2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
lutfen bir cvp istiyrum simdi ben sali gunu kan testi sonucum 55 cikti 2 haftalik dediler/aklim sunlara karisti 1 son adet tarihime gore 4 hafta 2 gunlugum kan sonucuna gore 2 haftalikdim sali gunu simdi ben dr nezamn gtmeliyim yalanci gebelik ciin pazrtesi test yptrsam miki kan degrlirim ciktimi diye yoksa direk dr gtsem

canm aslında 2haftalık gebesin yani bebeğin 2 hafta önce döllenmiş fakat dr lar hesaplarken son adet tarihinden hesaplıyolar yani 4 haftalık hamile oluyorsun degerin şimdilik ii ama yükseldiğini görmek için tekrar test yapabilirsin..p.tesi ye kadar tahmini 300-400 arası olması gerekiyo değerinin ve değerin 1000 üzeri oldugunda vajinal ultrason ile görünüyor bebiş

iyi akşamlar arkadaşlar ben pazar gecesi öğrenmiştim 186ydı değerimbgn doktora gittim ultrasyonda göremedik ama kan değerim 1789 olmuş..inş haftya cuma yine gtcm kontrole gel dedi dktrm o zaman keseyi görürüm..

Nfy_9185 canım çok üzüldüm inan ki,Allah'ım sabır versin,inşallah mucize olur canım.Hakkında hayırlısı...

cok tesekkur ederim canim simdi ben pazartesi dr/gtsem sanirim iyi olur yalani begelikden korkuyorum ben aslinda pazartesi gideyim hem kan verir hem dr bizzt sorarrim blki gorunur yada bilgi verirler yani bnim ogrenmek istdgim sa[likli bir geblikmi

Nfy_9185 canım çok üzüldüm inan ki,Allah'ım sabır versin,inşallah mucize olur canım.Hakkında hayırlısı...
saol canm benm ne d,yelim diyecek bi söz yok Rabbimden bi mucize ve sabır diliyorum onun rahmeti ve merhameti bolll

cok tesekkur ederim canim simdi ben pazartesi dr/gtsem sanirim iyi olur yalani begelikden korkuyorum ben aslinda pazartesi gideyim hem kan verir hem dr bizzt sorarrim blki gorunur yada bilgi verirler yani bnim ogrenmek istdgim sa[likli bir geblikmi
git tabi canm sor ama kalp atısını duymadan sağlıklı bi gebeliktir deme..hatta eline almadan bile deme insan neyle karşılasacagını bilmiyo çünkü

canim meraba oncelikle tebrik ederim insallah saglikli sihhatli alirsin kucagina, bende adet olmadan 6gun once testte silik ikinci cizgiyi gormustum sonra iki gun bekleyip kan testi yaptirdim sonuc 79cikti saglik ocagindaki dr.henuz yeni oldugunu yaklasik olarak iki haftalik oldugunu ve dikkat etmem gerekenleri soyledi sonucumu aldiktan 9gun sonra keseyi gormek icin hastaneye gittik dr yeniden kan testi istedi sonuclarimi alana kadar hep bi tedirginlik vardi icimde ve sonuc ciktiginda cok mutlu oldum degerlerim 9gun icinde 79dan 4002ye katlamisti acikcasi ilk basta bende korkmustum degerim dusuk cikinca ama sen icini ferah tut etkileme bebegini o deger cok cabuk yukseliyo :)

git tabi canm sor ama kalp atısını duymadan sağlıklı bi gebeliktir deme..hatta eline almadan bile deme insan neyle karşılasacagını bilmiyo çünkü

canimm Allah sabir versin insallah mucizen gerceklesir ve bebegin veda etmez sana dualarimiz seninle Rabbim hayirlisi neyse onu versin

Arkadaşlar yarın bir başka doktora gideceğim.
Biliyorsunuz bebeğim perşembe günü 6+2 gözüktü ve kalp atışlarını gördük ama duyamadık çok küçük dedi doktorumuz.
Biz de eşimle karar aldık yeni bir doktora gideceğiz yarın.
Ultrason makinesi daha iyiymiş yarın gideceğimiz doktorun daha sağlıklı bir ölçüm yapabilir umudumuz var...
Yarın doktora gidecekler ve benim için bu gece en azından kısa bir dua okur musunuz ?
Rica
Yarın yazarım, teşekkürler...

İyi Akşamlar

Allah ım inş. yüzünü güldürür canm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inş..

saol canm Allah razı olsun.. inşallah demekten ve dua etmekten baska bişey gelmiyo elimden..

aynen canim yapabilecegimiz tek sey dua etmek yarin obur gun ne yasayacagimizi bilmiyoruz bu konuda hepimiz risk altindayiz eger bebeklerimizin yiyecek bir lokmasi varsa zaten gelirler dunyaya obur turlu elimizden gelen hicbisey yok bende simdiden cok kaptirmiyorum kendimi Allahtan gelecek herseye kapimiz acik hayirlisi neyse o olsun, ben cikiyorum canlarim iyi geceler

Benim için sure okumayın da dua edin hanımlar ben de yarin keseyi görmeye gideceğim. Artış en son sali günü 689du. Yarin 3800e cikar sanirim... dua edin... eşim de yok garip garip gideceğim

inşallah iyi haberlerle gelirsin dua edicem senin için sende benim için dua et arkadaşım bende salı günü kalp atışını göreyim

Benim için sure okumayın da dua edin hanımlar ben de yarin keseyi görmeye gideceğim. Artış en son sali günü 689du. Yarin 3800e cikar sanirim... dua edin... eşim de yok garip garip gideceğim
seninle sat'ımız aynı galiba inşallah keseyi görürsün ikinizede dua edicem

Benim yumurtlama gecikmis yalniz imzadaki hesaplama dogru olmayabilir yarin ogrenirim herhalde... senin son bhcg kac cikmisti ve keseyi gordun mu

geçen perşembe 2225 çıkmıştı bu perşembede 6 haftalıkken kese ve yolk kesesi görüldü doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben salı günü gideceğim

Canım ya o kadar etkilendim ki hikayenden insanoğlu nelere katlanıyor bir ornegi de sensin.Esim de ben de cok duygulandik.Cok gecmis olsun.Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömür nasip etsin insallah.

geçen perşembe 2225 çıkmıştı bu perşembede 6 haftalıkken kese ve yolk kesesi görüldü doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben salı günü gideceğim

Seninki büyük herhalde benimkinden.... gerçi okuduğum bunca şeyden sonra umitlenmeli miyim bilmem ki

kızlar hepınıze tesk ederım ıcmı ferahlattınız allah razı olsun ınsallah dedıgınız gıbıdır cunkı ıcımde cok guzel olcak gbı hıssedıyrum:) 14.02 de yatrdım 0.59 du 19.02 de yqptrdıgımde 55.04 nebılıyım aslında bazı olumsuz ınsanlar karıstrdı kafamı kesınmı emınmısın vs gbı sorulkrdan dolayı sanırım ama rabbım hayırlısnı versın dua edın lutfen pazartesı gıdıp kan degerlerıme baktıracagım eger 400 u gecmısse korkmayın yalancı gebelık degıldır dedıler bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…