2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
uzun süredir giremiyordum nete.bugece fırsat bulup girdim nete.geçmişi okuduğumda arkadaşım için okadar üzüldüm ki anlatamam.eski günlerim geldi aklıma.benimde 3 düşük öyküm var.nekadar zor olduğunu okadar iyi biliyorum ki.benimde bebeklerim gelişmiyordu.düşün 3 umut 3 veda.o zamanlar okadar yıpranmıştım ki.her gün hergece ağlıyordum.sonrasında tedavi rahim ameliyatı testler derken oğluma kavuştum çok şükür.arkadaşlar burda hepimiz hamileyiz ben diyorum ki 1 haftamız var arkadaşımız için 4444 salatı tefriciye okuyalım.katılmak isteyen varsa lütfen arkadaşımıza ufakta olsa bi desteğimiz olsun.eğer okumak isteyen varsa yazsın.ben o duayla oğluma kavuştum.yer gök dua üzerine kurulu.rabbimden gelene şükürler olsun.kalabalık bi topiğimiz var 1 haftada çok rahatlıkla bitirebiliriz.ne dersiniz?

eski gebeliğimde ben de kullanıyordum, şu an gerek duymadı dr. erken olmasının önemi yok, gereklidir diye vermiştir dr unuz.

ben normalde de duygusal bir insanım. buradaki evlat kaybı yaşayan birçok annede gözlerim yaşarır, boğazım düğümlenir, ağladığım da olmuştur. haber kanalları dışındaki haberleri izlemiyorum özellikle. kötü haberler olumsuz etkiliyor.

Acil cvp verin lütfen
Oryantal oynamak bebeği düşürür mü?

canım, bence riske atma, hemen düşmezler ama kilo için dans ettiysen yürüyüş falan yap, en iyisi o...

Günaydın annecikler bugün nasılsınız? Geceniz nasil gecti benim biraz bulantiliydi... Elhamdulillah

Acil cvp verin lütfen
Oryantal oynamak bebeği düşürür mü?

Günaydınlar..

canım her kanama çocuk düştüğü anlamına gelmiyorsa her oryantal oynamak da çocuk düşürdüğü anlamına gelmez. ama hamilelik dönemi oryantal oynanmaması gereken bir dönem. nasıl hareketlerimize dikkat ediyoruz. hani uzanma,ağır kaldırma vs. durumları vardır.

çok mu döktürdün kızzzzzz:)) yandan yandan:))

az oynadınsa hiç sorun etme ama çok döktürdünse de endişe etme bence.. bundan sonra oynamamanı tavsiye ederim. ben yılbaşında iyi döktürdüm. bir daha oynayamazsam diye:)

Seninki büyük herhalde benimkinden.... gerçi okuduğum bunca şeyden sonra umitlenmeli miyim bilmem ki

Günaydın annecikler bugün nasılsınız? Geceniz nasil gecti benim biraz bulantiliydi... Elhamdulillah

senin belki geç döllenmedir ama benim öyle bir ihtimal yok ayrıca neden ümitsizliğe düşüyorsun iyi düşün iyi olsun, ben dün rüyamda doktora gidiyordum iyice kafayı yedim bu hamilelikle ya kalp atışı yoksa düşüncesi hiç aklımdan çıkmıyor günler geçmiyor salı bir gelsede olumlu veya olumsuz bir sonuca varsa artık

ben iki kez kalktım.yoğurt yeyince daha çok sancı gaz problemi oluyor. akşam veya gece kalkıp yoğurt yemek iyi diye duydum aslında ama ben yapamıyorum. hani gece hiçbişey yemeden yaklaşık 7-8 saat aç kalıyoruz.

öyle canım insan ilk başlarda yıkılıyor nasıl atlatıcam diye düşünüyosunuz ama hiç bi acı ilk günkü gibi kalmıyo inanın... unuttum mu peki asla..... o da benim minicik yavrum,vuslat bebeğim,rabbim inşallah ahirette beraber olmayı nasip etsin.....

bu arada bende herşeye zırlıyorum... normal cnm hormonlardan....
ayrıca kız allah senin iyiliğini versin oryantal nerden geldi aklına... ama bundan sonra dikkat et,bişey olmamıştır...

cok haklısın cnm hiç kolay değil ama inan insan unutmasa da alışıyo... bana ilk başlarda diyolardı ama ben beni anlamıyosunuz diyodum.... ama gerçekten insan herşeye alışıyomus,gönlünü ferah tut,şöyle düşün bizim meleklerimiz onlar ve rabbim onları anne babası için şefaatçi kılarmış.... ama inşallah senin mucizen gerçek olur da yavrunu kucağına alırsın.... ayrıca kürtajdan korkma,benim düşükten sonra içini temizlememiz lazım dediler ve kürtaj yaptılar,bayılttılar,hiç bişey duymadım sonrasında da hiç acı sızı kalmadı...

Canım ya o kadar etkilendim ki hikayenden insanoğlu nelere katlanıyor bir ornegi de sensin.Esim de ben de cok duygulandik.Cok gecmis olsun.Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömür nasip etsin insallah.

cnm benim aynen öyle derdi veren rabbim dayanma gücünü de veriyo.... çok şükür binlerce kez şükür... şuan ağlamıyorum,gülümseyerek hatırlıyorum bebeğimi,meleğimi.... inşallah kardeşini kucağımıza almayı nasip eder Yüce Rabbim........

Ya oynadım ve şimdi çok korkuyorum

canım iyimisin..
sen gece yazmışsın ama ben yeni gördüğüm için.. inşallah bir sorun yoktur.. içini rahat tut ben birşey olacağını sanmıyorum.inşallah bebişin iyidir.. bebiş dans etmeyi anne karnında görmüş oldu..

ferra sanolu bilmem ama elevit komple bir vitamin doktorların çoğu hamilelikten evvel başlayıp, hatta hamilelikten sonra bile kullanmayı öneriyor...

ya kızlar ben erken konustum galiba bulantım olmuyo diye,sanki bugün biraz tuhafım,tam anlamıyla bulantım yok ama her an olabilir bi moddayım...

canm şalgam istiyodu içtim,şimdi görmek istemiyorum,dün cnm başka bişey istedi canınız çekmesin diye söylemiyorum,eve gittim yaptım yedim ama şuan onuda görmek istemiyorum... noluyo bana.....?:44::44::44:

Canım durumunu daha önce üstü kapalı anlatmıştın evet yaşadoğın çok zor ve inan okurken gözelrim doldu. Bende hep onu söylüyorum karnımızda taşıyoruz yiyecek ekmekleri var ise dünyaya geliyorlar Allah ım hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşey bir tecrübe ve deneyim. Dediğin gibi beterin beteri var. Offf.

hep pozitif düşünelim olur mu kötü şeyler kalımıza getirmeyelim.

evet cnm ben pozitif düşünüyorum cnm herzman ama aklımın bi köşesindede hep yiyecek ekmeği varsa doğacak cümlesini bulunduruyorum....

dediğim gibi anlatmak istemezdim,canınızı sıkmak istemezdm ama laf lafı açıyo...

arkadaşlar iki gündür haberlerde duymuşsunuzdur, 5 aylık hamile bir bayana bu testler yapılmış, down sendromlu diye aldıralım derken, hem bebekler ölmüş,hem anne ölmüş..ne kadar zor bir karar..doktorum bana da 1 ay sonraya randeevu verdi ve ikili test yapacaz diye, insan korkuyor..Allahım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır da böyle bir karar vermek zorunda kalmayız..Aslında biz aldırmak falan hiç düşünmüyoruz, hiç yaptırmasak mı diyoruz..siz ne düşünüyorsunuz???

Ben katılmak isterim bende bebeğime 4444 tefriciye ile kavuştum. Üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım.

canım gebelik visit tahlilleri mi diyorlar ya ondan mı yaptırdın hepsini sağlık ocağı yapıyor mu acaba..yoksa ben de mi sağlık ocağına yaptırsam diye düşünüyorum.

canım ben bebişin yaşına göre 6+5.. sat a göre de 8 in içindeyim. özel dr bana follibolu iç. demiri içme dedi.. demir alsa ne olur almasa ne olur daha küçük dedi. ben de o zaman gelince ne biçim dr diye endişelenmiştim. aslında iyi bir dr.. maşallah deyim de kimse olumsuz etkilenmesin.. Bilmiyorum erken mi değil mi öyle yorumlar okumadım.Ama dediğin gibi lütfen arkadaşlar kullanan var mı paylaşalım..

yalnız canım senin değerler düşük çıkmış. o yüzdendir.. yani başkalarının düşük olmayabilir. başkaları da başka şeyler kullanıyor olabilir. dr dediğini yap bence. Ama ne yalan söyleyim özel dr a gitmek gerekiyormuş bunu şimdi daha çok emin oldum. Ama en çok tahlilleri düzenli yaptırmak gerekiyormuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…