2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende bilmiyorum canım eşimde kızıyor bana salı günü gidicem

canım beklemek hiç kolay birşey değil ama boşu boşuna kendini strese sokmanın da ne anlamı var yahu, tabi ki bişi yok bebişinde, o çizgiye göre hareket etselerdi her seferinde o çizgiye yaptırıp bakardı doktorlar bebişini de strese sokma kendini de, mercimeğine iyi davran, o senin gülen yüzüne muhtaç şu an, onu düşün

Papatyacigim lütfen boyle yapma cnm. Ben de geçenlerde denemek icin yapmistim silik cikti ama her sey gayet iyi suan... rahat ol gercekten az kaldi sabret...

bende sizler gibi pozitif olabilsem keşke ama elimde değil aklımda sürekli kötü birşey olabilir düşüncesi var zaman geçmiyor ama daha iyimser düşünmeye çalışıcam artık inşallah haftaya kalp atışını görebilirim

canım ben okudum 100 tane...... okudukça yazarım ben... ne kadar okurum diye söz veremiyorum çünkü belli olmuyo. ama sizi takipteyimm. sende okunan ve dağıtılan sayıyı bize bildiirirsen daha kolay olur...

canım ben bu gece yazıcam toplam okunan sayıyı.yarın yada pzrtesi kalanı söylerim.yarın pek okuyan olmaz sanırım pazar olduğu için.

Papatyacigim lütfen boyle yapma cnm. Ben de geçenlerde denemek icin yapmistim silik cikti ama her sey gayet iyi suan... rahat ol gercekten az kaldi sabret...

ayy gerçektenmi bende koyu çıkar içim rahatlar biraz diye yaptım ama büsbütün moralim bozuldu bebişim iyidir kalbi atıyordur dimi

ayy gerçektenmi bende koyu çıkar içim rahatlar biraz diye yaptım ama büsbütün moralim bozuldu bebişim iyidir kalbi atıyordur dimi

cnm niye moralini bozuyosun ki...
o testlerin %100 güvenilir olduğu kesin değil ki....
az önce okudum... silik yada ne t çıkmaası pozitif olduğunu değiştirmez diye yazıyıdu bi sitede...
sen sıkma canını... bişey yoktur.. stres yapma boşuna........

uyumak istiyorum sadce uyumak istiyorum,gözlerim şişene kadar uyumak istiyorum......
aklımda sadece bu var.....

birde kızlar benim bugün hiç iştahım yok ya... zorla bişeyler yiyorum ağzımın hiç tadı yok.sanki heran midem bulanacak gibi.....

merhaba güzel anneler bizde pıtpıtları duyduk içimiz rahatladı artık ama doktor 6 haftalık dedi ama bence 7 haftalık olması lazım şu mide bulantıları beni öldürecek çok oluyor kan kusuyorum artık ne zaman geçecek offfffff

benim de bugün öyle galiba bizim de bulantılar başlıyor gulucuk ne dersin öğlen dersaneden geldim hiç bişey yiyesim yoktu evde cacık vardı zorla ekmekle onu yedim ama sonrasında malesef onlarda hamlesini yaptı afedersin canım da öğürme oluyo da daha kusacak derecede değil umarım bizim bulantılar başlamaz(

Pazartesi doktor gitmete kararverdim ilk gebeligim o yizden hicbirsey bilmiyorum ve cok tedirginimdon adet tarihime gore 4+5 gunluk olacagim pazartesi.umarim olumlu seyler duyabiliriz enazindan yakanci gebelik vs.gbi acayi takdim bu konuya;( belli olurmu sizce

canım o testler kırıter değil bence kan testini artışına göre değerlendir ben de ilk kez çift çizgiyi gördüğüm de ikinci testi de yaptım o daha silik çıktı bu testin duyarlılığı ile ilgili yani o yüzden takma kanda değer artışını takip et o önemli gün aşırı takp edeceksin ama

canım doktora git tabi önemli eğer normal tarihinde yumurtlama olup dölenmişse ultrasonda görülme ihtimali var beim adetim 14 gün geçmişti öyle gitmiştim görünmedi kese bana da kötü ihtimaller üzerinde durdular ama bebişim geç döllenmeymiş cuma günü gördük keseyi o yüzden göremezsen falan telaş yapma

ben 100 tane okudumm.inşallah faydası olur..

Cok tesekkur ederim yardimin icin bugun.adet olmam gerekiyodu ilk denememdi herkes bisey soyluyo inanki cpk uzuldum am hissedyrum.allahin izni ile var pazartesi gidip baktircam aklimda soru isareti kakmasin;(

Cok tesekkur ederim yardimin icin bugun.adet olmam gerekiyodu ilk denememdi herkes bisey soyluyo inanki cok uzuldum ama hissedyrum.allahin izni ile var pazartesi gidip baktircam aklimda soru isareti kakmasin;(

Birsey daha sorucam tam.yumurtlama gunune gore yaptim belki dedigin gibidir sen kac haftaliksin ben kc haftLik oldgumu.bile bilmiyorum

evet böyle yaşanmış çok olaylar var, o yüzden bu testler bence gereksiz..anneyi babayı 9 ay boyunca boşu boşuna stres yapar..sanki sonuç %100 müş gibi bahsediliyor bir de, aslında öyle değil..acaba diyorum birleri para kazanmak için mi çıkarttı bu testleri, ve heryerde uygulatılıyor..Allahım sağlıklı sıhhatli afiyetli çocuklar verir inşallah hepimize...

bnm bulantılarda öğürme ile başlamıştı inşallah seninki hafif geçer ben sonra hastaneye bile yattım...bir hafta iyi geldi şimdi şiddetli olmasada devam ediyo iki bileğimdede bulantı kesici bant var rahatlatıyo bni.......

saolun arkadaşlar okuduğunuz salatı tefriciyeler için forum dışında 2 kişi daha okuyor 100 er tane.görmemiş olanlar için tekrar yazayım nfy arkadaşımız için salatı tefriciye topluyoruz arkadaşlar bebeğinin sağlıklı olması için.

sağol canım ilgilndiğin için en son geçen hafta bakıldı ilki 925 2 gün sonra 2225 çıktı sonra bakılmadı artık, ben kaşınıyorum ya ne testi yapıyorsun bekle salı günü git doktora işte yok illa moralimi bozucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…