saolun arkadaşlar okuduğunuz salatı tefriciyeler için forum dışında 2 kişi daha okuyor 100 er tane.görmemiş olanlar için tekrar yazayım nfy arkadaşımız için salatı tefriciye topluyoruz arkadaşlar bebeğinin sağlıklı olması için.
bende yeni gördüm zar zor buldum geçmişe bakınca sayfalar okadar hızlıki bulamadım ne diye okunuyor ... çok üzüldüm :-( bende okurum onun için bugün inşallah bi 100 tane Allah kabul etsin inşallah
uzun süredir giremiyordum nete.bugece fırsat bulup girdim nete.geçmişi okuduğumda arkadaşım için okadar üzüldüm ki anlatamam.eski günlerim geldi aklıma.benimde 3 düşük öyküm var.nekadar zor olduğunu okadar iyi biliyorum ki.benimde bebeklerim gelişmiyordu.düşün 3 umut 3 veda.o zamanlar okadar yıpranmıştım ki.her gün hergece ağlıyordum.sonrasında tedavi rahim ameliyatı testler derken oğluma kavuştum çok şükür.arkadaşlar burda hepimiz hamileyiz ben diyorum ki 1 haftamız var arkadaşımız için 4444 salatı tefriciye okuyalım.katılmak isteyen varsa lütfen arkadaşımıza ufakta olsa bi desteğimiz olsun.eğer okumak isteyen varsa yazsın.ben o duayla oğluma kavuştum.yer gök dua üzerine kurulu.rabbimden gelene şükürler olsun.kalabalık bi topiğimiz var 1 haftada çok rahatlıkla bitirebiliriz.ne dersiniz?
çok teşekkürederim arkadaşım.başladığımızda sana da özel msj atarım.arkadaşımızın tam ismini bi,lmiyorsunuz demi?ben facedende duyuru yapıcam dua toplamak için.ama arkadaşımın ismini bilmediğim için bişey diyemiyorum
arkadaşlar nfy arkadaşımız için 4444 salatı tefriciye duası topluyoruz.okumak isteyenler yazabilir mi?
Canım ben bilmiyorum ismini ama onun niyetine diyip okusak olmaz mı? Sonuçta allah içimizi biliyor
saolun arkadaşlar okuduğunuz salatı tefriciyeler için forum dışında 2 kişi daha okuyor 100 er tane.görmemiş olanlar için tekrar yazayım nfy arkadaşımız için salatı tefriciye topluyoruz arkadaşlar bebeğinin sağlıklı olması için.
canlarım okadar mutlu oldumki benm için meleğim için böyle bişey yapmanıza Allah razı olsun beni yanlız bırakmadınız...
hepiniz hakkınızı helal edin.. ismim nafiye canm onu sormuşsunu..bende diğer topikte arrkadaşlarıma dagıtmaya çalışırım kendimde okurum.. tekrar tekrar Allah razı olsun Rabbim sesimizi duamızı duyar inş..
evet canm haklısın.. söledim arkadaşlara şuanda kimse yok elki geri dönen olur.. cokk saolun.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısolsun inş..ınekadar çok kişi okursa okadar iyidir.1 tane bile okusalar kar.yetişmediği için değil.elbet birinin dua kapısı açık olurda rabbim kabul eder diye
evet canm haklısın.. söledim arkadaşlara şuanda kimse yok elki geri dönen olur.. cokk saolun.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısolsun inş..ı
canm perşembe sabahı bebeğime bakılacak duruma göre öğleden sonra kürtaj..canm doktora nezaman gideceksin.ya birde başka doktora bi gitsen ben böle durumları çok okudum çünkü.
canm perşembe sabahı bebeğime bakılacak duruma göre öğleden sonra kürtaj..
canm tüp bebek oldugu için merkezin cihazları filan çok yeni yani sasırma ihtimali yokdr umun..
hemde bi daha aynı şeyleri duyma gücüm yok.. dr um geri döneceğini zannetmiyorum bebeğin ama için rahat etsin dedi canm o yüzden beklemek istedim.. çünkü lekelenme kanama vesaire hiç bi belirtim yok canm
canm bebek geçen haftadan bu yana cok fazla gelişmemiş o yüzden kalp atımları duyulmadı..kalbi hiç mi atmıyordu yoksa yavaş mı atıyordu
canm bebek geçen haftadan bu yana cok fazla gelişmemiş o yüzden kalp atımları duyulmadı..
nekadar çok kişi okursa okadar iyidir.1 tane bile okusalar kar.yetişmediği için değil.elbet birinin dua kapısı açık olurda rabbim kabul eder diye
canm 50 tane daha eklermisin..anladım canm.rabbim yüzüne bakar dularımızı kabul eder inş.şuan bende 1950 toplandı
ben de 50 tane okuyorum Allahım kabul etsin inşallah.
canm bi 50 daha eklermisin bi öncekiyle toplam 100 söyledim sanaanladım canm.rabbim yüzüne bakar dularımızı kabul eder inş.şuan bende 1950 toplandı
saol canm benm Allah razı olsunben de 50 tane okuyorum Allahım kabul etsin inşallah.
canm bi 50 daha eklermisin bi öncekiyle toplam 100 söyledim sana
saol canm benm Allah razı olsun
canm bi 50 daha eklermisinekledim canm......
canm 110 daha eklermisinekledim canm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?