2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
meraba kızlar ..nasılsınız bugün geçmişi okuyammadımm ..beni bugün accayip ekşi krrizine girrdim herşeyi ekşi yemek istiyorum eşime kivi aldırdım bi anda 3 tane yedim sabahta turşu yemiştimm, kızımdada tatlıyı çok yiyordumm..aynı zamanda sabah bulantılarım başladı bazende akşamları oluyo yanı sıada gaz karrnım sanki şimdiden 5 aylık hamiş gibi oluyo geceleri

bende yeni gördüm zar zor buldum geçmişe bakınca sayfalar okadar hızlıki bulamadım ne diye okunuyor ... çok üzüldüm :-( bende okurum onun için bugün inşallah bi 100 tane Allah kabul etsin inşallah

kızlar bide bişe soracam nfy_9185 arkadaşın ismi ne hani dua okuyup bitirdikten sonra ismini söyleyip onun niyetine okudum kabul et diyoruz ya ne diyecez?

arkadaşlar nfy arkadaşımız için 4444 salatı tefriciye duası topluyoruz.okumak isteyenler yazabilir mi?

Canım ben bilmiyorum ismini ama onun niyetine diyip okusak olmaz mı? Sonuçta allah içimizi biliyor

canlarım okadar mutlu oldumki benm için meleğim için böyle bişey yapmanıza Allah razı olsun beni yanlız bırakmadınız...
hepiniz hakkınızı helal edin.. ismim nafiye canm onu sormuşsunu..bende diğer topikte arrkadaşlarıma dagıtmaya çalışırım kendimde okurum.. tekrar tekrar Allah razı olsun Rabbim sesimizi duamızı duyar inş..

merhaba bende yenicik tazecik hamişim salı doktora gidecemmm bene ekimde doğurcam galibaaa

nekadar çok kişi okursa okadar iyidir.1 tane bile okusalar kar.yetişmediği için değil.elbet birinin dua kapısı açık olurda rabbim kabul eder diye

nekadar çok kişi okursa okadar iyidir.1 tane bile okusalar kar.yetişmediği için değil.elbet birinin dua kapısı açık olurda rabbim kabul eder diye
evet canm haklısın.. söledim arkadaşlara şuanda kimse yok elki geri dönen olur.. cokk saolun.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısolsun inş..ı

canm doktora nezaman gideceksin.ya birde başka doktora bi gitsen ben böle durumları çok okudum çünkü.
canm perşembe sabahı bebeğime bakılacak duruma göre öğleden sonra kürtaj..
canm tüp bebek oldugu için merkezin cihazları filan çok yeni yani sasırma ihtimali yokdr umun..
hemde bi daha aynı şeyleri duyma gücüm yok.. dr um geri döneceğini zannetmiyorum bebeğin ama için rahat etsin dedi canm o yüzden beklemek istedim.. çünkü lekelenme kanama vesaire hiç bi belirtim yok canm

kalbi hiç mi atmıyordu yoksa yavaş mı atıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…