2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet karşıdabilir.en güzeli okuyanlar günün sonunda bana özelden şukadar okudum diye yazsın.artık yarınada nekadar kalırsa paylaşırız

Yada şöyle yapsak ben 500 sayı alsam bana yazsan onu okuyacak herkes sayı verse. Sonunda okuduktan sonra eksik kalırsa okumaya devam ederiz öyle daha kolay olmaz mı?

allahım hepinize sabırlar versin çok zor çok etkilendim çok üzüldüm yaşayan daha iyi bilir.

canım bana da 500 yaz, pazartesi tekrar hesap kitap yaparız..

Canım doktordan sonra nete girip duumunu yazabileceksen bugün bende tekrar bağlanıp bakmaya çalışacağım. Aklım sende hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Bebişin büyümüş ve kalp atışlarını duyuracak sana .

ben o testleri yaptırmayı hiç düşünmüyorum sana da tavsiye etmem bak benim amcamın eşi yaptırdı ona çocuğun down sendromlu dediler alalım dedi doktorlar yengemin yaşı biraz vardı ve 8 senedir çocuğu olmuyodu o aldırmadı özürlüde olsa benim çocuğum sağlam da olsa benim çocuğum dedi Allahtan gelene razı oldu veee en önemlisi masum bir cana kıymadı sonunda ne mi oldu maşallah çok güzel bir kızı oldu ve öyle söyledikleri gibi hasta falan değildi şimdi kız 1. sınıfa başladı o da hamileliği boyunca hep üzüldü de üzüldü boş yere noldu yani şimdi bu testi neden yaptırdı da kendine eziyet etti..
bu arada tabi yine senin kararın ama eğer sana desek, doktor çocuğun sakat(Allah korusun inşallah hiç birimizin böyle olmaz) sakın aldırma onun da yaşam hakkı vvar ve sen bu canı veren olmadığın için yaşam hakkına müdahale de edmezsin

Kesemizi gördük elhamdulillah... 6+5 dedi sanırım. Ekim 17 24 arasi olabilir dedi doğum için... iki hafta sonra da kalp atışı icin çağırdı hayırlısı...

canım benim sağolasın, evde net var akşama mesaj atarım ben sana, inşallah güzel haberlerle geliriz teyzesi, inşallah miniğim iyidir, Rabbim korur onu.. Amin amin amiinnnnn

canım benim sağolasın, evde net var akşama mesaj atarım ben sana, inşallah güzel haberlerle geliriz teyzesi, inşallah miniğim iyidir, Rabbim korur onu.. Amin amin amiinnnnn

Allah ın izni ile iyi haberle ile geleceksin canım benim büyüttün sıpayı büyüttün hadi kocaman olmuştur. Ultrasonda sen bile inanamayacaksın gördüğünde :)

Kesemizi gördük elhamdulillah... 6+5 dedi sanırım. Ekim 17 24 arasi olabilir dedi doğum için... iki hafta sonra da kalp atışı icin çağırdı hayırlısı...
çok sevindim canım gözünaydın inşallah kalp atışınıda duyarsın aslında bizede 2 yada 3 hafta sonra gelin dedi ama sabırsız ben bekleyememki:18: 1 hafta bile bekleyemem salı günü gitmeyi düşünüyorum 6+5 olacak inşallah kalp atışını duyarım,birde sana abdominalmi baktı vajinalmi
allah razı olsun cnm.zaten yarın pazar çoğumuz okuyamayız.bugün okuyalım devamı pazartesiye inş.

çok iyi düşünmüşsünüz bende okumak isterim ama şimdi nöbetçiyim yarın yada pazartesi okurum inşallah

canım bence yaptırma bak aldırmayı da düşünmüyormuşsun zaten o testler kesin değiller boş yere kendini üzeceksin hem Allah korusun down sendromlu falan da olsa onun yaşamını sonlandırma hakkımız yok kaldıki o senin yavrun kendi canına nasıl kıyarsın Allahım hiç birimizi böyle bir imtihanla sınamasın hepimizin bebekleri sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.
hem beim amcamın karısına demişlerdi çocuğun down sendromlu diye yengemde 8 seneden sonra hamile kalmıştı ama o Allahtan gelene razı oldu bebeğine kıymadı sonra çocuk bir doğdu sağlam hiiiç birşeyi yok yani bence o testler güvenilir değil

Günaydın ekim annelerii...
Bizde yeni geldik doktordan kalp atışını dinledikk 7+3 haftalıkmışş

Karindan bakti cnm ama kalp atisini duymadık ben haftaya ankaraya gidecegim orda kalp atislarini esimle birlikte duymak icin gidebilirim...
Bana 6+5 dedi ama gormedik kalp atisini aslinda gecen hafta vajinal bakmak lazim demisti ama bakmadi. Acaba 6+5 demedi de ben mi yanlis anladim kac haftalik dedim 6 dedi sonra 5 dedi ama heyecandan duyamadim... o kadar duygulandim ki o an kalbim yerinden cikacak gibiydi sonra birden keseyi gorunce doktor tebrikler dedi... o an o gördüğüm anki duygu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…