canm aslında 2haftalık gebesin yani bebeğin 2 hafta önce döllenmiş fakat dr lar hesaplarken son adet tarihinden hesaplıyolar yani 4 haftalık hamile oluyorsun degerin şimdilik ii ama yükseldiğini görmek için tekrar test yapabilirsin..p.tesi ye kadar tahmini 300-400 arası olması gerekiyo değerinin ve değerin 1000 üzeri oldugunda vajinal ultrason ile görünüyor bebişlutfen bir cvp istiyrum simdi ben sali gunu kan testi sonucum 55 cikti 2 haftalik dediler/aklim sunlara karisti 1 son adet tarihime gore 4 hafta 2 gunlugum kan sonucuna gore 2 haftalikdim sali gunu simdi ben dr nezamn gtmeliyim yalanci gebelik ciin pazrtesi test yptrsam miki kan degrlirim ciktimi diye yoksa direk dr gtsem
canm aslında 2haftalık gebesin yani bebeğin 2 hafta önce döllenmiş fakat dr lar hesaplarken son adet tarihinden hesaplıyolar yani 4 haftalık hamile oluyorsun degerin şimdilik ii ama yükseldiğini görmek için tekrar test yapabilirsin..p.tesi ye kadar tahmini 300-400 arası olması gerekiyo değerinin ve değerin 1000 üzeri oldugunda vajinal ultrason ile görünüyor bebiş
saol canm benm ne d,yelim diyecek bi söz yok Rabbimden bi mucize ve sabır diliyorum onun rahmeti ve merhameti bolllNfy_9185 canım çok üzüldüm inan ki,Allah'ım sabır versin,inşallah mucize olur canım.Hakkında hayırlısı...
git tabi canm sor ama kalp atısını duymadan sağlıklı bi gebeliktir deme..hatta eline almadan bile deme insan neyle karşılasacagını bilmiyo çünkücok tesekkur ederim canim simdi ben pazartesi dr/gtsem sanirim iyi olur yalani begelikden korkuyorum ben aslinda pazartesi gideyim hem kan verir hem dr bizzt sorarrim blki gorunur yada bilgi verirler yani bnim ogrenmek istdgim sa[likli bir geblikmi
evde test yaptim 2.cizgi siluk cikmisdi ertesi gun kan testinde 55.04 cikti doktorla gorusrmedim sonucumu aldim sadece pazrtesi test yptrsam olurmuki yukselmismidir degerlerim off ;(Sali gunu 2 haftalik hamile oldgumu ogrendim ama kafami karistirdiar;(yalancigebeik olabilir vs. Nezamn gtmeliyim doktora nasil ogrenicem
git tabi canm sor ama kalp atısını duymadan sağlıklı bi gebeliktir deme..hatta eline almadan bile deme insan neyle karşılasacagını bilmiyo çünkü
saol canm Allah razı olsun.. inşallah demekten ve dua etmekten baska bişey gelmiyo elimden..canimm Allah sabir versin insallah mucizen gerceklesir ve bebegin veda etmez sana dualarimiz seninle Rabbim hayirlisi neyse onu versin
Allah ım inş. yüzünü güldürür canm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inş..Arkadaşlar yarın bir başka doktora gideceğim.
Biliyorsunuz bebeğim perşembe günü 6+2 gözüktü ve kalp atışlarını gördük ama duyamadık çok küçük dedi doktorumuz.
Biz de eşimle karar aldık yeni bir doktora gideceğiz yarın.
Ultrason makinesi daha iyiymiş yarın gideceğimiz doktorun daha sağlıklı bir ölçüm yapabilir umudumuz var...
Yarın doktora gidecekler ve benim için bu gece en azından kısa bir dua okur musunuz ?
Rica
Yarın yazarım, teşekkürler...
İyi Akşamlar
saol canm Allah razı olsun.. inşallah demekten ve dua etmekten baska bişey gelmiyo elimden..
inşallah iyi haberlerle gelirsin dua edicem senin için sende benim için dua et arkadaşım bende salı günü kalp atışını göreyimArkadaşlar yarın bir başka doktora gideceğim.
Biliyorsunuz bebeğim perşembe günü 6+2 gözüktü ve kalp atışlarını gördük ama duyamadık çok küçük dedi doktorumuz.
Biz de eşimle karar aldık yeni bir doktora gideceğiz yarın.
Ultrason makinesi daha iyiymiş yarın gideceğimiz doktorun daha sağlıklı bir ölçüm yapabilir umudumuz var...
Yarın doktora gidecekler ve benim için bu gece en azından kısa bir dua okur musunuz ?
Rica
Yarın yazarım, teşekkürler...
İyi Akşamlar
seninle sat'ımız aynı galiba inşallah keseyi görürsün ikinizede dua edicemBenim için sure okumayın da dua edin hanımlar ben de yarin keseyi görmeye gideceğim. Artış en son sali günü 689du. Yarin 3800e cikar sanirim... dua edin... eşim de yok garip garip gideceğim
seni çok ama çok iyi anlıyorum ama inan bana,kalp atışını duymadan bunu yaşaman cok daha hayırlı olmus.... Ben bu konuyu açmak istemezdim,ama bundan 8 ay önce bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim.... 12haftalıkken ağır kanamam başladı,ne yaptıysa dr.lar bir türlü kesilmedi... İğneler,progestanlar,serumlar,hastanede yattım kaç defa.... Evde sadece lavaboya kalkıyodum,yemeğimi suyumu herseyimi annem,kayınvalidem,eşim ayağıma getiriyordu,yeterki bebeğime bişey olmasın diye... İkili testini yaptırdık bebeğim çok sağlıklıydı.... Ama kanamam gecmiyodu,üstelik bu zaman zarfında birde idrar yolları enfeksiyonu eklendi...kontrole gittim,hatta bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittik,bebeğim secde pozisyonunda duruyordu,dr. Saatlerce uğraştı ama çok az hareket etti,son hareketi de o oldu zaten bize elini gösterdi,sanki el sallıyordu,vedalaşıyordu bizimle... Dr, bi kaçgün sonra tekrar bakalım dedi... Bu arada enfeksiyon su kesesini delmiş ve suyum azalmaya başlamıs yavas yavas kanamayla gelmis... Neyse tekrar gittik,dr, baktı hiç suyun kalmamış ve bebek bu şekilde yasamaz,yasasa da sekil bozuklugu olur,böbrek ve ciğerleri gelismez,en önemlisi de seni zehirler dedi, tabi biz inanamadık baska dr.a gittik.o da aynı seyleri söyleyince,kan tahlili yaptırdım ve zehirlenmeye başlamısım, dr. Acil almamız lazım dedi baktı rahim zaten acılmaya baslamıs,bikac gün içinde düser ama zehirlenme oldugu için suni sancı verip sonlandıralım denildi,sancıyı verdiler,doğumhaneye gittim,inanılmaz kan kaybettim,ve cıldırtan o suni sancı sonucunda 6saat sonra bebeğim düştü,gözlerimi acıp cinsiyetini sordum dr.a, erkekmiş bebeğim.... 17 hafta sonunda oğlumdan ayrıldım... Patolojiye gitti,sonuc,bebek saglıklı... Ama gebelik yolunda gitmedi... Ve ondan sonra o hastaneye gidemedim.... Cok zor atlattım,hala ultrason resimleri duruyo,el
sallamıştı oğlum bize.... O simdi melek oldu ve annesinin herzaman yanında biliyorum...
İste böyle aslında anlatmak istemezdim,burası yeri değildi ama bazen teselli bulmak için daha kötü durumdakileri gözümüzün önüne getiririrz,ben de kuzenimi baz alıyorum,daha bir ay önce bebeğini 9 ay sonunda doğumda kaybetti... Beterin beteri var arkadaslar,cok sükür halimize ve canm ben inanıyorum ki cok sürmeden sen tekrar hamile kalacaksın hemde doğal yoldan... Dünyada sınavdayız... Verende O alanda... Bak bana cok sükür Rabbime tekrar hamileyim onca sorunun ardından... Gönlünü ferah tut arkadasım,duanı eksik etme dilinden... Dünyada yiyecek ekmekleri varsa doğarlar... Ben buna inanıyorum.... Dualarım seninle ve meleginle... Tekrar özür dilerim tatsız olayımı paylastığım için...
geçen perşembe 2225 çıkmıştı bu perşembede 6 haftalıkken kese ve yolk kesesi görüldü doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben salı günü gideceğim
canim meraba oncelikle tebrik ederim insallah saglikli sihhatli alirsin kucagina, bende adet olmadan 6gun once testte silik ikinci cizgiyi gormustum sonra iki gun bekleyip kan testi yaptirdim sonuc 79cikti saglik ocagindaki dr.henuz yeni oldugunu yaklasik olarak iki haftalik oldugunu ve dikkat etmem gerekenleri soyledi sonucumu aldiktan 9gun sonra keseyi gormek icin hastaneye gittik dr yeniden kan testi istedi sonuclarimi alana kadar hep bi tedirginlik vardi icimde ve sonuc ciktiginda cok mutlu oldum degerlerim 9gun icinde 79dan 4002ye katlamisti acikcasi ilk basta bende korkmustum degerim dusuk cikinca ama sen icini ferah tut etkileme bebegini o deger cok cabuk yukseliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?