çok sevindim canım gözünaydın inşallah kalp atışınıda duyarsın aslında bizede 2 yada 3 hafta sonra gelin dedi ama sabırsız ben bekleyememki:18: 1 hafta bile bekleyemem salı günü gitmeyi düşünüyorum 6+5 olacak inşallah kalp atışını duyarım,birde sana abdominalmi baktı vajinalmi
çok iyi düşünmüşsünüz bende okumak isterim ama şimdi nöbetçiyim yarın yada pazartesi okurum inşallah
Günaydın ekim annelerii...
Bizde yeni geldik doktordan kalp atışını dinledikk7+3 haftalıkmışş
Günaydın ekim annelerii...
Bizde yeni geldik doktordan kalp atışını dinledikk7+3 haftalıkmışş
bakıcam senin için topiğe mutlaka yaz olur mu gelir gelmez.
Karindan bakti cnm ama kalp atisini duymadık ben haftaya ankaraya gidecegim orda kalp atislarini esimle birlikte duymak icin gidebilirim...
Bana 6+5 dedi ama gormedik kalp atisini aslinda gecen hafta vajinal bakmak lazim demisti ama bakmadi. Acaba 6+5 demedi de ben mi yanlis anladim kac haftalik dedim 6 dedi sonra 5 dedi ama heyecandan duyamadim... o kadar duygulandim ki o an kalbim yerinden cikacak gibiydi sonra birden keseyi gorunce doktor tebrikler dedi... o an o gördüğüm anki duygu.....
çok güzel çok sevindim darısı başıma bende haftaya pazartesi gitcem inşallah ben de duyarım
bu arada bu kadar kötü haberden sonra seninki yüzümü güldürdü diğerlerini okuyunca çok etkileniyorum yaaa
facede de paylaştım anne bebek ve sohbetler bölümünde.umarım orda okuyanda çıkar.nekadar kişi olursak okadar iyi.çünkü herkesin dileğinin kabul olduğu saatler var belki birimiz o zamana denk gelirizde rabbim arkadaşımızın bebeğinin sağlıklı olmasını nasip eder.
Ne mutlu sana canım, içim içimi yiyo benim de çabucak görmek istiyorum ama saat geçmiyoooo
bende bugunu zor bekledimşükürler olsun duydukk 1 ay snra artıkk bi dahaki kontrol
yok cnm kanamam olmadı şükür. bir şarkıyı bile bitirmedim yaaa. ama yarım şarkıda döktürdüm galiba :SGünaydınlar..
canım her kanama çocuk düştüğü anlamına gelmiyorsa her oryantal oynamak da çocuk düşürdüğü anlamına gelmez. ama hamilelik dönemi oryantal oynanmaması gereken bir dönem. nasıl hareketlerimize dikkat ediyoruz. hani uzanma,ağır kaldırma vs. durumları vardır.
çok mu döktürdün kızzzzzz:)) yandan yandan:))
az oynadınsa hiç sorun etme ama çok döktürdünse de endişe etme bence.. bundan sonra oynamamanı tavsiye ederim. ben yılbaşında iyi döktürdüm. bir daha oynayamazsam diye:)
bi yerlere eğlenmeye gittik te :))öyle canım insan ilk başlarda yıkılıyor nasıl atlatıcam diye düşünüyosunuz ama hiç bi acı ilk günkü gibi kalmıyo inanın... unuttum mu peki asla..... o da benim minicik yavrum,vuslat bebeğim,rabbim inşallah ahirette beraber olmayı nasip etsin.....
bu arada bende herşeye zırlıyorum... normal cnm hormonlardan....
ayrıca kız allah senin iyiliğini versin oryantal nerden geldi aklına... ama bundan sonra dikkat et,bişey olmamıştır...
......
:) yok cnm sorun yok çok sağol. sadece korktum.canım iyimisin..
sen gece yazmışsın ama ben yeni gördüğüm için.. inşallah bir sorun yoktur.. içini rahat tut ben birşey olacağını sanmıyorum.inşallah bebişin iyidir.. bebiş dans etmeyi anne karnında görmüş oldu..
bugün 15:00 te doktora gitcez, kontole kalp atışlarını görürüz işallah güzel dualarınızı esirgemeyin kızlar..
selam kızlarrr nasıl hızla ilerlemişsiniz ya yaklaşık yarım saatim geçmişi okumakla geçtigüzel birgün olsun inşallah böğğğğğ süz bir gün olsun inşallahhh
kızlar ben laborantım şimdi nöbetteyim öylesine bi test yaptım biraz önce kontrol çizgisi kadar koyu çıkmadı 2-3 gün öncede yapmıştım o daha koyu çıkmıştı bhcg düşmeyemi başladı acaba off kafayı yememe az kaldı yaa nolacak benim halim böyle
canım neden kafanı bulandırmaya yer arıyosun, en yakın doktor kontrolün ne zaman?
kızlar kendinize iyi bakın ben şimdilik gidiyorum. İnşallah tefriciye okuyacak arkadaşlarımız artar çoğalırız tez vakitte biter .
meleklerinize ve kendinize dikkat edin sevda hayırlı haberlerini bekliyorum.
Canlarım bende ALLAH'ım kabul ederse 250 adet SALAVAT_I TEFRİCİYE okuyacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?