüğümde daha beter oldum dünden beri kendimde değilim o kadar cok sevinmiştimki tedavişler iğneler ilaçlar derken ilk tüp denemede sahip olmuştum bebeğime 1aydır bu muttlulugu yasıyorum onada şükür ama böylesi daha zor
saol canm Allah razı olsun dua edin bana..Rabbim kimseye yasatmasın...Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin.
inş sıradaki mucizelerin, bekletmeden, kendiliğinden gelip sürpriz yapar sana. kendini yıpratma lütfen.
canm bende onu düşünüyorum şimdi kendimi alıştırmaya calılıyorum 1 hafta sonra kürtajla filan aynısını yasıcam ben göründüğüm konuştugum kadar dirayetli değilim toparlanamambende öncce çok ağladımm üzüldüm dediğin gibi insan varrlığına alışıyo hele hele kürtajdan sonra hastaneden çıkıp arabaya binmmek bana çok koydu arkama baka baka bebeğim orda kaldı düşüncesiyle üzülmekten helak olmuştum baktımm olucak gibi değil kendimi toparladım herşeyin bittiğini kabullendim geleceğe bakıp elbet bigün benimle oluccak dedim zaten aşılamayla hamile kalmmıştım..4 ay dinlendim ve tekrarrr aşılama oldum ikizlere hamile kaldımm .. sende bi an önce kendini toparrla ve ümştsizliğe kapılma
bende busrayı soracaktım onun içinde hayırlısı olsun Rabbim dayanma gücü versin..Sözün bittiği yerdeyim bende inan moral vermek istiyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum. Allah ım bi mucize versin. Dün bushra bugün sen
İnşallah 1 hafta sonunda iyi haberle gelirsin minik mucize yeni bi mucize yapar. Allah ın takdiri ol dedimi oluyor
merak eden arkadaşlarıma sadece bunları yazmak istedim
canm hiç korkma benm böyle oldu diye herkesin olacak değil yaa..canım bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım seni nasıl bir süreçten geçtiğini çok iyi anlıyorum ne emekler verdiğini biliyorum rabbim inşallah bir mucize daha gösterir demekten başka bir şey gelmiyor elimden bende kendi adıma böyle şeyleri okudukça içimi bir korku kaplıyor kötü düşüncelere kapılmakda istemiyorum
saol canm Allah razı olsun dua edin bana..Rabbim kimseye yasatmasın...
canm bende onu düşünüyorum şimdi kendimi alıştırmaya calılıyorum 1 hafta sonra kürtajla filan aynısını yasıcam ben göründüğüm konuştugum kadar dirayetli değilim toparlanamam
güçlü olmaya çalışacagım ama nasıl canm sadece Rabbime sıgınıyorum ondan güçlü olmayı istiyoru ama suan yeni oldugundan yapamıyorum.. zaman herseyin ilacıymış bekleyecegmcok üzüldüm allah sabır versin...mucizeler gercekten oluyor.inşallah bir mucize olur.güçlü olmaya çalış diyeceğim ama çok zor iyi olacaksın...
saol canm Allah razı olsun dua edin bana..Rabbim kimseye yasatmasın...
canm bende onu düşünüyorum şimdi kendimi alıştırmaya calılıyorum 1 hafta sonra kürtajla filan aynısını yasıcam ben göründüğüm konuştugum kadar dirayetli değilim toparlanamam
bende busrayı soracaktım onun içinde hayırlısı olsun Rabbim dayanma gücü versin..
aynen canm sözün bittiği yer diyecek hiç bişey yok dua etmekten baska..
zaman her şeyin ilacı canımgüçlü olmaya çalışacagım ama nasıl canm sadece Rabbime sıgınıyorum ondan güçlü olmayı istiyoru ama suan yeni oldugundan yapamıyorum.. zaman herseyin ilacıymış bekleyecegm
canm hiç korkma benm böyle oldu diye herkesin olacak değil yaa..
ama içime doğmuştu son gece hep dua istedim herkesten ama napalım kısmet değilmiş yinede bir umut 1hafta bekleyeceğim..
kızlar bu ne yaasabahtan beri giremedim girer girmez de kötü haber Her gün kötü haber alır olduk Allah sabırlar versin inşallah dayan sımsıkı ayakta dur ve dua et, veren de Allah alan da Allah, o yüzden maalesef elimizden dua etmenin dışında bir yardım gelmiyo, keşke birşeyler yapabilsek arkadaşım minik mucizen ve senin için inan yapmak istemeyecek tek insan yoktur burada elinden birşey geleceğini bilse ( Ben diğer arkadaşları duaya davet ediyorum, dua ile olmayacak iş yoktur, hele ki müslümanın müslümana ettiği dua.. bebişin için 7 tane ayet-el krürs-i, 7 tane tefriciye, 7 tane fatiha, 7 tane ihlas okudum, Allahım kabul etmiş olsun, onu sana hayırsıyla, sağlıkla bağışlasın inşallah
canımmm kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle bir durumda bende ilk kez koşa koşa gitmiştim doktora kalp atışı duyarım diye be sanuç senin ki gibi hiç gelime yoktu eskiye göre
bir hafta bekledim tekrar gittim aynı doktorun yanında soğuk kanlı oldum yanlızdım aksi gibi çünkü beklemediğim bişeydi ve hayallarim yıkılmıştı hastane kapısından çıktım ve başladım ağlamaya sokakta durduamıyorum kendimi oturdum bir kaldırıma yolun ortasında bağıra bağıra ağladım patronun aradı naptın diye konuşamadım bana bişey olur diye arabalı bi arakadaşı göndermiş aldırdı arkadaş gelene kadar herkes bana baktı kimisi neden ağladığımı sordu kimseyi duymuyordum ağlaya ağlaya mahvettim kendimi neyse haftasına kürtaj ve çok sürmedi 2 ay sonra tekrar bir gebelik rabbimin imtahanı peşimi bırakmamıştı tam 7 ay taşıdım meleğimi karnımda hiç bişeyi yoktu ama bir hidrops fetalis denen bişey çıktı onuda aldı benden daha metanetliydimm ölü doğum yaptum hastanede hemşireler çok üzülüyodu halime doğumhaneye herkes bebeği kucağında çıkıyordu bense ölmüş bir meleğin doğum sancılarını yaşıyordum...herşeye rağmenn tutundum hayata...acılarım tazelendi rabbim kimseye yaşatmasın...
saol canm benm Allah razı olsun Rabbim dualarımızı duyar inş.. .kızlar bu ne yaasabahtan beri giremedim girer girmez de kötü haber Her gün kötü haber alır olduk Allah sabırlar versin inşallah dayan sımsıkı ayakta dur ve dua et, veren de Allah alan da Allah, o yüzden maalesef elimizden dua etmenin dışında bir yardım gelmiyo, keşke birşeyler yapabilsek arkadaşım minik mucizen ve senin için inan yapmak istemeyecek tek insan yoktur burada elinden birşey geleceğini bilse ( Ben diğer arkadaşları duaya davet ediyorum, dua ile olmayacak iş yoktur, hele ki müslümanın müslümana ettiği dua.. bebişin için 7 tane ayet-el krürs-i, 7 tane tefriciye, 7 tane fatiha, 7 tane ihlas okudum, Allahım kabul etmiş olsun, onu sana hayırsıyla, sağlıkla bağışlasın inşallah
inş. canm benm.. hiç umudum yok ama onun içimde var oldugunu bildiğim sürece umudumu yitirmicem...zaman her şeyin ilacı canım
inş. zamanın derdine derman olmasına gerek kalmadan mucizen hepimizi sevindirir
Allah sabırlar versin, hepsi bir imtihan, dirayetli olmalısın, bu dünyada rızkı varsa gelecektir, yoksa da biz ne yaparsak yapalım boşa. Kendi adıma ben de tehlikeli dönemi atlatmış değilim, Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin. Her işte muhakkak bir hayır vardır. Acı acıdır kıyaslanamaz ama son ayda kaybetmektense, bebeğe iyice alışmadan ilk aylarda farketmek durumu daha kolay atlatılır gibi geliyor, yaşayan bilir muhakkak, tekrar Allah sabırlar versin. Dua etmeye devam, yakında seni yeni mucizene kavuşturacağına ben inanıyorum.
inş. canm benm inş..Faydam olacaksa bende okuyorum. Minik mucize ne olur aramıza dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?