bende bilmiyorum canım eşimde kızıyor bana salı günü gidicem
tamam canm senide yazdım 250 tane
canım beklemek hiç kolay birşey değil ama boşu boşuna kendini strese sokmanın da ne anlamı var yahu, tabi ki bişi yok bebişinde, o çizgiye göre hareket etselerdi her seferinde o çizgiye yaptırıp bakardı doktorlarbebişini de strese sokma kendini de, mercimeğine iyi davran, o senin gülen yüzüne muhtaç şu an, onu düşün
canım ben okudum 100 tane...... okudukça yazarım ben... ne kadar okurum diye söz veremiyorum çünkü belli olmuyo. ama sizi takipteyimm. sende okunan ve dağıtılan sayıyı bize bildiirirsen daha kolay olur...
Papatyacigim lütfen boyle yapma cnm. Ben de geçenlerde denemek icin yapmistim silik cikti ama her sey gayet iyi suan... rahat ol gercekten az kaldi sabret...
ayy gerçektenmi bende koyu çıkar içim rahatlar biraz diye yaptım ama büsbütün moralim bozuldu bebişim iyidir kalbi atıyordur dimi
uyumak istiyorum sadce uyumak istiyorum,gözlerim şişene kadar uyumak istiyorum......
aklımda sadece bu var.....
birde kızlar benim bugün hiç iştahım yok ya... zorla bişeyler yiyorum ağzımın hiç tadı yok.sanki heran midem bulanacak gibi.....
kızlar ben laborantım şimdi nöbetteyim öylesine bi test yaptım biraz önce kontrol çizgisi kadar koyu çıkmadı 2-3 gün öncede yapmıştım o daha koyu çıkmıştı bhcg düşmeyemi başladı acaba off kafayı yememe az kaldı yaa nolacak benim halim böyle
Pazartesi doktor gitmete kararverdim ilk gebeligim o yizden hicbirsey bilmiyorum ve cok tedirginimdon adet tarihime gore 4+5 gunluk olacagim pazartesi.umarim olumlu seyler duyabiliriz enazindan yakanci gebelik vs.gbi acayi takdim bu konuya;( belli olurmu sizce
Salat-ı Tefriciye
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
canım doktora git tabi önemli eğer normal tarihinde yumurtlama olup dölenmişse ultrasonda görülme ihtimali var beim adetim 14 gün geçmişti öyle gitmiştim görünmedi kese bana da kötü ihtimaller üzerinde durdular ama bebişim geç döllenmeymiş cuma günü gördük keseyi o yüzden göremezsen falan telaş yapma
canım doktora git tabi önemli eğer normal tarihinde yumurtlama olup dölenmişse ultrasonda görülme ihtimali var beim adetim 14 gün geçmişti öyle gitmiştim görünmedi kese bana da kötü ihtimaller üzerinde durdular ama bebişim geç döllenmeymiş cuma günü gördük keseyi o yüzden göremezsen falan telaş yapma
Cok tesekkur ederim yardimin icin bugun.adet olmam gerekiyodu ilk denememdi herkes bisey soyluyo inanki cok uzuldum ama hissedyrum.allahin izni ile var pazartesi gidip baktircam aklimda soru isareti kakmasin;(
ben o testleri yaptırmayı hiç düşünmüyorum sana da tavsiye etmem bak benim amcamın eşi yaptırdı ona çocuğun down sendromlu dediler alalım dedi doktorlar yengemin yaşı biraz vardı ve 8 senedir çocuğu olmuyodu o aldırmadı özürlüde olsa benim çocuğum sağlam da olsa benim çocuğum dedi Allahtan gelene razı oldu veee en önemlisi masum bir cana kıymadı sonunda ne mi oldu maşallah çok güzel bir kızı oldu ve öyle söyledikleri gibi hasta falan değildi şimdi kız 1. sınıfa başladı o da hamileliği boyunca hep üzüldü de üzüldü boş yere noldu yani şimdi bu testi neden yaptırdı da kendine eziyet etti..
bu arada tabi yine senin kararın ama eğer sana desek, doktor çocuğun sakat(Allah korusun inşallah hiç birimizin böyle olmaz) sakın aldırma onun da yaşam hakkı vvar ve sen bu canı veren olmadığın için yaşam hakkına müdahale de edmezsin
canım bence yaptırma bak aldırmayı da düşünmüyormuşsun zaten o testler kesin değiller boş yere kendini üzeceksin hem Allah korusun down sendromlu falan da olsa onun yaşamını sonlandırma hakkımız yok kaldıki o senin yavrun kendi canına nasıl kıyarsın Allahım hiç birimizi böyle bir imtihanla sınamasın hepimizin bebekleri sağlıkla doğup büyüsünler inşallah.
hem beim amcamın karısına demişlerdi çocuğun down sendromlu diye yengemde 8 seneden sonra hamile kalmıştı ama o Allahtan gelene razı oldu bebeğine kıymadı sonra çocuk bir doğdu sağlam hiiiç birşeyi yok yani bence o testler güvenilir değil
benim de bugün öyle galiba bizim de bulantılar başlıyor gulucuk ne dersin öğlen dersaneden geldim hiç bişey yiyesim yoktu evde cacık vardı zorla ekmekle onu yedim ama sonrasında malesef onlarda hamlesini yaptı afedersin canım da öğürme oluyo da daha kusacak derecede değil umarım bizim bulantılar başlamaz(
canım o testler kırıter değil bence kan testini artışına göre değerlendir ben de ilk kez çift çizgiyi gördüğüm de ikinci testi de yaptım o daha silik çıktı bu testin duyarlılığı ile ilgili yani o yüzden takma kanda değer artışını takip et o önemli gün aşırı takp edeceksin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?