çok teşekkürederim arkadaşım.başladığımızda sana da özel msj atarım.arkadaşımızın tam ismini bi,lmiyorsunuz demi?ben facedende duyuru yapıcam dua toplamak için.ama arkadaşımın ismini bilmediğim için bişey diyemiyorum
Gerçek ismini bilmiyorum ama önemli olan onun niyetine okumamız değil mi, biz şimdiden başlayalım, duasını adına yaparız olmazsa, hem kızlar bugün cts olduğu için çoğu kimse yok, pazartesi tam duyurusu olabilir, herkes burda olur çünkü, biz yavaştan okumaya başlasak mı?
Nasıl derseniz dua ile birinin başlatması lazım.
sezeeeennnnn nerdesiiinnnnn
kızlar ben şuan işteyim dua okumak istiyorum bende ama malum işte olduğum için başımı kapatamam ve abdest almak için uygun bi yer yok ... bu şekilde okusak olur mu?dua ezberimde zaten ama aklıma takıldı?
Salat-ı Tefriciye
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
tesbihat olduğu için başına örtmeye gerek olmadığını biliyorum ama abdestli okumakta fayda var. Yine daha iyi bilen varsa açıklasın arkadaşlar benim bildiğim bu abdstli ve abdestsiz okunabildiği. Ama abdestli olursa daha iyi olduğu.
kızlar ben şuan işteyim dua okumak istiyorum bende ama malum işte olduğum için başımı kapatamam ve abdest almak için uygun bi yer yok ... bu şekilde okusak olur mu?dua ezberimde zaten ama aklıma takıldı?yoksa evde mi okuyayım?
ben duasını aldım hadi arkadaşlar kolay gelsin.gün sonu ne kadar okunduysa yazın bende defterime not alayım
arkadaşlar iki gündür haberlerde duymuşsunuzdur, 5 aylık hamile bir bayana bu testler yapılmış, down sendromlu diye aldıralım derken, hem bebekler ölmüş,hem anne ölmüş..ne kadar zor bir karar..doktorum bana da 1 ay sonraya randeevu verdi ve ikili test yapacaz diye, insan korkuyor..Allahım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır da böyle bir karar vermek zorunda kalmayız..Aslında biz aldırmak falan hiç düşünmüyoruz, hiç yaptırmasak mı diyoruz..siz ne düşünüyorsunuz???
ya da sayı bildirmek isteyenler sana özelden mesaj atsın arkadaşım, tek tek sayfa takip etmen zor olur ve karışır belki
ben duasını aldım hadi arkadaşlar kolay gelsin.gün sonu ne kadar okunduysa yazın bende defterime not alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?