Acil cvp verin lütfen
Oryantal oynamak bebeği düşürür mü?
Ya oynadım ve şimdi çok korkuyorum
kızlar bugün sağlık ocağına kan sonuçları için gittim,kan değerlerim düşük çıktı .Doktorumda elevit ve ferra sanol ilaçlarını verdi .Biri demir biride vitamin ilacı ama bunun için erken gibi yorumlarını okudum benim gibi 8. haftada olup yada daha erken kullanan var mı? Bu arada folidoce ye de ikili taramaya kadar devam et dedi .İnanın kafam çok karıştı .Bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim
ah canım çok üzüldüm. hergün istisnasız bişeye ağlar oldum bugün de sana ağladım. Allahım sabrını vermiş imşallah nfy için de bir güzellik vardır hani her şerde bir hayır hesabı.
benim gibi ağlayanınız var mı ya??? salak bi tip oldum çıktım :S eşime de çok üzülüyorum bana üzülüyor diye offfffffffff nerdeyse çizgifilm seyredecem ona da ağlıcam :S
Acil cvp verin lütfen
Acil cvp verin lütfen
Seninki büyük herhalde benimkinden.... gerçi okuduğum bunca şeyden sonra umitlenmeli miyim bilmem ki
Günaydın annecikler bugün nasılsınız? Geceniz nasil gecti benim biraz bulantiliydi... Elhamdulillah
Günaydın annecikler bugün nasılsınız? Geceniz nasil gecti benim biraz bulantiliydi... Elhamdulillah
öyle canım insan ilk başlarda yıkılıyor nasıl atlatıcam diye düşünüyosunuz ama hiç bi acı ilk günkü gibi kalmıyo inanın... unuttum mu peki asla..... o da benim minicik yavrum,vuslat bebeğim,rabbim inşallah ahirette beraber olmayı nasip etsin.....ah canım çok üzüldüm. hergün istisnasız bişeye ağlar oldum bugün de sana ağladım. Allahım sabrını vermiş imşallah nfy için de bir güzellik vardır hani her şerde bir hayır hesabı.
benim gibi ağlayanınız var mı ya??? salak bi tip oldum çıktım :S eşime de çok üzülüyorum bana üzülüyor diye offfffffffff nerdeyse çizgifilm seyredecem ona da ağlıcam :S
cok haklısın cnm hiç kolay değil ama inan insan unutmasa da alışıyo... bana ilk başlarda diyolardı ama ben beni anlamıyosunuz diyodum.... ama gerçekten insan herşeye alışıyomus,gönlünü ferah tut,şöyle düşün bizim meleklerimiz onlar ve rabbim onları anne babası için şefaatçi kılarmış.... ama inşallah senin mucizen gerçek olur da yavrunu kucağına alırsın.... ayrıca kürtajdan korkma,benim düşükten sonra içini temizlememiz lazım dediler ve kürtaj yaptılar,bayılttılar,hiç bişey duymadım sonrasında da hiç acı sızı kalmadı...amin canm çok saol dediğin gibi benmde içimde oldugunu bildiğim sürece lekelenme kana vesaire görmediği sürece içimde hepbi umut olacak ve 1 hafta boyunca en iyi şekilde agırlayacagm onu..onun için hiç sevnediğim halde süt bile içiyorum içmeyede devam edicem belki işte belkiii....
inş. canm benm inş. minik mucizem gerçekleşir cabuk toparlanmak istiyorum...
evet canm eminim öylesi daha zor...
ama buda zor anneydım ben onu ilk iiçime koyduklaarından beri anneliğihissettim çok istediğim için herşeyinin bile hayaliini kurdum şimdi elim boş kalacak gönlüm boş kalacak umarım tekrar kavusurum meleğime yada beni bırakmaz inş..
Canım ya o kadar etkilendim ki hikayenden insanoğlu nelere katlanıyor bir ornegi de sensin.Esim de ben de cok duygulandik.Cok gecmis olsun.Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömür nasip etsin insallah.
Ya oynadım ve şimdi çok korkuyorum
kızlar bugün sağlık ocağına kan sonuçları için gittim,kan değerlerim düşük çıktı .Doktorumda elevit ve ferra sanol ilaçlarını verdi .Biri demir biride vitamin ilacı ama bunun için erken gibi yorumlarını okudum benim gibi 8. haftada olup yada daha erken kullanan var mı? Bu arada folidoce ye de ikili taramaya kadar devam et dedi .İnanın kafam çok karıştı .Bilgisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim
seni çok ama çok iyi anlıyorum ama inan bana,kalp atışını duymadan bunu yaşaman cok daha hayırlı olmus.... Ben bu konuyu açmak istemezdim,ama bundan 8 ay önce bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim.... 12haftalıkken ağır kanamam başladı,ne yaptıysa dr.lar bir türlü kesilmedi... İğneler,progestanlar,serumlar,hastanede yattım kaç defa.... Evde sadece lavaboya kalkıyodum,yemeğimi suyumu herseyimi annem,kayınvalidem,eşim ayağıma getiriyordu,yeterki bebeğime bişey olmasın diye... İkili testini yaptırdık bebeğim çok sağlıklıydı.... Ama kanamam gecmiyodu,üstelik bu zaman zarfında birde idrar yolları enfeksiyonu eklendi...kontrole gittim,hatta bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittik,bebeğim secde pozisyonunda duruyordu,dr. Saatlerce uğraştı ama çok az hareket etti,son hareketi de o oldu zaten bize elini gösterdi,sanki el sallıyordu,vedalaşıyordu bizimle... Dr, bi kaçgün sonra tekrar bakalım dedi... Bu arada enfeksiyon su kesesini delmiş ve suyum azalmaya başlamıs yavas yavas kanamayla gelmis... Neyse tekrar gittik,dr, baktı hiç suyun kalmamış ve bebek bu şekilde yasamaz,yasasa da sekil bozuklugu olur,böbrek ve ciğerleri gelismez,en önemlisi de seni zehirler dedi, tabi biz inanamadık baska dr.a gittik.o da aynı seyleri söyleyince,kan tahlili yaptırdım ve zehirlenmeye başlamısım, dr. Acil almamız lazım dedi baktı rahim zaten acılmaya baslamıs,bikac gün içinde düser ama zehirlenme oldugu için suni sancı verip sonlandıralım denildi,sancıyı verdiler,doğumhaneye gittim,inanılmaz kan kaybettim,ve cıldırtan o suni sancı sonucunda 6saat sonra bebeğim düştü,gözlerimi acıp cinsiyetini sordum dr.a, erkekmiş bebeğim.... 17 hafta sonunda oğlumdan ayrıldım... Patolojiye gitti,sonuc,bebek saglıklı... Ama gebelik yolunda gitmedi... Ve ondan sonra o hastaneye gidemedim.... Cok zor atlattım,hala ultrason resimleri duruyo,el sallamıştı oğlum bize.... O simdi melek oldu ve annesinin herzaman yanında biliyorum...
İste böyle aslında anlatmak istemezdim,burası yeri değildi ama bazen teselli bulmak için daha kötü durumdakileri gözümüzün önüne getiririrz,ben de kuzenimi baz alıyorum,daha bir ay önce bebeğini 9 ay sonunda doğumda kaybetti... Beterin beteri var arkadaslar,cok sükür halimize ve canm ben inanıyorum ki cok sürmeden sen tekrar hamile kalacaksın hemde doğal yoldan... Dünyada sınavdayız... Verende O alanda... Bak bana cok sükür Rabbime tekrar hamileyim onca sorunun ardından... Gönlünü ferah tut arkadasım,duanı eksik etme dilinden... Dünyada yiyecek ekmekleri varsa doğarlar... Ben buna inanıyorum.... Dualarım seninle ve meleginle... Tekrar özür dilerim tatsız olayımı paylastığım için...
Canım durumunu daha önce üstü kapalı anlatmıştın evet yaşadoğın çok zor ve inan okurken gözelrim doldu. Bende hep onu söylüyorum karnımızda taşıyoruz yiyecek ekmekleri var ise dünyaya geliyorlar Allah ım hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşey bir tecrübe ve deneyim. Dediğin gibi beterin beteri var. Offf.
hep pozitif düşünelim olur mu kötü şeyler kalımıza getirmeyelim.
uzun süredir giremiyordum nete.bugece fırsat bulup girdim nete.geçmişi okuduğumda arkadaşım için okadar üzüldüm ki anlatamam.eski günlerim geldi aklıma.benimde 3 düşük öyküm var.nekadar zor olduğunu okadar iyi biliyorum ki.benimde bebeklerim gelişmiyordu.düşün 3 umut 3 veda.o zamanlar okadar yıpranmıştım ki.her gün hergece ağlıyordum.sonrasında tedavi rahim ameliyatı testler derken oğluma kavuştum çok şükür.arkadaşlar burda hepimiz hamileyiz ben diyorum ki 1 haftamız var arkadaşımız için 4444 salatı tefriciye okuyalım.katılmak isteyen varsa lütfen arkadaşımıza ufakta olsa bi desteğimiz olsun.eğer okumak isteyen varsa yazsın.ben o duayla oğluma kavuştum.yer gök dua üzerine kurulu.rabbimden gelene şükürler olsun.kalabalık bi topiğimiz var 1 haftada çok rahatlıkla bitirebiliriz.ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?