2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

58 ile gebe kaldım. şimdi tartıldım 59 olmuşum :O benim mide bulantım herkesin aksine yemek yemezsem başlıyor. hiç aç kalmamalıyım sonumu Allah hayır etsin

canm benm Rabbim sağlık versin bebeğine hayırlısıylada kavus inş.. bebeğine...
inş. kimse yasamaz bu durumu canm gerçekten cok zor.. ben zaten kürtajdanda korkuyorum nasıl olacak ne olacak hiç bişey bilmiyorum..

58 ile gebe kaldım. şimdi tartıldım 59 olmuşum :O benim mide bulantım herkesin aksine yemek yemezsem başlıyor. hiç aç kalmamalıyım sonumu Allah hayır etsin

Kilo alabilirsin dikkatli ol. Ablam da öyle olmuştu epey kilo aldı çünkü hiç aç kalmıyordu sabah gözümü açar açmaz ağzıma kraker falan atıyorum diyordu

Sali gunu 2 haftalik hamile oldgumu ogrendim ama kafami karistirdiar;(yalancigebeik olabilir vs. Nezamn gtmeliyim doktora nasil ogrenicem

seni çok ama çok iyi anlıyorum ama inan bana,kalp atışını duymadan bunu yaşaman cok daha hayırlı olmus.... Ben bu konuyu açmak istemezdim,ama bundan 8 ay önce bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim.... 12haftalıkken ağır kanamam başladı,ne yaptıysa dr.lar bir türlü kesilmedi... İğneler,progestanlar,serumlar,hastanede yattım kaç defa.... Evde sadece lavaboya kalkıyodum,yemeğimi suyumu herseyimi annem,kayınvalidem,eşim ayağıma getiriyordu,yeterki bebeğime bişey olmasın diye... İkili testini yaptırdık bebeğim çok sağlıklıydı.... Ama kanamam gecmiyodu,üstelik bu zaman zarfında birde idrar yolları enfeksiyonu eklendi...kontrole gittim,hatta bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittik,bebeğim secde pozisyonunda duruyordu,dr. Saatlerce uğraştı ama çok az hareket etti,son hareketi de o oldu zaten bize elini gösterdi,sanki el sallıyordu,vedalaşıyordu bizimle... Dr, bi kaçgün sonra tekrar bakalım dedi... Bu arada enfeksiyon su kesesini delmiş ve suyum azalmaya başlamıs yavas yavas kanamayla gelmis... Neyse tekrar gittik,dr, baktı hiç suyun kalmamış ve bebek bu şekilde yasamaz,yasasa da sekil bozuklugu olur,böbrek ve ciğerleri gelismez,en önemlisi de seni zehirler dedi, tabi biz inanamadık baska dr.a gittik.o da aynı seyleri söyleyince,kan tahlili yaptırdım ve zehirlenmeye başlamısım, dr. Acil almamız lazım dedi baktı rahim zaten acılmaya baslamıs,bikac gün içinde düser ama zehirlenme oldugu için suni sancı verip sonlandıralım denildi,sancıyı verdiler,doğumhaneye gittim,inanılmaz kan kaybettim,ve cıldırtan o suni sancı sonucunda 6saat sonra bebeğim düştü,gözlerimi acıp cinsiyetini sordum dr.a, erkekmiş bebeğim.... 17 hafta sonunda oğlumdan ayrıldım... Patolojiye gitti,sonuc,bebek saglıklı... Ama gebelik yolunda gitmedi... Ve ondan sonra o hastaneye gidemedim.... Cok zor atlattım,hala ultrason resimleri duruyo,el sallamıştı oğlum bize.... O simdi melek oldu ve annesinin herzaman yanında biliyorum...

İste böyle aslında anlatmak istemezdim,burası yeri değildi ama bazen teselli bulmak için daha kötü durumdakileri gözümüzün önüne getiririrz,ben de kuzenimi baz alıyorum,daha bir ay önce bebeğini 9 ay sonunda doğumda kaybetti... Beterin beteri var arkadaslar,cok sükür halimize ve canm ben inanıyorum ki cok sürmeden sen tekrar hamile kalacaksın hemde doğal yoldan... Dünyada sınavdayız... Verende O alanda... Bak bana cok sükür Rabbime tekrar hamileyim onca sorunun ardından... Gönlünü ferah tut arkadasım,duanı eksik etme dilinden... Dünyada yiyecek ekmekleri varsa doğarlar... Ben buna inanıyorum.... Dualarım seninle ve meleginle... Tekrar özür dilerim tatsız olayımı paylastığım için...

kkızlar son adetım 18 ocak 5+0 haftalık hamıleyım beta hcg degerım 245.5 cıktı doktor on gun sonra gel bakalım bebege dedı ama gorunurmu daha erken gıtsem cok merak edıyorum bı an evel gecsın gunler

tekrar geçmiş olsun canm asıl ben özür diliyorum burdaki arkadaşlarımdan basına gelen tatsız olayları onlara tekrar haturlattıgım için ama dertleşmedende olmuyor..
bende senin gibi beterin beteri var deyip kendimi avutuyorum canm hatta ilerleyen zamanda olsaydı daha kötü olurdum diyorum ama canm gönüle söz geçmiyo içim acıyo yanıyorum kalbim daralıyo...tekrar tedaviyi kaldıramıyacagımı düşünüyorum zaten maddi manevi çok sıkıntılarla yapıldı tüp bebeğim tekrar aynı seyleri yaşayacak olmamda ürkütüyo beni..
bide kürtaj meselesi iice kötü ediyo beni..

kızlar bugün sağlık ocağına kan sonuçları için gittim,kan değerlerim düşük çıktı .Doktorumda elevit ve ferra sanol ilaçlarını verdi .Biri demir biride vitamin ilacı ama bunun için erken gibi yorumlarını okudum benim gibi 8. haftada olup yada daha erken kullanan var mı? Bu arada folidoce ye de ikili taramaya kadar devam et dedi .İnanın kafam çok karıştı .Bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Hiiic korkma canım.hiçbirşey hissetmiyorsun.zaten anestezi ile yapılıyor.sonrasında 10 güne yakın kanama oldu bende.belki biraz ağrı olabilir ki bendeki ağrı regl olacağım zaman olan ağrı kadar dı. Sonrası herşey normale dönüyor.

biliyomusun hala belki diyorum belki atar bebeğimin kalbı ama umut yok işte bekleyecegm ve 1 hafta sonra kürtaj gerçeğiyle tanısacagm inş. sorunsuz gecer canm sal anlattıgın için

ya çok üzüldüm cnm ama umudum gitmiyor benim eminim annesi olarak senin durumun çok daha zor Allahım sabrını versin

Sali gunu 2 haftalik hamile oldgumu ogrendim ama kafami karistirdiar;(yalancigebeik olabilir vs. Nezamn gtmeliyim doktora nasil ogrenicem
2 haftalık hamile olduğunu kim söyledi? dr söylediyse ne zaman tekrar gelmen gerektiğini de söylerdi.yalancı gebelik olup olmadığını anlamak için 1 hafta beklemen gerekir yok o süre bekleyemem diyorsan gün aşırı yani bir gün durup bir gün kanda betahcg taraması yaptıracaksın. eğerki artış 2 katından biraz fazla ise dış gebelik değildir. tam kesinleşmesi ise betahcg nin 1000in üzerine çıkmasından sonra en erken vajinal ultrasonla olan taramada kesenin görülmesi.

kkızlar son adetım 18 ocak 5+0 haftalık hamıleyım beta hcg degerım 245.5 cıktı doktor on gun sonra gel bakalım bebege dedı ama gorunurmu daha erken gıtsem cok merak edıyorum bı an evel gecsın gunler
sanırım yukarıdaki cvp senin için de geçerli

evet cnm emin ol daha cok büyüseydi daha kötü olurdun,benim hala gözümün önünden tekmeleri,hareketleri,taklaları,el sallayısı gitmiyor... İnsallah bu sfer doğal yoldan hamile kalırsın, Rabbim büyük.... Cok duyuyorum böyle olanları...

Bende kalp atışlarını duymadım henüz.6+0 dı gittiğimde.sağlıklı dedi.2 hafta sonra gel dedi.banada elevit verdi.folibol kullaniyordum onu bıraktırdı. Bende endişeliyim

ah canım çok üzüldüm. hergün istisnasız bişeye ağlar oldum bugün de sana ağladım. Allahım sabrını vermiş imşallah nfy için de bir güzellik vardır hani her şerde bir hayır hesabı.

benim gibi ağlayanınız var mı ya??? salak bi tip oldum çıktım :S eşime de çok üzülüyorum bana üzülüyor diye offfffffffff nerdeyse çizgifilm seyredecem ona da ağlıcam :S

Bende kalp atışlarını duymadım henüz.6+0 dı gittiğimde.sağlıklı dedi.2 hafta sonra gel dedi.banada elevit verdi.folibol kullaniyordum onu bıraktırdı. Bende endişeliyim

ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri dr yazdı hemen kullanmaya başladım elevit kullanıyorum. sat 14 ocak 8 şubattan beri kullanıyorum ilk etapta günde 2 tane idi şimdi 1 tane. korkmayın

Canım Allah sabır versin sana ve eşine hiç kolay değil elbette, inşallah 1 hafta sonra bir mucize olur güzel haberler alırız senden Allah'ın izniyle bunu yürekten diledim inşallah gerçekleşir. Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle

ya çok üzüldüm cnm ama umudum gitmiyor benim eminim annesi olarak senin durumun çok daha zor Allahım sabrını versin
amin canm çok saol dediğin gibi benmde içimde oldugunu bildiğim sürece lekelenme kana vesaire görmediği sürece içimde hepbi umut olacak ve 1 hafta boyunca en iyi şekilde agırlayacagm onu..onun için hiç sevnediğim halde süt bile içiyorum içmeyede devam edicem belki işte belkiii....

inş. canm benm inş. minik mucizem gerçekleşir cabuk toparlanmak istiyorum...

evet canm eminim öylesi daha zor...
ama buda zor anneydım ben onu ilk iiçime koyduklaarından beri anneliğihissettim çok istediğim için herşeyinin bile hayaliini kurdum şimdi elim boş kalacak gönlüm boş kalacak umarım tekrar kavusurum meleğime yada beni bırakmaz inş..

geçmiş olsun canım yaa üzüldüm inşallah haftaya görebilirsin kalp atışlarını kaç haftalıktı doktora gittiğinde?
saol canm Allah razı olsun haftayada pek görme ihtimalimiz yok canm ama yinede beklemek istiyorum işte..
7+1 günlüktük canm dün gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…