evet cnm ben pozitif düşünüyorum cnm herzman ama aklımın bi köşesindede hep yiyecek ekmeği varsa doğacak cümlesini bulunduruyorum....
dediğim gibi anlatmak istemezdim,canınızı sıkmak istemezdm ama laf lafı açıyo...
ya kızlar ben erken konustum galiba bulantım olmuyo diye,sanki bugün biraz tuhafım,tam anlamıyla bulantım yok ama her an olabilir bi moddayım...
canm şalgam istiyodu içtim,şimdi görmek istemiyorum,dün cnm başka bişey istedi canınız çekmesin diye söylemiyorum,eve gittim yaptım yedim ama şuan onuda görmek istemiyorum... noluyo bana.....?:44::44::44:
bulantıların başlıycak canım hazır ol, aynı şeyi sucuk için yaşadım ben de yedim 1 hafta önce ama şu an adını duyunca bile içim kalkıyo, sabhaları bulantım var bu saatlerde biraz sakinleşiyo, gece uyanınca bile bulantım oluyo, ama sağlıklı olsunlar da naparlarsa yapsınlar anneleri çeker
bugün 15:00 te doktora gitcez, kontole kalp atışlarını görürüz işallah güzel dualarınızı esirgemeyin kızlar..
Ben katılmak isterim bende bebeğime 4444 tefriciye ile kavuştum. Üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım.
evet cnm ama ben merkezde değilim.. turgutludayım... burda devlet hastanesine gidiyorum... sen nerdesin cnm?gulucuk sende manisadasin galiba dr kime gudiyirdun ben henuz karar veremedim...
aynen öyle yeni bebeğim yeni umudum benim...Hepimiz birbirimize desteğiz. Bunu anlatman bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza bi nevi moral olacaktır. Çünkü resmen doğum yapmışsın sende ve yaşadığın inan hiç te kolay değil. Herşey senin için geride kalmış olsun ve bundan sonra bebeğin senin yeni umudun olsun.
bulantıların başlıycak canım hazır ol, aynı şeyi sucuk için yaşadım ben de yedim 1 hafta önce ama şu an adını duyunca bile içim kalkıyo, sabhaları bulantım var bu saatlerde biraz sakinleşiyo, gece uyanınca bile bulantım oluyo, ama sağlıklı olsunlar da naparlarsa yapsınlar anneleri çeker
bugün 15:00 te doktora gitcez, kontole kalp atışlarını görürüz işallah güzel dualarınızı esirgemeyin kızlar..
Sevdam gelmiş hoşgelmiş :)
Nazlı bizim bebekler yahu ne yapsınlar devam etsinler bulantılara kasık ağrılarına bilelim orada olduklarını
saol canm.akşama kadar bekleyelim nekadar çok kişi olursak okadar iyi.hepimiz risk altındayız hepimizin başına gelebilir bu durum.ve böyle durumda hepimiz en çok duaya muhtaç oluyoruz.birde nfy arkadaşımız girdiğinde ismini yazarsa ona hitaben okuruz.
Ben ancak pazartesi görebilirim . Paylaşalım bana ne düşer se ben okurum. sen başlatırsın olmazsa bana da özel öesaj yazarsan belki geçmişten göremeyebilirim Bu dualer hepimiz için başımıza ne geleceğini hiç birimiz bilemeyiz. Birbirimize yardımcı olmalıyız. Böyle bişey başlattığın için ayrıca teşekkürler.
hoşbuldum canım çok moralim bozuldu nfy için bugün ben de kontrole gitcem Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahsen nasılsın bulantın var mı bugün?
Ben ancak pazartesi görebilirim . Paylaşalım bana ne düşer se ben okurum. sen başlatırsın olmazsa bana da özel öesaj yazarsan belki geçmişten göremeyebilirim Bu dualer hepimiz için başımıza ne geleceğini hiç birimiz bilemeyiz. Birbirimize yardımcı olmalıyız. Böyle bişey başlattığın için ayrıca teşekkürler.
iyiyim canım ben çok şükür bulantım var ama alıştım artık :) bende pzt gideceğim bebeğin gelişimine bakacak doktorum inan için rahat korkmuyorum iyi düşünüyorum sende iyi düşün canım moralinide sakın bozma . bebekler herşeyden etkileniyorlar. Bu arada nfy için tefriciye başlayalım dedi sezen katılmak istersen sende sezene yazar mısın ?
ben seni görevlendirdimdi ama sezn başlayınca bana da mesaj atabilir misin?
tamam canım.başladık diye ben sana özelden msj atarım.ama sadece ikimizle olacak bişi değil.umarım bikaç arkadaş daha katılırda hemen okur bitiririz.
çok teşekkürederim arkadaşım.başladığımızda sana da özel msj atarım.arkadaşımızın tam ismini bi,lmiyorsunuz demi?ben facedende duyuru yapıcam dua toplamak için.ama arkadaşımın ismini bilmediğim için bişey diyemiyorum
ben seni görevlendirdimdi ama sezn başlayınca bana da mesaj atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?