2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
saol canm ALLAH razı olsun beklememin hiç bi mantıgı yokmuş ama bebeğim hala içimde ve bende hiç bi belirti lekelenme filan yok oyüzden beklemek istedim Rabbim ol dedimi neler olmuyoki

canım benim bekle ama o gün geldiğinde her sonuca alıştır kendini bitanem inşallah bebeğin seninle kalır. ama emin ol ki Allah onu senden alırsa bir bildiği vardır derdi veren allahım dermanını da verir inşallah .sabır ver yarabbim herşeyin hayırlısını ver hepimize

Canım benim görüşmek istersen ben herzaman görüşmeye hazırım. ve her zamanda yanındayım. Yaşadığın durum beni çok etkiledi çok üzüldüm ama inşallah minik mucize bu dualarla rabbimin izni ile aramıza döner.

Bitanem Allah büyük ben inanıyorum, umutlandırmak da istemiyorum ama yiyeceği yemek içeceği su varsa Rabbim sana döndürsün inşallah, sen çay değil ne istersen başımızla beraber.. Ama senden tek ricam dua et bol bol, Rabbim hayırlısını versin, Hayırlı olana da gönlümüzü razı eylesin inşallah

evet canm vardır bi bildiği hayır gördüğümüzde ser,ser gördüğümüzdede hayır vardır ben buna inanıyorum...
bekleyeceğim canm cok umudum yok ama o içimde oldugu sürece bekleyeceğim canm..
amin demekten baska bişey diyemiyorum canm inş. döner aramıza..nasip kısmet canm belki görüşürüz..

saol canm Allah razı olsun belki dediğin gibi görüşürüz canm nasip..
evet canm Allah büyük o ne derse ne dilerse o olur..

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ya cnm başka bir doktora mı gitsen acaba? bir umut yani belli olmaz gittin mi?

aynen öyle yap fırsatı değerlendir bebekle çalışmak çok zor arkadaşımdan biliyorum onunda geçen sene bebeği oldu 2012 kpss'ye hazırlanmaya çalıştı ama malesef biraz huysuz bir çocuğu vardı hiç çalışamadı o yüzden sene en azından konuları bitirki seneye rahat edersin

canımm beniiimmm ne denir bilemiyorumm daha doğrusu ne desek boş =(( rabbim sabır versin sana bol bol.. inşallah cennette kavuşacaksın meleğine canımm ben hep öyle düşünürek kendimi rahatlatmıştım.. geçen yıl 1.5 senenin sonunda tedaviyle hamile kaldım fakat kaybettim meleğimi =(( ... 2.5 senenin sonundada aşılama yoluyla hamile kaldım tekrar..
bana hep derlerdi bi kere hamile kalabilen yine kalır diye o yüzden seninde yine meleğin olacak buna inan ve sen sadece sabret tatlımm dualarım seninlee allah yardımıcınız olsunnn =((

Bende hiç bi sıkıntım olmadıgı için beklemeye karar verdim canm ama beebeğimde hiç gelişmemiş nasıl kalp atısı olsunki..

canım çok üzüldüm
herşeyin hayırlısı deyip rabbime sığınmaktan başka çare yok
veren de alanda o.ben eminim senin çok çok güzel bebişlerin olucak. dediğin gibi bunu bi sınav gibi düşün allaha sığın o senin içini en net görendir unutma.
inşallah çabuk atlatırsın canım

Allah sabrını bol versin arkadaşım, zor bir durum ama her karanlığın ardından da gün doğar, Allah kapadığı bir kapıyı belki daha güzeli ile açar moralini yüksek tutmaya çalış.. bol dua edelim arkadaşlar, Rabbim büyük...

şimdi okudum çok üzüldüm
inşallah tekrar bi mucize gerçekleşir güzel haberlerle dönersin
inş. canm benm ne kadar umudum olmasada Rabbim büyüktür diyorum ondan diliyorum..

canm benm öncelikle iyi dileklerin için saol..ama normal yolla hamile kaalabilsem zaten üzülmicem gerçi %5de olsa normal yolla hamile kalma ihtimalim var canm ama işte zor.. yinede ne zorlukları basarmıyoruzki dimi canm??

aynen canm ona sıgınıyorum O biliyo içimi hayırlısını verecek umarım hersey ii olacak canm..bu sınavıda atlatacagmmm

saol canm benm evet zor gerçekten zor ama napalım Rabbimin dediğinden başkasına gücümüz yetmiyo..
zaman arkadaşım zaman ve sabır herşeyin ilacı umarım cabuk atlatırım ama şimdilik zor gibi duruyo

bende senın durumunu 4 ay önce yaşadım ama kendısi olduğu gibi düştü ben gördüm yani kürtaj olmadım o yuzden kesesıyle düşmüştü çok ağladım ama sonra allah yıne nasip etti derler kı o giden bebek yenısı için çok guzel ortam hazırlarmış daha sağlıklı olurmuş üzülme lütfen allah doğru zamanını bilir

kızlar benım sorum kaç kıloyla hamıle kaldınız hızlı kılo alan var mı ben hiç yemek yıyemıyorum ama kılom düşmuyor 61-62 cıvarındayım mıde bulantıısından duramıyorum raporluyum evde yatıyorum

58kiloyla hamile kaldım ama bende senin gibi aç geziyorum ama son kilomu bilmiyorum

Son düzenleme:
inş. canm inş.. sabırla bekleyeme calıscam umarım basarılı olurum

Ben 55 kiloyum mide bulantım olmasına rağmen ben de kilo vermedim 5.haftada başladı bulantilarim.

Arkadasim seni çok iyi anlıyorum.ve aynı şeyi yaşamanın vermiş olduğu korkuyu her an yaşıyorum.benimde bebeğim kalp atışlarını duyamadığım için alınmış oldu.ve benim uyandıktan sonra doktora ilk sorduğum şey: gerçekten kalp atışları yokmuydu idi( aradan 5 ay geçti ve yine hamileyim.şuan hâlâ tedirginim ama umarım birdaha geçirmem,sende geçirmezsin.ins.en kisa zamanda tekrar bu mutluluğu yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…