evet karşıdabilir.en güzeli okuyanlar günün sonunda bana özelden şukadar okudum diye yazsın.artık yarınada nekadar kalırsa paylaşırız
Canım ben 1 e kadar okuduğumu yazarım sana . Sonrasınıda pazartesi bildiririm olur mu?
Allah kolaylık versin kızlar hadi başlayalım Allah ım kabul etsin .
özelden msj atamıyorum ben 200 tane alayım şimdilik.fazlasını okursam tekrar yazarım
tamam canm benn 200 tane olarak yazdım sana.ben elimden geldiğince sayfalarada bakarım.zaten msjı beğendi yaparım yazını gördüğümde
canım sen bana da 500 yaz. bitirince söylerim sana kalırsa alırım daha.
canımmm kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle bir durumda bende ilk kez koşa koşa gitmiştim doktora kalp atışı duyarım diye be sanuç senin ki gibi hiç gelime yoktu eskiye göre
bir hafta bekledim tekrar gittim aynı doktorun yanında soğuk kanlı oldum yanlızdım aksi gibi çünkü beklemediğim bişeydi ve hayallarim yıkılmıştı hastane kapısından çıktım ve başladım ağlamaya sokakta durduamıyorum kendimi oturdum bir kaldırıma yolun ortasında bağıra bağıra ağladım patronun aradı naptın diye konuşamadım bana bişey olur diye arabalı bi arakadaşı göndermiş aldırdı arkadaş gelene kadar herkes bana baktı kimisi neden ağladığımı sordu kimseyi duymuyordum ağlaya ağlaya mahvettim kendimi neyse haftasına kürtaj ve çok sürmedi 2 ay sonra tekrar bir gebelik rabbimin imtahanı peşimi bırakmamıştı tam 7 ay taşıdım meleğimi karnımda hiç bişeyi yoktu ama bir hidrops fetalis denen bişey çıktı onuda aldı benden daha metanetliydimm ölü doğum yaptum hastanede hemşireler çok üzülüyodu halime doğumhaneye herkes bebeği kucağında çıkıyordu bense ölmüş bir meleğin doğum sancılarını yaşıyordum...herşeye rağmenn tutundum hayata...acılarım tazelendi rabbim kimseye yaşatmasın...
canım bana da 500 yaz, pazartesi tekrar hesap kitap yaparız..
merhaba canım bu ikili testler konusunda benimde aklım karışık.çok duydum dawn sendromlu çocuk denilipte sağlıklı doğanları.ilk hamileliğimde dr ve eşimin ısrarıyla yaptırdım.bu sefer eşim yine istiyor dr da 11.haftamdan sona gelmemi söyledi.yaptıracam testi ama içimde rahat değil açıkçası ya testler olumsuz birşey gösterirse diye..
Canım doktordan sonra nete girip duumunu yazabileceksen bugün bende tekrar bağlanıp bakmaya çalışacağım. Aklım sende hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Bebişin büyümüş ve kalp atışlarını duyuracak sana .
canım benim sağolasın, evde net var akşama mesaj atarım ben sana, inşallah güzel haberlerle geliriz teyzesi, inşallah miniğim iyidir, Rabbim korur onu.. Amin amin amiinnnnn
çok sevindim canım gözünaydın inşallah kalp atışınıda duyarsın aslında bizede 2 yada 3 hafta sonra gelin dedi ama sabırsız ben bekleyememki:18: 1 hafta bile bekleyemem salı günü gitmeyi düşünüyorum 6+5 olacak inşallah kalp atışını duyarım,birde sana abdominalmi baktı vajinalmiKesemizi gördük elhamdulillah... 6+5 dedi sanırım. Ekim 17 24 arasi olabilir dedi doğum için... iki hafta sonra da kalp atışı icin çağırdı hayırlısı...
allah razı olsun cnm.zaten yarın pazar çoğumuz okuyamayız.bugün okuyalım devamı pazartesiye inş.
Allah ın izni ile iyi haberle ile geleceksin canım benim büyüttün sıpayı büyüttün hadi kocaman olmuştur. Ultrasonda sen bile inanamayacaksın gördüğünde :)
arkadaşlar iki gündür haberlerde duymuşsunuzdur, 5 aylık hamile bir bayana bu testler yapılmış, down sendromlu diye aldıralım derken, hem bebekler ölmüş,hem anne ölmüş..ne kadar zor bir karar..doktorum bana da 1 ay sonraya randeevu verdi ve ikili test yapacaz diye, insan korkuyor..Allahım inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır da böyle bir karar vermek zorunda kalmayız..Aslında biz aldırmak falan hiç düşünmüyoruz, hiç yaptırmasak mı diyoruz..siz ne düşünüyorsunuz???
inşallah yaaa, minik sıpam o benimbabası sıpa mercimek diye seviyo zaten
çok sevindim canım gözünaydın inşallah kalp atışınıda duyarsın aslında bizede 2 yada 3 hafta sonra gelin dedi ama sabırsız ben bekleyememki:18: 1 hafta bile bekleyemem salı günü gitmeyi düşünüyorum 6+5 olacak inşallah kalp atışını duyarım,birde sana abdominalmi baktı vajinalmi
Günaydın ekim annelerii...
Bizde yeni geldik doktordan kalp atışını dinledikk7+3 haftalıkmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?