2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tamam canm nezaman okursan yaz bana.zaten bikaç günümüz var daha.saolasın şimdiden.inş arkadaşımıza ufakta olsa bi faydamız dokunur

Günaydın ekim annelerii...
Bizde yeni geldik doktordan kalp atışını dinledikk 7+3 haftalıkmışş

çok güzel çok sevindim darısı başıma bende haftaya pazartesi gitcem inşallah ben de duyarım
bu arada bu kadar kötü haberden sonra seninki yüzümü güldürdü diğerlerini okuyunca çok etkileniyorum yaaa

aynen ben de dün gördüm keseyi o kadar heyecanlandım ki doktorun dediklerinin yarısını anlamıyodum üstelik progestana devam ediyorum o da kalmaıştı heyecandan onu bile yazdırmayı unutmuşum doktor söylediği halde unuttum üstelik:)

facede de paylaştım anne bebek ve sohbetler bölümünde.umarım orda okuyanda çıkar.nekadar kişi olursak okadar iyi.çünkü herkesin dileğinin kabul olduğu saatler var belki birimiz o zamana denk gelirizde rabbim arkadaşımızın bebeğinin sağlıklı olmasını nasip eder.

duyarsın canım inşallah,güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah zaten kalbini duyunca dünyaları veriyolar sanki sana

Amin canım inşallah hangimizin duasının kabul olacağıda belli olmaz iyi yapmışsın. Hayırlısı olsun.

yok cnm kanamam olmadı şükür. bir şarkıyı bile bitirmedim yaaa. ama yarım şarkıda döktürdüm galiba :S

bi yerlere eğlenmeye gittik te :))
:) yok cnm sorun yok çok sağol. sadece korktum.
bugün 15:00 te doktora gitcez, kontole kalp atışlarını görürüz işallah güzel dualarınızı esirgemeyin kızlar..

Allahım güzel yavrunu sana bağışlasın cnm

Arkadaşlar acil çıkıyorum bu haftasonu çok giremeyebilirim biraz yoğunum ama cepten açığı kapatmaya çalışırım. Hepinize şimdiden iyi haftasonları.

selam kızlarrr nasıl hızla ilerlemişsiniz ya yaklaşık yarım saatim geçmişi okumakla geçti güzel birgün olsun inşallah böğğğğğ süz bir gün olsun inşallahhh

kızlar ben laborantım şimdi nöbetteyim öylesine bi test yaptım biraz önce kontrol çizgisi kadar koyu çıkmadı 2-3 gün öncede yapmıştım o daha koyu çıkmıştı bhcg düşmeyemi başladı acaba off kafayı yememe az kaldı yaa nolacak benim halim böyle

kızlar kendinize iyi bakın ben şimdilik gidiyorum. İnşallah tefriciye okuyacak arkadaşlarımız artar çoğalırız tez vakitte biter .
meleklerinize ve kendinize dikkat edin sevda hayırlı haberlerini bekliyorum.

canım neden kafanı bulandırmaya yer arıyosun, en yakın doktor kontrolün ne zaman?

güle güle kuzum, ben de sabırsızlıkla gitmeyi bekliyorum :)) hayırlı haberlerle gelicem görüceksin bak iyi dinlen yorma kendini, mercimeğine iyi davran, öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…